Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,9%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 99 29,4%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    337

Επισκέπτης
σε λιγο καιρο θα λες μονο κλαψεεεεεεεεεεεεεεε και πικραααααααααααααα
θα τους κοροιδευεις για την διαιτησια και η μονιμη απαντηση σου θα ειναι"να κερδιζω το λιβερπουλακι με ανυπαρκτο πεναλτι στο κεντρο του γηπεδου"
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δωρητη...εσυ παιζει να εισαι και μπαρτσελονα...και λυον...μονο τις πρωταθλητριες υποστηριζεις  :grin:
επειδη το παιζεις εξυπνακιας στην αγγλια υποστηριζω αρσεναλ
και στην ισπανια φανατικα μπαρτσα(να σου θυμισω οτι η ρεαλ εχει πιο πολλους τιτλους σε ισπανια)
οποτε πρωταθλητρια ομαδα υποστηριζω μονο εδω και την υποστηριζω απο τοτε που ηταν χωρις πρωταθληματα

Επισκέπτης
και εσυ εκανες γκελες στην αρχη απλα τωρα η καθε γκελα στοιχιζει και αλλιως ειναι να εισαι στις πρωτες δεκα αγωνιστικες και αλλιως να εισαι δεκα δωδεκα πριν τελειωσει το πρωταθλημα. ιδια ψυχολογια εχεις;
Θα σου πω αυτό που είπε ένας απο τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, δεν αντέχετε την πίεση, το ότι έχεις τόσα χρόνια όχι μόνο να πάρεις πρωτάθλημα αλλά και να το διεκδικείς με κάθε χρονιά 25 πόντους πίσω απο τον πρώτο λογικό ήταν κάπου να πέσεις, εμένα η κακή μου αρχή ήταν αναμενόμενη. Ρώτα τον bull που στην αρχή του είπα παίζε μας κόντρα γιατί δεν ξεκινάμε ποτέ καλά και φορμαριζόμαστε αυτή την εποχή + το δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε! ;)

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ε 4 ματς?διπλο καναμε σημερα..στην πιο φορμαρισμενη ομαδα της ελλαδας..

Επισκέπτης
ειπα οτι εισαι γαυρος απο τοτε που παιρνει πρωταθληματα τα τελευταια 13 χρονια?οχι...δε το παιζω εξυπνακιας...μη τρελαινεσαι...το θρεντ το χα ξαναπει...και πριν μαλωσουμε...οτι αφου ασχολουμαστε με πρεμιερ εδω ας μη σχολιαζουμε μονο οπαδικα...να λεμε για κανα θεματακι σχετικο με πρεμιερ...εχει ενδιαφερον...εγω παλι με καμια πρωταθλητρια δεν ειμαι...πλην της σελτικ...ΒΑΛΕΝΘΙΑ απο τοτε που κερδισε 5-2 τη μπαρτσα στο τσου λου,ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ απο το 95 και ΑΡΗς απο τοτε που επεσε πρωτη φορα...κλαψ... :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
και εσυ εκανες γκελες στην αρχη απλα τωρα η καθε γκελα στοιχιζει και αλλιως ειναι να εισαι στις πρωτες δεκα αγωνιστικες και αλλιως να εισαι δεκα δωδεκα πριν τελειωσει το πρωταθλημα. ιδια ψυχολογια εχεις;
μποντο

τραβα στο θρεντ του αρη σε ψαχνει ο γιαχιτς

Επισκέπτης
Θα σου πω αυτό που είπε ένας απο τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, δεν αντέχετε την πίεση, το ότι έχεις τόσα χρόνια όχι μόνο να πάρεις πρωτάθλημα αλλά και να το διεκδικείς με κάθε χρονιά 25 πόντους πίσω απο τον πρώτο λογικό ήταν κάπου να πέσεις, εμένα κακή μου αρχή ήταν αναμενόμενη. Ρώτα τον bull που στην αρχή του είπα παίζε μας κόντρα γιατί δεν ξεκινάμε ποτέ καλά και φορμαριζόμαστε σε αυτή την εποχή + το δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε! ;)
δηλαδη οταν εσυ ειχες να παρεις 20 χρονια πρωταθλημα δεν αντεχες τη πιεση; ;) καποτε τελειωνει και η ρεντα και η καβαντζα για ολες τις ομαδες βλεπε ρεαλ μιλαν ;)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ειπα οτι εισαι γαυρος απο τοτε που παιρνει πρωταθληματα τα τελευταια 13 χρονια?οχι...δε το παιζω εξυπνακιας...μη τρελαινεσαι...το θρεντ το χα ξαναπει...και πριν μαλωσουμε...οτι αφου ασχολουμαστε με πρεμιερ εδω ας μη σχολιαζουμε μονο οπαδικα...να λεμε για κανα θεματακι σχετικο με πρεμιερ...εχει ενδιαφερον...εγω παλι με καμια πρωταθλητρια δεν ειμαι...πλην της σελτικ...ΒΑΛΕΝΘΙΑ απο τοτε που κερδισε 5-2 τη μπαρτσα στο τσου λου,ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ απο το 95 και ΑΡΗς απο τοτε που επεσε πρωτη φορα...κλαψ... :grin:
τες πα σου ξαναλεω
ειμαι αρσεναλ αλλα δεν ειμαι γραφικος να συγκριθω με την μαντσεστερ
ειναι ενα επιπεδο πανω απο μενα και οσο και καλη μπαλα να παιζει η αρσεναλ δεν φτανει την δυναμικη της μαντσεστερ
η mu ειναι μονιμη πρωταθλητρια και ολοι οι αλλοι(εκτος απο λιβερπουλ)ειναι για να παιρνουν κανα πρωταθλημα απο σποντα στα 5 χρονια

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Όλο το γήπεδο τις Πορτσμουθ φώναζε ρυθμικά το όνομα του Μπασινά ...και του Φάνη , μην ξεχνιόμαστε :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τωρα οκ...δε διαφωνω με αυτα που πες...αλλα η αρσεναλ ειναι η πιο κομπλεξικη ομαδα μαζι με ιντερ που μπορει να αποκλειστει απο οποιαδηποτε ομαδα στο τσου λου...100 χρονια να περνε πρωταθλημα ....στο τσου λου δε θα μπορουσε...ομολογω οτι μου αρεσει πολυ ο τροπος που λειτουργει ως ομαδα...φτιαχνει παικτες...μερικοι απο τους οποιους ειναι παικταραδες...φαμπρεγκας,βαν περσι κτλ...και τωρα ο βελα που imo θα ειναι απο τους παικτες που θα τον ακουμε πολυ τα επομενα 10 χρονια...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Όλο το γήπεδο τις Πορτσμουθ φώναζε ρυθμικά το όνομα του Μπασινά ...και του Φάνη , μην ξεχνιόμαστε :2funny: :2funny: :2funny:
και μετα μας λεει ο ταρατσας για επιπεδο στη πρεμιερ λιγκ
φαντασου ποσο αμπαλοι ειναι οι κωλοεγγλεζοι

Επισκέπτης
δηλαδη οταν εσυ ειχες να παρεις 20 χρονια πρωταθλημα δεν αντεχες τη πιεση; ;) καποτε τελειωνει και η ρεντα και η καβαντζα για ολες τις ομαδες βλεπε ρεαλ μιλαν ;)
Ω θεέ μου, πρόσεξε με! Πρέπει να καταλάβεις ότι καμία σχέση δεν έχουν τα πρωταθλήματα τώρα με τα τότε πολύ απλά γιατί υπάρχει το τσου λου που πέφτει το χρήμα! Η united έχει καταφέρει να είναι η μοναδική ομάδα στο νησί τα τελευταία χρόνια που τα παλεύει να πάει καλά όπου και να παίζε σε όλες τις διοργανώσεις και με ένα τσου λου πιο δύσκολο απο ποτέ, άμα κάτσεις να αναλογιστείς την δυσκολία που έχει αυτό θα καταλάβεις πολλά!
Πήρες παλιά 4 πρωταθλητριών μαζί και πρωτάθλημα μαγκιά σου αλλά τώρα δεν μπορείς να το κάνεις γιατί πολύ απλά δεν έχεις μάθει και δεν ξέρεις πως είναι να τρως όλη αυτή την πίεση σε τόσους δύσκολους θεσμούς και τρανή απόδειξη το τελευταίο τσου λου που πήρε και βγήκες 5ος στο πρωτάθλημα!
Η united έχει συνηθίσει αυτόν τον ρόλο και φυσικά δεν μπορεί να τα παίρνει όλα αλλά ξέρει πως είναι αυτή η πίεση του πρωταθλητισμού σε όλες τις διοργανώσεις!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τωρα οκ...δε διαφωνω με αυτα που πες...αλλα η αρσεναλ ειναι η πιο κομπλεξικη ομαδα μαζι με ιντερ που μπορει να αποκλειστει απο οποιαδηποτε ομαδα στο τσου λου...100 χρονια να περνε πρωταθλημα ....στο τσου λου δε θα μπορουσε...ομολογω οτι μου αρεσει πολυ ο τροπος που λειτουργει ως ομαδα...φτιαχνει παικτες...μερικοι απο τους οποιους ειναι παικταραδες...φαμπρεγκας,βαν περσι κτλ...και τωρα ο βελα που imo θα ειναι απο τους παικτες που θα τον ακουμε πολυ τα επομενα 10 χρονια...
η αρσεναλ εχει ταβανι
αν κραταγε τους παικτες της(περιπτωση ξανθης στην ελλαδα)θα γαμουσε και θα εδερνε

Επισκέπτης
εβαλε γκ :2funny:ολ και ο χαριστεας σημερα...στο ντεμπουτο του κιολας...γερμανικο πρωταθλημα λενε μετα....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εβαλε γκ :2funny:ολ και ο χαριστεας σημερα...στο ντεμπουτο του κιολας...γερμανικο πρωταθλημα λενε μετα....
καλα στο στη γερμανια μονο η μπαγερν υπαρχει και αυτη ψοφια
οταν ριχνω μαζι με τον βαζελο 3αρες στη βρεντερ για πλακακαι 6αρα στη λεβερκουζεν οταν ηταν φιναλιστ στο τσουλου,απο εκει να καταλαβεις επιπεδο

Επισκέπτης
Ω θεέ μου, πρόσεξε με! Πρέπει να καταλάβεις ότι καμία σχέση δεν έχουν τα πρωταθλήματα τώρα με τα τότε πολύ απλά γιατί υπάρχει το τσου λου που πέφτει το χρήμα! Η united έχει καταφέρει να είναι η μοναδική ομάδα στο νησί τα τελευταία χρόνια που τα παλεύει να πάει καλά όπου και να παίζε σε όλες τις διοργανώσεις και με ένα τσου λου πιο δύσκολο απο ποτέ, άμα κάτσεις να αναλογιστείς την δυσκολία που έχει αυτό θα καταλάβεις πολλά!
Πήρες παλιά 4 πρωταθλητριών μαζί και πρωτάθλημα μαγκιά σου αλλά τώρα δεν μπορείς να το κάνεις γιατί πολύ απλά δεν έχεις μάθει και δεν ξέρεις πως είναι να τρως όλη αυτή την πίεση σε τόσους δύσκολους θεσμούς και τρανή απόδειξη το τελευταίο τσου λου που πήρε και βγήκες 5ος στο πρωτάθλημα!
Η united έχει συνηθίσει αυτόν τον ρόλο και φυσικά δεν μπορεί να τα παίρνει όλα αλλά ξέρει πως είναι αυτή η πίεση του πρωταθλητισμού σε όλες τις διοργανώσεις!
αλλες εποχες θα συμφωνησω αλλα και τοτε υπηρχαν δυσκολιες στο πρωταθλητριων οι αγωνες ηταν λιγοτερες αλλα το λαθος τοτε σε πετεγε εξω. τονα λες οτι εχεις συνηθησει ενω η λιβερπουλ οχι μπορω να σου πω ειναι και και θεμα επιλογων το τη θελει η καθε ομαδα και το τσουλου το θελουν πιο πολυ απο οτι ενα πρωταθλημα. αυτο πληρωσε περσι και η τσελσι και το εχασε στις λεπτομερεις αλλα το πρωταθλημα ειχε κανει φτερα. δεν μπορω να πω μια ομαδα που ειναι συνεχεια σε τελικους τσουλου οτι δεν αντεχει την πιεση.

Επισκέπτης
αλλες εποχες θα συμφωνησω αλλα και τοτε υπηρχαν δυσκολιες στο πρωταθλητριων οι αγωνες ηταν λιγοτερες αλλα το λαθος τοτε σε πετεγε εξω. τονα λες οτι εχεις συνηθησει ενω η λιβερπουλ οχι μπορω να σου πω ειναι και και θεμα επιλογων το τη θελει η καθε ομαδα και το τσουλου το θελουν πιο πολυ απο οτι ενα πρωταθλημα. αυτο πληρωσε περσι και η τσελσι και το εχασε στις λεπτομερεις αλλα το πρωταθλημα ειχε κανει φτερα. δεν μπορω να πω μια ομαδα που ειναι συνεχεια σε τελικους τσουλου οτι δεν αντεχει την πιεση.
Την πίεση όλων τον στόχων ανέφερα, δεν λέω ότι σε κάνει μικρή ομάδα να παλεύεις μόνο για ένα στόχο αλλά δεν σε κάνει και μεγάλο!
Φέτος ξέρω πως η ομάδα μου δεν έχει καμιά ελπίδα για το τσου λου, απο τότε που έγινε το καινούργιο πρωταθλητριών καμιά ομάδα δεν το πήρε 2 φορές σερί και λογικό είναι με τόσο συναγωνισμό!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Την πίεση όλων τον στόχων ανέφερα, δεν λέω ότι σε κάνει μικρή ομάδα να παλεύεις μόνο για ένα στόχο αλλά δεν σε κάνει και μεγάλο!
Φέτος ξέρω πως η ομάδα μου δεν έχει καμιά ελπίδα για το τσου λου, απο τότε που έγινε το καινούργιο πρωταθλητριών καμιά ομάδα δεν το πήρε 2 φορές σερί και λογικό είναι με τόσο συναγωνισμό!
μην βιαζεσαι,μολις ενα χρονο εχει ο ερνεστο στην ομαδα που θα το κανει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom