Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.mentalacrobatics.com/think/blogimages/clcop.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι να πω δεν ξέρω, τοπικό ντέρμπι είναι οπότε σε ότι κατάσταση και να είναι οι ομάδες δεν ξέρεις να πεις σίγουρα! Η Έβερτον έχει την ψυχολογία με την έννοια ότι σε 2 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με το καφενείο δεν έχασε + το ότι δεν νομίζω να μπορεί το καφενείο να είναι μέσα σε πολλές διοργανώσεις! Σε σχέση με άλλες χρονιές δεν είναι 25 πόντους πίσω στο πρωτάθλημα οπότε δίνει το βάρος της εκεί, δεν έχει βάθος για να μπορεί να κοιτάει παντού! ;)Ταρατσούλη το Έβερτον-Λίβερπουλ πως το βλέπεις?Το δείχνει η Νετ για όποιον ενδιαφέρεται...
Μάλλον ο Ζάετς τους κουβαλάει,ε?Η Πόρτσμουθ έχει μαζέψει πολλά ελληνικά παλτά πανόπουλο, χαλκιά, κυζερίδη, Βλάχο...
Πιθανόν, απο μόνοι τους δύσκολα γιατί όλες οι προηγούμενες ελληνικές επιλογές δεν τράβηξαν!Μάλλον ο Ζάετς τους κουβαλάει,ε?
Ο Άγγελος αντέχει!Πιθανόν, απο μόνοι τους δύσκολα γιατί όλες οι προηγούμενες ελληνικές επιλογές δεν τράβηξαν!
Γενικά δεν είναι για Έλληνες το Νησί,πέφτει πολύ ξύλο και χωρίς διαμαρτυρίες!
"Ακυρη" η κόκκινη κάρτα του ΛάμπαρντΠΟΥΤΑΝΑ μπαλα και διαιτησια...μετα καποιοι μιλανε και για παραγκα ΤΗς ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...
Όχι δεν τους ενδιαφέρει, απλά δεν μπορούν οι μικρές ομάδες να είναι μέσα σε όλες τις διοργανώσεις!Δεν τους ενδιαφέρει το κύπελλο Ταράτσα!Το Τσου Λου θέλουνε και εκεί φοβούνται μόνο την Μπάρτσα!
Υ.Γ. Ωραίο γκολάκι ο πιτσιρικάς!
Όχι δεν τους ενδιαφέρει, απλά δεν μπορούν οι μικρές ομάδες να είναι μέσα σε όλες τις διοργανώσεις!
Ρε παπάρα...άστον να γράφει μόνος του μην ασχολείσαι μαζί του...όσο ασχολείσαι ξεροχύνεικάτι σαν τον ΠΑΟΚ ένα πράμα ε;
Ρε παπάρα...άστον να γράφει μόνος του μην ασχολείσαι μαζί του...όσο ασχολείσαι ξεροχύνει
Ο Λίλας είναι παρθένα μπροστά του...εσύ τον έχυσες, ή ακόμα;
Κλάψεεεεεε καφενείο!!!κάτι σαν τον ΠΑΟΚ ένα πράμα ε;
εγώ μεγάλωσα στην Ταράτσα μου δίπλα στην Τούμπα.....Κλάψεεεεεε καφενείο!!!
Όπως συνήθως οι πουτάνες κοτες Λιβερπουλιώτες το γυρίζουν αλλού το θέμα!εγώ μεγάλωσα στην Ταράτσα μου δίπλα στην Τούμπα.....
το τελυταίο μου πρωτάθλημα απ την ταράτσα το είδα όταν ήμουνα κάτω από 10.....
ταράτσα όταν γυρίσεις στην ελλάδα πάνε μάσε τις καρέκλες απ τον καφενές σου ρε.....