μου θυμίζεις έναν συνάδελφο που μιλούσε πριν από μέρες για το ματς ΟΣΦΠ-Μάντσεστερ και έλεγε κατά του ΟΣΦΠ...
όταν τον ρώτησα τι ομάδα είναι, περίμενα απάντηση για ΠΑΟ...
όταν μου είπε πως υποστήριζε πάντα Μάντσεστερ έμεινα... και είναι μεγαλωμένος στην Ελλάδα...
τεσπα γούστα είναι αυτά...
Άντε φτου και από την αρχή.
Είμαι ΑΕΚ. Στην Αγγλία υποστηρίζω Λιβερπουλ, στην Γερμανία Ντορμουντ, στην Ιταλία Ναπολι, και στην Ισπανία Ατλέντικο (τι ντερμπαρα ήταν αυτή
).
ΑΝ παίξει η ΑΕΚ με οποιαδήποτε απ αυτές τις ομάδες θα είμαι ΑΕΚ. Αν παίξει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη Ελληνική ομάδα μ αυτές τις ομάδες θα υποστηρίζω ΑΥΤΕΣ τις ομάδες.
Αλλά από την άλλη να σου πω κάτι; Είναι ο άλλος από τη Καβάλα και αντί να υποστηρίζει την ομάδα της πόλης του είναι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ κτλπ; Αυτό γιατί δε σου κάνει εντύπωση; Σ οποιαδήποτε χώρα να πας θα δεις πως οι κάτοικοι ενός χωριού υποστηρίζουν ΠΡΩΤΑ την ομάδα τους και μετα κάποια άλλη (και αν) Αν πας στην Αγγλία στο Στόουκ δύσκολα θα βρεις κάποιον γηγενή κάτοικο να είναι Μαν Γιου ή Λίβερπουλ ή κάτι άλλο. Οπότε όσο εντύπωση σου κάνει ΕΣΕΝΑ που ΕΓΩ υποστηρίζω Λίβερπουλ και βγάζω και πάθος μ αυτή την ομάδα (ή τη Νάπολι ή την Ατλέντικο) άλλο τόσο μου κάνει εμένα εντύπωση που ο άλλος είναι από το Ηράκλειο της Κρήτης και είναι φόλα γαύρος.
Αλλα όπως είπες. Γούστα είναι αυτά