Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,8%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 100 29,5%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339
OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όπως συνήθως οι πουτάνες κοτες Λιβερπουλιώτες το γυρίζουν αλλού το θέμα! :rockon:
Συμβαίνει συχνά αυτό με τις μικρές ομάδες!

μωρή πουστοκαριόλα....
εχθές στο θρεντ του ΠΑΟΚ δεν πόσταρες με γράμματα από Αγαλμα το σκορ της λίβερπουλ.
Πόσο αίμα τρέχει τελικά από την ροδέλα σου;.
και εν πάση περιπτώσει είπαμε ότι είσαι σπάνιο είδος μαλάκα....
Μπορείς τουλάζιστον να σεβαστείς αυτή σου την ιδιότητα και να μην κοινοτυπείς;

Επισκέπτης
μωρή πουστοκαριόλα....
εχθές στο θρεντ του ΠΑΟΚ δεν πόσταρες με γράμματα από Αγαλμα το σκορ της λίβερπουλ.
Πόσο αίμα τρέχει τελικά από την ροδέλα σου;.
και εν πάση περιπτώσει είπαμε ότι είσαι σπάνιο είδος μαλάκα....
Μπορείς τουλάζιστον να σεβαστείς αυτή σου την ιδιότητα και να μην κοινοτυπείς;
Το πόσταρα γιατί ήταν η γκόμενα μου εκεί!
Κλάψεεεεεεε μικρομεσαίε του νησιού!

Επισκέπτης
oooooo ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ....το τσου λου ειναι διοργανωση που την εχουμε...εχουμε το κυρος μεγαλης ομαδας....δε πειραζει που αποκλειστηκαμε...οι οπαδοι της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ειναι οι πιο πιστοι και τρελοι απο ολους τους αλλους οπαδους σε ολο το κοσμο...η ομαδα αν και εχει πλεον πολλα προβληματα ,εσωτερικα και αγωνιστικα...μπορει τουλαχιστον ενα τιτλο... :rockon:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Ταρατσα μπορεις να μου πεις τι εκανε η λιβερπουλ χτες?εμεινε στη διεκδικηση το τρεμπλ που μονο η μικρη μαντσεστερ εχει κανει?

Επισκέπτης
Ταρατσα μπορεις να μου πεις τι εκανε η λιβερπουλ χτες?εμεινε στη διεκδικηση το τρεμπλ που μονο η μικρη μαντσεστερ εχει κανει?
Μην μου τους στεναχωρείς, άστους στην κοσμάρα τους!
Είπαμε, ανησυχούμε για την έκβαση του πρωταθλήματος!  :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το μεγάλο γέλιο θα πέσει  το Σάββατο αν φάνε γκολ από τον Γκέκα ή από τον...Αγγελάρα!  :2funny:

Επισκέπτης
Το μεγάλο γέλιο θα πέσει  το Σάββατο αν φάνε γκολ από τον Γκέκα ή από τον...Αγγελάρα!   :2funny:
3 εβδομάδες έξω ο αρχηγός τους, ο Μπενιτεθ δεν θέλει να αυξηθεί η διαφορά όσο λείπει ο Τζέραρντ! :booty:
Αααααα θα έχουμε γλέντια! :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
3 εβδομάδες έξω ο αρχηγός τους, ο Μπενιτεθ δεν θέλει να αυξηθεί η διαφορά όσο λείπει ο Τζέραρντ! :booty:
Αααααα θα έχουμε γλέντια! :2funny:
Για πες ποια ματς έχουν αυτές τις 3 εβδομάδες!Πόρτσμουθ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σίτι, με την εθνική που παίζει με Ισπανία και πιθανότητα το 1ο παιχνίδι με την Ρεαλ!
Ε εντάξει ουσιαστικά 2 ματς είναι για το πρωτάθλημα!Άρα μάλλον θα δικαιωθεί ο Μπενίτεθ...δεν θα αυξηθεί η διαφορά κατά την απουσία του Τζέραρντ...θα αυξηθεί μετά! :grin:

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Ε εντάξει ουσιαστικά 2 ματς είναι για το πρωτάθλημα!Άρα μάλλον θα δικαιωθεί ο Μπενίτεθ...δεν θα αυξηθεί η διαφορά κατά την απουσία του Τζέραρντ...θα αυξηθεί μετά! :grin:
λιβερπουλ=κοκκινη αρμαδα ;)

Επισκέπτης
ποια λιβερπουλ ρε σεις?κουρελα ομαδα ειναι...στην αγγλια...οι 4οι της αγγλιας.εγω μιλγουολ γουσταρω γιατι εχουν και αυτοι τρελο λαο σαν εμας,αλλα ειναι πολι λιγοτεροι αυτοι...εμεις 2,5 εκατομυρια ,αυτοι10-15 χιλιαδες...απο τις μεγαλες μαντσεστερ αν και τσαμπιονς λιγκ δυσκολα να το παιρνει ξανα φετος... θα φυγει και ο παππουλης σε μερικα χρονακια...αλλα πρωταθληματα θα τη περασει για καμια 15αρια τη λιβερπουλ...απορω γιατι συμπαθουν πολλοι τη λιβερπουλ...μια ειναι η ομαδα ΠΑΟΚ...ολες οι αλλες δε μετρανε...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ποια λιβερπουλ ρε σεις?κουρελα ομαδα ειναι...στην αγγλια...οι 4οι της αγγλιας.εγω μιλγουολ γουσταρω γιατι εχουν και αυτοι τρελο λαο σαν εμας,αλλα ειναι πολι λιγοτεροι αυτοι...εμεις 2,5 εκατομυρια ,αυτοι10-15 χιλιαδες...απο τις μεγαλες μαντσεστερ αν και τσαμπιονς λιγκ δυσκολα να το παιρνει ξανα φετος... θα φυγει και ο παππουλης σε μερικα χρονακια...αλλα πρωταθληματα θα τη περασει για καμια 15αρια τη λιβερπουλ...απορω γιατι συμπαθουν πολλοι τη λιβερπουλ...μια ειναι η ομαδα ΠΑΟΚ...ολες οι αλλες δε μετρανε...
Κοψε να βλεπεις το football factory.Σε χαλαει.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Σε αυτό δεν έχει άδικο!Οι οπαδοί της Μίλγουολ είναι ψιλοφεύγα! :rockon:
Δεν εχω προσωπικη αποψη ρε φιλε γιαυτο δεν μπορω να κανω κριση.

Αλλα ποσες πιθανοτητες δινεις στο να στηριζει αυτο που ειπε σε κατι αλλο εκτος απο την ταινια? :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom