Νέα

Πρέπει να μπορούν ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ η κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια?Με την προϋπόθεση οτι μπορούν να πα

• Υπέρ

Ψήφοι: 22 28,2%
  • Κατά

Ψήφοι: 56 71,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    78

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στο θεμα μας.... ΔΕΝ πρεπει οι ομοφυλοι να υιοθετουν παιδια εκτος και αν ειναι και αυτα ομοφυλα...
Τι ΑΚΥΡΟ ειναι αυτο που πεταξες βρε Μπολντυ ? :S

Ξερεις πολλα παιδακια να ειναι ομοφυλοφιλα ?
Εκτος κι αν εννοεις να υιοθετουν παιδια (παλικαρια μαλλον ειναι πιο σωστα η εκφραση) ανω των 18 !!!!!

Σκεψου και λιγο ρε πριν πεταξεις οτιδηποτε !!!!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Επίσης ρε Μπόλντυ τα ζευγάρια είναι ομόφυλα ή ετερόφυλα. Τα άτομα είναι ομοφιλόφυλα ή ετεροφιλόφυλα.

Γαμώ τα Ελληνικά που σας μαθαίνουν οι αληταράδες της Μ.Ε., είχες πάρει και καλή βαθμολογία...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι ΑΚΥΡΟ ειναι αυτο που πεταξες βρε Μπολντυ ? :S

Ξερεις πολλα παιδακια να ειναι ομοφυλοφιλα ?
Εκτος κι αν εννοεις να υιοθετουν παιδια (παλικαρια μαλλον ειναι πιο σωστα η εκφραση) ανω των 18 !!!!!

Σκεψου και λιγο ρε πριν πεταξεις οτιδηποτε !!!!!!

αχαχουχα χθες εφαγες το κραξιμο του αιωνα και σημερα ερχεσαι να μου κανεις μαθημα? :P

δεν ξερετε τι σας γινεται .... ενας γκευ αμα τον ρωτησεις θα σου πει οτι ενιωθε ομοφυλοφιλος
απο παντα απο τοτε που γεννηθηκε. Δεν ξερετε τα βασικα και θελετε να δινετε και συμβουλες

αμα βαλεις ενα παιδακι που εχει γεννηθει στρειτ να εχει μπαμπα και μαμα αντρα και να τους βλεπει να φιλιουνται θα σαλταρει και θα παει να πηδηξει απο το μπαλκονι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτο ακριβως.εχει γεμισει ο τοπος πληροφορικαριους.

Ο κοσμος εχει γεμισει επισης και απο εφαρμογες και κινητα... παιρνετε συνεχεια
κατα τα αλλα το λομπι της δραχμης η κριση και η γαμημενη αμερικη και κατω ο υπερκαταναλωτισμος  :2funny: :2funny: :2funny:

η πληροφορικη ειναι το επαγγελμα του μελλοντος.... και οποιος δεν συμφωνει απλα εθελοτυφλει εσυ τι τελειωσες? οτι και αν τελειωσες ενας πληξροφορικαριος εχει περισσοτερες πιθανοτητες να βρει δουλεια απο σενα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Άμα ο άνθρωπας έβγαλε πανεπιστήμιο, έχει λύση για όλα.
Τέλος..

:grin: :grin: :grin:

Σοβαρά πάντως εγώ τον πιστεύω πως το έχει βγάλει το Πανεπιστήμιο. Αλλά στο Λύκειο αμόρφωτα τα βγάζουν, οπότε στην πληροφορική θα μορφωθεί κανείς;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Σοβαρά πάντως εγώ τον πιστεύω πως το έχει βγάλει το Πανεπιστήμιο. Αλλά στο Λύκειο αμόρφωτα τα βγάζουν, οπότε στην πληροφορική θα μορφωθεί κανείς;

Αμορφωτοι βγαινουν οι γιατροι που ταιζουν τσαμπα φαρμακα τον κοσμο για να πηγαινουν ταξιδια τσαμπα
και να παιρνουν πριμ απο τις φαρμακευτικες.... Βιολογια παιζει να εγραψα παραπανω και απο σενα που λες οτι εισαι γιατρος...γελαει ο κοσμος με τις μαλακιες που κανετε οι γιατροι χθες παλι ειχε μια καταγγελουσα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
αχαχουχα χθες εφαγες το κραξιμο του αιωνα και σημερα ερχεσαι να μου κανεις μαθημα? :P

δεν ξερετε τι σας γινεται .... ενας γκευ αμα τον ρωτησεις θα σου πει οτι ενιωθε ομοφυλοφιλος
απο παντα απο τοτε που γεννηθηκε. Δεν ξερετε τα βασικα και θελετε να δινετε και συμβουλες

ΜΗΝ το κάνεις χειρότερο!
Οι υιοθεσίες γίνονται στα πρώτα γεννέθλια (+-).
Να τα ρωτάμε τα παιδάκια μαζί με την τούρτα τί σεξουαλικών προτιμήσεων γονείς θέλουν; :s&m_3:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΜΗΝ το κάνεις χειρότερο!
Οι υιοθεσίες γίνονται στα πρώτα γεννέθλια (+-).
Να τα ρωτάμε τα παιδάκια μαζί με την τούρτα τί σεξουαλικών προτιμήσεων γονείς θέλουν; :s&m_3:

Εισαι γιατρος και δεν ξερεις οτι ενας γκευ ειναι γκευ απο τοτε που γεννηθηκε??????

νυχτα το πηρες το διπλωμα?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
αμα βαλεις ενα παιδακι που εχει γεννηθει στρειτ να εχει μπαμπα και μαμα αντρα και να τους βλεπει να φιλιουνται θα σαλταρει και θα παει να πηδηξει απο το μπαλκονι

ενω ειναι καλυτερα να μεινει σε ιδρυμα το παιδακι ας πουμε....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ενω ειναι καλυτερα να μεινει σε ιδρυμα το παιδακι ας πουμε....

Για μενα ναι... να μεγαλωσει σωστα και ισορροπημενα και εφοσον ειναι στρεητ να βρει μετα τον δρομο του.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Για μενα ναι... να μεγαλωσει σωστα και ισοροπημενα και εφοσον ειναι στρεητ να βρει μετα τον δρομο του.

Μποριε να μου πεις πως μεγαλωνει καποιος σωστα και ισορροπημενα σε ιδρυμα?  :think:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Αμορφωτοι βγαινουν οι γιατροι που ταιζουν τσαμπα φαρμακα τον κοσμο για να πηγαινουν ταξιδια τσαμπα
και να παιρνουν πριμ απο τις φαρμακευτικες.... Βιολογια παιζει να εγραψα παραπανω και απο σενα που λες οτι εισαι γιατρος...γελαει ο κοσμος με τις μαλακιες που κανετε οι γιατροι χθες παλι ειχε μια καταγγελουσα

ΑΥΤΟΥΣ τους γιατρούς τους κράζω κι εγώ, πριν από σένα.

Τώρα για την βιολογία ΔΕΝ γίνεται να είχες γράψει καλύτερα, γιατί είχα γράψει για 20.
(Ανθρωπολογία λεγόταν τότε, το 1973. Πριν ακόμα πέσει η Χούντα.)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μποριε να μου πεις πως μεγαλωνει καποιος σωστα και ισορροπημενα σε ιδρυμα?  :think:

χαχαχαχαχα καλα τωρα σοβαρολογειτε???? θα βαλεις το παιδακι να εχει μπαμπα τον μητσο και μαμα τον θρασυβουλα??? αυτα δεν τα ελεγε ουτε ο Χατζηστεφανου

Επισκέπτης

Βρε δεν είπα εγώ πως δεν έχει βγάλει το πανεπιστήμιο.
Πως έχει καταντήσει το έρμο το πανεπιστήμιο λέω..

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Εισαι γιατρος και δεν ξερεις οτι ενας γκευ ειναι γκευ απο τοτε που γεννηθηκε??????

αμα οπως λες η σεξουαλικη προτιμηση ειναι γεννετικο θεμα οχι θεμα περιβαλλοντος τι διαφορα θα κανει αν το παιδακι μεγαλωσει με γκευ η στρειτ γονεις?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206

Γεια σου ρε Μπόλντυ Φρόυντ!
Λοιπόν τα παιδάκια αρχίζουν και συνειδητοποιούν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις στο δημοτικό και συνήθως τις οριστικοποιούν με το πέρας της εφηβείας.

Για το αν η τελική σεξουαλική προτίμηση είναι γονιδιακά καθορισμένη ήδη με την γέννηση ή αναπτύσσεται μετά, υπάρχει διχογνωμία, πιθανότατα και τα δύο ισχύουν.
Αλλά σε κάθε περίπτωση το παιδάκι των 2-3 χρονών ΔΕΝ ξέρει τότε τί σεξουαλική προτίμηση θα αποκτήσει αργότερα!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
nacho_70 εσυ γενικα δεν λες τιποτα ουσιαστικο και ποτε μονο να ειρωνευεσαι ξερεις δικια σου αποψη δεν εχεις.... λοιπον ισως να το ξερουν κάποιοι οτι το 1993 ειχε δημοσιευθει μια ερευνα στο επιστημονικο περιοδικο Science η οποια υποστηριζε οτι εχει βρεθει γκευ γονιδιο!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω δεν ειπα οτι θα σε κανει γκευ ενας γκευ γονιος... εγω ειπα οτι εφοσον εισαι στρεητ ειναι ανωμαλο να ζεις αναμεσα στους γκευ οπως ακριβως ανωμαλο ειναι να εισαι λογικος και να κανεις παρεα με τρελους....

Κατα τα αλλα τον ξερω τον Φρουντ και οσα εχει πει για τα συμπλεγματα και τις δεσποτικες μητερες οπως επισης ξερω οτι η Αμερικανικη Ψυχολογικη Εταιρεια οριζει οτι ο σεξουαλικος προσανατολισμος καθοριζεται στα 6-8 ετη.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
χαχαχαχαχα καλα τωρα σοβαρολογειτε???? θα βαλεις το παιδακι να εχει μπαμπα τον μητσο και μαμα τον θρασυβουλα??? αυτα δεν τα ελεγε ουτε ο Χατζηστεφανου

Θες να το υιοθετησεις εσυ τοτε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom