Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Κλώνος δεν ξέρω αν είσαι αλλά σιγουρα...καλα δεν ξερω τι λετε...εγω με αυτο το νικ γραφτηκα και δεν ειμαι κλωνος κανενος
Κλώνος δεν ξέρω αν είσαι αλλά σιγουρα...καλα δεν ξερω τι λετε...εγω με αυτο το νικ γραφτηκα και δεν ειμαι κλωνος κανενος
οταν ο τζεραρντ πρωταγωνιστησει σε ομαδα που διεκδικει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για 15 χρονια ελα να μιλησουμε...
κλώνος του χοντρού και απλά μαλάκας;Κλώνος δεν ξέρω αν είσαι αλλά σιγουρα...
νατος και ο παμμέγιστος....Το βρήκατε τώρα το παραμύθι και τους βαφτίζετε όλους κλώνους!
Το να κάθομαι να κάνω αναλύσεις όπως κάνετε μερικοί για τα 4-4-2 τα 4-4-1-1 με τα 2 μπακ που ανεβαίνουν και βοηθάνε στην ανάπτυξη απο τις πτέρυγες ενώ το αμυντικό χαφ κλείνει τον άξονα απο τα δεξιά που έχει πρόβλημα η ομάδα είναι του κώλου τα 9μερα, δεν είμαι προπονητής της κερκίδας ή του καναπέ για να κάνω υποδείξεις και αναλύσεις επι αναλύσεων, πολύ απλά στο Νησί ξέρω τα πράγματα απο έξω και ανακατωτά, πράγματα που δεν μπορεί να ξέρει κάποιος που δεν έχει δεί ούτε Αγγλικό γήπεδο απο έξω! 8 χρόνια τώρα που πηγαινοέρχομαι Αγγλία (τα 5.5 .εμενα μόνιμα εκεί) πήγαινα 4 φορές την εβδομάδα ίσως και περισσότερο στα γήπεδα και όχι μόνο σε ομάδες πρεμιερ λιγκ, πήγα Σκωτία είδα ματς Γ κατηγορίας, πολλά μα πάρα πολλά απο όλες τις μικρές κατηγορίες στο Νησί μέχρι και τις ομάδες νέων των μεγάλων ομάδων που παίζουν κάθε Τετάρη απόγευμα! Μα πάνω από όλα μίλησα με πάρα πολλούς γνώστες του αντικειμένου είτε σε γήπεδα είτε στοιχηματζίδικα ακόμα και στις τελευταίες παμπ του Λονδίνου! Σε όλα αυτά που σου λέω έβλεπα και συζητούσα μόνο για μπάλα και όχι για τις μαλακίες που ασχολείστε εδώ!ρε συ περσονα...επειδη συμπαθεις το ταρατσα δε μπορεις να λες οτι ξερει απο μπαλα επειδη εχει παει σε αγγλικα γηπεδα...διαβαζεις τι γραφει???μονο βιντεο βαζει ετοιμα και κανει κοπι πειστ κειμενα απο σαιτ ελληνικα και ξενα...
Το να κάθομαι να κάνω αναλύσεις όπως κάνετε μερικοί για τα 4-4-2 τα 4-4-1-1 με τα 2 μπακ που ανεβαίνουν και βοηθάνε στην ανάπτυξη απο τις πτέρυγες ενώ το αμυντικό χαφ κλείνει τον άξονα απο τα δεξιά που έχει πρόβλημα η ομάδα είναι του κώλου τα 9μερα, δεν είμαι προπονητής της κερκίδας ή του καναπέ για να κάνω υποδείξεις και αναλύσεις επι αναλύσεων, πολύ απλά στο Νησί ξέρω τα πράγματα απο έξω και ανακατωτά, πράγματα που δεν μπορεί να ξέρει κάποιος που δεν έχει δεί ούτε Αγγλικό γήπεδο απο έξω! 8 χρόνια τώρα που πηγαινοέρχομαι Αγγλία (τα 5.5 .εμενα μόνιμα εκεί) πήγαινα 4 φορές την εβδομάδα ίσως και περισσότερο στα γήπεδα και όχι μόνο σε ομάδες πρεμιερ λιγκ, πήγα Σκωτία είδα ματς Γ κατηγορίας, πολλά μα πάρα πολλά απο όλες τις μικρές κατηγορίες στο Νησί μέχρι και τις ομάδες νέων των μεγάλων ομάδων που παίζουν κάθε Τετάρη απόγευμα! Μα πάνω από όλα μίλησα με πάρα πολλούς γνώστες του αντικειμένου είτε σε γήπεδα είτε στοιχηματζίδικα ακόμα και στις τελευταίες παμπ του Λονδίνου! Σε όλα αυτά που σου λέω έβλεπα και συζητούσα μόνο για μπάλα και όχι για τις μαλακίες που ασχολείστε εδώ!
Έγινα άνθρωπος ποδοσφαιρικά σε παιχνίδι Γ εθνικής που η γηπεδούχος είχε να ανέβει 27 χρόνια και με το σκορ 1-1 στο 86΄ κέρδισε κάλπικο πέναλτι και όλο το γήπεδο φώναζε να το χάσει ο παίκτης του γιατί δεν ήθελαν να ανέβει η ομάδα τους να ανέβει έστω μετά απο τόσα χρόνια με πουστιά, το έχασε και το γήπεδο τον αποθέωνε και έναν μαλάκα Ελληνα να κοιτάει με ανοιχτό το στόμα και να απορεί το πόσο ηλίθιος ήταν τα προηγούμενα χρόνια!
Μιλάμε για υπερθέαμα!νατος και ο παμμέγιστος....
τι έγινε ρε γάτος; κερδίσατε σήμερα;
Ανάσταση ρε......
Ασε τα ψεμματα ρεΤο να κάθομαι να κάνω αναλύσεις όπως κάνετε μερικοί για τα 4-4-2 τα 4-4-1-1 με τα 2 μπακ που ανεβαίνουν και βοηθάνε στην ανάπτυξη απο τις πτέρυγες ενώ το αμυντικό χαφ κλείνει τον άξονα απο τα δεξιά που έχει πρόβλημα η ομάδα είναι του κώλου τα 9μερα, δεν είμαι προπονητής της κερκίδας ή του καναπέ για να κάνω υποδείξεις και αναλύσεις επι αναλύσεων, πολύ απλά στο Νησί ξέρω τα πράγματα απο έξω και ανακατωτά, πράγματα που δεν μπορεί να ξέρει κάποιος που δεν έχει δεί ούτε Αγγλικό γήπεδο απο έξω! 8 χρόνια τώρα που πηγαινοέρχομαι Αγγλία (τα 5.5 .εμενα μόνιμα εκεί) πήγαινα 4 φορές την εβδομάδα ίσως και περισσότερο στα γήπεδα και όχι μόνο σε ομάδες πρεμιερ λιγκ, πήγα Σκωτία είδα ματς Γ κατηγορίας, πολλά μα πάρα πολλά απο όλες τις μικρές κατηγορίες στο Νησί μέχρι και τις ομάδες νέων των μεγάλων ομάδων που παίζουν κάθε Τετάρη απόγευμα! Μα πάνω από όλα μίλησα με πάρα πολλούς γνώστες του αντικειμένου είτε σε γήπεδα είτε στοιχηματζίδικα ακόμα και στις τελευταίες παμπ του Λονδίνου! Σε όλα αυτά που σου λέω έβλεπα και συζητούσα μόνο για μπάλα και όχι για τις μαλακίες που ασχολείστε εδώ!
Έγινα άνθρωπος ποδοσφαιρικά σε παιχνίδι Γ εθνικής που η γηπεδούχος είχε να ανέβει 27 χρόνια και με το σκορ 1-1 στο 86΄ κέρδισε κάλπικο πέναλτι και όλο το γήπεδο φώναζε να το χάσει ο παίκτης του γιατί δεν ήθελαν να ανέβει η ομάδα τους να ανέβει έστω μετά απο τόσα χρόνια με πουστιά, το έχασε και το γήπεδο τον αποθέωνε και έναν μαλάκα Ελληνα να κοιτάει με ανοιχτό το στόμα και να απορεί το πόσο ηλίθιος ήταν τα προηγούμενα χρόνια!
και εγινε και εξυπνος απο τοτεΆσε μας ρε Ταράτσα που είδες την Στενσχαουσμιουρ και έμεινες με το στόμα ανοιχτό!
Και από μαλάκας Ελληνας έγινε Βρεττανή λουγκρα...Το να κάθομαι να κάνω αναλύσεις όπως κάνετε μερικοί για τα 4-4-2 τα 4-4-1-1 με τα 2 μπακ που ανεβαίνουν και βοηθάνε στην ανάπτυξη απο τις πτέρυγες ενώ το αμυντικό χαφ κλείνει τον άξονα απο τα δεξιά που έχει πρόβλημα η ομάδα είναι του κώλου τα 9μερα, δεν είμαι προπονητής της κερκίδας ή του καναπέ για να κάνω υποδείξεις και αναλύσεις επι αναλύσεων, πολύ απλά στο Νησί ξέρω τα πράγματα απο έξω και ανακατωτά, πράγματα που δεν μπορεί να ξέρει κάποιος που δεν έχει δεί ούτε Αγγλικό γήπεδο απο έξω! 8 χρόνια τώρα που πηγαινοέρχομαι Αγγλία (τα 5.5 .εμενα μόνιμα εκεί) πήγαινα 4 φορές την εβδομάδα ίσως και περισσότερο στα γήπεδα και όχι μόνο σε ομάδες πρεμιερ λιγκ, πήγα Σκωτία είδα ματς Γ κατηγορίας, πολλά μα πάρα πολλά απο όλες τις μικρές κατηγορίες στο Νησί μέχρι και τις ομάδες νέων των μεγάλων ομάδων που παίζουν κάθε Τετάρη απόγευμα! Μα πάνω από όλα μίλησα με πάρα πολλούς γνώστες του αντικειμένου είτε σε γήπεδα είτε στοιχηματζίδικα ακόμα και στις τελευταίες παμπ του Λονδίνου! Σε όλα αυτά που σου λέω έβλεπα και συζητούσα μόνο για μπάλα και όχι για τις μαλακίες που ασχολείστε εδώ!
ρε περσονα πρεπει να χεις κολλημα με το καυλι μου δεν εξηγηται αλλιως..να κανονισουμε βρα παιδι μου να στο δωσω να το γλυψεις να ηρεμησεις...
οι συγκρισεις σου ειναι σαν τα κουιζ σου...τι παραπανω εχει να δειξει μωρε ο τζεραρντ?τα πεναλτυ που κερδιζει?ο σκοουλς οσο ηταν νεος εκανε οργια και ηθελε 2 τζεραρντ στην καθισια του...
Στην νοοτροπία αναφερόμουν!Άσε μας ρε Ταράτσα που είδες την Στενσχαουσμιουρ και έμεινες με το στόμα ανοιχτό!
Έχεις να φας πολλά ψωμιά ακόμα για να κάνεις κριτική σε ομάδες, βλέπε τον Βύντρα τώρα και μην μιλάς!Ασε τα ψεμματα ρε
Ότι μπορεί κανείς!Και από μαλάκας Ελληνας έγινε Βρεττανή λουγκρα...