1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Στην νοοτροπία αναφερόμουν!
ρε μιλάς στο μαλάκα για νοοτροπία;
που πανηγυείζει για πρωτάθλημα σόφτεξ;
Στην νοοτροπία αναφερόμουν!
Λέγε με ότι θες, μόνο Έλληνα μην με πεις γιατί θα παρεξηγηθώ!Ταρατσα ωραια υπογραφη...Πως να σε λενε Αγγλο πουστη?το προτιμας?
ρε εδω δε σέβεται τον ΤΣΕ τη λίβερποολ θα σεβαστεί το βρεττανικό αρχίδι;πολυ ωραιο ποστ εκανες...αλλα το οτι πηγες σε 1000 ματς παλι δε σημαινει οτι ξερεις μπαλιτσα...και ο παππους μου ειχε παει σε ολα τα γηπεδα της γερμανιας και ειδε ολα τα ματς της γκλαντμπαχ και της μπαγερν...απο μπαλα δεν ηξερε ομως...οπως και απο μπαλα δε ξερει ο καθε ηλιθειος που πανηγυριζει με πουλημενη νικη της ομαδας του...τεσπα...για συστηματα ουτε εγω μιλησα ποτε...απλα πραματακια...δε θα το παιζω μουρινιο και σερ αλεξ...αλλα ειλικρινα...και μπαλα να ξερεις...αν βαζεις μονο βιντεο,κειμενα ετοιμα απο αλλα σαιτ η κανεις ειρωνικα σχολια για ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...δεν αφηνεις την εντυπωση οτι το κατεχεις οπως λετε εσυ και ο περσονας...αυτος που ξερει σεβεται μερικα πραματα...ξερει να κρινει...τα λαθη ,να αξιολογει το ποδοσφαιρο που παιζεται...
Λέγε με ότι θες, μόνο Έλληνα μην με πεις γιατί θα παρεξηγηθώ!
Ο,τι μπορει ο καθενας ρε παππουΈχεις να φας πολλά ψωμιά ακόμα για να κάνεις κριτική σε ομάδες, βλέπε τον Βύντρα τώρα και μην μιλάς!
Υ.Γ Αν δεν μπορείς να φας όλα τα ψωμιά φώναξε με να σε βοηθήσω!
Δραττωμαι της ευκαιριας να πω οτι το χαμενο πεναλτι που αναφερει ο φιλος ο ταρατσας ειναι καθαρα προιον οικονομικης αφλογιστιας της ομαδας.Έγινα άνθρωπος ποδοσφαιρικά σε παιχνίδι Γ εθνικής που η γηπεδούχος είχε να ανέβει 27 χρόνια και με το σκορ 1-1 στο 86΄ κέρδισε κάλπικο πέναλτι και όλο το γήπεδο φώναζε να το χάσει ο παίκτης του γιατί δεν ήθελαν να ανέβει η ομάδα τους να ανέβει έστω μετά απο τόσα χρόνια με πουστιά, το έχασε και το γήπεδο τον αποθέωνε και έναν μαλάκα Ελληνα να κοιτάει με ανοιχτό το στόμα και να απορεί το πόσο ηλίθιος ήταν τα προηγούμενα χρόνια!
Παντού γίνονται αυτά!Γιατί η Μάντσεστερ , η Τσέλσι και η Λϊβερπουλ δεν τα πανηγυρίζουν τα αβαβα?Τώρα τι κάνουν οι μεθυσμένοι ψαράδες της Γ' Σκωτίας είναι άλλη ιστορία!Όπου δεν μπλέκει το χρήμα υπάρχει σωστή νοοτροπία!Χαίρω πολύ!Να σου πω κι εγώ παρόμοιες φάσεις από τα τοπικά της Αθήνας...ρε μιλάς στο μαλάκα για νοοτροπία;
που πανηγυείζει για πρωτάθλημα σόφτεξ;
Δες τι γράψαμε στην αρχή του συγκεκριμένου thread και θα καταλάβεις πολλά, επίσης γράφω 1 χρόνο πριν εδώ το ότι σέβομαι την Λίβερπουλ σεβασμό τον οποίο έχασα με τον καιρό με την Νοοτροπία σας, όταν κερδίζεις μετά απο 7 χρόνια και πανηγυρίζεις σαν να πήρες το τσου λου δεν είσαι παικτικά μεγάλη ομάδα, παλιότερα φώναζαν λίγοι στα γήπεδο σας για το ατύχημα του Μονάχου, φέτος που ξεθαρίσατε λίγο απο τις φάπες όλο το γήπεδο εν χορώ τραγουδάει για το αεροπλάνο που έπεσε, μετά απο αυτά θέλεις να σε θεωρώ μεγάλη ομάδα? σαν ιδέα ίσως, αλλά την μικρύνατε πολυ την ομάδα σας εσείς οι ίδιοι πλέον για αυτό ζείτε στην σκιά μας 20 χρόνια τώρα!πολυ ωραιο ποστ εκανες...αλλα το οτι πηγες σε 1000 ματς παλι δε σημαινει οτι ξερεις μπαλιτσα...και ο παππους μου ειχε παει σε ολα τα γηπεδα της γερμανιας και ειδε ολα τα ματς της γκλαντμπαχ και της μπαγερν...απο μπαλα δεν ηξερε ομως...οπως και απο μπαλα δε ξερει ο καθε ηλιθειος που πανηγυριζει με πουλημενη νικη της ομαδας του...τεσπα...για συστηματα ουτε εγω μιλησα ποτε...απλα πραματακια...δε θα το παιζω μουρινιο και σερ αλεξ...αλλα ειλικρινα...και μπαλα να ξερεις...αν βαζεις μονο βιντεο,κειμενα ετοιμα απο αλλα σαιτ η κανεις ειρωνικα σχολια για ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...δεν αφηνεις την εντυπωση οτι το κατεχεις οπως λετε εσυ και ο περσονας...αυτος που ξερει σεβεται μερικα πραματα...ξερει να κρινει...τα λαθη ,να αξιολογει το ποδοσφαιρο που παιζεται...
Παντού γίνονται αυτά!Γιατί η Μάντσεστερ , η Τσέλσι και η Λϊβερπουλ δεν τα πανηγυρίζουν τα αβαβα?Τώρα τι κάνουν οι μεθυσμένοι ψαράδες της Γ' Σκωτίας είναι άλλη ιστορία!Όπου δεν μπλέκει το χρήμα υπάρχει σωστή νοοτροπία!Χαίρω πολύ!Να σου πω κι εγώ παρόμοιες φάσεις από τα τοπικά της Αθήνας...
Το Άρσεναλ Λίβερπουλ το θυμάσαι που έλεγε ο Φαουλερ στο διαιτητή ότι δεν ήταν πέναλτι και το έχασε?Παντού γίνονται αυτά!Γιατί η Μάντσεστερ , η Τσέλσι και η Λϊβερπουλ δεν τα πανηγυρίζουν τα αβαβα?Τώρα τι κάνουν οι μεθυσμένοι ψαράδες της Γ' Σκωτίας είναι άλλη ιστορία!Όπου δεν μπλέκει το χρήμα υπάρχει σωστή νοοτροπία!Χαίρω πολύ!Να σου πω κι εγώ παρόμοιες φάσεις από τα τοπικά της Αθήνας...
Ελα μου ντε....δεν ξέρω σε ποιά τοπικά πηγαίνεις εσύ αλλά σε αυτά που πηγαίνω εγώ το ξύλο που πέφτει ΔΕΝ περιγράφεται...
Ρε παπάρα...μιλάς εσύ για καφρίλα των οπαδών της Λίβερπουλ???εσύ ο μπαοκτσής....????Δες τι γράψαμε στην αρχή του συγκεκριμένου thread και θα καταλάβεις πολλά, επίσης γράφω 1 χρόνο πριν εδώ το ότι σέβομαι την Λίβερπουλ σεβασμό τον οποίο έχασα με τον καιρό με την Νοοτροπία σας, όταν κερδίζεις μετά απο 7 χρόνια και πανηγυρίζεις σαν να πήρες το τσου λου δεν είσαι παικτικά μεγάλη ομάδα, παλιότερα φώναζαν λίγοι στα γήπεδο σας για το ατύχημα του Μονάχου, φέτος που ξεθαρίσατε λίγο απο τις φάπες όλο το γήπεδο εν χορώ τραγουδάει για το αεροπλάνο που έπεσε, μετά απο αυτά θέλεις να σε θεωρώ μεγάλη ομάδα? σαν ιδέα ίσως, αλλά την μικρύνατε πολυ την ομάδα σας εσείς οι ίδιοι πλέον για αυτό ζείτε στην σκιά μας 20 χρόνια τώρα!
Υ.Γ Δεν με νοιάζει αν εσυ προσωπικά δεν σε εκφράζει το σύνθημα των οπαδών σας αλλά εσύ δεν πας γήπεδο και εγώ κριτικάρω αυτούς που πηγαίνουν στο γήπεδο!
Για νοοτροπία μιλάγαμε...το ξύλο είναι άλλη υπόθεση!Το ξύλο της αρκούδας πέφτει!δεν ξέρω σε ποιά τοπικά πηγαίνεις εσύ αλλά σε αυτά που πηγαίνω εγώ το ξύλο που πέφτει ΔΕΝ περιγράφεται...
εχεις λαλίσει κι εσύ μου φαίνεται ντεμίνιο...Για νοοτροπία μιλάγαμε...το ξύλο είναι άλλη υπόθεση!Το ξύλο της αρκούδας πέφτει!
Το γκολ που είχε βάλει με το χέρι ο ντέμης σε έναν τελικό και ζητούσε από τον διαιτητή να το ακυρώσει το θυμάσαι?Αυτά είναι μεμονωμένα γεγονότα...Το Άρσεναλ Λίβερπουλ το θυμάσαι που έλεγε ο Φαουλερ στο διαιτητή ότι δεν ήταν πέναλτι και το έχασε?
Ου βρε πούστη, φωτιά θα πέσει να σε κάψει που είπες καλή κουβέντα για τον κοντο!Το γκολ που είχε βάλει με το χέρι ο ντέμης σε έναν τελικό και ζητούσε από τον διαιτητή να το ακυρώσει το θυμάσαι?Αυτά είναι μεμονωμένα γεγονότα...
Μην αλλάζεις θέμα Πάμπλο....Κλαψα, κλαψα, κλαψα εδώ και 20 χρόνια ότι είμαστε επιχείρηση και όχι ομάδα, το ότι είστε ηλίθιοι και άσχετοι δεν το βλέπετε! Τα affiliated clubs ξέρει κάνεις σας τι είναι και πια είναι η χρησιμότητά τους?
Έχω ποστάρει εγώ ποτέ φωτό απο επεισόδια και για ξύλο? δεν είμαι σαν τους δικούς σου τους γαύρους!Μην αλλάζεις θέμα Πάμπλο....