Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 319K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,8%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 100 29,5%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
gatto...αντε κουρεψου...δεν ασχολουμαι με μαιμουνια...μαθε μπαλιτσα...και μετα ελα εδω...
Μάθε μπαλίτσα ρε!Τα πάντα όλα! :2funny:
Μου αρέσει που λέτε για τον poto και δεν βλέπετε τον επιστήμονα σας!
Έλα στην Αθήνα να με διαλύσεις κι εμένα ρε πυροβολημένο! :2funny:

Επισκέπτης
gatto...μιλα μονος σου...η μαλλον παραμιλα...εσενα ειπα οτι θα διαλυσω εξ αρχης...αλλα τοσο καθυστερημενα κριμα ειναι να τα ριχνεις φαπες και ξυλο...γραψε οτι ηλιθειοτητες θες ....εγω δε σου ξανααπανταω... :sunglasses:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
gatto...μιλα μονος σου...η μαλλον παραμιλα...εσενα ειπα οτι θα διαλυσω εξ αρχης...αλλα τοσο καθυστερημενα κριμα ειναι να τα ριχνεις φαπες και ξυλο...γραψε οτι ηλιθειοτητες θες ....εγω δε σου ξανααπανταω... :sunglasses:
Ούτε εσύ δεν ξέρεις τι γράφεις και για ποιον...βλέποντας την λίβερπουλ έμαθες μπάλα? :2funny:
Τράβα κάνε κάνα γλωσσόφιλο με τον Τζέραρντ...άντε αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου! :boobies:

Επισκέπτης
πουλας και ειρωνεια βρε λουλη :2funny: :2funny: :2funny:?εμαθα μπαλα παρακολουθωντας ολες τις ομαδες...σαν και εσενα...που εμαθες μπαλα απο την αθλητικη κυριακη.... :2funny: :2funny: :2funny:μικρο μου τανακι....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η μπάλα το ξέρει ότι την έμαθες?  :grin:
Πρέπει να είσαι πιο κουλ και να έχεις εμπιστοσύνη στην ομάδα σου...έχει 10' ακόμα! :boobies:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μπουγατσόμαγκα περαστικά...δεν είχε σπρώξιμο σήμερα!
Ταράτσα βάλτου κανέναν αρχαίο θρίαμβο να παρηγορηθεί!
Τα λέμε αύριο κούκλα... :boobies:

Επισκέπτης
0-0 με τη στοουκ...τι να κανουμε...εξαλλου το ειχα πει...οτι με τετοια αποτελεσματα σε τετοιες εδρες πρωταθλημα δε παιρνεις...αλλα τεσπα...πες κατι ρε γκατο...προσωπικα μια φορα...δε βγηκα μετα απο ασχημο αποτελεσμα αλλης ομαδας να τα χωσω ....καντε το εσεις...λες και κατι καινουριο θα πειτε....σκατο....οπς γκατο...πες κατι .....ρε expert του ποδοσφαιρου....αληθεια ....ξερεις κανενα παικτη της ομαδας σου? :2funny:

Επισκέπτης
βρε δε σε γαμαω λεμε παλιοπουστα γατουλα....ανεβα πανω να δεις πως ξηγιουνται οι μπουγατσομαγκες...παλιοφλωρε....2 ωρες προκαλεις μεσω πληκτρολογιου λες και με ηξερες απο χτες...

Επισκέπτης
Ταράτσα βάλτου κανέναν αρχαίο θρίαμβο να παρηγορηθεί!
Δεν βάζω τίποτα, άστους να ζουν με την παραίσθηση του πρωταθλητή για να έχω να τους δουλεύω το καλοκαίρι! :boobies:
Πως θα περάσει το καλοκαίρι χωρίς μπάλα? :2funny:
Έχουμε ήδη πολύ υλικό για παραθέσεις αλλά θέλω και άλλα! :rockon:

Επισκέπτης
Νέα γκέλα της Λίβερπουλ
http://[URL unfurl="true"]www.novasports.gr/media/57999.jpg[/img[/URL]]
Νέα απώλεια για τη Λίβερπουλ, καθώς η πρωτοπόρος του αγγλικού πρωταθλήματος δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Στόουκ, πετώντας ακόμα δύο βαθμούς. Οι γηπεδούχοι με την ισοπαλία αυτή έφυγαν από τη ζώνη του υποβιβασμού που βρισκόταν πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι "κόκκινοι" που διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα δέκα παιχνίδια -τα πέντε από αυτά ήταν ισόπαλα- άγγιξαν το γκολ δύο φορές στα τελευταία λεπτά, με τον Τζέραρντ να στέλνει την μπάλα στο 83' στο οριζόντιο και στις καθυστερήσεις στο δεξί δοκάρι. Η Στόουκ μόνο μία φορά απείλησε στον αγώνα και αυτή από στημένη φάση.

Η Λίβερπουλ πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση με 46 βαθμούς σε 21 αγώνες και ακολουθεί η Τσέλσι με 42, αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό δηλαδή που θα δώσει την Κυριακή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
[color=red][b]Οι πρωταθλητές είναι στην τέταρτη θέση με 38 βαθμούς αλλά και τρία παιχνίδια λιγότερα, τα οποία αν τα κερδίσει περνάει στην πρώτη θέση με 47 βαθμούς.
[/b][/color]
[URL unfurl="true"]http://www.novasports.gr/soccer/league_england/default.asp?aid=168224[/URL]

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
περσονα εχεις δικιο..τελειωσαν τα λεφτα.ελα να σε γαμησω λοιπον να γουσταρουμε..αιντε κομπλεξαρα...

Αντονινο ο μπενιτεθ στο αγγλικο πρωταθλημα ειναι τσουτσεκι...ειναι πληρως αποτυχημενος....Μιλαω για αγγλικο πρωταθλημα κι οχι ευρωπη....Οσο για τα μεταξυ μας ματς...σε αφησε περσυ με 10 αφου εχανες ηδη 1-0..να τα λες ολα..δεν σ αφησε με 10 ομως προπερσυ που χασες 2-0 με κατεβασμενα βρακια..και δεν σ αφησε με 10 2 συνεχομενα χρονια στο ανφιλντ που σε κερδισα 1-0....κανω λαθος?δεν εχω καμια εμπαθεια με τη λιβερπουλ..μισω πολυ περισσοτερο την αρσεναλ γιατι μεγαλωσα με την κοντρα μαντσεστερ-αρσεναλ...εχω εμπαθεια με κατι βλαμμενα σαν τον περσονα η καποιους αλλους που δεν λενε να καταλαβουν το ποσο μετρια ειναι εδω και χρονια η ομαδα τους και τα ριχνουν στην παραγκα της μαντσεστερ οταν φετος οπως και να το κανουμε εχει ευνοηθει περισσοτερο η λιβερπουλ..ακομα και στο κυπελλο ακομα ψαχνουμε γιατι ακυρωθηκε η ισοφαριση της πρεστον...

Οσο για σημερα..καποιοι κοροιδευαν που η μαντσεστερ κερδισε 0-1 εκει...εγω ξερω 6 ποντους η μαντσεστερ με τη στοουκ 2 η λιβερπουλ...Αυτα τα ματς κρινουν το πρωταθλημα..κι οχι ματς σαν το αυριανο..ας φερω και χ τωρα μετα τη γκελα σου..δεν με νοιαζει...παλι απο κατω θα σαι...γιατι τον μαρτιο φιλε αντονινο θα χασεις ως συνηθως..ενας προπονητης καταφερε να κανει πελατη τον σερ αλεξ μεσα εξω για 2 χρονια αλλα τον διωξατε..κι αυτος δεν ειναι ο μπενιτεθ που τον κερδισε 1 φορα σε 4 χρονια...

Καλος ο μπενιτεθ αλλα ειναι λιγος μπροστα σε φεργκι-βενγκε-μουρινιο...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ρε μαλακάκο antoninho εμείς κάναμε πλάκα και εσύ άρχισες να απειλείς ότι θα τον βρεις τον άλλον να τον διαλύσεις και να βρίζεις!Δεν φταίω εγώ αν δεν έχεις χιούμορ...αλλά θα μου πεις δεν μπόρεσες να δεις την σκεπαστή στο avatar και να ξεχωρίσεις το κίτρινο από το κόκκινο...ας μην έχουμε απαιτήσεις!
Δεν μπορώ να ανέβω,έχει λήξει το διαβατήριο μου...κατέβα εσύ!  :birdman:
Αυτό θα γίνει το αγαπημένο μου θρεντ! :rockon:

Επισκέπτης
μαλακακο να πεις το γιο σου...πρωτον...δευτερον...πεταγεσαι ως πορδη απο το πουθενα και λες αντονινιο δεν εδωσαν κοκκινη στη στοουκ(δε μιλησαμε ποτε)...τριτον δεν απειλω κανεναν απο εδω,προσπαθω να ειμαι ευγενικος οσο μπορω....και τεταρτον καλημερα και ΤΕΛΟΣ ...οπως δε μου μιλουσες μεχρι χτες ,ετσι να κανεις και στο μελλον...πλακα να σπας με αλλους...οχι με μενα... :-* :boobies:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μαλακάκο λέω εσένα γιατί είσαι... :-*

Επισκέπτης
κυριολεκτικα ναι...μεταφορικα οχι...εκει εισαι εσυ μαλακακος :dancing: :rockon: :rockon: :-*

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Που το βρήκατε αυτό το νούμερο ρε?Τελείωσε...το αγαπημένο μου θρεντ! :boobies:

Επισκέπτης
ο ταρατσας ειναι mcdonalds united.... :2funny: :2funny: :2funny:...αλλα δε το παραδεχεται...και λεει μανυτδ...μανυτδ ειναι ο poto ...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μακραν απο το δευτερο,το πιο χουλιγκανικο θρεντ στο σαιτ
ισως να φταιει αυτη η λουγκρα ο ταρατσας που το εχει γαμησει το θρεντ
ταρατσα εδω μιλαμε για μπαλλιτσα,ασε τις χουλιγκανιες σου για αλλου :birdman:

Επισκέπτης
μακραν απο το δευτερο,το πιο χουλιγκανικο θρεντ στο σαιτ
ισως να φταιει αυτη η λουγκρα ο ταρατσας που το εχει γαμησει το θρεντ
ταρατσα εδω μιλαμε για μπαλλιτσα,ασε τις χουλιγκανιες σου για αλλου :birdman:
Εγώ τι φταίω ρε παπάρα? Στον gatto μιλούσα χθες και ο άλλος το παρεξήγησε! 0:)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εγώ τι φταίω ρε παπάρα? Στον gatto μιλούσα χθες και ο άλλος το παρεξήγησε! 0:)
δεν σας αφηνουν στο νησι να τα σπατε και να πλακωνεστε και εχετε ερθει να γαμησετε την σουπερ λιγκα καφροι
σε παρακαλω να συμπεριφερεσαι εντος αθλητικων πλαισιων,hooligan

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom