Τι έγινε ρε παιδιά? Πάλι στις καθυστερήσεις? για 9ο παιχνίδι?
Γιατί τα γκόλ στο '90 δεν μετράνε???
Τι έγινε ρε παιδιά? Πάλι στις καθυστερήσεις? για 9ο παιχνίδι?
η απολυτυ δικαιοσυνη μετα το πεντακαθαρο γκολ που ακυρωσε ο μαλακας ο εποπτης μιλησε η ψυχη της λιβερπουλ. και με παραγκα παλι ζωντανη εμεινε δεν ξερω για ποσο ακομα
Ταράτσαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
κλάψε ρε.....
και για να μην ξεχνιόμαστε.....
Πάρτε του την ιθαγένεια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνετε συνεχώς για το ότι είστε μικρή ομάδα, πανηγυρίζετε για μια νίκη με την Πορτσμουθ!
Ναι ρε Fernando
Φοβερη ανατροπη μεσα στο Φρατον Παρκ επι της ενισχυμενης( ) Πορτσμουθ.
Μια χαρά μετράνε αυτοί κλαίγονται για την united ότι κερδίζει στο τέλος και αυτοί είναι ο 9ος αγώνας που κερδίζουν στο τέλος!Γιατί τα γκόλ στο '90 δεν μετράνε???
Πανηγυριζουμε για τον τροπο που ηρθε.Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνετε συνεχώς για το ότι είστε μικρή ομάδα, πανηγυρίζετε για μια νίκη με την Πορτσμουθ!
I rest my case που λένε και στην πατρίδα μου!
Στη Θύρα 4 αναφέρεσαι βρωμόπουστα???Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνετε συνεχώς για το ότι είστε μικρή ομάδα, πανηγυρίζετε για μια νίκη με την Πορτσμουθ!
Μια χαρά μετράνε αυτοί κλαίγονται για την united ότι κερδίζει στο τέλος και αυτοί είναι ο 9ος αγώνας που κερδίζει στο τέλος!
Ρε εσύ πλάκα κάνεις?Πανηγυριζουμε για τον τροπο που ηρθε.
Και μην ξεχναμε οτι με τις τελευταιες μεταγραφες η Πορτσμουθ ανεβηκε ενα επιπεδο
Θα σου περασει
Μην τα λες σε εμένα εγώ τα ξέρω καλά! ;)Τα έχετε παίξει λίγο ή μου φαίνεται???
Γιατί εμένα πλήν τύχης...μου δείχνει και ομάδες που παλεύουν μέχρι τέλους.... ;) ;) ;)
ολυμπιακος εισαι?Μην τα λες σε εμένα εγώ τα ξέρω καλά! ;)
μου φαινεται ταρατσακο κανεις το μ......α αν εσενα σου ακυρωνανε κανονικο γκολ και εμενες πισω θα μας μιλαγες για το μεγαλειο της ομαδας τωρα κουβεντα για τη γκολαρα του ολλανδουΕυχαριστώ που με επιβεβαιώνετε συνεχώς για το ότι είστε μικρή ομάδα, πανηγυρίζετε για μια νίκη με την Πορτσμουθ!
το θεμα ειναι οτι εσενα ποτε δεν σε αδικουν τοσο πολυ!!!! τουλαχιστον τα τελευταια δεκα χρονιαΜην τα λες σε εμένα εγώ τα ξέρω καλά! ;)
Μην τα λες σε εμένα εγώ τα ξέρω καλά! ;)
ολυμπιακος εισαι?
Καλά ρε πας καλά? Επειδή κερδίσατε την 17η θέλεις να πω μπράβο? Σπουδαίο κατόρθωμα για το επίπεδο της ομάδα αλλά για θριαμβολογία ούτε λόγος!μου φαινεται ταρατσακο κανεις το μ......α αν εσενα σου ακυρωνανε κανονικο γκολ και εμενες πισω θα μας μιλαγες για το μεγαλειο της ομαδας τωρα κουβεντα για τη γκολαρα του ολλανδου
Δεν σε έβρισα!ολυμπιακος εισαι?
μου φαινεται εξακολουθεις να τον κανεις. αλλο λεω οτι στο 1-1 α;κυρωνει κανονικο γκολ στην επομενη κανει το 2-1. αν τελειωνε ετσι η ακομα και 2-2 θα μας ελεγες τα γνωστα δεν μπορει και ξεφουσκωνει και τετοιες παπαριες. εσενα σε εχουν αδικησει ετσι και σε αυτο το χρονικο σημειο και μετα να μπορεσεις να γυρισεις το παιχνιδι; δεν θυμαμαι κατι τετοιο γιατι αν το ειχες κανει θα μας ελεγες για το μεγαλειο της ομαδαρας και ας επαιζες και τη 24 στη βαθμολογια!!!Καλά ρε πας καλά? Επειδή κερδίσατε την 17η θέλεις να πω μπράβο? Σπουδαίο κατόρθωμα για το επίπεδο της ομάδα αλλά για θριαμβολογία ούτε λόγος!
Και άσε τα δεν λέω τίποτα, όταν είχα 5 παιχνίδια λιγότερα και μου ζαλίζατε τον έρωτα ότι είμαι 8ος και εσείς πρώτοι και ήμουν εδώ, εσείς τους τελευταίους 2 μήνες εξαφανιστήκατε και ο ένας έλεγε θα τα πούμε τον Μάρτιο, ο άλλος έλεγε για τον μεγαλείο της Χάποελ και ο άλλος μας απειλούσε, τέτοιου είδους κηρύγματα αλλού!
πιπερι στο στομα που τολμας να μιλας οτι ευνοηται η μαντσεστερ που το εχεις δει αυτοελα ρε...καθεστε και ακουτε μαλακιες οτι ευνοει η διαιτησια τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ?ουτε να σχολιαζετε δε πρεπει...δειτε 5 ματς της μαντσεστερ...και θα καταλαβετε ποιον ευνοει η διαιτησια...