Επισκέπτης
σε λιγο καιρο θα λες μονο κλαψεεεεεεεεεεεεεεε και πικραααααααααααααα
θα τους κοροιδευεις για την διαιτησια και η μονιμη απαντηση σου θα ειναι"να κερδιζω το λιβερπουλακι με ανυπαρκτο πεναλτι στο κεντρο του γηπεδου"
σε λιγο καιρο θα λες μονο κλαψεεεεεεεεεεεεεεε και πικραααααααααααααα
θα τους κοροιδευεις για την διαιτησια και η μονιμη απαντηση σου θα ειναι"να κερδιζω το λιβερπουλακι με ανυπαρκτο πεναλτι στο κεντρο του γηπεδου"
επειδη το παιζεις εξυπνακιας στην αγγλια υποστηριζω αρσεναλδωρητη...εσυ παιζει να εισαι και μπαρτσελονα...και λυον...μονο τις πρωταθλητριες υποστηριζεις
Θα σου πω αυτό που είπε ένας απο τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, δεν αντέχετε την πίεση, το ότι έχεις τόσα χρόνια όχι μόνο να πάρεις πρωτάθλημα αλλά και να το διεκδικείς με κάθε χρονιά 25 πόντους πίσω απο τον πρώτο λογικό ήταν κάπου να πέσεις, εμένα η κακή μου αρχή ήταν αναμενόμενη. Ρώτα τον bull που στην αρχή του είπα παίζε μας κόντρα γιατί δεν ξεκινάμε ποτέ καλά και φορμαριζόμαστε αυτή την εποχή + το δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε! ;)και εσυ εκανες γκελες στην αρχη απλα τωρα η καθε γκελα στοιχιζει και αλλιως ειναι να εισαι στις πρωτες δεκα αγωνιστικες και αλλιως να εισαι δεκα δωδεκα πριν τελειωσει το πρωταθλημα. ιδια ψυχολογια εχεις;
δηλαδη οταν εσυ ειχες να παρεις 20 χρονια πρωταθλημα δεν αντεχες τη πιεση; ;) καποτε τελειωνει και η ρεντα και η καβαντζα για ολες τις ομαδες βλεπε ρεαλ μιλαν ;)Θα σου πω αυτό που είπε ένας απο τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, δεν αντέχετε την πίεση, το ότι έχεις τόσα χρόνια όχι μόνο να πάρεις πρωτάθλημα αλλά και να το διεκδικείς με κάθε χρονιά 25 πόντους πίσω απο τον πρώτο λογικό ήταν κάπου να πέσεις, εμένα κακή μου αρχή ήταν αναμενόμενη. Ρώτα τον bull που στην αρχή του είπα παίζε μας κόντρα γιατί δεν ξεκινάμε ποτέ καλά και φορμαριζόμαστε σε αυτή την εποχή + το δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε! ;)
εγω το ηξερα και το επαιξα και στο στοιχημα ;)
τες πα σου ξαναλεωειπα οτι εισαι γαυρος απο τοτε που παιρνει πρωταθληματα τα τελευταια 13 χρονια?οχι...δε το παιζω εξυπνακιας...μη τρελαινεσαι...το θρεντ το χα ξαναπει...και πριν μαλωσουμε...οτι αφου ασχολουμαστε με πρεμιερ εδω ας μη σχολιαζουμε μονο οπαδικα...να λεμε για κανα θεματακι σχετικο με πρεμιερ...εχει ενδιαφερον...εγω παλι με καμια πρωταθλητρια δεν ειμαι...πλην της σελτικ...ΒΑΛΕΝΘΙΑ απο τοτε που κερδισε 5-2 τη μπαρτσα στο τσου λου,ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ απο το 95 και ΑΡΗς απο τοτε που επεσε πρωτη φορα...κλαψ...
και μετα μας λεει ο ταρατσας για επιπεδο στη πρεμιερ λιγκΌλο το γήπεδο τις Πορτσμουθ φώναζε ρυθμικά το όνομα του Μπασινά ...και του Φάνη , μην ξεχνιόμαστε
Ω θεέ μου, πρόσεξε με! Πρέπει να καταλάβεις ότι καμία σχέση δεν έχουν τα πρωταθλήματα τώρα με τα τότε πολύ απλά γιατί υπάρχει το τσου λου που πέφτει το χρήμα! Η united έχει καταφέρει να είναι η μοναδική ομάδα στο νησί τα τελευταία χρόνια που τα παλεύει να πάει καλά όπου και να παίζε σε όλες τις διοργανώσεις και με ένα τσου λου πιο δύσκολο απο ποτέ, άμα κάτσεις να αναλογιστείς την δυσκολία που έχει αυτό θα καταλάβεις πολλά!δηλαδη οταν εσυ ειχες να παρεις 20 χρονια πρωταθλημα δεν αντεχες τη πιεση; ;) καποτε τελειωνει και η ρεντα και η καβαντζα για ολες τις ομαδες βλεπε ρεαλ μιλαν ;)
η αρσεναλ εχει ταβανιτωρα οκ...δε διαφωνω με αυτα που πες...αλλα η αρσεναλ ειναι η πιο κομπλεξικη ομαδα μαζι με ιντερ που μπορει να αποκλειστει απο οποιαδηποτε ομαδα στο τσου λου...100 χρονια να περνε πρωταθλημα ....στο τσου λου δε θα μπορουσε...ομολογω οτι μου αρεσει πολυ ο τροπος που λειτουργει ως ομαδα...φτιαχνει παικτες...μερικοι απο τους οποιους ειναι παικταραδες...φαμπρεγκας,βαν περσι κτλ...και τωρα ο βελα που imo θα ειναι απο τους παικτες που θα τον ακουμε πολυ τα επομενα 10 χρονια...
εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου ;)και μετα μας λεει ο ταρατσας για επιπεδο στη πρεμιερ λιγκ
φαντασου ποσο αμπαλοι ειναι οι κωλοεγγλεζοι
καλα στο στη γερμανια μονο η μπαγερν υπαρχει και αυτη ψοφιαεβαλε γκ ολ και ο χαριστεας σημερα...στο ντεμπουτο του κιολας...γερμανικο πρωταθλημα λενε μετα....
αλλες εποχες θα συμφωνησω αλλα και τοτε υπηρχαν δυσκολιες στο πρωταθλητριων οι αγωνες ηταν λιγοτερες αλλα το λαθος τοτε σε πετεγε εξω. τονα λες οτι εχεις συνηθησει ενω η λιβερπουλ οχι μπορω να σου πω ειναι και και θεμα επιλογων το τη θελει η καθε ομαδα και το τσουλου το θελουν πιο πολυ απο οτι ενα πρωταθλημα. αυτο πληρωσε περσι και η τσελσι και το εχασε στις λεπτομερεις αλλα το πρωταθλημα ειχε κανει φτερα. δεν μπορω να πω μια ομαδα που ειναι συνεχεια σε τελικους τσουλου οτι δεν αντεχει την πιεση.Ω θεέ μου, πρόσεξε με! Πρέπει να καταλάβεις ότι καμία σχέση δεν έχουν τα πρωταθλήματα τώρα με τα τότε πολύ απλά γιατί υπάρχει το τσου λου που πέφτει το χρήμα! Η united έχει καταφέρει να είναι η μοναδική ομάδα στο νησί τα τελευταία χρόνια που τα παλεύει να πάει καλά όπου και να παίζε σε όλες τις διοργανώσεις και με ένα τσου λου πιο δύσκολο απο ποτέ, άμα κάτσεις να αναλογιστείς την δυσκολία που έχει αυτό θα καταλάβεις πολλά!
Πήρες παλιά 4 πρωταθλητριών μαζί και πρωτάθλημα μαγκιά σου αλλά τώρα δεν μπορείς να το κάνεις γιατί πολύ απλά δεν έχεις μάθει και δεν ξέρεις πως είναι να τρως όλη αυτή την πίεση σε τόσους δύσκολους θεσμούς και τρανή απόδειξη το τελευταίο τσου λου που πήρε και βγήκες 5ος στο πρωτάθλημα!
Η united έχει συνηθίσει αυτόν τον ρόλο και φυσικά δεν μπορεί να τα παίρνει όλα αλλά ξέρει πως είναι αυτή η πίεση του πρωταθλητισμού σε όλες τις διοργανώσεις!
Την πίεση όλων τον στόχων ανέφερα, δεν λέω ότι σε κάνει μικρή ομάδα να παλεύεις μόνο για ένα στόχο αλλά δεν σε κάνει και μεγάλο!αλλες εποχες θα συμφωνησω αλλα και τοτε υπηρχαν δυσκολιες στο πρωταθλητριων οι αγωνες ηταν λιγοτερες αλλα το λαθος τοτε σε πετεγε εξω. τονα λες οτι εχεις συνηθησει ενω η λιβερπουλ οχι μπορω να σου πω ειναι και και θεμα επιλογων το τη θελει η καθε ομαδα και το τσουλου το θελουν πιο πολυ απο οτι ενα πρωταθλημα. αυτο πληρωσε περσι και η τσελσι και το εχασε στις λεπτομερεις αλλα το πρωταθλημα ειχε κανει φτερα. δεν μπορω να πω μια ομαδα που ειναι συνεχεια σε τελικους τσουλου οτι δεν αντεχει την πιεση.
μην βιαζεσαι,μολις ενα χρονο εχει ο ερνεστο στην ομαδα που θα το κανειΤην πίεση όλων τον στόχων ανέφερα, δεν λέω ότι σε κάνει μικρή ομάδα να παλεύεις μόνο για ένα στόχο αλλά δεν σε κάνει και μεγάλο!
Φέτος ξέρω πως η ομάδα μου δεν έχει καμιά ελπίδα για το τσου λου, απο τότε που έγινε το καινούργιο πρωταθλητριών καμιά ομάδα δεν το πήρε 2 φορές σερί και λογικό είναι με τόσο συναγωνισμό!