Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,8%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 100 29,5%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339

Επισκέπτης
η απολυτυ δικαιοσυνη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μετα το πεντακαθαρο γκολ που ακυρωσε ο μαλακας ο εποπτης μιλησε η ψυχη της λιβερπουλ. και με παραγκα παλι ζωντανη εμεινε δεν ξερω για ποσο ακομα :2funny: :2funny: :2funny:
Ταράτσαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

κλάψε ρε.....

και για να μην ξεχνιόμαστε.....

Πάρτε του την ιθαγένεια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ναι ρε Fernando :rockon: :rockon:

Φοβερη ανατροπη μεσα στο Φρατον Παρκ επι της ενισχυμενης( :2funny: :2funny:) Πορτσμουθ.
Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνετε συνεχώς για το ότι είστε μικρή ομάδα, πανηγυρίζετε για μια νίκη με την Πορτσμουθ! :uglystupid:

I rest my case που λένε και στην πατρίδα μου! :rockon:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνετε συνεχώς για το ότι είστε μικρή ομάδα, πανηγυρίζετε για μια νίκη με την Πορτσμουθ! :uglystupid:

Πανηγυριζουμε για τον τροπο που ηρθε. :birdman: :birdman:

Και μην ξεχναμε οτι με τις τελευταιες μεταγραφες η Πορτσμουθ ανεβηκε ενα επιπεδο :dancing: :2funny: :2funny:

Θα σου περασει :babycry: :babycry: :birdman:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66

Στη Θύρα 4 αναφέρεσαι βρωμόπουστα??? :thefinge:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Τα...ελληνικά είναι η 2η γλώσσα σου??? :think: :think: :think:
Φορτσάτος μπήκα σήμερα.... :dancing: :dancing: :dancing:
θα φταίει το 2ο γκόλ του Θρύλου που είναι για...ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Μια χαρά μετράνε αυτοί κλαίγονται για την united ότι κερδίζει στο τέλος και αυτοί είναι ο 9ος αγώνας που κερδίζει στο τέλος! :uglystupid:

Τα έχετε παίξει λίγο ή μου φαίνεται??? :idiot: :idiot: :idiot:
Γιατί εμένα πλήν τύχης...μου δείχνει και ομάδες που παλεύουν μέχρι τέλους.... ;) ;) ;)

Επισκέπτης
οι μεγαλες ομαδες ετσι πρεπει να λειτουργουν...ετσι πρεπει να μαχονται...για αυτον το λογο ειμαι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...ΠΟΤΕ δε παραδινεται...και η μαντσεστερ ετσι ειναι...αλλα με πολυ ταλεντο...η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ πρεπει να παλεψει πιο σοβαρα για να παρει εστω εναν απο τους 2 τιτλους που της εχουν απομεινει...ΠΑΝΤΩς ....αυτους που δεν ειναι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ τους καταλαβαινω ...ηταν παλια ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...απεκτησαν προβληματα καρδιας και αλλαξαν ομαδα.... :2funny:

Επισκέπτης
Πανηγυριζουμε για τον τροπο που ηρθε. :birdman: :birdman:

Και μην ξεχναμε οτι με τις τελευταιες μεταγραφες η Πορτσμουθ ανεβηκε ενα επιπεδο :dancing: :2funny: :2funny:

Θα σου περασει :babycry: :babycry: :birdman:
Ρε εσύ πλάκα κάνεις?
Λέω εδώ και εβδομάδες ότι ανησυχώ για την έκβαση του πρωταθλήματος, μην αλλάζεις τα λόγια μου! Είπα ανησυχώ πάρα πολύ!

Επισκέπτης
οι μεγαλες ομαδες ετσι πρεπει να λειτουργουν...ετσι πρεπει να μαχονται...για αυτον το λογο ειμαι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...ΠΟΤΕ δε παραδινεται...και η μαντσεστερ ετσι ειναι...αλλα με πολυ ταλεντο...η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ πρεπει να παλεψει πιο σοβαρα για να παρει εστω εναν απο τους 2 τιτλους που της εχουν απομεινει...ΠΑΝΤΩς ....αυτους που δεν ειναι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ τους καταλαβαινω ...ηταν παλια ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...απεκτησαν προβληματα καρδιας και αλλαξαν ομαδα.... :2funny:

Επισκέπτης

μου φαινεται ταρατσακο κανεις το μ......α :2funny: αν εσενα σου ακυρωνανε κανονικο γκολ και εμενες πισω θα μας μιλαγες για το μεγαλειο της ομαδας :uglystupid: τωρα κουβεντα για τη γκολαρα του ολλανδου :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
και μη ξεχνιομαστε...στοχος ειναι το τσου λου...φοβαμαι τη ρεαλ...αλλα αν περασουμε απο αυτη...ειλικρινα ...θελω τελικο...σε ενα ματσακι τη μπαρτσα...και να μας βλεπουν μερικοι...και να μας αποκαλουν καφενειο...που θα τους προσφερει καφε της παρηγοριας ...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μην τα λες σε εμένα εγώ τα ξέρω καλά! ;)

Δεν επιμένω...γιατί δεν ξέρω την προϊστορία....και φίλε ταράτσα...αν και το πρωτάθλημα στην Αγγλία θα πάει σίγουρα σε λιμάνι...αυτό δεν θα είναι του Μάντσεστερ....αλλά του Λίβερπουλ....

ολυμπιακος εισαι?

Ρε μαλάκα...το 2ο γκόλ του Θρύλου σήμερα...ο Τεν Κάτε...το έδειχνε στους παίχτες του...για να το κάνουν και αυτοι...αλλά κομματάκι δύσκολο...με...Μελίσση αμυντικό χάφ (στη θέση του Ντούντου) και Μάντζιο μπροστά (στη θέση του Ντιόγκο...)!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μου φαινεται ταρατσακο κανεις το μ......α :2funny: αν εσενα σου ακυρωνανε κανονικο γκολ και εμενες πισω θα μας μιλαγες για το μεγαλειο της ομαδας :uglystupid: τωρα κουβεντα για τη γκολαρα του ολλανδου :2funny: :2funny:
Καλά ρε πας καλά? Επειδή κερδίσατε την 17η θέλεις να πω μπράβο? Σπουδαίο κατόρθωμα για το επίπεδο της ομάδα αλλά για θριαμβολογία ούτε λόγος!
Και άσε τα δεν λέω τίποτα, όταν είχα 5 παιχνίδια λιγότερα και μου ζαλίζατε τον έρωτα ότι είμαι 8ος και εσείς πρώτοι [size=20pt]ήμουν εδώ[/size], εσείς τους τελευταίους 2 μήνες εξαφανιστήκατε και ο ένας έλεγε θα τα πούμε τον Μάρτιο, ο άλλος έλεγε για το μεγαλείο της Χάποελ και ο άλλος μας απειλούσε, τέτοιου είδους κηρύγματα αλλού!

Επισκέπτης
Καλά ρε πας καλά? Επειδή κερδίσατε την 17η θέλεις να πω μπράβο? Σπουδαίο κατόρθωμα για το επίπεδο της ομάδα αλλά για θριαμβολογία ούτε λόγος!
Και άσε τα δεν λέω τίποτα, όταν είχα 5 παιχνίδια λιγότερα και μου ζαλίζατε τον έρωτα ότι είμαι 8ος και εσείς πρώτοι και ήμουν εδώ, εσείς τους τελευταίους 2 μήνες εξαφανιστήκατε και ο ένας έλεγε θα τα πούμε τον Μάρτιο, ο άλλος έλεγε  για τον μεγαλείο της Χάποελ και ο άλλος μας απειλούσε, τέτοιου είδους κηρύγματα αλλού!
μου φαινεται εξακολουθεις να τον κανεις. αλλο λεω οτι στο 1-1 α;κυρωνει κανονικο γκολ στην επομενη κανει το 2-1. αν τελειωνε ετσι η ακομα και 2-2 θα μας ελεγες τα γνωστα δεν μπορει και ξεφουσκωνει και τετοιες παπαριες. εσενα σε εχουν αδικησει ετσι και σε αυτο το χρονικο σημειο και μετα να μπορεσεις να γυρισεις το παιχνιδι; δεν θυμαμαι κατι τετοιο γιατι αν το ειχες κανει θα μας ελεγες για το μεγαλειο της ομαδαρας και ας επαιζες και τη 24 στη βαθμολογια!!!

Επισκέπτης
ελα ρε...καθεστε και ακουτε μαλακιες οτι ευνοει η διαιτησια τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ?ουτε να σχολιαζετε δε πρεπει...δειτε 5 ματς της μαντσεστερ...και θα καταλαβετε ποιον ευνοει η διαιτησια...

Επισκέπτης
ελα ρε...καθεστε και ακουτε μαλακιες οτι ευνοει η διαιτησια τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ?ουτε να σχολιαζετε δε πρεπει...δειτε 5 ματς της μαντσεστερ...και θα καταλαβετε ποιον ευνοει η διαιτησια...
πιπερι στο στομα που τολμας να μιλας οτι ευνοηται η μαντσεστερ :2funny: :2funny: :2funny: που το εχεις δει αυτο :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom