Νέα

Πρέπει να μπορούν ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ η κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια?Με την προϋπόθεση οτι μπορούν να πα

• Υπέρ

Ψήφοι: 22 28,2%
  • Κατά

Ψήφοι: 56 71,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    78

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.831
Πόντοι
5.006
Εχω δηλωσει πως αμα εκδοθει απο μεγαλο εκδοτικο οικο, θα μπω εδω μεσα και θα το πω
Ετσι κι αλλιως, ειναι γραμμενο με ψευδωνυμο, οποτε στα παπαρια μου...

Επισης, να σημειωσω οτι διαφοροι ακαλλιεργητοι φιλοι μου που θελουν να με ειρωνευτουν χρησιμοποιουν την ιδια ακριβως ατακα "το αποχετευτικο συστημα στο βυζαντιο", οποτε συναγω πως ειναι ο μονος προσφιλης σας τιτλος, γιατι δεν εχετε διαβασει ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ. Δεν θα ξανακανω copy-paste την παραπανω παρατηρηση μου, που επιβεβαιωνεται  (Α, να τονισω, απλως, οτι πολυς κοσμος εχεις ακουστα τον Τσεχοφ και τον Σαιξπηρ μεσα απο επεισοδια της ιδιας σειρας...)

Οσο γι' αυτο που λεει ο αλλος, περι "ωριμοτητας" της κοινωνιας, εγω νομιζω πως σε κρισιμες στιγμες οπως αυτη που ζουμε, πρεπει καποιες πολιτικες ηγεσιες να παρουν ολο το πολιτικο κοστος επανω τους (γνωριζοντας πως κανουν αποστολη αυτοκτονιας), και να σπασουν αυγα. Προς το παρον, ο Σαμαρας σπαει αυγα λαϊκων κατακτησεων, βγαζοντας λαδι τους φασιστες. Μια αλλου τυπου ηγεσια (καμια σχεση με Συριζα- το ΤΟΝΙΖΩ), θα επρεπε να φερει επιελους τον διαφωτισμο σ' αυτο τον τοπο, 2 αιωνες μετα τη Γαλλικη Επανασταση. Να κανει ακραιες φιλελευθερες (κοινωνικα) μεταρρυθμισεις, και μετα να παει σπιτι του με 2%. Εγω ετσι το βλεπω.
Το θεμα ειναι... Ποιος εχει τ' αρχιδια για κατι τετοιο? Και πώς θα βρει τον απαιτουμενο συσχετισμο για να ερθει στα πραγματα μεσω των εκλογων?

Μαλλον πρεπει να παιξει με "κρυφη" ατζεντα. Δεν γινεται αλλιως  ;)
φιλε το θεμα δεν ειναι πολιτικο αλλα ακρως κοινωνικο....και μια πολιτικη ηγεσια να παρει την πρωτοβουλια να ψηφισει ενα νομο που επιτρεπει την υιοθεσια απο ομοφυλοφυλους,στην πραξη δεν προκειται να εφαρμοστει αν δεν το θελει η κοινωνια.....ενας σοβαρος ομοφυλοφιλος ξεροντας τι θα περασει αν εχει ολη την κοινωνια απεναντι του δεν θα υιοθετησει παιδι ακομα και αν υφισταται το νομικο πλαισιο..και κατα την γνωμη μου η ελληνικη κοινωνια ειναι ακρως συντηρητικη,τουλαχιστον ως προς αυτο το θεμα....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
με εμενα εισαι,με τον μπολντ εισαι,μονο με γυναικα δεν εισαι

δεν αγοραζεις κανενα σκυλο καλυτερα; ειναι κι αυτος μιας μορφης παρεα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αφου παραδεχεσαι οτι εισαι λουσυ,τι αλλο να πω εγω,σταματαω εδω και γραψε οτι θες,σε εχω γραμμενο στα αρχιδια μου. :grin:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
αφου παραδεχεσαι οτι εισαι λουσυ,τι αλλο να πω εγω,σταματαω εδω και γραψε οτι θες,σε εχω γραμμενο στα αρχιδια μου. :grin:

αυτο να μου το ελεγες εαν ειχες αρχιδια μωρη φραγκοκοτα.με τις μαλακιες σου δεν βγαζεις γκομενα.παλι μαλακοκαυλη θα σε λενε ολοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαλακοκαυλης21  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
μαστερ ξερω οτι σε στεναχωρησα σημερα,αλλα θα φροντισω να επανορθωσω.θελω να κανουμε μια νεα αρχη στην σχεση μας

τα καταπινεις;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχω δηλωσει πως αμα εκδοθει απο μεγαλο εκδοτικο οικο, θα μπω εδω μεσα και θα το πω
Ετσι κι αλλιως, ειναι γραμμενο με ψευδωνυμο, οποτε στα παπαρια μου...

Επισης, να σημειωσω οτι διαφοροι ακαλλιεργητοι φιλοι μου που θελουν να με ειρωνευτουν χρησιμοποιουν την ιδια ακριβως ατακα "το αποχετευτικο συστημα στο βυζαντιο", οποτε συναγω πως ειναι ο μονος προσφιλης σας τιτλος, γιατι δεν εχετε διαβασει ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ. Δεν θα ξανακανω copy-paste την παραπανω παρατηρηση μου, που επιβεβαιωνεται  (Α, να τονισω, απλως, οτι πολυς κοσμος εχεις ακουστα τον Τσεχοφ και τον Σαιξπηρ μεσα απο επεισοδια της ιδιας σειρας...)

Οσο γι' αυτο που λεει ο αλλος, περι "ωριμοτητας" της κοινωνιας, εγω νομιζω πως σε κρισιμες στιγμες οπως αυτη που ζουμε, πρεπει καποιες πολιτικες ηγεσιες να παρουν ολο το πολιτικο κοστος επανω τους (γνωριζοντας πως κανουν αποστολη αυτοκτονιας), και να σπασουν αυγα. Προς το παρον, ο Σαμαρας σπαει αυγα λαϊκων κατακτησεων, βγαζοντας λαδι τους φασιστες. Μια αλλου τυπου ηγεσια (καμια σχεση με Συριζα- το ΤΟΝΙΖΩ), θα επρεπε να φερει επιελους τον διαφωτισμο σ' αυτο τον τοπο, 2 αιωνες μετα τη Γαλλικη Επανασταση. Να κανει ακραιες φιλελευθερες (κοινωνικα) μεταρρυθμισεις, και μετα να παει σπιτι του με 2%. Εγω ετσι το βλεπω.
Το θεμα ειναι... Ποιος εχει τ' αρχιδια για κατι τετοιο? Και πώς θα βρει τον απαιτουμενο συσχετισμο για να ερθει στα πραγματα μεσω των εκλογων?

Μαλλον πρεπει να παιξει με "κρυφη" ατζεντα. Δεν γινεται αλλιως  ;)

κοσαμφ τι πολιτευμα εχεις τωρα και απο που έχει προελθει για πες μας. Εσυ που εισαι ο διαβασμενος...

Ο Σαμαρας και το ΣΔΟΕ έχουν εξαγγειλει εξονυχιστικο ελεγχο σε οσους εχουν παρει δανεια πανω απο 200.000 ευρω
αραγε τιποτε αλλο εκτος απο το βιβλιο που γραφεις εχεις διαβασει?

Η γνωστη καραμελα των αριστερων με τα φασισταρια.... αμα σου προσφερουν αυριο θεση σε τραπεζα με πρωτο μισθο 1000 ευρω κααι την αποριψεις τοτε θα δουμε κατα ποσο εισαι ιδεολογος και της Γαλλικης επαναστασης και του προλεταριατου  :2funny:

Επισκέπτης
Σας παρακαλώ μείνετε στο θέμα, αλλιώς πείτε τα μεταξύ σας...επίσης δεν θα μπω καν στον κόπο να απαντήσω σε ομοφοβικά και υστερικά άτομα που βρίζουν αντί να επιχειρηματολογούν ή θεωρούν οτι η ομοφυλοφιλία είναι αφύσικη ή ανωμαλία ή αρρώστεια ή οτι άλλο τους έρθει τέλος πάντων...ψάξτε λίγο το θέμα και θα δείτε οτι είναι κάτι φυσιολογικό που συναντάμε σε πολλά πλάσματα την φύσης...

Η ομοφυλοφιλία είναι αφύσικη , ειναι ανωμαλία και αρρώστεια, οσοι δε την αποδέχονται ειναι εντελως φυσολογικοι, η λεξη "ομοφοβικος" ειναι ανακαλυψη των πουστηδων για πείσουν τους εαυτους τους οτι ειναι φυσιλογικοι και ολοι οι υπόλοιποι "ανωμαλοι"

Οταν εισαι ομοφυλοφιλος, οι κοινωνια σε λεει ΠΟΥΣΤΗ και οτι συμπεριφερεσαι ΠΟΥΣΤΙΚΑ, κανεις ΠΟΥΣΤΙΕΣ για να τη βγαζεις καθαρη, εισαι ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ και παντα θα ειναι ετσι τα πραματα οσα χρονια και αν περασουν, οσες μαλακιες και να μας σερβίρετε, οση προπαγανδα και αν κανετε.

Δεν εχω τιποτα προσωπικό μαζι σου και ξερω οτι πολλοι ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ υπαρχουν σε αυτο το site Και με διαβαζουν, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΣΑΣ ΚΥΚΛΟ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Ή COOL Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Εισαι ΚΙΝΑΙΔΟΣ και ετσι θα σε αντιμετοπιζω εσενα και ολους τους συναφιου σου και χεσμενη εχω την καθε παπαρια που βγαινει απο το στομα σου.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.992
Πόντοι
3.475
κοσαμφ τι πολιτευμα εχεις τωρα και απο που έχει προελθει για πες μας. Εσυ που εισαι ο διαβασμενος...

Ο Σαμαρας και το ΣΔΟΕ έχουν εξαγγειλει εξονυχιστικο ελεγχο σε οσους εχουν παρει δανεια πανω απο 200.000 ευρω
αραγε τιποτε αλλο εκτος απο το βιβλιο που γραφεις εχεις διαβασει?

Η γνωστη καραμελα των αριστερων με τα φασισταρια.... αμα σου προσφερουν αυριο θεση σε τραπεζα με πρωτο μισθο 1000 ευρω κααι την αποριψεις τοτε θα δουμε κατα ποσο εισαι ιδεολογος και της Γαλλικης επαναστασης και του προλεταριατου  :2funny:

Καλα εισαι για τον πουτσο
Εχεις μπλεξει τη Γαλλικη επανασταση (ΑΣΤΙΚΗ) με τα προλεταριατα (μαρξιστικος ορος), και τα πολιτευματα, ολα σ' ενα μπλεντερ
Λογικο, βεβαια, αφου εισαι ψηφοφορος του κομματος Φαηλου-Λαζαριδη-Κεδικογλου-Δενδια

Τι αλλο? Α,ναι. Αμα μου δωσουν δουλεια σε τραπεζα θα παω- δεν εχω κανα λογο να μην παω
Και το πολιτευμα δεν καταλαβαινω ποτε το αμφισβητησα. Να μου παραθεσεις σγυκεκριμενο χωρίο

Γενικως, τα ΄χεις ολα ανακατα μες στρο μυαλουδακι σου. Δοκιμασε να καπνισεις τπτ σε χορτο μπας και χαλαρωσεις, και ισιωσεις λιγο

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Αφήστε τις θεωρίες όσοι υποστηρίζετε να υιοθετούν παιδιά οι γκέι και απαντήστε : θέλετε να έχετε αδερφό γκέι και να σας κάνει θείους με τον σύντροφό του, αφου θα υιοθετήσουν παιδάκι? Σε λίγα χρόνια αν το παιδάκι σας ρωτήσει "θείε γιατί εσυ έχεις γυναίκα και μπαμπάς μου έχει άντρα" τι ακριβώς θα του πείτε?

πως είναι υιοθετημένος και αντί να είνα σε κάποιο ίδρυμα, μεγαλώνει με αυτούς τους ανθρώπους...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα εισαι για τον πουτσο
Εχεις μπλεξει τη Γαλλικη επανασταση (ΑΣΤΙΚΗ) με τα προλεταριατα (μαρξιστικος ορος), και τα πολιτευματα, ολα σ' ενα μπλεντερ
Λογικο, βεβαια, αφου εισαι ψηφοφορος του κομματος Φαηλου-Λαζαριδη-Κεδικογλου-Δενδια

Τι αλλο? Α,ναι. Αμα μου δωσουν δουλεια σε τραπεζα θα παω- δεν εχω κανα λογο να μην παω
Και το πολιτευμα δεν καταλαβαινω ποτε το αμφισβητησα. Να μου παραθεσεις σγυκεκριμενο χωρίο

Γενικως, τα ΄χεις ολα ανακατα μες στρο μυαλουδακι σου. Δοκιμασε να καπνισεις τπτ σε χορτο μπας και χαλαρωσεις, και ισιωσεις λιγο

Κοιτα δεν ξέρεις καν τι σημαινει Γαλλικη Επανασταση και τι προλεταριατο... δεν το έχεις ζησει διοτι αυτη τη στιγμη σε θρέφει μια οικογενεια την οποια εσυ ο ιδιος βγαινει και κατηγορει μεσα σε ενα σαιτ με πουτανες. Απο εκει καταλαβαινει κανεις ποιος το καπνιζει το χορτο και ποιος οχι .....  
δεν εκτιμας ουτε την ιδια σου την οικογενεια.... :P

Εσυ μιλησες για φασισμους απο την στιγμη που έχουμε δημοκρατια..... και οσοι μιλανε για φασισμο αυτη την περιοδο ειναι για γέλια.

Για το πουτσο δεν ειμαι εγω... διοτι εγω τουλαχιστον έχω πτυχιο που πιστοποιει οτι εχω καποιο επιπεδο και καποια μορφωση... εσυ τι ακριβως εχεις? τιποτα. Ακομη και το ιδιο σου το πανεπιστημιο μας εκραζες την αλλη φορα.... καταλαβες ειναι ολοι μαλακες και εσυ ο έξυπνος εκει μεσα  :P

στις τραπεζες θα πατε ολοι οι αριστεριστες.... αλλα αμα ηξερες τι ακριβως σημαινει πραγματικη αριστερα και δεν ησουν αριστερος ιδεολογος του κώλου οχι δεν θα πηγαινες να δουλεψεις σε τραπεζα.... η οποια ειναι κυριως οργανο των καπιταλιστων αλλα θα εκανες οτι και ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα.... θα γινοσουν δηλαδη πραγματικος επαναστατης. Τοτε μπορει και να σε σεβομουν.....

τωρα δεν πειθεις... και καταντας αστειος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γεμισε αριστερους παραμυθατζηδες η Ελλαδα..... ο ενας θελει να βγαλει λεφτα απο μυθιστορηματα ο αλλος απο το δημοσιο εις βαρος των αλλων.... με απολυτηριο λυκειου και μισθο 2000+ το μήνα.

Αλλα μπαινει μια ταξη σιγα σιγα.....  ;)

Και οποιος λκεει οτι εχουμε φασιστικο καθεστως ειναι τελειως αμορφωτος και για γελια....
εχει να πεσει μεγαλο γλεντι αυριο μεθαυριο.... ηδη ειμαστε ετοιμοι  :P
να προσεχουν ολοι αυτοι. 

Επισκέπτης
Η ομοφυλοφιλία είναι αφύσικη , ειναι ανωμαλία και αρρώστεια, οσοι δε την αποδέχονται ειναι εντελως φυσολογικοι, η λεξη "ομοφοβικος" ειναι ανακαλυψη των πουστηδων για πείσουν τους εαυτους τους οτι ειναι φυσιλογικοι και ολοι οι υπόλοιποι "ανωμαλοι"

Οταν εισαι ομοφυλοφιλος, οι κοινωνια σε λεει ΠΟΥΣΤΗ και οτι συμπεριφερεσαι ΠΟΥΣΤΙΚΑ, κανεις ΠΟΥΣΤΙΕΣ για να τη βγαζεις καθαρη, εισαι ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ και παντα θα ειναι ετσι τα πραματα οσα χρονια και αν περασουν, οσες μαλακιες και να μας σερβίρετε, οση προπαγανδα και αν κανετε.

Δεν εχω τιποτα προσωπικό μαζι σου και ξερω οτι πολλοι ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ υπαρχουν σε αυτο το site Και με διαβαζουν, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΣΑΣ ΚΥΚΛΟ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Ή COOL Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Εισαι ΚΙΝΑΙΔΟΣ και ετσι θα σε αντιμετοπιζω εσενα και ολους τους συναφιου σου και χεσμενη εχω την καθε παπαρια που βγαινει απο το στομα σου.

Πόσων χρονών είσαι φίλε,15 ? Αν είσαι παραπάνω ψάξτο γιατί σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα και μην με βγάλεις κι'εμένα αδερφή για να μου την πεις...

Επισκέπτης
16 ειμαι αλλα τι να λεει ρε φιλε, εσυ που εισαι μεγαλος να ουμε "δοκιμασες και δε σου αρεσε"???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.306
Πόντοι
1.686

:2funny: :2funny: :2funny:

Αυτά να τα πεις στο Νικήτα Κ . και στους άλλους της ΝΔ και του Πασοκ !  :2funny:

Και στον Πορδόπαπο !  :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Οσοι εχουν την οικονομικη ανεση να μεγαλωσουν παιδια γιατι να τα αφησουν σε ιδρυμα? Θα ζησουν καλυτερα εκει? Τι σημασια εχει αν ειναι ομοφυλοφιλοι-ες? Και?
Μαλακιες. Αυτα γινονται εδω και χρονια σε καθε αναπτυγμενη κοινωνια. Αυτοι που αντιδρουν φυσικα και δεν θα υιοθετησουν ποτε παιδι στην ζωη τους(καθοτι τα λεφτα οταν θα τα εχουν θα τα κρατησουν για παρτη τους) παροτι θα μπορουσαν.
Αν νοιαζονταν φυσικα για τα παιδια και οχι για να κανουν ηθικο κηρυγμα του κωλου οπως συνηθως.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
72
Πόντοι
11
δεν το βλεπω φυσιολογικο παιδια.ενα παιδι πρεπει να εχει ενα πατρικο και ενα μητρικο προτυπο.ολα τ'αλλα τα βλεπω αφυσικα.χωρις να εχω κατι κατα των ομοφυλοφιλλων.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τα Ελληνικά πανεπιστήμια είναι για τομπούτσο καβάλα..

Το δικο μου ειναι απο τα καλυτερα... το δικο σου δεν ξερω τι σουβλατζηδες ειχε μεσα και το λες γτπ καβαλα... μπορει να μην περασες καν κιολας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Συνηθως οσοι βριζουν τα ελληνικα πανεπιστημια ειναι ειτε επειδη δεν περασαν ειτε επειδη περασαν και τους φαινεται δυσκολο να τα τελειωσουν... οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια και εδω...

εγω απο το δικο μου ευχαριστημενος εμεινα παντως  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom