Επισκέπτης
τώρα όπως έχει παραδεχθεί είναι ένα σπάνιο είδος μαλάκα....
τώρα όπως έχει παραδεχθεί είναι ένα σπάνιο είδος μαλάκα....
Θύμισε μου πόσα χρόνια έπαιζε στην Ισπανία?αυτα σε καποιους αλλους να τα πεις που μιλανε για το καλυτερο πρωταθλημα
Θύμισε μου πόσα χρόνια έπαιζε στην Ισπανία?
η πρότασίς μου είναι η εξής.....
ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ προτείνω να μιλάμε με τον ταράτσα μόνο στην μητρική του γλώσσα.....
[move][size=18pt]ΗΑΝG ΟΝ ΜΑΤΕ[/size] [/move]
[move][size=18pt]FREE TERRACE NOW[/size] [/move]
3. Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση κειμένων με χρήση greeklish. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες και μόνο.[move][size=14pt]still with Greek Nationality?[/size] [size=18pt]DISGRACE....[/size][/move]
Δεν γράφεις greeklish βέβαια αλλά δεν χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες! Παρακαλώ συμμορφώσου με τους κανόνες!
* Η έντονη αίσθηση σπουδαιότητας και μεγαλείου που έχουν για τον εαυτό τους.
* Η έντονη ανάγκη τους για θαυμασμό.
* Η αδυναμία τους να αναγνωρίσουν και να νιώσουν τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τα αισθήματα των άλλων.
* Φαντασιώνονται ιδιαίτερη επιτυχία, δύναμη, εξυπνάδα, ομορφιά ή ιδανική αγάπη.
* Πιστεύουν ότι είναι μοναδικά και ξεχωρίζουν και θα πρέπει και οι συναναστροφές τους να είναι ισάξιες.
* Πιστεύουν ότι οι άλλοι θα πρέπει να ακολουθούν ή να συμμορφώνονται στις δικές τους προσδοκίες.
* Εκμεταλλεύονται τους άλλους προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους.
* Συχνά φθονούν τους άλλους ή πιστεύουν ότι οι άλλοι τους φθονούν.
* Εμφανίζουν αλαζονική, υπεροπτική συμπεριφορά ή στάση.
Περσόνα μήπως σου θυμίζουν κάτι όλα αυτά?
Ι am just a fucking immigrant!ναι αλλά επιμένει να θέλει να έχει μητρική την αγγλική........
put him out of his misery please......
Ι am just a fucking immigrant!
κωλοβαρδη ομαδα ειναι η μαντσεστρΤρένο η Μάντσεστερ και ας μην της δείχνεις εμπιστοσύνη Ταρατσούλη!
Όντως ωραίο το γκολ...ειδικά τον πρώτο αμυντικό τον έστειλε για βρούβες...
Δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης, πολλές σερί νίκες κάπου θα σταματήσει αυτό και σύμφωνα με την παράδοση για μια έδρα που δεν την πάει έλεγα ότι θα στραβοπατήσει!Τρένο η Μάντσεστερ και ας μην της δείχνεις εμπιστοσύνη Ταρατσούλη!
Όντως ωραίο το γκολ...ειδικά τον πρώτο αμυντικό τον έστειλε για βρούβες...
Κλάψεεεεεεεεεκωλοβαρδη ομαδα ειναι η μαντσεστρ