Νέα

Πρέπει οι άνδρες να πληρώνουν πάντα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.435
Πόντοι
3.656
νομιζω οτι υπερβαλλεις και μαλλον μιλας για βιζιτακια και εμφανισιμα πουτανακια του ινστα. δε νομιζω οτι το Μαρακι που δουλευει πωλητρια στα bershka ή η Ελενιτσα που ειναι κομμωτρια στο Κομμωσεις Αναστασια να βλεπει το μουνι της ως χρηματιστηριακο αντικειμενο. Μιλαμε για νορμαλ κοπελες,φευγουμε απ'το μπουρδελα,τα πουτανακια και τις ψωλες που δουλευουν νυχτα στα clubs σαν κραχτες με τις ρωγες εξω. Σου μιλαω για απλες καθημερινες κοπελες.
Θελω λιγο να καταλαβουμε ο ενας τον αλλο τι λεμε.
Σωστός. Αν μιλάμε για μπαρίστες, λουλουδούδες , υποδοχή , ινφλουένσερς κτλ .. παίζουν αυτά που λέει ο από πάνω.
Αν είσαι ομορφόπαιδο όμως και πλευρίζεις και καμία δεσποινίδα ετών 39 ... παίζει και να στα χώνει κανονικά.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.435
Πόντοι
3.656
Ξέρεις πόσοι τέτοιοι μαλακες πυρφοροι υπάρχουν; Νομίζουν ότι κάνουν και κατόρθωμα κιόλας.

Μπερδεμένοι είναι . Δεν τα φάγαν σε πουτάνες, τους τα τρώνε καριόλες. Καλύτερα οι πουτάνες, παρά οι καριόλες. Και στις δύο περιπτώσεις τα τρως, αλλά με τις καριόλες μένεις αγάμητος μαλάκας.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Θα φέρω και ένα παράδειγμα, πιτσιρίκα 25 χρόνια μικρότερη ήθελε να πάμε για καφέ. Λέω Εγώ δεν πληρώνω. Ο μπαμπάς μου εμένα μου είπε λεει αυτή ότι ο άντρας πληρώνει την πρώτη φορά. Πάρε το μπαμπά σου και πάτε για καφέ. Εγώ πάω στις πουτανες. Αυτό δεν το πα.το σκέφτηκα εκείνη την ώρα
Έπρεπε να το πεις και να πάρεις απάντηση θα είχε μείνει κόκκαλο χαχαχα

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.057
Πόντοι
216
Eγώ,πάντως,μέχρι το 2014 που δούλευα συνέχεια και δεν απασχολούσε το χρήμα όποτε έβγαινα με κοπέλα (είτε σε φιλικό επίπεδο είτε για το "to know us better") πλήρωνα τα έξοδα και μερικές φορές τσακωνόμουνα γιατί ήθελαν και αυτές να πληρώσουνε (μάλλον φοβόντουσαν ότι θα τους ζητούσα να μου "κάτσουνε" μετά!)
Αnyway,επειδή είμαι του επαγγέλματος "service" περνούσε το δικό μου έστω και με πλάγιο τρόπο...χαχαχχαχαχαα!
Παλαιότερα τα πράγματα ήταν πιο πατροπαράδοτα...Θα βγεις με μία κοπέλα,θα πληρώσεις.
Μετά το 2005 - 2010 παρατήρησα ότι οι κοπέλες την "είδανε αλλιώς την φάση" και δεν γουστάρανε να χρωστάνε χάρη σε κανένανε από την στιγμή που είχανε χρήμα στο πορτοφόλι ούτως ώστε να ηγούντε αυτές του παιχνιδιού ¨θα σου κάτσω- δεν θα σου κάτσω"
Υ.Γ. Δεν έχω βγει ούτε μία φορά με κοπέλα αρπακτικό που ψάχνει για αρσενικό να ξεψαχνίσει.Μόλις σταμπάριζα τέτοιο άτομο,την κοπάναγα και δεν είχα και πολλά-πολλά...

Εγγρ.
2 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
122
Πόντοι
0
Ακόμα και αν μπορεί να πληρώνει πάντα δεν πρέπει να πληρώνει πάντα, είναι σχεδόν υποτιμητικό, δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται ανάλυση.

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.909
Πόντοι
3.446
Σε καμία περίπτωση . Πρέπει το ζευγάρι να μοιράζεται τις υποχρεώσεις και τα έξοδα του σπιτιου. Αλλιώς καταντάει εκμετάλλευση απο ένα σημείο και μετά. Επισης οταν βγαίνουν για φαγητο ή κάτι άλλο ειμαι της άποψης να πληρώνει μια ο ένας , μια ο άλλος, οχι μισά μισά γιατι μου φαίνεται πολύ γυφτιά αυτο να κάτσουμε εκεινη την στιγμη να μετραμε τα λεφτά.. Σε αυτό ευθύνη έχουμε και εμείς που συντηρούμε αυτές τις ανόητες προκαταλήψεις οτι πρέπει πάντα να πληρώνουμε εμείς. Για αυτό και πολλές στο πρώτο ραντεβού δεν έχουν καν πορτοφόλι μαζί τους..
:grin:

Στο χέρι μας ειναι παιδιά να επιλέγουμε κοπέλες που μας σέβονται και οχι κοπέλες που μας βλέπουν σαν πορτοφόλι..

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.727
Πόντοι
1.446
Τι σημασία έχει ποιος πληρώνει η αν το πάτε 50-50 για το ξεκάρφωμα

Αν αντιληφθείς οτι η γκόμενά δεν πρόκειται να σου κάτσει ...
την γειώνεις ευγενικα και φεύγεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom