Νέα

Πρέπει να μπορούν ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ η κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια?Με την προϋπόθεση οτι μπορούν να πα

• Υπέρ

Ψήφοι: 22 28,2%
  • Κατά

Ψήφοι: 56 71,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    78

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Αφήστε τις θεωρίες όσοι υποστηρίζετε να υιοθετούν παιδιά οι γκέι και απαντήστε : θέλετε να έχετε αδερφό γκέι και να σας κάνει θείους με τον σύντροφό του, αφου θα υιοθετήσουν παιδάκι? Σε λίγα χρόνια αν το παιδάκι σας ρωτήσει "θείε γιατί εσυ έχεις γυναίκα και μπαμπάς μου έχει άντρα" τι ακριβώς θα του πείτε?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε μπολντη!!!!αμαν πια.σταματα να κοροϊδευεις τον μαστερ.θα ηθελες να σε κανει κι εσενα ο θεος ετσι;  :2funny: :2funny: :2funny:
Να με κανει πως;Να βγαζω τα παντελονια,να φοραω κομπιναιζον και να μπαινω με νεα νικ;
αυτα τα κανουν οι αδελφες.αν εχεις αρχιδια ελα με το κανονικο νικ και μιλαμε. :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Να με κανει πως;Να βγαζω τα παντελονια,να φοραω κομπιναιζον και να μπαινω με νεα νικ;
αυτα τα κανουν οι αδελφες.αν εχεις αρχιδια ελα με το κανονικο νικ και μιλαμε. :birdman:

Πως μιλας ετσι στον συναδελφο σου??? τωρα θα παω να φωναξω τον υπαρχο να σε ξεκωλιάσει
στο γυαλισμα του καταστρωματος..... παλιομουτσε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Πως μιλας ετσι στον συναδελφο σου??? τωρα θα παω να φωναξω τον υπαρχο να σε ξεκωλιάσει
στο γυαλισμα του καταστρωματος..... παλιομουτσε
μην το κανεις λυπησου με ρε

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

σε γαμαω με οποιο νικ γουσταρεις μωρη κοτα που εκανες τον μαγκα απο το πληκτρολογιο.σημερα φανηκε τι πουλ μουρ ψοφια λουγκρα εισαι μωρη σαπια πουστρα

ενας αγαμητος ανικανος μαλακας εισαι,που εχει να δει γυναικα εδω και χρονια,και δεν εισαι ικανος να πας ουτε με ιεροδουλη.γι'αυτο εισαι ενας κομπλεξικος γυναικωτος,που τα κομπλεξ του τα βγαζει βριζοντας ανθρωπους που δεν του φταινε σε ενα σαϊτ για μπουρδελα.κατι που εσυ δεν προκειται να επισκεφτεις ποτε μωρη γυναικωτη σαπια πουστρα

Επισκέπτης
Οχι, τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια δε πρέπει να υιοθετούν παιδιά γιατι ειναι ανωμ,αλία της φύσης και τα παιδιά θα βγούν ψυχανώμαλα και θα υποφέρουν.

Aλλά φαντάζομαι όχι πιο ψυχανώμαλα απο'σένα που είσαι χρυσαυγίτης !!    :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
σε γαμαω με οποιο νικ γουσταρεις μωρη κοτα που εκανες τον μαγκα απο το πληκτρολογιο.σημερα φανηκε τι πουλ μουρ ψοφια λουγκρα εισαι μωρη σαπια πουστρα
πως φανηκε ρε λουσυ;μπηκα εγω με αλλο νικ να στο παιξω μαγκας;αυτα ειναι συστηματα λουγκριτσας.βγαλε τα φουστανια και ελα με το νικ σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

ενας αγαμητος ανικανος μαλακας εισαι,που εχει να δει γυναικα εδω και χρονια,και δεν εισαι ικανος να πας ουτε με ιεροδουλη.γι'αυτο εισαι ενας κομπλεξικος γυναικωτος,που τα κομπλεξ του τα βγαζει βριζοντας ανθρωπους που δεν του φταινε σε ενα σαϊτ για μπουρδελα.κατι που εσυ δεν προκειται να επισκεφτεις ποτε μωρη γυναικωτη σαπια πουστρα

Hρεμα ρε....

μην τον βριζεις  κατα βαθος ειναι καλο παιδι
και φερεται ευγενικα στις γυναικες :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αν δεν ηταν τοσο αγαθοβιολης θα ειχε γκομενα κανονικα τωρα....

την δουλεια του την έχει βολεμενος ειναι απο οσο μας εχει πει χρεη δεν εχει...

αλλα δεν ακουει.... και η πλακα ειναι οτι ερχεται να σε κραξει κιολας μετα. Καταλαβες?

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Αν δεν ηταν τοσο αγαθοβιολης ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗΣ θα ειχε γκομενα κανονικα τωρα....

την δουλεια του την έχει βολεμενος ειναι απο οσο μας εχει πει χρεη δεν εχει...

αλλα δεν ακουει.... και η πλακα ειναι οτι ερχεται να σε κραξει κιολας μετα. Καταλαβες?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μαστερ περα απο το δουλεμα που εφαγες σημερα εγω μπορω να σου αποδειξω για ποιο λογο εισαι αγαθοκοιμισης.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

οχι ρε πουστη με ξεμπροστιασες τωρα.

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Aλλά φαντάζομαι όχι πιο ψυχανώμαλα απο'σένα που είσαι χρυσαυγίτης !!    :2funny: :2funny:

ψυχανώμαλος εισαι εσυ που εισαι αναρχοκουμουνας για αυτό θες να γεμίσει ο κόσμος με ομοίους σου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Μαστερ περα απο το δουλεμα που εφαγες σημερα εγω μπορω να σου αποδειξω για ποιο λογο εισαι αγαθοκοιμισης.
θα πεις κατι εξυπνο να σε παραδεχτω η θα ειναι σαν το αλλο που λενε τα παιδακια του δημοτικου;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
θα πεις κατι εξυπνο να σε παραδεχτω η θα ειναι σαν το αλλο που λενε τα παιδακια του δημοτικου;

Ναι ρε φιλε... αφου εχεις γραψει χαζομαρες εδω μεσα.... οτι αμα πεσεις σε καμια και της μιλησεις στο δρομο θα σου κανει μηνυση ή αμα πηδηξεις γυναικειο κωλο ειναι ομοφυλοφιλικο χαχαχα ελεος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
το ξερω,δεν σου κανει εντυπωση,εχεις συνηθησει να σε φτυνουν,και να νομιζεις οτι βρεχει
η αληθεια ειναι οτι δεν εχω συνηθισει να μιλαω με λουληδες που κρυβονται πισω απο ψευτικα νικ να μου μιλουσες με το κανονικο θα με προβληματιζε αλλα μπηκες με ψευτικο νικ που σημαινει οτι δεν εχεις τα αρχιδια να υποστηριξεις αυτα που λες.οποτε ξυρισου και βγες στην συγγρου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ναι ρε φιλε... αφου εχεις γραψει χαζομαρες εδω μεσα.... οτι αμα πεσεις σε καμια και της μιλησεις στο δρομο θα σου κανει μηνυση ή αμα πηδηξεις γυναικειο κωλο ειναι ομοφυλοφιλικο χαχαχα ελεος
ειχα πει οτι αν κανεις καμακι σε καποια μιλωντας προστυχα μπορει να σε τρεχει για σεξουαλικη παρενοχληση αυτο μπορει να γινει και μπορεις να ρωτησεις καποιον νομικο.αλλο αν δεν θα σταθει στο δικαστηριο,μπορει να σε τρεχει ομως.και εσυ πιαστηκες απο αυτο και το αναπαραγεις σε καθε μα καθε προταση σου.Για τον κωλο ναι το εχω πει,η φυση εδωσε στον αντρα πουτσο στην γυναικα μουνι,και στους 2 κωλο για εξαγωγες,οχι εισαγωγες.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475
Το μου στο τελος τι το θες? παλιαδερφη εισαι ρε?

Γιατι, πρεπει ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να απολαμβανω το περιβαλλον που εχω μεγαλωσει?
Να θεωρω τη μανα μου παρθενα που με επιασε με τον κρινο, και τον πατερα μου ηρωικη, μυθικη φιγουρα?
Μπα, δεν θα παρω
Σας αφηνω στην αποσυνθεση σας και στον στρουνθοκαμηλισμο σας, να νομιζετε πως καποιοι ειστε, και πως θα διαδωσετε και τις οικογενειακες σας αρχες/αξιες (υπενθυμιζω...ΠΑΣΟΚ+ΝΔ=85% επι 4 δεκαετιες), σε επομενες γενιες. Στα παιδια σας

Χαιρετε
Ανατριχιασα παλι

ΥΓ Ζητω οι πουστηδες! (Κι ας μην ειμαι)  
θανατος στην επαρατο ελληνικη οικογενεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom