Νέα

Πρέπει να μπορούν ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ η κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια?Με την προϋπόθεση οτι μπορούν να πα

• Υπέρ

Ψήφοι: 22 28,2%
  • Κατά

Ψήφοι: 56 71,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    78

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αστον εχει ξεφυγει εντελως αυτος

οσο περναει ο καιρος η κατασταση του ολο και χειροτερευει

Βρεξει χιονισει η καραβανα θα γεμισει... πιο βυσμα σε εβαλε στο δημοσιο για πες μας...
ΑΣΕΠ εδωσες?  :P

εσυ που κατα τα αλλα δεν σκεφτεσαι την παρτη σου αλλα τις φτωχικες οικογενειες χαχαχα ελεος τι ψευτες κυκλοφορουν

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αχαχουχα χθες σε εκραζαν μεχρι αηδιας και εβγαλαν ενα καρο πραγματα για σενα... μεχρι και οτι ειχες κλωνο και την επεφτες στον εαυτο σου... και σημερα ερχεσαι να δωσεις συμβουλες σε μενα? Το καλυτερο ειναι οτι τωρα πας να κανεις τον κινεζο .... σοβαρεψου ο λοπεζ δεν τα γουσταρει αυτα οσο σε βλεπει να ξηγιεσαι ετσι θα σε τσακιζει οποτε βρισκει την ευκαιρια.
Ρε ξυπνα !!!!!!!

Διαλογο κανουμε .... τι συμβουλες λες οτι σου δινω ?
Αποψεις ανταλλασουμε βασικα !!!!!!!

Αδελφακι μου δεν παιζεσαι λεμε !!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε ξυπνα !!!!!!!

Διαλογο κανουμε .... τι συμβουλες λες οτι σου δινω ?
Αποψεις ανταλλασουμε βασικα !!!!!!!

Αδελφακι μου δεν παιζεσαι λεμε !!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τι αποψεις να ανταλλαξω με καποιον που βλεπει το σεξ μονο σε ταινιες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχεις απολυτο δικιο !!!!!

Ετσι ακριβως ειναι !!!!!!!!

Μα εσυ δεν το εχεις πει ρε αγορι μου? οτι δεν ασχολεισαι πλεον με αυτα?

η πλακα θα ειναι οτι οσοι κοιτανε το θρεντ θα με θεωρουν μουνοπανο....

η πραγματικοτητα ειναι οτι καποιος μπαινει και μου κανει πρωτος επιθεση για βυσματα στο στρατο ενω ο ιδιος δεν ξερουμε πως μπηκε στο δημοσιο. Ο δευτερος παρακαλαει να μεινουμε ανεργοι της πληροφορικης και να φαμε ηττες και κατα τα αλλα σου λεει οτι θα κανεις παιδι αναγωγο επειδη θα του δωσεις το ελευθερο να εκφραζεται οπως θελει με τον πατερα του που ειναι φιλος πρωτα φιλος του και μετα πατερας του... τουλαχιστον δεν θα το κανω σκατοψυχο... και φυσικα θα το εκπαιδευσω ετσι ωστε να μην επηρεαζεται απο σκατοψυχους και να τους τσακιζει πριν του την φερουν... εξωτερικα οι και καλα πνευματικα καλλιεργημενοι  :P

για τα ομοφυλοφιλα ζευγαρια συνεχιζω να εχω τις ιδιες αποψεις.... ο πατερας ενος φιλου μου εφυγε στα 12 του και πηγε σε μοναστηρι να μεινει... μια χαρα ανθρωπος εγινε... το περιβαλλον του δεν μπορουσε να τον αναθρεψει σωστα. Οποτε καλυτερα που αναζητησε καπου αλλου ασυλο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μα εσυ δεν το εχεις πει ρε αγορι μου? οτι δεν ασχολεισαι πλεον με αυτα?

η πλακα θα ειναι οτι οσοι κοιτανε το θρεντ θα με θεωρουν μουνοπανο....

η πραγματικοτητα ειναι οτι καποιος μπαινει και μου κανει πρωτος επιθεση για βυσματα στο στρατο ενω ο ιδιος δεν ξερουμε πως μπηκε στο δημοσιο. Ο δευτερος παρακαλαει να μεινουμε ανεργοι της πληροφορικης και να φαμε ηττες και κατα τα αλλα σου λεει οτι θα κανεις παιδι αναγωγο επειδη θα του δωσεις το ελευθερο να εκφραζεται οπως θελει με τον πατερα του που ειναι φιλος πρωτα φιλος του και μετα πατερας του... τουλαχιστον δεν θα το κανω σκατοψυχο... και φυσικα θα το εκπαιδευσω ετσι ωστε να μην επηρεαζεται απο σκατοψυχους και να τους τσακιζει πριν του την φερουν... εξωτερικα οι και καλα πνευματικα καλλιεργημενοι  :P

για τα ομοφυλοφιλα ζευγαρια συνεχιζω να εχω τις ιδιες αποψεις.... ο πατερας ενος φιλου μου εφυγε στα 12 του και πηγε σε μοναστηρι να μεινει... μια χαρα ανθρωπος εγινε... το περιβαλλον του δεν μπορουσε να τον αναθρεψει σωστα. Οποτε καλυτερα που αναζητησε καπου αλλου ασυλο.
Εχεις απολυτο δικιο .... ΤΕΛΟΣ

ΜΟΝΟ Ο ΜΠΟΛΝΤΗΣ !!!!!!!!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Για να ξαναμπουμε στο θεμα του θρεντ.....

Ηθελα να μαθω με ποια λογικη ψηφισαν αυτοι οι 17 θετικα στο αν πρεπει να υιοθετουν τα ομοφυλοφιλα ζευγαρια παιδια ?

Θα ηθελα να καταθεσουν μερικοι το ολο σκεπτικο.....

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ρε τους βρωμιαριδες

Επισκέπτης
αχχαχαχα εσυ εισαι τρολ νατσο που το μονο που ξερεις ειναι να ειρωνευεσαι..... δεν εχεις γραψει τιποτα ουσιαστικο εδω μεσα ουτε εχεις δωσει καμια αληθινη σου αποψη....  :P

πας να μας κοροιδεψεις αλλα δεν θα σου βγει.

Δεν παίζει με την καμία να γράφεις ΜΟΝΟ μαλακίες αν δεν είσαι τρολ.
Δεν παίζει να υπάρχει κάποιος τόσο μαλάκας. Κάποια στιγμή θα είχε ξεχάσει ν'αναπνεύσει..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν παίζει με την καμία να γράφεις ΜΟΝΟ μαλακίες αν δεν είσαι τρολ.
Δεν παίζει να υπάρχει κάποιος τόσο μαλάκας. Κάποια στιγμή θα είχε ξεχάσει ν'αναπνεύσει..

Ολα οσα γραφω δουλευουν στην πραξη.... οποτε αν με θεωρεις εσυ μαλακα ειναι το λιγοτερο που με απασχολει. Ο κοσμος δεν ειναι τοσο ρομαντικος οσο τον φανταζεσαι... οι ρομαντικες φαντασιωσεις ειναι σαν οασεις στην ερημο  :P

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Πριν κλεισουμε μια παρένθεση μισό.
Λογική Μπόλντι: έχεις βγάλει λεφτά-> εισαι πετυχημένος->έχεις δικαίωμα να λες ό,τι ναναι->μπορείς να διαπαιδαγωγείς τα παιδιά σου όπως νά'ναι.
Πως με αυτή τη λογική μπορεί ο μπόλντης να ειναι και πληροφορικάριος δεν μπορώ να το συλλάβω...
Το σίγουρο ειναι ότι μπορεί να διασκεδάζει με την ικανοτητά του να μας αποπροσανατολίζει από το να γράφουμε και να ενημερωνόμαστε για σεξ, και να μπαχαλεύει θρεντ!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο καθενας τα παιδια του διαπαιδαγωγει οπως ο ιδιος νομιζει καλυτερα. Αν κανουν μαλακιες σοβαρες στην κοινωνια τοτε θα του δωσεις ευθυνες. Μεχρι τοτε δεν μπορεις να κρινεις. Οταν καποιος βγαζει λεφτα θεωρειται επιτυχημενος διοτι ειχε εξυπνες ιδεες ή καταλαβε πως δουλευει το συστημα μπορει αυτο να πηγαινει αντιθετα στην δικη σου ηθικη εχω ξαναγραψει στο παρελθον ομως και για τον Κουγια -ειναι επιτυχημενος- αλλα δεν το εξεταζουμε απο ηθικη πλευρα.

Οτι να ναι λετε εσεις που μεχρι τωρα

λετε αμορφωτο κοσμο χωρις να ξερετε οτι θα μεινει ανεργος οτι εβαλε βυσμα οτι οτι οτι....
εγω προσωπικα δεν εχω χαρακτηρισει αδικα καποιον εδω μεσα και ουτε εχω επιτεθει πρωτος σε κανεναν οποτε οποιος επιτεθει πρωτος να ξερει οτι μετα ανοιγει πολεμος τον οποιο και θα χασει. Ουτε γραφω πραγματα που δεν ξερω....

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
....το ερωτημα ειναι πολυ σοβαρο και ως εκ τουτου η ταπηνη μου γνωμη ειναι οτι μονο οσοι εχουν σχεση κσι εχουν κανει αναλογες σπουδες μπορουν να απαντησουν,(ψυχολογοι, παιδοψυχολογοι, κοινωνιολογοι) τεκμιρηομενα και με επιχηρηματα.....παρακαλω οσοι εχουν κανει τετοιες σπουδες να το δηλωσουν για να τους λαβουμαι σοβαρα.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
....το ερωτημα ειναι πολυ σοβαρο και ως εκ τουτου η ταπηνη μου γνωμη ειναι οτι μονο οσοι εχουν σχεση κσι εχουν κανει αναλογες σπουδες μπορουν να απαντησουν,(ψυχολογοι, παιδοψυχολογοι, κοινωνιολογοι) τεκμιρηομενα και με επιχηρηματα.....παρακαλω οσοι εχουν κανει τετοιες σπουδες να το δηλωσουν για να τους λαβουμαι σοβαρα.....

Aυτο ειναι ισως το πιο σωστο απο ολα!!!!!

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Σωστό...και λάθος μου που δεν το ανέφερα όταν άνοιξα το thread...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.306
Πόντοι
1.686

Πρέπει να έχεις σπουδάσει ψυχολογία ,για να καταλάβεις ότι
ένα ετεροφυλόφιλο παιδί δεν θα νοιώθει καλά με δύο
ομοφυλόφιλους για " γονείς " ;
Εκτός αν το παιδί είναι ομοφυλόφιλο .

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πρέπει να έχεις σπουδάσει ψυχολογία ,για να καταλάβεις ότι
ένα ετεροφυλόφιλο παιδί δεν θα νοιώθει καλά με δύο
ομοφυλόφιλους για " γονείς " ;
Εκτός αν το παιδί είναι ομοφυλόφιλο .

γενικά είμαι κατά στο να υιοθετούν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι, όμως δεν μπορώ να μην σκεφτώ και την εξής πτυχή:

πότε ένα παιδί τραυματίζεται, στενοχωριέται κτλ περισσότερο, όταν μεγαλώνει σε ορφανοτροφείο ή κοντά σε δυο πουσταριά που το αγαπάνε? :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom