Νέα

Πρέπει να μπορούν ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είστε υπέρ η κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια?Με την προϋπόθεση οτι μπορούν να πα

• Υπέρ

Ψήφοι: 22 28,2%
  • Κατά

Ψήφοι: 56 71,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    78

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Την αποψη σου κρινουμε και σχολιαζουμε και οχι εσενα

Επειτα αυτο που λες "οποιος δεν γουσταρει δεν με σχολιαζει και τελειωνει" κρινεται πολυ λαθος διοτι προσπαθει να επιβαλει κατι χωρις διαλογο...

Αρα ειναι φασιστικης αντιληψεως εκφραση, οπως το "αποφασισομεν και διατασσομεν"  :grin:

Σου ειπα και πριν.. διαλογο με αγαμητους δεν κανω. Και δεν ειναι προσβολη αυτο.... εσυ ο ιδιος το χεις πει οτι δεν σε ενδιαφερει να πηδας... οποτε τι θες σε αυτη τη κουβεντα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι λες ρε ασχετε ...ειναι πολιτικος μηχανικος και ειναι μεσα στη ζωη λεει... :jerking:

να σου γνωρισω πανεπιστημιακους  και δικαστικους που ειναι μεσα στην απλυσια και συμπεριφερονται σα γιουφτοι παλι θα πεις οτι ειναι ''μεσα στη ζωη'' και αξιζουν και σεβασμο  

αστο σου λεω...

Φιλε εσυ εχεις κομπλεξ με τους σπουδαγμενους... την μια σου φταινε οι πληροφορικαριοι την αλλη οι πανεπιστημιακοι..... ενας ανθρωπος ο οποιος ειναι μεσα στην ζωη καθημερινα ελεγχεται και κρινεται απο ενα καρο ανθρωπους... αν δεν επειθε δεν θα ηταν ψηλα... δεν θα ειχε συνεργατες δεν θα ειχε τιποτα... λετε ενα καρο αρλουμπες και ειστε αποροφημενοι με την δικη σας σκεψη δεν βλεπετε τι γινεται γυρω σας.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ζηλεια ψορα + οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.

:2funny: :2funny: :2funny:

Ξέρω γιατρό και γιο γιατρού στην Κηφισιά, που είναι κατά των προγαμιαίων σχέσεων και αγάμητος στα 30. Ακολούθησε τον! Αφού είναι γιατρός και πλούσιος δίκιο θα 'χει.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ο ποιος καθεται και σχολιαζει ρε φιλε.....
εχεις πει για την μανα σου τα μεγιστα.

Αλλα εχεις να φας ακομη κραξιμο... θα σε ξεφτυλισουν τελειως εδω μεσα...
κουτοπονηρε.
Ρε μαλεα, τι εχω πει για την μανα μου, περα του οτι ειναι ιρωιδα και αγωνιστρια ?

Οτι θες καταλαβαινεις μου φαινεται .....

Και μην ανακατευεις μητερες και σογια οταν ζοριζεσαι ....  :sunglasses:

Ευτυχως τουλαχιστον που καταλαβες την μαλακια σου και αλλαξες το ποστ ......  :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είσαι τεράστιο τρολ τελικά..

αχχαχαχα εσυ εισαι τρολ νατσο που το μονο που ξερεις ειναι να ειρωνευεσαι..... δεν εχεις γραψει τιποτα ουσιαστικο εδω μεσα ουτε εχεις δωσει καμια αληθινη σου αποψη....  :P

πας να μας κοροιδεψεις αλλα δεν θα σου βγει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε μαλεα, τι εχω πει για την μανα μου, περα του οτι ειναι ιρωιδα και αγωνιστρια ?

Οτι θες καταλαβαινεις μου φαινεται .....

Και μην ανακατευεις μητερες και σογια οταν ζοριζεσαι ....  :sunglasses:

Εγω ζοριζομαι?????
Εσυ δεν εχεις πει οτι φοβασαι μηπως κολλησεις ειτζ την μανα σου?
χθες στα εδειχναν τελειως μαλακας εισαι?  :grin:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Με έκανες και γέλασα μπόλντι, ακου οι μαφιόζοι ειναι στις φυλακές!  :2funny:
Και πως οι πλούσιες πουτάνες ειναι μες την ανυποληψία δεν ξέρω αντί να προσφωνούνται ως "επιχειρηματίες μες τη ζωή πετυχημένες"...
Ξεμπερδέψου μπόλντυυυυ

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Φιλε εσυ εχεις κομπλεξ με τους σπουδαγμενους... την μια σου φταινε οι πληροφορικαριοι την αλλη οι πανεπιστημιακοι..... ενας ανθρωπος ο οποιος ειναι μεσα στην ζωη καθημερινα ελεγχεται και κρινεται απο ενα καρο ανθρωπους... αν δεν επειθε δεν θα ηταν ψηλα... δεν θα ειχε συνεργατες δεν θα ειχε τιποτα... λετε ενα καρο αρλουμπες και ειστε αποροφημενοι με την δικη σας σκεψη δεν βλεπετε τι γινεται γυρω σας.
τι λες βρε τελειωμενε τι λες  :2funny: που ξερεις εσυ αν εχω σπουδασει η οχι?  :2funny:

αλλα περιμενε ,απ οτι καταλαβα φανταρακος εισαι και μολις απολυθεις με το καλο θα αρχισεις να τα τρως ενα ενα τα παλουκια  :2funny:

εκτος κι αν σε βολεψουν πουθενα και το παιζεις μεγαλος και τρανος με ξενα αρχιδια  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny:

Ξέρω γιατρό και γιο γιατρού στην Κηφισιά, που είναι κατά των προγαμιαίων σχέσεων και αγάμητος στα 30. Ακολούθησε τον! Αφού είναι γιατρός και πλούσιος δίκιο θα 'χει.

Εσενα οι γνωριμιες σου μπορει να ειναι τέτοιες... δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι λες βρε τελειωμενε τι λες  :2funny: που ξερεις εσυ αν εχω σπουδασει η οχι?  :2funny:

αλλα περιμενε ,απ οτι καταλαβα φανταρακος εισαι και μολις απολυθεις με το καλο θα αρχισεις να τα τρως ενα ενα τα παλουκια  :2funny:

εκτος κι αν σε βολεψουν πουθενα και το παιζεις μεγαλος και τρανος με ξενα αρχιδια  :2funny:

Ε βλεπεις που σου λεω οτι έχεις κομπλεξ??? εσυ θες να μεινουμε ολοι ανεργοι απο πριν σε καταλαβα με τις αρλουμπες που ελεγες για την πληροφορικη.... φαε τα λυσιακα σου εγω μολις τελειωσω ανεργος δεν μενω... εσυ θα παιδευεσαι και καλα να παθεις μιας και εισαι σκατοψυχος.  ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγω ζοριζομαι?????
Εσυ δεν εχεις πει οτι φοβασαι μηπως κολλησεις ειτζ την μανα σου?
χθες στα εδειχναν τελειως μαλακας εισαι?  :grin:
Αλλαζεις το θεμα βλεπω παλι μαλακα μου.......

Οκ !!!!!!

Και παλι επιβεβαιωνεις οτι δεν καταλαβαινεις τιποτα !!!!!!!!!!!!!!

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ε βλεπεις που σου λεω οτι έχεις κομπλεξ??? εσυ θες να μεινουμε ολοι ανεργοι απο πριν σε καταλαβα με τις αρλουμπες που ελεγες για την πληροφορικη.... φαε τα λυσιακα σου εγω μολις τελειωσω ανεργος δεν μενω... εσυ θα παιδευεσαι και καλα να παθεις μιας και εισαι σκατοψυχος.  ;)
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τελος δεν παει αλλο ,εγραψες

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Το γαμησε το thread με τις οτι ναναι αναφορες.
Αλλο ηταν το θεμα, αλλου κατεληξε  :2funny:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Μπόλντυ, μην τους ακούς τους κομπλεξικούς. Είναι αγράμματοι, μπατίρηδες και σε φθονούν. Δείξε μεγαλοψυχία και συνέχισε να μοιράζεσαι μαζί μας τη σοφία σου. Πάω για καφεδάκι τώρα και μόλις έρθω θα σε διαβάσω μπας και μάθω κι εγώ κάτι από τη ζωή.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλλαζεις το θεμα βλεπω παλι μαλακα μου.......

Οκ !!!!!!

Και παλι επιβεβαιωνεις οτι δεν καταλαβαινεις τιποτα !!!!!!!!!!!!!!

Αχαχουχα χθες σε εκραζαν μεχρι αηδιας και εβγαλαν ενα καρο πραγματα για σενα... μεχρι και οτι ειχες κλωνο και την επεφτες στον εαυτο σου... και σημερα ερχεσαι να δωσεις συμβουλες σε μενα? Το καλυτερο ειναι οτι τωρα πας να κανεις τον κινεζο .... σοβαρεψου ο λοπεζ δεν τα γουσταρει αυτα οσο σε βλεπει να ξηγιεσαι ετσι θα σε τσακιζει οποτε βρισκει την ευκαιρια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπόλντυ, μην τους ακούς τους κομπλεξικούς. Είναι αγράμματοι, μπατίρηδες και σε φθονούν. Δείξε μεγαλοψυχία και συνέχισε να μοιράζεσαι μαζί μας τη σοφία σου. Πάω για καφεδάκι τώρα και μόλις έρθω θα σε διαβάσω μπας και μάθω κι εγώ κάτι από τη ζωή.

Δεν καταλαβαινω ρε συ... οποτε σας συμφερει θα το παιρνετε στα σοβαρα και οποτε οχι στην πλακα??? ο τυπος πηρε στα σοβαρα τον δικο μου υποθετικο διαλογο με τον υποθετικο γιο μου.... ετσι και εγω θα παρω στα σοβαρα οτι θελει να βλεπει ανεργο κοσμο απο πληροφορικη. ΚΟμπλεξικος ειναι οταν ξεκιναει με την αρνητικη εκδοχη. Δες το ποστ του...

Την σοφια δεν θα την διδαχθεις απο κειμενα.... θα την νιωσεις αμα καποια στιγμη με έχεις συνεργατη  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom