Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,8%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 100 29,5%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.mentalacrobatics.com/think/blogimages/clcop.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τι??? Θα πάρουμε πρωτάθλημα??? :happy:

URL]]

Επισκέπτης
Πρόταση "μαμούθ" για τα τηλεοπτικά δικαιώματα
http://[URL unfurl="true"]www.novasports.gr/media/44519.jpg[/img[/URL]]
Σε μία εντυπωσιακή πρόταση προχώρησε ο βρετανικός τηλεοπτικός σταθμός «Sky», καθώς πρότεινε στην διοίκηση της πρέμιερ λιγκ το ποσό του 1.1 δισ. :new_shocked: ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγγλικού πρωταθλήματος από το 2010 έως το 2014. Η λίγκα ανακοίνωσε ότι εξετάζει την συγκεκριμένη πρόταση και θα δώσει τις επόμενες εβδομάδες την απάντηση της.

[URL unfurl="true"]http://www.novasports.gr/soccer/league_england/default.asp?aid=170269[/URL]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ταρατσούλη το Έβερτον-Λίβερπουλ πως το βλέπεις?Το δείχνει η Νετ για όποιον ενδιαφέρεται...

Επισκέπτης
Ταρατσούλη το Έβερτον-Λίβερπουλ πως το βλέπεις?Το δείχνει η Νετ για όποιον ενδιαφέρεται...
Τι να πω δεν ξέρω, τοπικό ντέρμπι είναι οπότε σε ότι κατάσταση και να είναι οι ομάδες δεν ξέρεις να πεις σίγουρα! Η Έβερτον έχει την ψυχολογία με την έννοια ότι σε 2 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με το καφενείο δεν έχασε + το ότι δεν νομίζω να μπορεί το καφενείο να είναι μέσα σε πολλές διοργανώσεις! Σε σχέση με άλλες χρονιές δεν είναι 25 πόντους πίσω στο πρωτάθλημα οπότε δίνει το βάρος της εκεί, δεν έχει βάθος για να μπορεί να κοιτάει παντού! ;)
Στα συν της Λίβερπουλ η νίκη επί της Τσέλσι, είχε να νικήσει σε 5 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, για ποντάρισμα στο live μόνο και αυτό σύμφωνα με τις 11αδες που θα κατεβάσουν οι ομάδες! Πιο πολύ στον Άσσο το βλέπω να γέρνει αλλά και πάλι από ένστικτο το λέω αυτό!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Την πεποίθηση πως ο Φάνης Γκέκας και ο Άγγελος Μπασινάς θα βοηθήσουν την Πόρτσμουθ να πετύχει τους στόχους της εξέφρασε ο συνεργάτης του Τόνι Άνταμς στην τεχνική ηγεσία των «pompeys», Τζον Μέτγκοντ.

«Οι μεταγραφές που κάναμε ήταν καλές. Ο Γκέκας είχε καλές επιδόσεις στο σκοράρισμα, όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο γερμανικό, ενώ ο Μπασινάς είναι ένας πολύ έξυπνος μέσος. Διαθέτει πολλή πείρα και μπορεί να μοιράσει καλά την μπάλα. Βλέπει καλά όλο το γήπεδο. Θα βοηθήσουν την ομάδα μας και ελπίζω να αρχίσουν να το κάνουν από το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στη Λίβερπουλ», δήλωσε.

Προηγμένο πρωτάθλημα σου λένε μετά!Μάλλον ο Ζάετς έχει βάλει το χεράκι του...
Πάντως το Σάββατο θα είμαστε με τον Αγγελάρα! :rockon:

Συνημμένα

• basinasaera320.jpg
    basinasaera320.jpg
    20,5 KB · Εμφανίσεις: 27

Επισκέπτης
Η Πόρτσμουθ έχει μαζέψει πολλά ελληνικά παλτά πανόπουλο, χαλκιά, κυζερίδη, Βλάχο...

Επισκέπτης
Μάλλον ο Ζάετς τους κουβαλάει,ε? :think:
Πιθανόν, απο μόνοι τους δύσκολα γιατί όλες οι προηγούμενες ελληνικές επιλογές δεν τράβηξαν!
Γενικά δεν είναι για Έλληνες το Νησί,πέφτει πολύ ξύλο και χωρίς διαμαρτυρίες!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πιθανόν, απο μόνοι τους δύσκολα γιατί όλες οι προηγούμενες ελληνικές επιλογές δεν τράβηξαν!
Γενικά δεν είναι για Έλληνες το Νησί,πέφτει πολύ ξύλο και χωρίς διαμαρτυρίες!
Ο Άγγελος αντέχει! :rockon:

Επισκέπτης
ΠΟΥΤΑΝΑ μπαλα και διαιτησια...μετα καποιοι μιλανε και για παραγκα ΤΗς ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...
"Ακυρη" η κόκκινη κάρτα του Λάμπαρντ
Η αγγλική ομοσπονδία δικαίωσε τον Φρανκ Λάμπαρντ, για την καταφανώς άδικη αποβολή του στο κυριακάτικο ντέρμπι του "Ανφιλντ", ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι.

Κλάψεεεεεεεεε στο 118'
Κλάψεεεεεεεεε καφενείο!!! :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν τους ενδιαφέρει το κύπελλο Ταράτσα!Το Τσου Λου θέλουνε και εκεί φοβούνται μόνο την Μπάρτσα! :2funny:
Υ.Γ. Ωραίο γκολάκι ο πιτσιρικάς!

Επισκέπτης
Δεν τους ενδιαφέρει το κύπελλο Ταράτσα!Το Τσου Λου θέλουνε και εκεί φοβούνται μόνο την Μπάρτσα! :2funny:
Υ.Γ. Ωραίο γκολάκι ο πιτσιρικάς!
Όχι δεν τους ενδιαφέρει, απλά δεν μπορούν οι μικρές ομάδες να είναι μέσα σε όλες τις διοργανώσεις! :2funny:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κλάψεεεεεε καφενείο!!!
εγώ μεγάλωσα στην Ταράτσα μου δίπλα στην Τούμπα.....
το τελυταίο μου πρωτάθλημα απ την ταράτσα το είδα όταν ήμουνα κάτω από 10.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ταράτσα όταν γυρίσεις στην ελλάδα πάνε μάσε τις καρέκλες απ τον καφενές σου ρε.....  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
εγώ μεγάλωσα στην Ταράτσα μου δίπλα στην Τούμπα.....
το τελυταίο μου πρωτάθλημα απ την ταράτσα το είδα όταν ήμουνα κάτω από 10.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ταράτσα όταν γυρίσεις στην ελλάδα πάνε μάσε τις καρέκλες απ τον καφενές σου ρε.....  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Όπως συνήθως οι πουτάνες κοτες Λιβερπουλιώτες το γυρίζουν αλλού το θέμα! :rockon:
Συμβαίνει συχνά αυτό με τις μικρές ομάδες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom