Επισκέπτης
Ναι ρε μαλάκα, έμαθε καλά τα Ελληνικά πλέον και κάθεται τώρα εδώ δίπλα μου στο γραφείο!να υποθεσω οτι εχεις την παντοφλα πανω απο το κεφαλι σου?
Ναι ρε μαλάκα, έμαθε καλά τα Ελληνικά πλέον και κάθεται τώρα εδώ δίπλα μου στο γραφείο!να υποθεσω οτι εχεις την παντοφλα πανω απο το κεφαλι σου?
Ναι ρε φερθειτε τρυφερα.Μην βαλετε παραπανω απο 3 στην Λιβερπουλ,κριμα ειναι.3-0 ετσι για πλακα και η μαντσεστερ στην κορυφη...οι ονειροπολοι ας κοιτανε την βαθμολογια οπως ειναι εμεις την κοιταμε οπως θα γινει οταν επιτελους παιξουμε τα 2 ματς που λειπουν...το πραγμα ειναι αυτο..παιρνεις πρωταθλημα ευρωπης και κοσμου και δινεις την ευκαιρια να βγαλουν γλωσσα οι ανυπαρκτοι επειδη εχεις ματς λιγοτερα...ελεος..
παντως αν η τσελσι συνεχισει ετσι η λιβεπρουλ θα βγει 2η...δεν πρεπει να ανησυχει...οπως ειδα ομως τη μαντσεστερ σημερα πρεπει ν ανησυχει για το ματς που θα ρθει στο ολντ τραφορντ...ανεβαινει η ομαδα και επειδη εχουν βγαλει πολυ γλωσσα μηπως δεν σταματησουμε στα 3 μ αυτους..μηπως
Καλώς τα @@ μας τα 2... :-*ε κοιτα τα 3 μπαλακια τα χετε για κολατσιο στο ολντ τραφορντ ως συνηθως..οποτε με τη γλωσσα που χετε βγαλει μαλλον θα σας βαλουμε πρισσοτερα..NO MERCY TO THE MURDERERS!!!!!
Λυπηθειτε μας ρε.Μην ειστε τοσο αγριοι.Και τα 3 καλα ειναι.ε κοιτα τα 3 μπαλακια τα χετε για κολατσιο στο ολντ τραφορντ ως συνηθως..οποτε με τη γλωσσα που χετε βγαλει μαλλον θα σας βαλουμε πρισσοτερα..NO MERCY TO THE MURDERERS!!!!!
poto θα σε μαλώσω!σουηδε εχετε βγαλει πολυ γλωσσα για να σας λυπηθουμε...ειπαμε no mercy to the murderers
antoninho δεν ξηγιεσαι ωραια...ειπαμε τις περισσοτερες υπερ αποβολες τις εχει φετος η ομαδα σου μακραν....και σημερα η μαντσεστερ απεδειξε γιατι ειναι η καλυτερη ομαδα στο νησι μακραν της δευτερης
περσονα εχεις δικιο..τελειωσαν τα λεφτα.ελα να σε γαμησω λοιπον να γουσταρουμε..αιντε κομπλεξαρα...
αντε γαμήσου και συ ρε παλιαδερφή κάθεσαι και κάνεις διάλογο με καρβουνιασμένα νούμερα της ελληνικής υποκοινωνίας..........poto θα σε μαλώσω!
Κάνε μου μια χάρη, απο εδώ και πέρα θα το παίζεις ανήσυχος ότι κινδυνεύουμε απο την Λίβερπουλ, παίξτο απαισιόδοξος!!! :'(
Το καλοκαίρι δεν έχει ούτε Εuro ούτε Mundial. Πως θα περάσω εγώ το καλοκαίρι μου ποδοσφαιρικά αν δεν έχω κάτι να τους δουλεύω 3 μήνες?
Έχω να κάνω πολλές παραθέσεις στα γατάκια αλλά θέλω και άλλες!
Όπως είπαμε, ανήσυχος και προβληματισμένος! ;)
υποκειμενο δεν ασχολουμαι μαζι σου μην ασχολ3εισαι μαζι μου...τραβα και γαμησου στο φιναλε..αμα δεν θες να μιλαμε για αγγλικες ομαδες κλειδωστε το ποστ....αιντε κλαπαρχιδα...
ρε μαλακωιδες υποκειμενο αναφορα θα σου δωσω με τι θ ασχοληθω και ποια ομαδα θα αυποστηριξω?οχι να κατσω επειδη ειμαι ελληνας ν ασχολουμαι με το μπουρδελο που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο και με το ποσα πεναλτυ δεν πηρε ο βαζελος και ποσα πηρε ο γαυρος..δεν θελω ρε μλκ..ειμαι υγιης για να το κανω αυτο και γι αυτο ασχολουμαι με το πραγματικο ποδοσφαιρο και το καλυτερο πρωταθλημα στον πλανητη..εσυ αν δεν γουσταρεις τι μου ζαλιζεις τα παπαρια?