gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ναι αλλά είναι γνωστό ότι μερικά τσατσόνια έχουν ασυλία!Έχασα φάση με την πούστρα; Τον σύγχισε κανείς και άρχισε τα καλιαρντά;
Ναι αλλά είναι γνωστό ότι μερικά τσατσόνια έχουν ασυλία!Έχασα φάση με την πούστρα; Τον σύγχισε κανείς και άρχισε τα καλιαρντά;
Φιλοπαοκσής δεν είναι η πούστρα; Τί περιμένεις;Ναι αλλά είναι γνωστό ότι μερικά τσατσόνια έχουν ασυλία!
Εγώ απλά χθες έγραψα την γνώμη μου και άρχισε να με βρίζει ένας αρειανός με επίπεδο, γιατί άραγε?Έχασα φάση με την πούστρα; Τον σύγχισε κανείς και άρχισε τα καλιαρντά;
Ου να χαθείς, σου εύχομαι να αποκλεισθείς σε μια καλύβα στο βουνό μόνο με τον Ντέμη παρέα για 1 εβδομάδα!Ναι αλλά είναι γνωστό ότι μερικά τσατσόνια έχουν ασυλία!
Η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα που θέτεις είναι μια και απλή.Εγώ απλά χθες έγραψα την γνώμη μου και άρχισε να με βρίζει ένας αρειανός με επίπεδο, γιατί άραγε?
Αυτό έγραψα και εξαγριώθηκε ο συγκεκριμένος!Σήμερα μας έδωσαν το πρωτάθλημα!
Βγήκε έξω κατά 99% ο πιο δύσκολος αντίπαλος και έμεινε το καφενείο οπότε θα τελειώσει και νωρίς φέτος το πρωτάθλημα! ;)
Ου να χαθείς, σου εύχομαι να αποκλεισθείς σε μια καλύβα στο βουνό μόνο με τον Ντέμη παρέα για 1 εβδομάδα!
Σου είχε πολλά μαζεμένα!Το κακό είναι ότι είχαμε και παράπλευρες απώλειες...τον poto!Αυτό έγραψα και εξαγριώθηκε ο συγκεκριμένος!
Μην χαίρεσαι άδικα, εσύ θα είσαι δεμένος και ο κοντός θα σου αναλύει το πλάνο του για την ΑΕΚ!
Τον κατανοώ γιατί τόσο καιρό το έπαιζε ότι είχε επίπεδο και κάπου δεν άντεξε και εξωτερίκευσε την οργή του για το δούλεμα σε 2 thread!Σου είχε πολλά μαζεμένα!Το κακό είναι ότι είχαμε και παράπλευρες απώλειες...τον poto!
Και με email θα στέλνουν τις καυτές τους ερωτήσεις οι γνωστοί-άγνωστοι δημοσιογράφοι!!!Μην χαίρεσαι άδικα, εσύ θα είσαι δεμένος και ο κοντός θα σου αναλύει το πλάνο του για την ΑΕΚ!
Φαντάζομαι πόσου του κωλοτρίφτηκες του ανθρώπου. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Πολύς κόσμος δεν το αντέχει το πουστριλίκιΤον κατανοώ γιατί τόσο καιρό το έπαιζε ότι είχε επίπεδο και κάπου δεν άντεξε και εξωτερίκευσε την οργή του για το δούλεμα σε 2 thread!
Εδώ άλλοι αντέχουν το κέρατο στο πουστριλικι θα κολλήσουν!Φαντάζομαι πόσου του κωλοτρίφτηκες του ανθρώπου. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Πολύς κόσμος δεν το αντέχει το πουστριλίκι
Είσαι και ενημερωμένη, πουστρίτσαΕδώ άλλοι αντέχουν το κέρατο στο πουστριλικι θα κολλήσουν!
Τώρα θα μαζέψεις και τους "επιστήμονες" εδώ!Εδώ άλλοι αντέχουν το κέρατο στο πουστριλικι θα κολλήσουν!
Μπα δεν τους βλέπω να τσιμπάνε!Τώρα θα μαζέψεις και τους "επιστήμονες" εδώ!
Καιρός είναι να αρχίσουν να σε γράφουν στ'αρχίδια τους. Πολύ ανέβηκαν οι μετοχές σουΜπα δεν τους βλέπω να τσιμπάνε!
Απλώς αυτοί είμαι μαθημένοι, όταν έχει να κάνεις με τον palermo τόσο καιρό(πριν την μετάλλαξη) είσαι εκπαιδευμένος!Καιρός είναι να αρχίσουν να σε γράφουν στ'αρχίδια τους. Πολύ ανέβηκαν οι μετοχές σου
Μην βιάζεσαι!Μπα δεν τους βλέπω να τσιμπάνε!