Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μου θυμίζεις έναν συνάδελφο που μιλούσε πριν από μέρες για το ματς ΟΣΦΠ-Μάντσεστερ και έλεγε κατά του ΟΣΦΠ...
όταν τον ρώτησα τι ομάδα είναι, περίμενα απάντηση για ΠΑΟ...
όταν μου είπε πως υποστήριζε πάντα Μάντσεστερ έμεινα... και είναι μεγαλωμένος στην Ελλάδα...
τεσπα γούστα είναι αυτά...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
μου θυμίζεις έναν συνάδελφο που μιλούσε πριν από μέρες για το ματς ΟΣΦΠ-Μάντσεστερ και έλεγε κατά του ΟΣΦΠ...
όταν μου είπε πως υποστήριζε πάντα Μάντσεστερ έμεινα... και είναι μεγαλωμένος στην Ελλάδα...
και εγώ έλληνας είμαι..συμπαθώ τον Ολυμπιακό, αλλά υποστηρίζω Μπάγερν!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
και εγώ έλληνας είμαι..συμπαθώ τον Ολυμπιακό, αλλά υποστηρίζω Μπάγερν!

δηλαδή σαν παιδί αγωνιούσες τι έκανε η Μπάγερν;
δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά στη γενιά μου δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα να μάθεις τι έγινε σε άλλο πρωτάθλημα μέσα στο Σ/Κ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Άντε φτου και από την αρχή.
Είμαι ΑΕΚ. Στην Αγγλία υποστηρίζω Λιβερπουλ, στην Γερμανία Ντορμουντ, στην Ιταλία Ναπολι, και στην Ισπανία Ατλέντικο (τι ντερμπαρα ήταν αυτή  :rockon: :rockon: :rockon: ).
ΑΝ παίξει η ΑΕΚ με οποιαδήποτε απ αυτές τις ομάδες θα είμαι ΑΕΚ. Αν παίξει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη Ελληνική ομάδα μ αυτές τις ομάδες θα υποστηρίζω ΑΥΤΕΣ τις ομάδες.
Αλλά από την άλλη να σου πω κάτι; Είναι ο άλλος από τη Καβάλα και αντί να υποστηρίζει την ομάδα της πόλης του είναι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ κτλπ; Αυτό γιατί δε σου κάνει εντύπωση; Σ οποιαδήποτε χώρα να πας θα δεις πως οι κάτοικοι ενός χωριού υποστηρίζουν ΠΡΩΤΑ την ομάδα τους και μετα κάποια άλλη (και αν) Αν πας στην Αγγλία στο Στόουκ δύσκολα θα βρεις κάποιον γηγενή κάτοικο να είναι Μαν Γιου ή Λίβερπουλ ή κάτι άλλο. Οπότε όσο εντύπωση σου κάνει ΕΣΕΝΑ που ΕΓΩ υποστηρίζω Λίβερπουλ και βγάζω και πάθος μ αυτή την ομάδα (ή τη Νάπολι ή την Ατλέντικο) άλλο τόσο μου κάνει εμένα εντύπωση που ο άλλος είναι από το Ηράκλειο της Κρήτης και είναι φόλα γαύρος.
Αλλα όπως είπες. Γούστα είναι αυτά

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1653735_810101399014277_624017830_n.png

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά στη γενιά μου δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα να μάθεις τι έγινε σε άλλο πρωτάθλημα μέσα στο Σ/Κ
Για να σου δώσω να καταλάβεις. Προς το τέλος της δεκαετίας του 80 περιμέναμε πως και πως με τον αδερφό μου (γαύρος αυτός) την Αθλητική Κυριακή. Πέρα ότι θέλαμε να δούμε τα στηγμιότυπα από το παιχνίδι της ΑΕΚ ή του ΟΣΦΠ, αν και εφόσον δεν είχαμε πάει γήπεδο, περιμέναμε να μάθουμε τι έκανε η Λιβερπουλάρα στο πρωτάθλημα (ΜΟΝΗ ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ). Τότε στην Ιταλία η Νάπολι του Μαραντόνα πετούσε και ήταν η ΒΑΣΙΚΗ αντίπαλος της Μίλαν. Εγώ Ναπολι, ο αδερφός μου Μίλαν. Όταν είχε πάρει το τελευταίο πρωτάθλημα η Νάπολι το τι καζούρα έκανα στον αδερφό μου δε λέγεται.
Και σου ξαναλέω. Να κάτσεις να δεις ΤΙ από το Ελληνικό πρωτάθλημα; Βγάλε έξω το χθεσινό ντέρμπι. Αυτή είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι το πρωταθλημά μας είναι σούπα. Έχει τελιώσει από τον Νοέμβρη ουσιαστικά. Άντε να έχει ενδιαφέρον για το ποιος θα κάνει παρέα στον Άρη ή για το ποια θα είναι η 4 άδα για τις θέσεις 2-5.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για να σου δώσω να καταλάβεις. Προς το τέλος της δεκαετίας του 80 περιμέναμε πως και πως με τον αδερφό μου (γαύρος αυτός) την Αθλητική Κυριακή. Πέρα ότι θέλαμε να δούμε τα στηγμιότυπα από το παιχνίδι της ΑΕΚ ή του ΟΣΦΠ, αν και εφόσον δεν είχαμε πάει γήπεδο, περιμέναμε να μάθουμε τι έκανε η Λιβερπουλάρα στο πρωτάθλημα (ΜΟΝΗ ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ). Τότε στην Ιταλία η Νάπολι του Μαραντόνα πετούσε και ήταν η ΒΑΣΙΚΗ αντίπαλος της Μίλαν. Εγώ Ναπολι, ο αδερφός μου Μίλαν. Όταν είχε πάρει το τελευταίο πρωτάθλημα η Νάπολι το τι καζούρα έκανα στον αδερφό μου δε λέγεται.
Και σου ξαναλέω. Να κάτσεις να δεις ΤΙ από το Ελληνικό πρωτάθλημα; Βγάλε έξω το χθεσινό ντέρμπι. Αυτή είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι το πρωταθλημά μας είναι σούπα. Έχει τελιώσει από τον Νοέμβρη ουσιαστικά. Άντε να έχει ενδιαφέρον για το ποιος θα κάνει παρέα στον Άρη ή για το ποια θα είναι η 4 άδα για τις θέσεις 2-5.
Εχεις αδελφο γαυρο και δεν τον εχεις πνιξει; :o

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οι πιο πολλοι γνωρισαν τα ξενα πρωταθληματα μονο μεσω του στοιχηματος, απο το 2001 και μετα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΑΝ είχα μια σοβαρότερη άμυνα ρε πούστη μου και δε με έσφαζε η ΠΟΥΤΑΝΑ η διαιτησία στα δυο ματς με Τσέλσι και Σίτυ αυτή τη στιγμή θα είχε η Λίβερπουλ 61-62 βαθμούς και θα είχε πάρει φωτιά ο κώλος του Μουρίνιο και του Πελεγκρίνι. Γαμώ τον Τουρέ και τον Σκτρλ μου γαμώ μέσα.
Αυτός ο πίνακας δείχνει ότι το ΜΕΛΛΟΝ ανήκει στη Λίβερπουλ. Όταν έχεις 2 παίκτες που δεν είναι καν 20 και είναι από βασικοί μέχρι πρώτες αλλαγες δείχνει 2 πράγματα
1ον Ότι ο Ρότζερς είναι ΓΑΤΟΝΙ που τους πήρε και σχεδόν τσάμπα (σ αντίθεση με κάτι προπονητες που "έχουν δείξει έργο" )
2ον Ότι δε διστάζει να τους χρησιμοποιήσει παρότι υπάρχει κίνδυνος η ομάδα να χάσει βαθμούς απ αυτό,

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γρηγορη βγαλε φωτο αυτην την βαθμολογια να εχεις να την θυμασαι.Θα λες σε δεκα χρονια,να ρε γαμωτο καποτε εφτασα και εγω κοντα στον τιτλο. :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εχεις αδελφο γαυρο και δεν τον εχεις πνιξει; :o
Όχι απλά γαύρο. ΦΩΛΑ γαύρο. Μέλος της παλιάς θύρας 7. Έχει σταματήσει όμως να ασχολείται από τότε που άρχισε να κάνει κουμάντο ο Τσουκαλάς και οι πέριξ αυτού (όπως και τα περισσότερα μέλη της παλιάς θύρας 7. Έφυγε αηδιασμένος. Ακόμα και τώρα που βρίσκεται με παλιούς συνδεσμίτες βρίζουν τα καλόπαιδα (αν και έχει υπάρξει και αυτός "επιστήμονας"). Ειδικά όταν βλέπει κάτι πανω που υποστηρίζουν τους ακροδεξιούς Σέρβους του γυρίζουν τα μάτια ανάποδα.

Πάντως έχουμε παίξει και μπουνιές, αλλά έχει γλιτώσει ο ένας τον άλλον από πολύ ξύλο στις αρχές του 90

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Όχι απλά γαύρο. ΦΩΛΑ γαύρο. Μέλος της παλιάς θύρας 7. Έχει σταματήσει όμως να ασχολείται από τότε που άρχισε να κάνει κουμάντο ο Τσουκαλάς και οι πέριξ αυτού (όπως και τα περισσότερα μέλη της παλιάς θύρας 7. Έφυγε αηδιασμένος. Ακόμα και τώρα που βρίσκεται με παλιούς συνδεσμίτες βρίζουν τα καλόπαιδα (αν και έχει υπάρξει και αυτός "επιστήμονας"). Ειδικά όταν βλέπει κάτι πανω που υποστηρίζουν τους ακροδεξιούς Σέρβους του γυρίζουν τα μάτια ανάποδα.

Πάντως έχουμε παίξει και μπουνιές, αλλά έχει γλιτώσει ο ένας τον άλλον από πολύ ξύλο στις αρχές του 90
Μαλακια του που εφυγε,θα ηταν πλουσιος τωρα. :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γρηγορη βγαλε φωτο αυτην την βαθμολογια να εχεις να την θυμασαι.Θα λες σε δεκα χρονια,να ρε γαμωτο καποτε εφτασα και εγω κοντα στον τιτλο. :2funny:
και εσύ να τη κρατήσεις. Σε 3-4 χρόνια θα λες "κάποτε έπαιζα και εγώ στη πρεμιερ λιγκ και ήμου ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΟΜΑΔΑ κιόλας"  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.kritisport.gr/sites/default/files/vathmologies/24/11/2013%20-%2021%3A14/g6.jpg[/img[/URL]]

κρατα και εσυ αυτη να λες οτι βγηκες καποτε πρωτος ;D

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μαλακια του που εφυγε,θα ηταν πλουσιος τωρα. :2funny:
Ξέρεις πόσοι έφυγαν από τη θύρα 7 από το 95-96 και μετά; Πάρα πολλοί. Δε γούσταραν αυτό που έβλεπαν. Όπως πολλοί είχαν φύγει και από την ορίτζιναλ την ίδια περίοδο όταν είδαν ότι ο Χατζημούσιας έκανε ότι έκανε. Οι παλιοί συνδεσμίτες, ειδικά αυτοί που είχαν ζήσει αν θέλεις τα "ρομαντικά" χρόνια της δεκαετίας του 80 έφυγαν οι περισσότεροι αηδιασμένοι όταν είδαν ότι οι οργανομένοι γινόντουσαν μισθομένος στρατός (οι επικεφαλείς τουλάχιστον)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom