Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 319K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,8%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 100 29,5%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339

Επισκέπτης
3-0 Η μεγάλη united την Τσέλσι με χαρακτηριστική ευκολία! :rockon:
Βγάλαμε το πιο δύσκολο θεωρητικά παιχνίδι απο τα 3 που είχαμε λιγότερα και πηγαίνουμε ολοταχώς εκεί που είμαστε τόσα χρόνια και για πολλά ακόμα, στην κορυφή!!! :rockon:
C_71_article_1005131_image_list_image_list_item_0_image.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.virginmedia.com/images/rooney-earner.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01013/berbatov_1013240c.jpg[/img[/URL]]

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
3-0 ετσι για πλακα και η μαντσεστερ στην κορυφη...οι ονειροπολοι ας κοιτανε την βαθμολογια οπως ειναι εμεις την κοιταμε οπως θα γινει οταν επιτελους παιξουμε τα 2 ματς που λειπουν...το πραγμα ειναι αυτο..παιρνεις πρωταθλημα ευρωπης και κοσμου και δινεις την ευκαιρια να βγαλουν γλωσσα οι ανυπαρκτοι επειδη εχεις ματς λιγοτερα...ελεος..

παντως αν η τσελσι συνεχισει ετσι η λιβεπρουλ θα βγει 2η...δεν πρεπει να ανησυχει...οπως ειδα ομως τη μαντσεστερ σημερα πρεπει ν ανησυχει για το ματς που θα ρθει στο ολντ τραφορντ...ανεβαινει η ομαδα και επειδη εχουν βγαλει πολυ γλωσσα μηπως δεν σταματησουμε στα 3 μ αυτους..μηπως

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
3-0 ετσι για πλακα και η μαντσεστερ στην κορυφη...οι ονειροπολοι ας κοιτανε την βαθμολογια οπως ειναι εμεις την κοιταμε οπως θα γινει οταν επιτελους παιξουμε τα 2 ματς που λειπουν...το πραγμα ειναι αυτο..παιρνεις πρωταθλημα ευρωπης και κοσμου και δινεις την ευκαιρια να βγαλουν γλωσσα οι ανυπαρκτοι επειδη εχεις ματς λιγοτερα...ελεος..

παντως αν η τσελσι συνεχισει ετσι η λιβεπρουλ θα βγει 2η...δεν πρεπει να ανησυχει...οπως ειδα ομως τη μαντσεστερ σημερα πρεπει ν ανησυχει για το ματς που θα ρθει στο ολντ τραφορντ...ανεβαινει η ομαδα και επειδη εχουν βγαλει πολυ γλωσσα μηπως δεν σταματησουμε στα 3 μ αυτους..μηπως
Ναι ρε φερθειτε τρυφερα.Μην βαλετε παραπανω απο 3 στην Λιβερπουλ,κριμα ειναι.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ε κοιτα τα 3 μπαλακια τα χετε για κολατσιο στο ολντ τραφορντ ως συνηθως..οποτε με τη γλωσσα που χετε βγαλει μαλλον θα σας βαλουμε πρισσοτερα..NO MERCY TO THE MURDERERS!!!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ε κοιτα τα 3 μπαλακια τα χετε για κολατσιο στο ολντ τραφορντ ως συνηθως..οποτε με τη γλωσσα που χετε βγαλει μαλλον θα σας βαλουμε πρισσοτερα..NO MERCY TO THE MURDERERS!!!!!
Καλώς τα @@ μας τα 2... :boobies: :-*

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τσέλση?....τι είναι αυτό?.....ομάδα?.....καλά....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Λυπηθειτε μας ρε.Μην ειστε τοσο αγριοι.Και τα 3 καλα ειναι.

Επισκέπτης
μπραβο στη μανυτδ... :sunglasses:...3-0...και με 11 οι αλλοι...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
σουηδε εχετε βγαλει πολυ γλωσσα για να σας λυπηθουμε...ειπαμε no mercy to the murderers

antoninho δεν ξηγιεσαι ωραια...ειπαμε τις περισσοτερες υπερ αποβολες τις εχει φετος η ομαδα σου μακραν....και σημερα η μαντσεστερ απεδειξε γιατι ειναι η καλυτερη ομαδα στο νησι μακραν της δευτερης

Επισκέπτης
σουηδε εχετε βγαλει πολυ γλωσσα για να σας λυπηθουμε...ειπαμε no mercy to the murderers

antoninho δεν ξηγιεσαι ωραια...ειπαμε τις περισσοτερες υπερ αποβολες τις εχει φετος η ομαδα σου μακραν....και σημερα η μαντσεστερ απεδειξε γιατι ειναι η καλυτερη ομαδα στο νησι μακραν της δευτερης
poto θα σε μαλώσω! :tickedoff:
Κάνε μου μια χάρη, απο εδώ και πέρα θα το παίζεις ανήσυχος ότι κινδυνεύουμε απο την Λίβερπουλ, παίξτο απαισιόδοξος!!! :'(
Το καλοκαίρι δεν έχει ούτε Εuro ούτε Mundial. Πως θα περάσω εγώ το καλοκαίρι μου ποδοσφαιρικά αν δεν έχω κάτι να τους δουλεύω 3 μήνες? :headbang:
Έχω να κάνω πολλές παραθέσεις στα γατάκια αλλά θέλω και άλλες! :rockon:
Όπως είπαμε, ανήσυχος και προβληματισμένος! ;)

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονα εχεις δικιο..τελειωσαν τα λεφτα.ελα να σε γαμησω λοιπον να γουσταρουμε..αιντε κομπλεξαρα...

βρες ζωή στην Ελλάδα και τελείωνε ρε παπάρα....
Ο ταράτσας τουλάχιστον είναι βρεττανός..
Εσύ ρε αρχίδι της ελληνικής κοινωνίας τι είσαι;
Ενας καμμένος ακόμα έλληνας που μας ζαλίζει τα αρχίδια με μια ακόμα αγγλική ομάδα.

Αει σιχτίρ με τον κάθε τελευταίο πουστη μαλάκα εδώ μέσα

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
οκ ταρατσα...αιντε να δουμρε γμτ...θα κερδισουμε τα 2 ματς να περασουμε τη λιβερπουλ ωστε να μας βολευει και το χ στο μεταξυ μας ματς..γιατι να κερδισουμε αυτο το θηριο αποκλειεται..ειμαι οκ τωρα ταρατσα?

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
poto θα σε μαλώσω! :tickedoff:
Κάνε μου μια χάρη, απο εδώ και πέρα θα το παίζεις ανήσυχος ότι κινδυνεύουμε απο την Λίβερπουλ, παίξτο απαισιόδοξος!!! :'(
Το καλοκαίρι δεν έχει ούτε Εuro ούτε Mundial. Πως θα περάσω εγώ το καλοκαίρι μου ποδοσφαιρικά αν δεν έχω κάτι να τους δουλεύω 3 μήνες? :headbang:
Έχω να κάνω πολλές παραθέσεις στα γατάκια αλλά θέλω και άλλες! :rockon:
Όπως είπαμε, ανήσυχος και προβληματισμένος! ;)
αντε γαμήσου και συ ρε παλιαδερφή κάθεσαι και κάνεις διάλογο με καρβουνιασμένα νούμερα της ελληνικής υποκοινωνίας..........

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
υποκειμενο δεν ασχολουμαι μαζι σου μην ασχολ3εισαι μαζι μου...τραβα και γαμησου στο φιναλε..αμα δεν θες να μιλαμε για αγγλικες ομαδες κλειδωστε το ποστ....αιντε κλαπαρχιδα...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ρε μαλακωιδες υποκειμενο αναφορα θα σου δωσω με τι θ ασχοληθω και ποια ομαδα θα αυποστηριξω?οχι να κατσω επειδη ειμαι ελληνας ν ασχολουμαι με το μπουρδελο που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο και με το ποσα πεναλτυ δεν πηρε ο βαζελος και ποσα πηρε ο γαυρος..δεν θελω ρε μλκ..ειμαι υγιης για να το κανω αυτο και γι αυτο ασχολουμαι με το πραγματικο ποδοσφαιρο και το καλυτερο πρωταθλημα στον πλανητη..εσυ αν δεν γουσταρεις τι μου ζαλιζεις τα παπαρια?

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
υποκειμενο δεν ασχολουμαι μαζι σου μην ασχολ3εισαι μαζι μου...τραβα και γαμησου στο φιναλε..αμα δεν θες να μιλαμε για αγγλικες ομαδες κλειδωστε το ποστ....αιντε κλαπαρχιδα...

αμα πάψεις να μας ζαλίζες τα πελέ θα πάψω να ασχολούμαι μαζί σου....
Μέχρι τότε ένα ακόμα αρχίδι είσαι κομπλεξικό......Τέτοια κακομοιρία που τρέχει μίλια μακριά να νιώσει λίγο πάνω από μηδενικό.
Ο ταράτσας έχει κάθε δίκαιο. Αλλωστε σε αντίθεση με σένα που βλέπεις τις φάσεις στην τηλεόραση χρόναι τώρα έχει πατήσει πόδι σε όλα τα γήπεδα τα μεγάλα του νησίου...
Αντε πνίξε πάλι την αγαμία σου στην Φυλής.
Αρχίδι.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλακωιδες υποκειμενο αναφορα θα σου δωσω με τι θ ασχοληθω και ποια ομαδα θα αυποστηριξω?οχι να κατσω επειδη ειμαι ελληνας ν ασχολουμαι με το μπουρδελο που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο και με το ποσα πεναλτυ δεν πηρε ο βαζελος και ποσα πηρε ο γαυρος..δεν θελω ρε μλκ..ειμαι υγιης για να το κανω αυτο και γι αυτο ασχολουμαι με το πραγματικο ποδοσφαιρο και το καλυτερο πρωταθλημα στον πλανητη..εσυ αν δεν γουσταρεις τι μου ζαλιζεις τα παπαρια?

τι υγεία ρε αρχιδι;
κοίτα τα χάλια σου στον καθρέφτη ρε κακομοίρη...
Μας έχεις ζαλίσει τ αρχίδια τόσο καιρό με την μάτζεστερ γιουνάιτεντ και ούτε απ΄έξω απο το ολντ τράφφορντ δεν έχεις περάσει.
Αει γαμήσου σου λέω καραγκιόζη.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
οτι δεν εχω πατησει το ποδι μου στο ολντ τραφορντ προφανως το συμπερανες απο μονος σου..τετοιος βλακας εισαι..ειμαι γραμμενος στο σαιτ της μαντσεστερ κι εχω παρευρεθει στον μεγαλυτερο ελικο ολων των εποχων ενω μεσα στα πολλα ματς που χω παρακολουθησει οντας τυχερος και εχοντας την ορεξη να βλεπω την τεραστια αυτη ομαδα εχω δει και το μπουρδελο που υποστηριζεις να τρωει 4 μπαλακια μπροστα στα ματια μου..

αινε μαλακομπουκωμα βουλωσε το και οπως δεν ασχολουμαι μαζι σου μην ασχολεισαι μαζι μου....Το ποστ ειναι για την πρεμιερ και οσο δεν ειναι κλειδωμενο θα λεω οτι γουσταρω για την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ..ΚΑΤΑΛΑΒΕς ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom