Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 319K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,8%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 100 29,5%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339
OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οταν ο τζεραρντ πρωταγωνιστησει σε ομαδα που διεκδικει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για 15 χρονια ελα να μιλησουμε...

ναι ρε καμμένε....
και ο Χατζηπαναγής δεν είναι ο μεγαλύτερος Ελληνας παίκτης που έχει περάσει από την Ελλάδα γιατί δεν έχει πάρει πρωτάθλημα...

Δε σε γαμάω άλλο λέμε..
Εσύ έχεις μετατρέψει σαν τους γαύρους την ποδοσφαιρική κούπα σε υποκατάστατο της πούτσας που δεν εχεις.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το βρήκατε τώρα το παραμύθι και τους βαφτίζετε όλους κλώνους!  :birdman:

Επισκέπτης
ρε συ περσονα...επειδη συμπαθεις το ταρατσα δε μπορεις να λες οτι ξερει απο μπαλα επειδη εχει παει σε αγγλικα γηπεδα...διαβαζεις τι γραφει???μονο βιντεο βαζει ετοιμα και κανει κοπι πειστ κειμενα απο σαιτ ελληνικα και ξενα...
Το να κάθομαι να κάνω αναλύσεις όπως κάνετε μερικοί για τα 4-4-2 τα 4-4-1-1 με τα 2 μπακ που ανεβαίνουν και βοηθάνε στην ανάπτυξη απο τις πτέρυγες ενώ το αμυντικό χαφ κλείνει τον άξονα απο τα δεξιά που έχει πρόβλημα η ομάδα είναι του κώλου τα 9μερα, δεν είμαι προπονητής της κερκίδας ή του καναπέ για να κάνω υποδείξεις και αναλύσεις επι αναλύσεων, πολύ απλά στο Νησί ξέρω τα πράγματα απο έξω και ανακατωτά, πράγματα που δεν μπορεί να ξέρει κάποιος που δεν έχει δεί ούτε Αγγλικό γήπεδο απο έξω! 8 χρόνια τώρα που πηγαινοέρχομαι Αγγλία (τα 5.5 .εμενα μόνιμα εκεί) πήγαινα 4 φορές την εβδομάδα ίσως και περισσότερο στα γήπεδα και όχι μόνο σε ομάδες πρεμιερ λιγκ, πήγα Σκωτία είδα ματς Γ κατηγορίας, πολλά μα πάρα πολλά απο όλες τις μικρές κατηγορίες στο Νησί μέχρι και τις ομάδες νέων των μεγάλων ομάδων που παίζουν κάθε Τετάρη απόγευμα! Μα πάνω από όλα μίλησα με πάρα πολλούς γνώστες του αντικειμένου είτε σε γήπεδα είτε στοιχηματζίδικα ακόμα και στις τελευταίες παμπ του Λονδίνου! Σε όλα αυτά που σου λέω έβλεπα και συζητούσα μόνο για μπάλα και όχι για τις μαλακίες που ασχολείστε εδώ!
Έγινα άνθρωπος ποδοσφαιρικά σε παιχνίδι Γ εθνικής που η γηπεδούχος είχε να ανέβει 27 χρόνια και με το σκορ 1-1 στο 86΄ κέρδισε κάλπικο πέναλτι και όλο το γήπεδο φώναζε να το χάσει ο παίκτης του γιατί δεν ήθελαν να ανέβει η ομάδα τους να ανέβει έστω μετά απο τόσα χρόνια με πουστιά, το έχασε και το γήπεδο τον αποθέωνε και έναν μαλάκα Ελληνα να κοιτάει με ανοιχτό το στόμα και να απορεί το πόσο ηλίθιος ήταν τα προηγούμενα χρόνια!

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Liverpoolaraaaaaaaaaa λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το να κάθομαι να κάνω αναλύσεις όπως κάνετε μερικοί για τα 4-4-2 τα 4-4-1-1 με τα 2 μπακ που ανεβαίνουν και βοηθάνε στην ανάπτυξη απο τις πτέρυγες ενώ το αμυντικό χαφ κλείνει τον άξονα απο τα δεξιά που έχει πρόβλημα η ομάδα είναι του κώλου τα 9μερα, δεν είμαι προπονητής της κερκίδας ή του καναπέ για να κάνω υποδείξεις και αναλύσεις επι αναλύσεων, πολύ απλά στο Νησί ξέρω τα πράγματα απο έξω και ανακατωτά, πράγματα που δεν μπορεί να ξέρει κάποιος που δεν έχει δεί ούτε Αγγλικό γήπεδο απο έξω! 8 χρόνια τώρα που πηγαινοέρχομαι Αγγλία (τα 5.5 .εμενα μόνιμα εκεί) πήγαινα 4 φορές την εβδομάδα ίσως και περισσότερο στα γήπεδα και όχι μόνο σε ομάδες πρεμιερ λιγκ, πήγα Σκωτία είδα ματς Γ κατηγορίας, πολλά μα πάρα πολλά απο όλες τις μικρές κατηγορίες στο Νησί μέχρι και τις ομάδες νέων των μεγάλων ομάδων που παίζουν κάθε Τετάρη απόγευμα! Μα πάνω από όλα μίλησα με πάρα πολλούς γνώστες του αντικειμένου είτε σε γήπεδα είτε στοιχηματζίδικα ακόμα και στις τελευταίες παμπ του Λονδίνου! Σε όλα αυτά που σου λέω έβλεπα και συζητούσα μόνο για μπάλα και όχι για τις μαλακίες που ασχολείστε εδώ!
Έγινα άνθρωπος ποδοσφαιρικά σε παιχνίδι Γ εθνικής που η γηπεδούχος είχε να ανέβει 27 χρόνια και με το σκορ 1-1 στο 86΄ κέρδισε κάλπικο πέναλτι και όλο το γήπεδο φώναζε να το χάσει ο παίκτης του γιατί δεν ήθελαν να ανέβει η ομάδα τους να ανέβει έστω μετά απο τόσα χρόνια με πουστιά, το έχασε και το γήπεδο τον αποθέωνε και έναν μαλάκα Ελληνα να κοιτάει με ανοιχτό το στόμα και να απορεί το πόσο ηλίθιος ήταν τα προηγούμενα χρόνια!

και μόνο γι αυτό το ποστ το δεύτερο γαμήσι προσφέρεται στο κωλαράκι σου δωρεάν...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ρε περσονα πρεπει να χεις κολλημα με το καυλι μου δεν εξηγηται αλλιως..να κανονισουμε βρα παιδι μου να στο δωσω να το γλυψεις να ηρεμησεις...

οι συγκρισεις σου ειναι σαν τα κουιζ σου...τι παραπανω εχει να δειξει μωρε ο τζεραρντ?τα πεναλτυ που κερδιζει?ο σκοουλς οσο ηταν νεος εκανε οργια και ηθελε 2 τζεραρντ στην καθισια του...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ασε τα ψεμματα ρε :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άσε μας ρε Ταράτσα που είδες την Στενσχαουσμιουρ και έμεινες με το στόμα ανοιχτό!  :birdman:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Και από μαλάκας Ελληνας έγινε Βρεττανή λουγκρα... :2funny:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε περσονα πρεπει να χεις κολλημα με το καυλι μου δεν εξηγηται αλλιως..να κανονισουμε βρα παιδι μου να στο δωσω να το γλυψεις να ηρεμησεις...

οι συγκρισεις σου ειναι σαν τα κουιζ σου...τι παραπανω εχει να δειξει μωρε ο τζεραρντ?τα πεναλτυ που κερδιζει?ο σκοουλς οσο ηταν νεος εκανε οργια και ηθελε 2 τζεραρντ στην καθισια του...

το μυαλό σου μονίμως στις πουτάνες και τη μαν γιου........

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ταρατσα ωραια υπογραφη...Πως να σε λενε Αγγλο πουστη?το προτιμας?

Επισκέπτης
πολυ ωραιο ποστ εκανες...αλλα το οτι πηγες σε 1000 ματς παλι δε σημαινει οτι ξερεις μπαλιτσα...και ο παππους μου ειχε παει σε ολα τα γηπεδα της γερμανιας και ειδε ολα τα ματς της γκλαντμπαχ και της μπαγερν...απο μπαλα δεν ηξερε ομως...οπως και απο μπαλα δε ξερει ο καθε ηλιθειος που πανηγυριζει με πουλημενη νικη της ομαδας του...τεσπα...για συστηματα ουτε εγω μιλησα ποτε...απλα πραματακια...δε θα το παιζω μουρινιο και σερ αλεξ...αλλα ειλικρινα...και μπαλα να ξερεις...αν βαζεις μονο βιντεο,κειμενα ετοιμα απο αλλα σαιτ η κανεις ειρωνικα σχολια για ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...δεν αφηνεις την εντυπωση οτι το κατεχεις οπως λετε εσυ και ο περσονας...αυτος που ξερει σεβεται μερικα πραματα...ξερει να κρινει...τα λαθη ,να αξιολογει το ποδοσφαιρο που παιζεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom