Εχω δηλωσει πως αμα εκδοθει απο μεγαλο εκδοτικο οικο, θα μπω εδω μεσα και θα το πω
Ετσι κι αλλιως, ειναι γραμμενο με ψευδωνυμο, οποτε στα παπαρια μου...
Επισης, να σημειωσω οτι διαφοροι ακαλλιεργητοι φιλοι μου που θελουν να με ειρωνευτουν χρησιμοποιουν την ιδια ακριβως ατακα "το αποχετευτικο συστημα στο βυζαντιο", οποτε συναγω πως ειναι ο μονος προσφιλης σας τιτλος, γιατι δεν εχετε διαβασει ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ. Δεν θα ξανακανω copy-paste την παραπανω παρατηρηση μου, που επιβεβαιωνεται (Α, να τονισω, απλως, οτι πολυς κοσμος εχεις ακουστα τον Τσεχοφ και τον Σαιξπηρ μεσα απο επεισοδια της ιδιας σειρας...)
Οσο γι' αυτο που λεει ο αλλος, περι "ωριμοτητας" της κοινωνιας, εγω νομιζω πως σε κρισιμες στιγμες οπως αυτη που ζουμε, πρεπει καποιες πολιτικες ηγεσιες να παρουν ολο το πολιτικο κοστος επανω τους (γνωριζοντας πως κανουν αποστολη αυτοκτονιας), και να σπασουν αυγα. Προς το παρον, ο Σαμαρας σπαει αυγα λαϊκων κατακτησεων, βγαζοντας λαδι τους φασιστες. Μια αλλου τυπου ηγεσια (καμια σχεση με Συριζα- το ΤΟΝΙΖΩ), θα επρεπε να φερει επιελους τον διαφωτισμο σ' αυτο τον τοπο, 2 αιωνες μετα τη Γαλλικη Επανασταση. Να κανει ακραιες φιλελευθερες (κοινωνικα) μεταρρυθμισεις, και μετα να παει σπιτι του με 2%. Εγω ετσι το βλεπω.
Το θεμα ειναι... Ποιος εχει τ' αρχιδια για κατι τετοιο? Και πώς θα βρει τον απαιτουμενο συσχετισμο για να ερθει στα πραγματα μεσω των εκλογων?
Μαλλον πρεπει να παιξει με "κρυφη" ατζεντα. Δεν γινεται αλλιως ;)