Νέα

Πρέπει να μπορούν ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ η κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια?Με την προϋπόθεση οτι μπορούν να πα

• Υπέρ

Ψήφοι: 22 28,2%
  • Κατά

Ψήφοι: 56 71,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    78

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατι, πρεπει ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να απολαμβανω το περιβαλλον που εχω μεγαλωσει?
Να θεωρω τη μανα μου παρθενα που με επιασε με τον κρινο, και τον πατερα μου ηρωικη, μυθικη φιγουρα?
Μπα, δεν θα παρω
Σας αφηνω στην αποσυνθεση σας και στον στρουνθοκαμηλισμο σας, να νομιζετε πως καποιοι ειστε, και πως θα διαδωσετε και τις οικογενειακες σας αρχες/αξιες (υπενθυμιζω...ΠΑΣΟΚ+ΝΔ=85% επι 4 δεκαετιες), σε επομενες γενιες. Στα παιδια σας

Χαιρετε
Ανατριχιασα παλι

ΥΓ Ζητω οι πουστηδες! (Κι ας μην ειμαι)  
θανατος στην επαρατο ελληνικη οικογενεια

Εσυ εχεις μεγαλη τρελα στο κεφαλι σου και κοιτα να την προσεξεις πριν σου δημιουργησει προβληματα !!!

Τι ψηφισες για πες μας??? εισαι ενας απο αυτους που ανακαλυψαν την Αμερικη με το να λενε οτι ολοι ειναι αχρηστοι???? αυτο δεν λεγεται πολιτικη αποψη... αυτο λεγεται κονφορμισμος. ΕΠειδη θες να μου το παιξεις και διανοουμενος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχει γεμισει ο τοπος απο ανθρωπους που επειδη περιφρονουν το γενικο κατεστημενο και τους νομους - αρχες νομιζουν πως θα πανε μπροστα και θα ξεχωρισουν.

Ετσι να πιστευετε....θα περασετε καλα  :2funny: :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475
Εχει γεμισει ο κοσμος φασισταρια και αγραμματους
Οποτε, ΝΑΙ, ειμαι διανοουμενος μονο και μονο λογω του χαμηλου πηχη. Τιποτα παραπανω απ' αυτο

ΥΓ Εσεις που μιλατε συνεχως για "ψευτοδιανοουμενους" και "θολοκουλτουριαρηδες", καλο θα ηταν να μας αναφερετε καποτε και ποιους θεωρειτε ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ διανοουμενους, για να συνεννοηθουμε. Διαφορετικα, το εκλαμβανω ως απορριψη καθε μορφης τεχνης/δημιουργιας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχει γεμισει ο κοσμος φασισταρια και αγραμματους
Οποτε, ΝΑΙ, ειμαι διανοουμενος μονο και μονο λογω του χαμηλου πηχη. Τιποτα παραπανω απ' αυτο

ΥΓ Εσεις που μιλατε συνεχως για "ψευτοδιανοουμενους" και "θολοκουλτουριαρηδες", καλο θα ηταν να μας αναφερετε καποτε και ποιους θεωρειτε ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ διανοουμενους, για να συνεννοηθουμε. Διαφορετικα, το εκλαμβανω ως απορριψη καθε μορφης τεχνης/δημιουργιας

:2funny: :2funny: :2funny: εδω δες.....

σε προσεβαλλα καλλιτεχνη?  :P

τον τσατσοπουλο μου θυμιζεις... διανοουμενος και αυτος... αλλου πατουσε αλλου βρισκοταν  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπον Μιχαήλ Άγγελε του Κώλου... μάζεψε τα πινέλα σου και πηγαινε να μουτζουρωσεις αλλου

τωρα εβαψα το τοιχο μην δω πιτσιλια.... θα εκνευριστω. Και δεν το θελει η τεχνη σου

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
η αληθεια ειναι οτι δεν εχω συνηθισει να μιλαω με λουληδες που κρυβονται πισω απο ψευτικα νικ να μου μιλουσες με το κανονικο θα με προβληματιζε αλλα μπηκες με ψευτικο νικ που σημαινει οτι δεν εχεις τα αρχιδια να υποστηριξεις αυτα που λες.οποτε ξυρισου και βγες στην συγγρου.

παλι μαλακιες λες.και τα κυρια προφιλ που εχει ο καθενας μας παλι βιτρινα ειναι.αλλιως θα διναμε τα αληθινα μας στοιχεια βλακα,ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗ!!!!

να γιατι δεν μπορεις να σταυρωσεις γυναικα.γιατι την ανυπαρκτη εξυπναδα σου την αναλωνεις σε ευφυολογηματα της πουτσας.γι'αυτο θα εισαι παντα....

[size=40pt]ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475
"Διαφορετικα, το εκλαμβανω ως απορριψη καθε μορφης τεχνης/δημιουργιας"

Εφτασα να κανω copy-paste τα λεγομενα μου...
Νιωθω σχεδον καταξιωμενος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny:

α εσυ εισαι μεγάλο ταλέντο....

χαχα ρε καλλιτεχνη με το βιβλιο τελικα τι έγινε ???

Εκδοθηκε ? Το αποχετευτικον συστημα εις το βυζαντιον

φευγω τωρα παω να δω λιγο την δικια μου και ερχομαι μετα... απαντα θα τα δω

(μαστερ μην αρχισεις παλι....)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.831
Πόντοι
5.006
το θεμα δεν ειναι αν πρεπει ή δεν πρεπει να υιοθετουν....το θεμα πρεπει να κριθει με το αν μια κοινωνια μπορει να το δεχτει αυτο....κατα τη γνωμη μου η σημερινη ελληνικη κοινωνια δεν ειναι ετοιμη για κατι τετοιο και μονο προβληματα θα δημιουργουσε και για αυτον που υιοθετει και για το παιδι....δεν ειναι θεμα σωστου ή λαθους,ειναι ενα κοινωνιολογικο θεμα που η αντιμετωπιση του αλλαζει κατα την παροδο των ετων....μπορει σε 50 χρονια απο τωρα να ειναι απολυτως αποδεκτο κατι τετοιο......

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

α εσυ εισαι μεγάλο ταλέντο....

χαχα ρε καλλιτεχνη με το βιβλιο τελικα τι έγινε ???

Εκδοθηκε ? Το αποχετευτικον συστημα εις το βυζαντιον

φευγω τωρα παω να δω λιγο την δικια μου και ερχομαι μετα... απαντα θα τα δω

(μαστερ μην αρχισεις παλι....)

κι ο μαστερ τωρα θα φυγει.παει να δει καi τις δυο του γκομενες

Συνημμένα

• palames.png
    palames.png
    113,1 KB · Εμφανίσεις: 50

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το θεμα δεν ειναι αν πρεπει ή δεν πρεπει να υιοθετουν....το θεμα πρεπει να κριθει με το αν μια κοινωνια μπορει να το δεχτει αυτο....κατα τη γνωμη μου η σημερινη ελληνικη κοινωνια δεν ειναι ετοιμη για κατι τετοιο και μονο προβληματα θα δημιουργουσε και για αυτον που υιοθετει και για το παιδι....δεν ειναι θεμα σωστου ή λαθους,ειναι ενα κοινωνιολογικο θεμα που η αντιμετωπιση του αλλαζει κατα την παροδο των ετων....μπορει σε 50 χρονια απο τωρα να ειναι απολυτως αποδεκτο κατι τετοιο......
ετσι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
παλι μαλακιες λες.και τα κυρια προφιλ που εχει ο καθενας μας παλι βιτρινα ειναι.αλλιως θα διναμε τα αληθινα μας στοιχεια βλακα,ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗ!!!!

να γιατι δεν μπορεις να σταυρωσεις γυναικα.γιατι την ανυπαρκτη εξυπναδα σου την αναλωνεις σε ευφυολογηματα της πουτσας.γι'αυτο θα εισαι παντα....

[size=40pt]ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
ime-mia-distixismeni.jpg

ωχου μην κλαις αλλο μου σπαραζεις την καρδια ρε συ.Σου ζητω συγνωμη αν σου ειπα κατι που σε πληγωσε και σε αναγκασε να φτιαξεις νεο νικ για να μου την λες. :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475
Εχω δηλωσει πως αμα εκδοθει απο μεγαλο εκδοτικο οικο, θα μπω εδω μεσα και θα το πω
Ετσι κι αλλιως, ειναι γραμμενο με ψευδωνυμο, οποτε στα παπαρια μου...

Επισης, να σημειωσω οτι διαφοροι ακαλλιεργητοι φιλοι μου που θελουν να με ειρωνευτουν χρησιμοποιουν την ιδια ακριβως ατακα "το αποχετευτικο συστημα στο βυζαντιο", οποτε συναγω πως ειναι ο μονος προσφιλης σας τιτλος, γιατι δεν εχετε διαβασει ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ. Δεν θα ξανακανω copy-paste την παραπανω παρατηρηση μου, που επιβεβαιωνεται  (Α, να τονισω, απλως, οτι πολυς κοσμος εχεις ακουστα τον Τσεχοφ και τον Σαιξπηρ μεσα απο επεισοδια της ιδιας σειρας...)

Οσο γι' αυτο που λεει ο αλλος, περι "ωριμοτητας" της κοινωνιας, εγω νομιζω πως σε κρισιμες στιγμες οπως αυτη που ζουμε, πρεπει καποιες πολιτικες ηγεσιες να παρουν ολο το πολιτικο κοστος επανω τους (γνωριζοντας πως κανουν αποστολη αυτοκτονιας), και να σπασουν αυγα. Προς το παρον, ο Σαμαρας σπαει αυγα λαϊκων κατακτησεων, βγαζοντας λαδι τους φασιστες. Μια αλλου τυπου ηγεσια (καμια σχεση με Συριζα- το ΤΟΝΙΖΩ), θα επρεπε να φερει επιελους τον διαφωτισμο σ' αυτο τον τοπο, 2 αιωνες μετα τη Γαλλικη Επανασταση. Να κανει ακραιες φιλελευθερες (κοινωνικα) μεταρρυθμισεις, και μετα να παει σπιτι του με 2%. Εγω ετσι το βλεπω.
Το θεμα ειναι... Ποιος εχει τ' αρχιδια για κατι τετοιο? Και πώς θα βρει τον απαιτουμενο συσχετισμο για να ερθει στα πραγματα μεσω των εκλογων?

Μαλλον πρεπει να παιξει με "κρυφη" ατζεντα. Δεν γινεται αλλιως  ;)

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
ime-mia-distixismeni.jpg

ωχου μην κλαις αλλο μου σπαραζεις την καρδια ρε συ.Σου ζητω συγνωμη αν σου ειπα κατι που σε πληγωσε και σε αναγκασε να φτιαξεις νεο νικ για να μου την λες. :grin:

οσες μαλακιες και να πεις,γκομενα δεν βγαζεις,παλι μαλακας θα εισαι  :2funny:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
OXI με τιποτα!!!

μας φτανουν τα πουσταριά που εχουμε

δε χρειάζονται και διαδόχους  :s&m_1:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475
Νομιζω πως ο Σημιτης ηταν σε σωστη κατευθυνση ως προς τετοια θεματα... Τον ευνοουσε και το περιβαλλον ευφοριας, που εδινε μεγαλυτερη ελευθερια κινησεων

Ωστοσο, οταν ρωτηθηκε καποτε "θα βαζατε για υπουργο σας εναν δηλωμενο ομοφυλοφιλο?", ειχε απαντησει ακριβως αυτο. "Η ελληνικη κοινωνια δεν ειναι ετοιμη"

Φυσικα, ο Σημιτης ηταν ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, κι οχι καμικαζι αυτοκτονιας, οπως αυτο που λεω παραπανω πως απαιτειται

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Λουσυ μου οτι πεις,εγω μαζι σου ειμαι.

Stories