Σωπα ρε.Δεν τους το'χαMιλγουολ και Κάρντιφ οι χειρότεροι με διαφορά και απο Σκωτία οι της Ρειντζερς χειρότεροι και από τους 2!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Premier league
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 318K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
η λιντς εχει και αυτοι 'ατακτους'οπαδους...και πολυ περισσοτερους απο μιλγουολ,καρντιφ...πολλες αγγλικες εχουν,west ham επισης,τσελση παλια...ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ φυσικα...εγω σα χειροτερους στην αγγλια πιστευα οτι η ΛΙΝΤΣ εχει...αν και ακουγα οτι η μιλγουολ εχει πολλα πανκια και τρελους μπολικους...
Επισκέπτης
Εκεί σε μεταγραφή παίκτη που δεν θυμάμαι το όνομα όταν πήγε στην Σελτικ του έκαψαν το σπίτι το μαγαζί του πατέρα του και κυνηγούσαν ότι συγγενή και φίλο είχε επι χρόνια!Σωπα ρε.Δεν τους το'χα
Ναι το εχω ακουσει αυτο το σκηνικο.Εκεί σε μεταγραφή παίκτη που δεν θυμάμαι το όνομα όταν πήγε στην Σελτικ του έκαψαν το σπίτι το μαγαζί του πατέρα του και κυνηγούσαν ότι συγγενή και φίλο είχε επι χρόνια!
Σελτικ ρε μουναρες
Επισκέπτης
Ναι αλλά δεν ξέρεις και την συνέχεια, όταν πήγε στην Σελτικ δεν τον ήθελαν ούτε αυτοί και τον γιουχάρανε συνέχεια και είχε πολλές απειλές για αυτόν και την οικογένειά του, στο 1ο ντέρμπι έβαλε το νικητήριο γκολ κατά της Ρειντζερ και μετά έγινε λαϊκός ήρωας και οι ίδιοι οι οπαδοί περιφρουρούσαν το σπίτι του από τους οπαδούς της Ρειντζερ!Ναι το εχω ακουσει αυτο το σκηνικο.
Σελτικ ρε μουναρες
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ρε μπας και ήταν πρόεδρος ο Αγαπούλας?Εκεί σε μεταγραφή παίκτη που δεν θυμάμαι το όνομα όταν πήγε στην Σελτικ του έκαψαν το σπίτι το μαγαζί του πατέρα του και κυνηγούσαν ότι συγγενή και φίλο είχε επι χρόνια!
Ευχαριστω για την μορφωση με αυτη την ωραια ιστοριουλα παππουΝαι αλλά δεν ξέρεις και την συνέχεια, όταν πήγε στην Σελτικ δεν τον ήθελαν ούτε αυτοί και τον γιουχάρανε συνέχεια και είχε πολλές απειλές για αυτόν και την οικογένειά του, στο 1ο ντέρμπι έβαλε το νικητήριο γκολ κατά της Ρειντζερ και μετά έγινε λαϊκός ήρωας και οι ίδιοι οι οπαδοί περιφρουρούσαν το σπίτι του από τους οπαδούς της Ρειντζερ!
Επισκέπτης
Εγώ νόμιζα πως το 13 στο νικ σου είναι για τον παο, δεν ήξερα ότι απλά έβαλες την ηλικία σου!Ευχαριστω για την μορφωση με αυτη την ωραια ιστοριουλα παππου
Εγώ νόμιζα πως το 13 στο νικ σου είναι για τον παο, δεν ήξερα ότι απλά έβαλες την ηλικία σου!
Πες και τιποτα κανουριο μωρη αδερφη.Το ειχες ξαναγραψει αυτο στο θρεντ της χανουμας.
Απαξιω να σου απαντησω,σεβομαι τους μεγαλυτερους
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Πες και τιποτα κανουριο μωρη αδερφη.Το ειχες ξαναγραψει αυτο στο θρεντ της χανουμας.
Απαξιω να σου απαντησω,σεβομαι τους μεγαλυτερους
περίμενε.... θα ρθει να μας ζαλίσει τα πελέ τώρα για το ανεμόπτερο που έπεσε πριν από 50 χρόνια......
Επισκέπτης
περίμενε.... θα ρθει να μας ζαλίσει τα πελέ τώρα για το ανεμόπτερο που έπεσε πριν από 50 χρόνια......
Επισκέπτης
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δε σας είπα θα μας ζαλίσει τα παπάρια με το ανεμόπτερο;
Επισκέπτης
Λέγε ότι θες, σήμερα σε αυτό το thread δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση με κανέναν και για κανέναν λόγο!δε σας είπα θα μας ζαλίσει τα παπάρια με το ανεμόπτερο;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Λέγε ότι θες, σήμερα σε αυτό το thread δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση με κανέναν και για κανέναν λόγο!
ναι έχεις πένθος σήμερα......
Επισκέπτης
Δεν είναι θέμα πένθους αλλά σεβασμού κάτι που σαν Έλληνες δεν πρόκειται να καταλάβετε ποτέ! ;)ναι έχεις πένθος σήμερα......
Μη λες μεγάλες κουβέντες μωρέΔεν είναι θέμα πένθους αλλά σεβασμού κάτι που σαν Έλληνες δεν πρόκειται να καταλάβετε ποτέ! ;)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
κάτι που σαν Έλληνες δεν πρόκειται να καταλάβετε ποτέ! ;)
σπάνιο είδος λέμε....
σπάνια συναντάς τέτοιους μαλάκες....
είναι όντως αλήθεια......
μιλάνε οι μπασταρδοΒρεττανοί για σεβασμό..........
Επισκέπτης
Έλα ρε ζώα είναι οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν απο αυτά!Μη λες μεγάλες κουβέντες μωρέ
Εδώ και καιρό σε αυτό το σαιτ έχω δηλώσει πρώην Ελληνας, που δεν το δήλωσα απλώς αλλά έχω δρομολόγησή και την αφαίρεση ιθαγένειας εδώ και καιρό!
Δικαίωμά σου και ζόρι σου. Άσε όμως τις υπερβολές και το τσουβάλιΈλα ρε ζώα είναι οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν απο αυτά!
Εδώ και καιρό σε αυτό το σαιτ έχω δηλώσει πρώην Ελληνας, που δεν το δήλωσα απλώς αλλά έχω δρομολόγησή και την αφαίρεση ιθαγένειας εδώ και καιρό!