Νέα

Πρέπει να μπορούν ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ η κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια?Με την προϋπόθεση οτι μπορούν να πα

• Υπέρ

Ψήφοι: 22 28,2%
  • Κατά

Ψήφοι: 56 71,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    78

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Θες να το υιοθετησεις εσυ τοτε?

Καλα τωρα ειλικρινα θα βαλεις ενα στρεητ παιδι να φαει στην μαπα 10 χρονια τους ομοφυλοφιλους ?

να τους βλεπεις να λενε ο ενας στον αλλον σ αγαπω και να φιλιουνται μπροστα του?

Καλυτερα σε ιδρυμα

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Καλα τωρα ειλικρινα θα βαλεις ενα στρεητ παιδι να φαει στην μαπα 10 χρονια τους ομοφυλοφιλους ?

να τους βλεπεις να λενε ο ενας στον αλλον σ αγαπω και να φιλιουνται μπροστα του?

Σε ρωτησα κατι. Δεν απαντησες. Θες να το υιοθετησεις εσυ?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ο κοσμος εχει γεμισει επισης και απο εφαρμογες και κινητα... παιρνετε συνεχεια
κατα τα αλλα το λομπι της δραχμης η κριση και η γαμημενη αμερικη και κατω ο υπερκαταναλωτισμος  :2funny: :2funny: :2funny:

η πληροφορικη ειναι το επαγγελμα του μελλοντος.... και οποιος δεν συμφωνει απλα εθελοτυφλει εσυ τι τελειωσες? οτι και αν τελειωσες ενας πληξροφορικαριος εχει περισσοτερες πιθανοτητες να βρει δουλεια απο σενα
βρε ρουκετα εγω δουλευω ηδη αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο.

πιο επαγγελμα του μελλοντος βρε καημενε...τιγκα στους πληροφορικαριους ειναι ο τοπος και δουλευουν για 400 ευρω οι πιο πολλοι  :2funny: μια χαρα δουλεια ειναι σαν επαγγελμα ΑΛΛΑ οπως ξαναειπα εχει γεμισει ο τοπος...και γιατρους και νομικους και παει λεγοντας...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Εγω δεν ειπα οτι θα σε κανει γκευ ενας γκευ γονιος... εγω ειπα οτι εφοσον εισαι στρεητ ειναι ανωμαλο να ζεις αναμεσα στους γκευ οπως ακριβως ανωμαλο ειναι να εισαι λογικος και να κανεις παρεα με τρελους....

Κατα τα αλλα τον ξερω τον Φρουντ και οσα εχει πει για τα συμπλεγματα και τις δεσποτικες μητερες οπως επισης ξερω οτι η Αμερικανικη Ψυχολογικη Εταιρεια οριζει οτι ο σεξουαλικος προσανατολισμος καθοριζεται στα 6-8 ετη.

ναι ενω ειναι νορμαλ να ζει το παιδακι σε ιδυματα η σε οικογενεια που η μανα μισει τον πατερα με παθος και τουμπαλιν και παιζουν σφαλιαρες.

Μερικοι εδω στην ψωροκωσταινα σε καποια φαση της ζωης τους πρεπει να φυγουν απο το χωριο να δουν λιγο τον κοσμο μπας και πηξει λιγο ο εγκεφαλος

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αχαχουχα χθες εφαγες το κραξιμο του αιωνα και σημερα ερχεσαι να μου κανεις μαθημα? :P

δεν ξερετε τι σας γινεται .... ενας γκευ αμα τον ρωτησεις θα σου πει οτι ενιωθε ομοφυλοφιλος
απο παντα απο τοτε που γεννηθηκε. Δεν ξερετε τα βασικα και θελετε να δινετε και συμβουλες

αμα βαλεις ενα παιδακι που εχει γεννηθει στρειτ να εχει μπαμπα και μαμα αντρα και να τους βλεπει να φιλιουνται θα σαλταρει και θα παει να πηδηξει απο το μπαλκονι
Μαλλον δεν καταλαβες τι ρωτησα οποτε σε ξαναρωταω λοιπον ....

ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 3-4-5-6-7-8-9-10 ΕΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΙΗ ?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Γιατι σου ειπα εγω οτι θελω να το υιοθετησω???? εδειξα τετοια προθεση?
τι ακυρη ερωτηση ειναι αυτη?

Καθολου ακυρη δεν ειναι.
Αν δεν θες(ή αν δεν μπορεις οικονομικα οπως εγω πχ) να το υιοθετησεις, καλο θα ειναι να μην εκφερεις και αρνητικη αποψη για ενδεχομενη υιοθεσια του.
Εξω απ το χορο, ολοι πολλα τραγουδια λεμε.
Δεν ζουμε εμεις σε ιδρυμα για να ξερουμε πως ειναι και αν εκει μεγαλωνουμε σωστα και ισορροπημενα. Και αν θα προτιμουσαμε να υιοθετηθουμε απο ομοφυλοφιλο ζευγαρι.
Και δεν ειναι δυνατον επειδη εμεις εχουμε προβλημα να φανταστουμε ενα ομοφυλοφιλο ζευγαρι με παιδι, να λεμε οτι δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Επίσης ρε Μπόλντυ τα ζευγάρια είναι ομόφυλα ή ετερόφυλα. Τα άτομα είναι ομοφιλόφυλα ή ετεροφιλόφυλα.

Γαμώ τα Ελληνικά που σας μαθαίνουν οι αληταράδες της Μ.Ε., είχες πάρει και καλή βαθμολογία...

Συγγνωμη φιλε αλλα οι καθηγητες που ειχαμε στο σχολειο ηταν νορμαλ και δεν μας μαθαινανε για τους πουστηδες ουτε καναμε πουστροσυζητησεις εν ωρα διδασκαλιας....

δεν με ενδιαφερει αν ξερω να γραψω σωστα το ονομα ενος ομοφυλου.... συνηθως πουστηδες τους λεω τοσα χρονια.... λες να μου κρατησουν μουτρα?  :2funny: :2funny: :2funny:

λες να κρατησει μουτρα σε μενα ενας που τον τρωει απο το γκωλο? Να προσεξεις μην σκισει καμια ζαρτιερα και του κρατησει μουτρα ο αγαπητικος του ομοφυλος  :P

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Συγγνωμη φιλε αλλα οι καθηγητες που ειχαμε στο σχολειο ηταν νορμαλ και δεν μας μαθαινανε για τους πουστηδες ουτε καναμε πουστροσυζητησεις εν ωρα διδασκαλιας....

δεν με ενδιαφερει αν ξερω να γραψω σωστα το ονομα ενος ομοφυλου.... συνηθως πουστηδες τους λεω τοσα χρονια.... λες να μου κρατησουν μουτρα?  :2funny: :2funny: :2funny:

λες να κρατησει μουτρα σε μενα ενας που τον τρωει απο το γκωλο? Να προσεξεις μην σκισει καμια ζαρτιερα και του κρατησει μουτρα ο αγαπητικος του ομοφυλος  :P

τσου τσου

δεν εισαι πολιτικαλι κορεκτ

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
το παιδι πρεπει να εχει προτυπα που θα του μαθουν καποιες αρχες,εναν τροπο συμπεριφορας ωστε να γινει ενας νορμαλ ανθρωπος χωρις κομπλεξ και ισορροπημενος.

αμα ειναι γκει οι γονεις δε σημαινει οτι δε μπορουν να μαθουν αυτα τα πραγματα στο παιδι τους ,ουτε οτι θα γινει αδερφη το παιδι  :jerking:

απλως εδω μολις ακουμε για γκει ,λεσβιες,τραβελια κτλ αμεσως παει το μυαλο στο χαβαλε ενω σε αλλες χωρες απ οσο εχω ζησει τετοια θεματα ειναι καθαρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

κι εγω αμα δω αδερφες στο δρομο βαζω τα γελια αλλα δε σημαινει αυτο οτι δε μπορουν να ειναι καλοι γονεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δηλαδη αμα ερθει το παιδακι και πει στον γκευ μπαμπα του οτι εχω αρχισει να νιωθω ελξη για την Αννουλα καθοδηγησε με πως να την καυλωσω ωστε να ανοιξει και να μπορεσω να την σκισω...

τι ακριβως προσδοκατε οτι θα απαντησει ο γκευ πατερας ?

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Δηλαδη αμα ερθει το παιδακι και πει στον γκευ μπαμπα του οτι εχω αρχισει να νιωθω ελξη για την Αννουλα καθοδηγησε με πως να την καυλωσω ωστε να ανοιξει και να μπορεσω να την σκισω...

εσυ δηλαδη ρωτουσες τετοια πραγματα τον πατερα σου  :think:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16

εμενα προσωπικα αν μου μιλαγε ετσι το παιδι μου κατι θα ειχα κανει λαθος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αχαχαχαχαχ προφανως και θα εδινα συμβουλες στον γιο μου και θα του επετρεπα να μου μιλαει ετσι....

πανω απο ολα ο πατερας με τον γιο πρεπει να ειναι φιλοι... πως θα τον καθοδηγησει αμα δεν ξερει τα μυστικα του????

τι θα τον εκανα μπουλη?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

Τι μαλακια ερωτηση ειναι αυτη τωρα?
Εσυ δηλαδη που εισαι straight, αυτη την ερωτηση την εχεις κανει στον πατερα σου?  :booty:
Τυπε εξακολουθεις να μιλας βαση των κολληματων που εχεις εσυ για τους gay.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
αχαχαχαχαχ προφανως και θα εδινα συμβουλες στον γιο μου και θα του επετρεπα να μου μιλαει ετσι....

πανω απο ολα ο πατερας με τον γιο πρεπει να ειναι φιλοι... πως θα τον καθοδηγησει αμα δεν ξερει τα μυστικα του????

τι θα τον εκανα μπουλη?
αμα σου μιλαει ετσι το παιδι σου σημαινει οτι το κανες αναγωγο και οχι οτι γαμαει πολυ.βλακα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αμα σου μιλαει ετσι το παιδι σου σημαινει οτι το κανες αναγωγο και οχι οτι γαμαει πολυ.βλακα.

Καλυτερα αναγωγος και μαγκας... παρα ευγενικος μπουλης εκει που δεν χρειαζεται να ειναι ευγενικος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Απο ποιον θα καθοδηγηθει σεξουαλικα ο μικρος? Ποιος θα τον συμβουλεψει?

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

τι θα τον εκανα μπουλη?

και αν ερχοταν η κορη σου και σε ρωταγε

μπαμπα τι να κανω για να καυλωσω τον αχμετ και να με ξεκωλιασει?

τι θα της ελεγες  :rolleyes:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε δεν υπαρχει γιος που να μιλαει ετσι στον πατερα του :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom