Νέα

Πρέπει να μπορούν ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Είστε υπέρ η κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια?Με την προϋπόθεση οτι μπορούν να πα

• Υπέρ

Ψήφοι: 22 28,2%
  • Κατά

Ψήφοι: 56 71,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    78

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εισαι χαζος? καταλαβαινεις τι γραφεις? αμα μιλαει ετσι ενα παιδι στη μανα του η στον πατερα του δηλαδη γαμαει?  :jerking:

Την αποψη μου γραφω. Δεν θα ειχα προβλημα αμα ο μικρος ερχοταν να συζητησει αυτο το θεμα μαζι μου... ακομη το οτι ενας πατερας παει τον γιο του σε μπουρδελο να γαμησει... (ποσο μαλλον να κανει μια απλη συζητηση) εχει βγει και σε σιριαλ.... ο Παρτσαλακης ηταν ο πατερας.... λες να εκαναν μηνυση στην τηελοραση?  :jerking: :jerking:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν θελεις τιποτα πλεον..... εχεις το κεφαλακι σου ησυχο οποτε τι δουλεια εχεις στην συζητηση???? δεν σε αφορα.... μονος σου τα εγραψες
Αυτο που εγραψα καταλαβαινεις τι "λεει" και για πιο πραγμα μιλαει ομως ?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Την αποψη μου γραφω. Δεν θα ειχα προβλημα αμα ο μικρος ερχοταν να συζητησει αυτο το θεμα μαζι μου... ακομη το οτι ενας πατερας παει τον γιο του σε μπουρδελο να γαμησει... (ποσο μαλλον να κανει μια απλη συζητηση) εχει βγει και σε σιριαλ.... ο Παρτσαλακης ηταν ο πατερας.... λες να εκαναν μηνυση στην τηελοραση?  :jerking: :jerking:
ρε φονια εχει διαφορα να παει το παιδι στον πατερα η στη μανα για ενα προβλημα να το συζητησουν απ το να πει στον πατερα του ''πως θα σκισω την αννουλα να καβλωσει''

τετοιες μαλακιες τις λενε οι αγαμητοι που βλεπουν μουνι μονο στο ιντερνετ  :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
απολυτε δηλαδη σοβαρα τωρα εσυ και οι υπολοιποι δεν εχεις συζητησει ποτε σεξουαλικα θεματα με τον πατερα σου? δεν το πιστευω με τιποτα αυτο

την αλλη φορα πατερας και γιος σε μια παραλια.... βαθμολογουσαν τους κωλους που εβλεπαν  :2funny:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
πανω απο ολα ο πατερας με τον γιο πρεπει να ειναι φιλοι... πως θα τον καθοδηγησει αμα δεν ξερει τα μυστικα του????
Νεωτεριστική τάχα μου προσέγγιση "προχώ". Πιο πιθανό ειναι να το μπερδέψεις με τους ρόλους το παιδί(όπως το παρόν θρεντ) για το τι θα πει φιλία , τι θα πει γονιός, παρά να το κάνεις ολοκληρωμένη προσωπικότητα.
Δεν σημαίνει οτι ο γιος πρέπει να απευθύνεται στον πληθυντικό στον πατέρα, αλλά να έχει φροντίσει ο πατέρας να εμπνέει έναν σεβασμό. Η μαγκιά ειναι να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη ώστε να του απευθύνεται όταν έχει ένα σοβαρό πρόβλημα και να ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί πραγματικά σε αυτόν και όχι να είναι αχαχούχα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε φονια εχει διαφορα να παει το παιδι στον πατερα η στη μανα για ενα προβλημα να το συζητησουν απ το να πει στον πατερα του ''πως θα σκισω την αννουλα να καβλωσει''

τετοιες μαλακιες τις λενε οι αγαμητοι που βλεπουν μουνι μονο στο ιντερνετ  :jerking:

Ειπα και πριν οτι ο διαλογος ειναι υποθετικος.... και ενα "γουσταρω το κωλαρακι της" να πεταξει στον πατερα ο γιος ε δεν εγινε και η συντελεια του κοσμου ουτε θα τον μαυρισω στο ξυλο... παρτε εσεις την ζωστηρα και ξεκινηστε

εγω παντως μια χαρα θα τον ρωτουσα αμα την γαμησε την πιτσιρικα οταν επεστρεφε στο σπιτι.....

ελα ρε χαμενε θα του ελεγα... το σκισες το μικρο????  :P

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Δηλαδη αμα ερθει το [size=20pt]παιδακι[/size] και πει στον γκευ μπαμπα του οτι εχω αρχισει να νιωθω ελξη για την Αννουλα καθοδηγησε με πως να την [size=25pt]καυλωσω[/size] ωστε να ανοιξει και να μπορεσω να την [size=25pt]σκισω[/size]...

τι ακριβως προσδοκατε οτι θα απαντησει ο γκευ πατερας ?

Από πότε μπήκε το LSD στα στρατόπεδα;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Καλα συζητηση τελος. Υποτιθεται οτι λεγαμε τι ειναι καλο για ενα παιδι που θα υιοθετηθει.
Τωρα πως εφτασε το θεμα στο ποιος θα πει στο παιδι πως να χωσει το πουλι του σε μουνι.....oτι ναναι τελειως.
I rest my case....

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
αστο φιλε...κωλοτουμπες κανεις τωρα γιατι καταλαβες τι μαλακια που εγραψες.αστο σου λεω...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ναι αλλά μεθαύριο δεν θα λες απλά την άποψή σου στο παιδί σου αλλά θα την εφαρμόζεις και θα διαμορφώνεις έναν άνθρωπο.
Επιτέλους πάψε να είσαι να εισαι ισχυρογνώμων σε κάποια θέματα και μάθε να ακούς .
Πρέπει κάποια στιγμή η μαλακία να στα ματήσει να αναπαράγεται!  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απολυτε δηλαδη σοβαρα τωρα εσυ και οι υπολοιποι δεν εχεις συζητησει ποτε σεξουαλικα θεματα με τον πατερα σου? δεν το πιστευω με τιποτα αυτο

την αλλη φορα πατερας και γιος σε μια παραλια.... βαθμολογουσαν τους κωλους που εβλεπαν  :2funny:
εγω δεν μιλησα ποτέ με τον πατερα μου για τετοια θεματα τυπε
μερικοι φιλοι που ειχαν ποιο <<φιλικους>> πατεραδες μπορει να εβλεπαν κανα κωλο στο δρομο και να ελεγαν τι κωλαρα
αλλα το στυλ αυτου που εγραψες δεν ξερω κανεναν που να τοχει με τον πατερα του

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αστο φιλε...κωλοτουμπες κανεις τωρα γιατι καταλαβες τι μαλακια που εγραψες.αστο σου λεω...

Δεν κανω κωλοτουμπες εσυ τα παιρνεις ολα σοβαρα.... απλα ηθελα να πω οτι θα υπαρχει μια ανεση στην ομιλια... αν ο μικρος νιωθει οτι θελει να μιλησει ας μιλησει. Οι περισσοτεροι εισαστε μπουληδες για αυτο και δεν εχετε γκομενα , οι γκομενες θελουν πουτανια δεν βγαζεις αλλιως....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν κανω κωλοτουμπες εσυ τα παιρνεις ολα σοβαρα.... απλα ηθελα να πω οτι θα υπαρχει μια ανεση στην ομιλια... αν ο μικρος νιωθει οτι θελει να μιλησει ας μιλησει. Οι περισσοτεροι εισαστε μπουληδες για αυτο και δεν εχετε γκομενα , οι γκομενες θελουν πουτανια δεν βγαζεις αλλιως....
τα θελει ο κωλος σου ρε πουστη μου...

που ξερεις ρε αθανασιε διακο τι κανουν οι αλλοι? στο καβλι τους εισαι?

ολοι εδω μεσα σου λεμε οτι λες μαλακιες ,αμα μιλας ετσι στους γονεις σου εισαι απλα ΑΝΑΓΩΓΟΣ ,εσυ εκει το χαβα σου.

για θεματα  τετοια ειμαι σοβαρος γι αυτο δε γουσταρω να διαβαζω μαλακιες.αλλο ειναι να συζητας με τον πατερα σου για γκομενες κι αλλο να μιλας χυδαια.βλακα.γι αυτο η πλειοψηφεια των παιδιων σημερα ειναι ολο βρισιες και μαγκια-κλανια αλλα απο ουσια μηδεν  :jerking:

λες κι αμα πεις στον πατερα σου ''κοιτα ενα κωλαρακι'' θα εισαι μαγκας  :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τα θελει ο κωλος σου ρε πουστη μου...

που ξερεις ρε αθανασιε διακο τι κανουν οι αλλοι? στο καβλι τους εισαι?

ολοι εδω μεσα σου λεμε οτι λες μαλακιες ,αμα μιλας ετσι στους γονεις σου εισαι απλα ΑΝΑΓΩΓΟΣ ,εσυ εκει το χαβα σου.

για θεματα  τετοια ειμαι σοβαρος γι αυτο δε γουσταρω να διαβαζω μαλακιες.αλλο ειναι να συζητας με τον πατερα σου για γκομενες κι αλλο να μιλας χυδαια.βλακα.γι αυτο η πλειοψηφεια των παιδιων σημερα ειναι ολο βρισιες και μαγκια-κλανια αλλα απο ουσια μηδεν  :jerking:

λες κι αμα πεις στον πατερα σου ''κοιτα ενα κωλαρακι'' θα εισαι μαγκας  :jerking:

Με συγχωρεις αλλα δεν με ενδιαφερει τι λετε ολοι... εχω την δικη μου αποψη. Σε ενα θεμα οπου ειναι καθαρα υποκειμενικο... αν ελεγες κατι αντικειμενικο θα σε ακουγα.Ο γιος στον πατερα του μπορει να λεει οτι θελει εφοσον ο ιδιος του το επιτρεπει εγω μπορει να γουσταρω να παιζω σφαλιαρες με το παιδι μου... εσυ τι δουλεια εχεις σε αυτο? να κοιταξεις την δικη σου οικογενεια. Αν ο γιος μου βγει εξω και βρισει εσενα ή μιλησει ακομψα σε καποιον που δεν πρεπει ΤΟΤΕ θα ερθεις και θα μιλησεις για αναγωγους και για μαγκιες κλανιες. Μεχρι τοτε δεν εχεις καμια δικαιοδοσια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom