Σαν έφηβος πήγα 3 φορές στα μπουρδέλα και είχα μία τραγική και 2 κακές εμπειρίες. Δεν ξαναπάτησα μιας και λόγω εμφάνισης δεν είχα πρόβλημα να βρίσκω
. Πλέον τα νιάτα πέρασαν , τα μαλλιά έφυγαν και η κοιλιά πήρε την θέση της. Μαζί με αυτά ήρθε και η κρίση και έκανε την υπόθεση γκόμενα απαγορευτική. Τον αγοραίο έρωτα ποτέ δεν τον συμπάθησα καθώς δεν μου έκανε κλικ η ιδέα να πληρώσω για να πηδήξω.Ήθελα να το κάνει η γυναίκα γιατί το γούσταρε. Τα τελευταία χρόνια έχω πιο πολλές ορμές απο ότι είχα σαν έφηβος (δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό) και αν δεν
την σύζυγο σίγουρα θα ρίξω μία
την ημέρα. Βέβαια με κούρασε η φασολάδα κάθε μέρα οπότε θέλω το κάτι άλλο. Πήγα λοιπόν σε ένα στούντιο και πάλι μια απο τα ίδια.
Την σταμάτησα στην μέση της διαδρομής και της ζήτησα να φύγει μιας και δεν αισθανόμουν τίποτα και δεν θα τελείωνα ποτέ. Μία λύση που ίσως να λειτουργούσε είναι ένα καλό call girl , αλλά δεν έχω το ποσό που απαιτείται και δεύτερον θα μπορούσε να έχει τα ίδια αποτελέσματα και να κλαίω τα λεφτά μου. Ρωτάω λοιπόν , τι θα μπορούσα να κάνω ? Τι διαθέσιμες λύσεις υπάρχουν ?