Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 319K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,8%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 100 29,5%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339
OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πολυ ωραιο ποστ εκανες...αλλα το οτι πηγες σε 1000 ματς παλι δε σημαινει οτι ξερεις μπαλιτσα...και ο παππους μου ειχε παει σε ολα τα γηπεδα της γερμανιας και ειδε ολα τα ματς της γκλαντμπαχ και της μπαγερν...απο μπαλα δεν ηξερε ομως...οπως και απο μπαλα δε ξερει ο καθε ηλιθειος που πανηγυριζει με πουλημενη νικη της ομαδας του...τεσπα...για συστηματα ουτε εγω μιλησα ποτε...απλα πραματακια...δε θα το παιζω μουρινιο και σερ αλεξ...αλλα ειλικρινα...και μπαλα να ξερεις...αν βαζεις μονο βιντεο,κειμενα ετοιμα απο αλλα σαιτ η κανεις ειρωνικα σχολια για ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...δεν αφηνεις την εντυπωση οτι το κατεχεις οπως λετε εσυ και ο περσονας...αυτος που ξερει σεβεται μερικα πραματα...ξερει να κρινει...τα λαθη ,να αξιολογει το ποδοσφαιρο που παιζεται...
ρε εδω δε σέβεται τον ΤΣΕ τη λίβερποολ θα σεβαστεί το βρεττανικό αρχίδι;

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Έχεις να φας πολλά ψωμιά ακόμα για να κάνεις κριτική σε ομάδες, βλέπε τον Βύντρα τώρα και μην μιλάς! :birdman:

Υ.Γ Αν δεν μπορείς να φας όλα τα ψωμιά φώναξε με να σε βοηθήσω! :2funny:
Ο,τι μπορει ο καθενας ρε παππου :birdman: :2funny:

ΥΓ:Θα σε εχω υποψιν μου :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Έγινα άνθρωπος ποδοσφαιρικά σε παιχνίδι Γ εθνικής που η γηπεδούχος είχε να ανέβει 27 χρόνια και με το σκορ 1-1 στο 86΄ κέρδισε κάλπικο πέναλτι και όλο το γήπεδο φώναζε να το χάσει ο παίκτης του γιατί δεν ήθελαν να ανέβει η ομάδα τους να ανέβει έστω μετά απο τόσα χρόνια με πουστιά, το έχασε και το γήπεδο τον αποθέωνε και έναν μαλάκα Ελληνα να κοιτάει με ανοιχτό το στόμα και να απορεί το πόσο ηλίθιος ήταν τα προηγούμενα χρόνια!
Δραττωμαι της ευκαιριας να πω οτι το χαμενο πεναλτι που αναφερει ο φιλος ο ταρατσας ειναι καθαρα προιον οικονομικης αφλογιστιας της ομαδας.
Μια ομαδα που δεν ειχε τα φοντα (κυριως οικονομικα ειναι αυτα συνηθως)
να ανεβει κατηγορια, στηριζεται απο τους φιλαθλους.
Στην Ελλαδα , λογω του ακρατου φανατισμου που επικρατει στα αθληματα,
κανεις δε θα ειχε καν σκεφτει πως καλυτερο για μια ομαδα ειναι
να τιμησει την ιστορια της, και να κρατησει την αξιοπρεπεια της.

Αλλαζω θεμα και ερχομαι στο αγγλικο πρωταθλημα.
Θα ελεγα οτι ειναι συναρπαστικο πρωταθλημα,
αλλα οχι τοσο ποιοτικο σαν θεαμα.

Περαν διεθνων συλλογικων και εθνικων διοργανοσεων,
δεν παρακολουθω ποδοσφαιρο . Δε με συγκινει απλα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε μιλάς στο μαλάκα για νοοτροπία;
που πανηγυείζει για πρωτάθλημα σόφτεξ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παντού γίνονται αυτά!Γιατί η Μάντσεστερ , η Τσέλσι και η Λϊβερπουλ δεν τα πανηγυρίζουν τα αβαβα?Τώρα τι κάνουν οι μεθυσμένοι ψαράδες της Γ' Σκωτίας είναι άλλη ιστορία!Όπου δεν μπλέκει το χρήμα υπάρχει σωστή νοοτροπία!Χαίρω πολύ!Να σου πω κι εγώ παρόμοιες φάσεις από τα τοπικά της Αθήνας...

Επισκέπτης
πολυ ωραιο ποστ εκανες...αλλα το οτι πηγες σε 1000 ματς παλι δε σημαινει οτι ξερεις μπαλιτσα...και ο παππους μου ειχε παει σε ολα τα γηπεδα της γερμανιας και ειδε ολα τα ματς της γκλαντμπαχ και της μπαγερν...απο μπαλα δεν ηξερε ομως...οπως και απο μπαλα δε ξερει ο καθε ηλιθειος που πανηγυριζει με πουλημενη νικη της ομαδας του...τεσπα...για συστηματα ουτε εγω μιλησα ποτε...απλα πραματακια...δε θα το παιζω μουρινιο και σερ αλεξ...αλλα ειλικρινα...και μπαλα να ξερεις...αν βαζεις μονο βιντεο,κειμενα ετοιμα απο αλλα σαιτ η κανεις ειρωνικα σχολια για ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...δεν αφηνεις την εντυπωση οτι το κατεχεις οπως λετε εσυ και ο περσονας...αυτος που ξερει σεβεται μερικα πραματα...ξερει να κρινει...τα λαθη ,να αξιολογει το ποδοσφαιρο που παιζεται...
Δες τι γράψαμε στην αρχή του συγκεκριμένου thread και θα καταλάβεις πολλά, επίσης γράφω 1 χρόνο πριν εδώ το ότι σέβομαι την Λίβερπουλ σεβασμό τον οποίο έχασα με τον καιρό με την Νοοτροπία σας, όταν κερδίζεις μετά απο 7 χρόνια και πανηγυρίζεις σαν να πήρες το τσου λου δεν είσαι παικτικά μεγάλη ομάδα, παλιότερα φώναζαν λίγοι στα γήπεδο σας για το ατύχημα του Μονάχου, φέτος που ξεθαρίσατε λίγο απο τις φάπες όλο το γήπεδο εν χορώ τραγουδάει για το αεροπλάνο που έπεσε, μετά απο αυτά θέλεις να σε θεωρώ μεγάλη ομάδα? σαν ιδέα ίσως, αλλά την μικρύνατε πολυ την ομάδα σας εσείς οι ίδιοι πλέον για αυτό ζείτε στην σκιά μας 20 χρόνια τώρα!

Υ.Γ Δεν με νοιάζει αν εσυ προσωπικά δεν σε εκφράζει το σύνθημα των οπαδών σας αλλά εσύ δεν πας γήπεδο και εγώ κριτικάρω αυτούς που πηγαίνουν στο γήπεδο!

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παντού γίνονται αυτά!Γιατί η Μάντσεστερ , η Τσέλσι και η Λϊβερπουλ δεν τα πανηγυρίζουν τα αβαβα?Τώρα τι κάνουν οι μεθυσμένοι ψαράδες της Γ' Σκωτίας είναι άλλη ιστορία!Όπου δεν μπλέκει το χρήμα υπάρχει σωστή νοοτροπία!Χαίρω πολύ!Να σου πω κι εγώ παρόμοιες φάσεις από τα τοπικά της Αθήνας...

δεν ξέρω σε ποιά τοπικά πηγαίνεις εσύ αλλά σε αυτά που πηγαίνω εγώ το ξύλο που πέφτει ΔΕΝ περιγράφεται...

Επισκέπτης
Αυτό τραγουδάτε και γουστάρετε και απο πάνω!
Θέλετε και σεβασμό απο πάνω όταν κανείς δεν χλευάζει τους νεκρούς σας απο το Χειζελ, δεν γαμιέστε λέω εγώ!

Συνημμένα

• manutdnomanufd1.jpg
    manutdnomanufd1.jpg
    128,5 KB · Εμφανίσεις: 32

Επισκέπτης
Το Άρσεναλ Λίβερπουλ το θυμάσαι που έλεγε ο Φαουλερ στο διαιτητή ότι δεν ήταν πέναλτι και το έχασε?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
δεν ξέρω σε ποιά τοπικά πηγαίνεις εσύ αλλά σε αυτά που πηγαίνω εγώ το ξύλο που πέφτει ΔΕΝ περιγράφεται...
Ελα μου ντε.... :rolleyes:
Δες τι γράψαμε στην αρχή του συγκεκριμένου thread και θα καταλάβεις πολλά, επίσης γράφω 1 χρόνο πριν εδώ το ότι σέβομαι την Λίβερπουλ σεβασμό τον οποίο έχασα με τον καιρό με την Νοοτροπία σας, όταν κερδίζεις μετά απο 7 χρόνια και πανηγυρίζεις σαν να πήρες το τσου λου δεν είσαι παικτικά μεγάλη ομάδα, παλιότερα φώναζαν λίγοι στα γήπεδο σας για το ατύχημα του Μονάχου, φέτος που ξεθαρίσατε λίγο απο τις φάπες όλο το γήπεδο εν χορώ τραγουδάει για το αεροπλάνο που έπεσε, μετά απο αυτά θέλεις να σε θεωρώ μεγάλη ομάδα? σαν ιδέα ίσως, αλλά την μικρύνατε πολυ την ομάδα σας εσείς οι ίδιοι πλέον για αυτό ζείτε στην σκιά μας 20 χρόνια τώρα!

Υ.Γ Δεν με νοιάζει αν εσυ προσωπικά δεν σε εκφράζει το σύνθημα των οπαδών σας αλλά εσύ δεν πας γήπεδο και εγώ κριτικάρω αυτούς που πηγαίνουν στο γήπεδο!
Ρε παπάρα...μιλάς εσύ για καφρίλα των οπαδών της Λίβερπουλ???εσύ ο μπαοκτσής....???? :tickedoff:
Σύρε γαμήσ' ρε :cum:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Για νοοτροπία μιλάγαμε...το ξύλο είναι άλλη υπόθεση!Το ξύλο της αρκούδας πέφτει! :grin:

Επισκέπτης
Κλαψα, κλαψα, κλαψα εδώ και 20 χρόνια ότι είμαστε επιχείρηση και όχι ομάδα, το ότι είστε ηλίθιοι και άσχετοι δεν το βλέπετε! Τα affiliated clubs ξέρει κάνεις σας τι είναι και πια είναι η χρησιμότητά τους?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το Άρσεναλ Λίβερπουλ το θυμάσαι που έλεγε ο Φαουλερ στο διαιτητή ότι δεν ήταν πέναλτι και το έχασε?
Το γκολ που  είχε βάλει με το χέρι ο ντέμης σε έναν τελικό και ζητούσε από τον διαιτητή να το ακυρώσει το θυμάσαι?Αυτά είναι μεμονωμένα γεγονότα...

Επισκέπτης
Το γκολ που  είχε βάλει με το χέρι ο ντέμης σε έναν τελικό και ζητούσε από τον διαιτητή να το ακυρώσει το θυμάσαι?Αυτά είναι μεμονωμένα γεγονότα...
Ου βρε πούστη, φωτιά θα πέσει να σε κάψει που είπες καλή κουβέντα για τον κοντο! :birdman:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Κλαψα, κλαψα, κλαψα εδώ και 20 χρόνια ότι είμαστε επιχείρηση και όχι ομάδα, το ότι είστε ηλίθιοι και άσχετοι δεν το βλέπετε! Τα affiliated clubs ξέρει κάνεις σας τι είναι και πια είναι η χρησιμότητά τους?
Μην αλλάζεις θέμα Πάμπλο.... :jerking:

Επισκέπτης
τεσπα...εχει τυχει να διαβαζω τα παντα σε αυτο το θρεντ και το αλλο της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και αγγλικο πρωταθλημα...για οπαδους δε μιλησα...μιλησα για ατομα που '' αντιλαμβανονται'' το ποδοσφαιρο...οχι το ελληνικο....που δεν ειναι ποδοσφαιρο...τεσπα...αφου πιστευεις οτι ξερεις μπαλα...και δεν σε ξερω...να εχουμε κανει συζητηση περι ποδοσφαιρου...το κλεινω εδω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom