Επισκέπτης
Οι περισσότεροι έγραψα, όχι όλοι!Δικαίωμά σου και ζόρι σου. Άσε όμως τις υπερβολές και το τσουβάλι
Οι περισσότεροι έγραψα, όχι όλοι!Δικαίωμά σου και ζόρι σου. Άσε όμως τις υπερβολές και το τσουβάλι
Δικαίωμά σου και ζόρι σου. Άσε όμως τις υπερβολές και το τσουβάλι
Είπαμε ότι πεις, δεν μπορώ ούτε θέλω να κοντράρω άτομα με αυταπάτες μεγαλείου!άστονα ρε ... είναι τόσο καμμένος που νομίζει ότι είναι πρωτοπόρος και θα αποποιηθεί την ελληνική ιθαγένεια....
Πάνε πρώτα φαντάρι και μετά θα περάσεις ξανά από επιτροπή να το συζητήσουμε.....
Στα 45 σου μάγκα........
Είπαμε ότι πεις, δεν μπορώ ούτε θέλω να κοντράρω άτομα με αυταπάτες μεγαλείου!
Φαντάρος πήγα, Κέντρο Μαυροδεντρι, ΚΕΒΟΠ για ειδικότητα σε Α/Τ Κ/Β Μιλαν, 601 τ.π Νέα Σάντα για μετεκπαίδευση,502τ.π στην Καβύλη Ορεστιάδας και τους 3 τελευταίους μήνες στο 591 τάγμα προκαλύψεως στην Αξιούπολη!τι να πεις ρε καμμένε;
εγώ έχω αυταπάτες;
ή νομίζεις ότι είσαι καινοντόμος που ζητάς αποποίηση;
το έχουν κάνει και άλλοι και πήραν όλοι τα πελέ τους.....
Μεχρι να πας φαντάρος θα θεωρείσαι Ελληνας ιθαγενής... Μετά θα περάσει από επιτροπή (στα 45 σου) και εάν στην εγκρίνουν πρέπει να υπογράψει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ολες τις άλλες παπαριές που γράφεις για εντυπωσιασμό όχι σε μένα.....
Υ.Γ.
Πολλές φορές ντρέπομαι που είμαι Ελληνας.
Από την άλλη βέβαια είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι Ελληνας και όχι Εγγλέζος.
Την καταλαβαίνεις τη διαφορά;
Εάν όχι ρώτα τις αποικίες του μπουρδέλου σου........
Φαντάρος πήγα, Κέντρο Μαυροδεντρι, ΚΕΒΟΠ για ειδικότητα σε Α/Τ Κ/Β Μιλαν, 601 τ.π Νέα Σάντα για μετεκπαίδευση,502τ.π στην Καβύλη Ορεστιάδας και τους 3 τελευταίους μήνες στο 591 τάγμα προκαλύψεως στην Αξιούπολη!
Φαντάρος πήγα, Κέντρο Μαυροδεντρι, ΚΕΒΟΠ για ειδικότητα σε Α/Τ Κ/Β Μιλαν, 601 τ.π Νέα Σάντα για μετεκπαίδευση,502τ.π στην Καβύλη Ορεστιάδας και τους 3 τελευταίους μήνες στο 591 τάγμα προκαλύψεως στην Αξιούπολη!
Το ότι δεν θέλω την Ελληνική ιθαγένεια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εσένα σε πειράζει, το τι ζόρι τραβάς δεν έχει λογική εξήγηση!επίστρατος πήγες;
γιατί μέχρι τα 45 σου θεωρείσαι μάχιμος......
είδες που δε με νοιάζει που πήγες και τι έκανες αλλλά η ουσία αυτών που λες και των πυροτεχνημάτων περί αποποίησης που πετάς;
Σε πάω και ένα στοίχημα ότι δεν θα πετύχεις τίποτα με την ιθαγένεια...
Εφόσον βέβαια η παπαριά περί αποποίησης που γράφεις είναι αληθής....
Επίσης να σου υπενθυμίσω ότι η ιθαγένεια στην ελλάδα θεωρείται η εξ αίματος σχέση με το Εθνος........
Αλλά τι σου λέω τώρα....
Εσύ έχεις πένθος για κάποιους εγγλέζους που πέθαναν πριν από 50 χρόνια σε αεροπορικό δυστύχημα.....
Το ότι δεν θέλω την Ελληνική ιθαγένεια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εσένα σε πειράζει, το τι ζόρι τραβάς δεν έχει λογική εξήγηση!
Είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει, ούτε την άδεια σου θα πάρω ούτε κανέναν άλλο άσχετο θα ρωτήσω αν είναι σωστό η όχι!
Ας μην το πετύχω στα 45, ας το πετύχω στα 90, στα 100, μετά θάνατον δεν με νοιάζει πότε, το μόνο που θέλω είναι να φύγει αυτή η ρετσινιά από πάνω μου!ρε αυτό σου λέω εγώ;
ρε με τον κολληματίαααααααααααααα...
κάνε ό,τι γουστάρεις.
Τι με νοιάζει εμένα... Εγώ απλά γράφω ότι θα πάρεις τα παπάρια σου σε αυτή σου την προσπάθεια.
Ρε θα συνεννοηθούμε καμμιά φορά;
Ας μην το πετύχω στα 45, ας το πετύχω στα 90, στα 100, μετά θάνατον δεν με νοιάζει πότε, το μόνο που θέλω είναι να φύγει αυτή η ρετσινιά από πάνω μου!
Καιρός ήταν!παραδίνομαι.
Έλα ρε ζώα είναι οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν απο αυτά!
Εδώ και καιρό σε αυτό το σαιτ έχω δηλώσει πρώην Ελληνας, που δεν το δήλωσα απλώς αλλά έχω δρομολόγησή και την αφαίρεση ιθαγένειας εδώ και καιρό!
Απλά δεν θέλω να είμαι μέλος μια χώρας που τα βασικά πιστεύω του λαού της είναι η κλεψιά, η ρεμούλα και η υποκρισία που υποτίθεται όλοι φωνάζουν για αυτά και κανείς δεν κάνει κάτι για να τα αλλάξει!ποσο κομπλεξ μπορει να κουβαλας πανω σου ; ; ; ;
μπορεί να κουβαλάει και παιδικά τραύματα, ή να προσπαθεί διαρκώς να σσχολούνται όλοι μαζί του........ποσο κομπλεξ μπορει να κουβαλας πανω σου ; ; ; ;
Πάντα διασκέδαζα με διανοητικά ανάπηρους πολίτες!μπορεί να κουβαλάει και παιδικά τραύματα, ή να προσπαθεί διαρκώς να σσχολούνται όλοι μαζί του........
ψυχιατρικά είναι αδιανόητο να σιχαίνεται κάποιος την καταγωγή του, να είναι στο εξωτερικό και όλη μέρα να είναι σε σάιτ της χώρας του και να συνδιαλλέγεται τη γλώσσα αυτών που σιχαίνεται.....
Πάντα διασκέδαζα με διανοητικά ανάπηρους πολίτες!
Άστους να μου κάνουν ένα κήρυγμα για την Ελλάδα!είναι καλό να έχεις το γνώθι σ εαυτόν.....
θα ήθελα να είμαι στο "Μακεδονία" όταν επισκεφτείς τη χώρα σου να καλέσω τον Ψωμιάδη και τον Καρατζαφέρη να τους πεις αυτά που λες και σε μας.......Άστους να μου κάνουν ένα κήρυγμα για την Ελλάδα!