Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,8%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 100 29,5%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339

Επισκέπτης
η λιντς εχει και αυτοι 'ατακτους'οπαδους...και πολυ περισσοτερους απο μιλγουολ,καρντιφ...πολλες αγγλικες εχουν,west ham επισης,τσελση παλια...ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ φυσικα...εγω σα χειροτερους στην αγγλια πιστευα οτι η ΛΙΝΤΣ εχει...αν και ακουγα οτι η μιλγουολ εχει πολλα πανκια και τρελους μπολικους...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εκεί σε μεταγραφή παίκτη που δεν θυμάμαι το όνομα όταν πήγε στην Σελτικ του έκαψαν το σπίτι το μαγαζί του πατέρα του και κυνηγούσαν ότι συγγενή και φίλο είχε επι χρόνια! :rockon:
Ναι το εχω ακουσει αυτο το σκηνικο.

Σελτικ ρε μουναρες :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ναι το εχω ακουσει αυτο το σκηνικο.

Σελτικ ρε μουναρες :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ναι αλλά δεν ξέρεις και την συνέχεια, όταν πήγε στην Σελτικ δεν τον ήθελαν ούτε αυτοί και τον γιουχάρανε συνέχεια και είχε πολλές απειλές για αυτόν και την οικογένειά του, στο 1ο ντέρμπι έβαλε το νικητήριο γκολ κατά της Ρειντζερ και μετά έγινε λαϊκός ήρωας και οι ίδιοι οι οπαδοί περιφρουρούσαν το σπίτι του από τους οπαδούς της Ρειντζερ!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εκεί σε μεταγραφή παίκτη που δεν θυμάμαι το όνομα όταν πήγε στην Σελτικ του έκαψαν το σπίτι το μαγαζί του πατέρα του και κυνηγούσαν ότι συγγενή και φίλο είχε επι χρόνια! :rockon:
Ρε μπας και ήταν πρόεδρος ο Αγαπούλας?  :sunglasses:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ναι αλλά δεν ξέρεις και την συνέχεια, όταν πήγε στην Σελτικ δεν τον ήθελαν ούτε αυτοί και τον γιουχάρανε συνέχεια και είχε πολλές απειλές για αυτόν και την οικογένειά του, στο 1ο ντέρμπι έβαλε το νικητήριο γκολ κατά της Ρειντζερ και μετά έγινε λαϊκός ήρωας και οι ίδιοι οι οπαδοί περιφρουρούσαν το σπίτι του από τους οπαδούς της Ρειντζερ!
Ευχαριστω για την μορφωση με αυτη την  ωραια ιστοριουλα παππου :woldman: :woldman: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ νόμιζα πως το 13 στο νικ σου είναι για τον παο, δεν ήξερα ότι απλά έβαλες την ηλικία σου! :birdman: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πες και τιποτα κανουριο μωρη αδερφη.Το ειχες ξαναγραψει αυτο στο θρεντ της χανουμας.
Απαξιω να σου απαντησω,σεβομαι τους μεγαλυτερους :birdman: :birdman:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πες και τιποτα κανουριο μωρη αδερφη.Το ειχες ξαναγραψει αυτο στο θρεντ της χανουμας.
Απαξιω να σου απαντησω,σεβομαι τους μεγαλυτερους :birdman: :birdman:

περίμενε.... θα ρθει να μας ζαλίσει τα πελέ τώρα για το ανεμόπτερο που έπεσε πριν από 50 χρόνια......

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης
περίμενε.... θα ρθει να μας ζαλίσει τα πελέ τώρα για το ανεμόπτερο που έπεσε πριν από 50 χρόνια......

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
URL]]

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε σας είπα θα μας ζαλίσει τα παπάρια με το ανεμόπτερο;

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κάτι που σαν Έλληνες δεν πρόκειται να καταλάβετε ποτέ! ;)

σπάνιο είδος λέμε....
σπάνια συναντάς τέτοιους μαλάκες....
είναι όντως αλήθεια......

μιλάνε οι μπασταρδοΒρεττανοί για σεβασμό..........  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Μη λες μεγάλες κουβέντες μωρέ
Έλα ρε ζώα είναι οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν απο αυτά!
Εδώ και καιρό σε αυτό το σαιτ έχω δηλώσει πρώην Ελληνας, που δεν το δήλωσα απλώς αλλά έχω δρομολόγησή και την αφαίρεση ιθαγένειας εδώ και καιρό!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έλα ρε ζώα είναι οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν απο αυτά!
Εδώ και καιρό σε αυτό το σαιτ έχω δηλώσει πρώην Ελληνας, που δεν το δήλωσα απλώς αλλά έχω δρομολόγησή και την αφαίρεση ιθαγένειας εδώ και καιρό!
Δικαίωμά σου και ζόρι σου. Άσε όμως τις υπερβολές και το τσουβάλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom