You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Premier league
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 319K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ρε μαλάκες κόψτε το να τελειώνουμε γαμώ το φελέκι μου γαμώ!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ειμαι γραμμενος στο σαιτ της μαντσεστερ
ε ρε πίκρα στη ζωή.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
έλα ταύρος...Ρε περσόνα...ακόμα μ'αυτό το σούργελο ασχολείσαι???
μου έχει ζαλίσει τα πελέ πολύ καιρό τώρα...
Και ο λόγος που δεν τον αφήνω σε χλωρό κλαρί είναι ότι κάτι μπου λέει ότι είναι κλώνος ξέρεις ποιού μαλάκα........
καλα παλικαρι μου..τραβα και μια μαλακια και χυσε τωρα να χαρεις που προσπαθεις να μου την πεις..η μαλλον ξερεις τι να κανεις καλυτερα?βαλε κανενα απο τα εγκυρα γκαλοπ σου!!αιντε βρε καραγκιοζακο που το παιζεις και εξυπνος!!!!!!ουστ
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Οχι...φτιάξε με φτιάξε με...έλα ταύρος...
μου έχει ζαλίσει τα πελέ πολύ καιρό τώρα...
Και ο λόγος που δεν τον αφήνω σε χλωρό κλαρί είναι ότι κάτι μπου λέει ότι είναι κλώνος ξέρεις ποιού μαλάκα........
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καλα παλικαρι μου..τραβα και μια μαλακια και χυσε τωρα να χαρεις που προσπαθεις να μου την πεις..η μαλλον ξερεις τι να κανεις καλυτερα?βαλε κανενα απο τα εγκυρα γκαλοπ σου!!αιντε βρε καραγκιοζακο που το παιζεις και εξυπνος!!!!!!ουστ
πήγαινε στο σάιτ της μάν γιου γαμώ την φαιά ουσία που δεν έχεις ρε καμμένε και μη μας ζαλίζεις άλλο τα πελέ λέμε.....
Και που σαι ρε αρχίδι... Εγώ με τον Ταράτσα πλάκα κάνουμε και δεν είμαι πορωμένος με τη Λίβερπουλ... Με κάτι μαλάκες αγάμητους σαν και σένα πορώνομαι.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Οχι...φτιάξε με φτιάξε με...
κλασσική πουστιά της καριόλας νικ+διψήφιο.....
Τέτοια με κυνηγάνε διαρκώς... Εψές έγινε ένα παρόμοιο αρχίδι μπαν στο θρεντ Ρουμανία....
Ακου με που σου λέω.....
Αυτός ο καριόλης είναι κατά 80%...
Μόλις θα ποστάρει τη μαγική φράση πάλι γιαμπανάκι πάει το αρχίδι.
Επισκέπτης
το οτι δεν εχει παει στο μαντσεστερ δε σημαινει οτι δεν ειναι οπαδος σωστος...ομως...αυτο εμενα δε μου αρεσει και το λεω...ειναι οτι οπου και να κερδισουν ...μετα απο κει το παν ,απο κει το φερνουν τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ περιγελουν...οκ...το φαβορι ειναι η μανυτδ...αλλα 1% να το παρει η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ το πρωταθλημα...που θα κρυφτειτε μετα?σημερα που κερδισε η μανυτδ 3-0 βγηκα σα μαγκας ειπα μπραβο ...1% μαγκες θα βγειτε να πειτε μπραβο?
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Εγώ πάλι δεν είμαι φίλος με τον ταράτσα και δεν κάνω πλάκες μαζί του...θα τον σκίσω...πήγαινε στο σάιτ της μάν γιου γαμώ την φαιά ουσία που δεν έχεις ρε καμμένε και μη μας ζαλίζεις άλλο τα πελέ λέμε.....
Και που σαι ρε αρχίδι... Εγώ με τον Ταράτσα πλάκα κάνουμε και δεν είμαι πορωμένος με τη Λίβερπουλ... Με κάτι μαλάκες αγάμητους σαν και σένα πορώνομαι.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εγώ πάλι δεν είμαι φίλος με τον ταράτσα και δεν κάνω πλάκες μαζί του...θα τον σκίσω...
εγώ που είμαι του έχω αλλάξει τα τσουμπλέκια αδερφέ.
έχει και απαλό δερματάκι....
Επισκέπτης
To υπόσχεσαι?Εγώ πάλι δεν είμαι φίλος με τον ταράτσα και δεν κάνω πλάκες μαζί του...θα τον σκίσω...
νταξει περσονα επειδη μολις καταλαβα οτι εισαι και τεραστιος μαλακς στα αρχιδια μυο σε γραφω...εγω με αυτο το νικ πρωτογραφτηκα στο σαιτ και μ αυτο γραφω παντα..αν με θεωρεις αγαμητο ελα δωσε μου την κωλαρα σου να μην πηγαινει και χαμενη..αντε και πολυ ασχοληθηκα με ενα βλακα σαν κι εσενα που βλεπει συνωμοσιες παντου...
αντονινο εσυ ειρωνευτηκες πρωτος σημερα....απο κει και περα αν παρει δικαια το πρωταθλημα η λιβερπουλ γιατι να μην πω μπραβο...απλα το θεωρω απλα απιθανο...μεχρι σημερα πιστευα οτι θα βγει και 3η..αλλα οπως ειδα την τσελσι μπορειτε να βγειτε 2οι..δλδ εσυ δεν τρομαξες απο το οτι ξαφνικα η μαντσεστερ που σου λεω κι εγω οτι επαιζε οσο χρειαζοταν εβαλε 3 για πλακα σε μια τοσο πληρη ομαδα οπωςε η τσελσι?
αντονινο εσυ ειρωνευτηκες πρωτος σημερα....απο κει και περα αν παρει δικαια το πρωταθλημα η λιβερπουλ γιατι να μην πω μπραβο...απλα το θεωρω απλα απιθανο...μεχρι σημερα πιστευα οτι θα βγει και 3η..αλλα οπως ειδα την τσελσι μπορειτε να βγειτε 2οι..δλδ εσυ δεν τρομαξες απο το οτι ξαφνικα η μαντσεστερ που σου λεω κι εγω οτι επαιζε οσο χρειαζοταν εβαλε 3 για πλακα σε μια τοσο πληρη ομαδα οπωςε η τσελσι?
Επισκέπτης
ρε συ περσονα...επειδη συμπαθεις το ταρατσα δε μπορεις να λες οτι ξερει απο μπαλα επειδη εχει παει σε αγγλικα γηπεδα...διαβαζεις τι γραφει???μονο βιντεο βαζει ετοιμα και κανει κοπι πειστ κειμενα απο σαιτ ελληνικα και ξενα...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε συ περσονα...επειδη συμπαθεις το ταρατσα δε μπορεις να λες οτι ξερει απο μπαλα επειδη εχει παει σε αγγλικα γηπεδα...διαβαζεις τι γραφει???μονο βιντεο βαζει ετοιμα και κανει κοπι πειστ κειμενα απο σαιτ ελληνικα και ξενα...
πέραν την πλάκα που κάνει και τις παπαριές που γράφει κατ ιδίαν εάν μιλήσεις (και τον γαμήσεις) θα καταλάβεις ότι ξέρει πολλά καντάρια μπάλλα.
Με τους άλλους τους αγάμητους καμμένους που μου συγκρίνουν τον Σκόουλς με τον Τζέραρντ σπάω πλάκα......
ναι εχεις δικιο..ο σκοουλς οταν ηταν στην ηλικια του τζεραρντ ηταν αμπαλος...γι αυτο τωρα που ναι στα 30 φευγα η εθνικη αγγλιας που χει και τζεραρντ και λαμπαρντ ακομα τον σκοουλς παρακαλει να γυρισει...και μετα λες εμας αμπαλους...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
η εθνικη αγγλιας που χει και τζεραρντ και λαμπαρντ ακομα τον σκοουλς παρακαλει να γυρισει...και μετα λες εμας αμπαλους...
ρε μπας και είσαι ο χρηστίδης ;
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Aν είναι όντως πρέπει να είναι ο πιο καλά καμουφλαρισμένος κλώνος του...κλασσική πουστιά της καριόλας νικ+διψήφιο.....
Τέτοια με κυνηγάνε διαρκώς... Εψές έγινε ένα παρόμοιο αρχίδι μπαν στο θρεντ Ρουμανία....
Ακου με που σου λέω.....
Αυτός ο καριόλης είναι κατά 80%...
Μόλις θα ποστάρει τη μαγική φράση πάλι γιαμπανάκι πάει το αρχίδι.
γιατί συνήθως από το πρώτο του πόστ καρφώνεται...
Τσίμπησες μωρή λούγκρα...δεν γαμάω στράκια λέμεεεεεTo υπόσχεσαι?