Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πως τ είχε πει ο Αλ Πατσίνο στο νονο 3; "I am trying to put my self out, but they keep dragging me back in"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είμαι σίγουρος πως κάποιος οπαδός της ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ομάδας θα το χτυπήσει τατου στον πούτσο του και θα γράψει

Moyes sucks

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Nα χτυπησει οπαδος της μικρομεσαιας λιβερπουλ τατουαζ για τον Μογιες για ποιον λογο  :think:
Αυτή της "μιρκομεσαίας" ομάδας όμως φέτος, αλλά και για τ επόμενα χρόνια, βλέπεις της πλάτες της από το -11, εσύ η "τιτανοτεράστια" ομάδα.
αλήθεια μιας και σε πέτυχα, έλα πες. Μ έβριζες όταν έβλεπες τη  :pipa1: που σε ταϊζε ο ΟΣΦΠ προχθες έτσι δεν είναι; Εγώ βέβαια σου τ έλεγα. εσύ μου έλεγες άλλα λόγια ν αγαπιομαστε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι. Αλλαξέ τα ΟΛΑ. Διώξε τους ανθρώπους που έφεραν στην πουστρομάδα κάτι Ρονάλντους, Νάνιδες κτλπ. Κάνε την ΕΒΕΡΤΟΝ την πουστρομάδα. Να τερματίζει ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ 5η και να πανυγυρίζει σα να πήρε το διαλαξιακό.  :rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτή της "μιρκομεσαίας" ομάδας όμως φέτος, αλλά και για τ επόμενα χρόνια, βλέπεις της πλάτες της από το -11, εσύ η "τιτανοτεράστια" ομάδα.
αλήθεια μιας και σε πέτυχα, έλα πες. Μ έβριζες όταν έβλεπες τη  :pipa1: που σε ταϊζε ο ΟΣΦΠ προχθες έτσι δεν είναι; Εγώ βέβαια σου τ έλεγα. εσύ μου έλεγες άλλα λόγια ν αγαπιομαστε
Εγω ξερω οτι μια ομαδα χωριζει τις 2 ομαδες 4η η μια 6η η αλλη.Επειδη στα τελευταια 20 χρονια,ετυχε μια χρονια να ειναι πανω απο την Μαντσεστερ η Λιβε,δεν την κανει την μια μεγαλη,και την αλλη μικρη.Οσο για τον αγωνα με τον γαυρο ηταν καθαρα ηττα του Μογιες.Ο ρουνι επαιζε δεξι μπακ χαφ,ο γιανουζαι δεν ηταν καν στο φυλο αγωνα και οι ουελμπεκ - Καγκαβα που θα μπορουσαν να τρεξουν λιγο την αμυνα του ολυμπιακου ηταν για 70 λεπτα στον παγκο.Αν οι παικτες αποφασισουν να κατεβουν σοβαρα εχουν παρει ανετα της προκριση.το θεμα ειναι τι θα κανει ο μογιες.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγω ξερω οτι μια ομαδα χωριζει τις 2 ομαδες 4η η μια 6η η αλλη.Επειδη στα τελευταια 20 χρονια,ετυχε μια χρονια να ειναι πανω απο την Μαντσεστερ η Λιβε,δεν την κανει την μια μεγαλη,και την αλλη μικρη.Οσο για τον αγωνα με τον γαυρο ηταν καθαρα ηττα του Μογιες.Ο ρουνι επαιζε δεξι μπακ χαφ,ο γιανουζαι δεν ηταν καν στο φυλο αγωνα και οι ουελμπεκ - Καγκαβα που θα μπορουσαν να τρεξουν λιγο την αμυνα του ολυμπιακου ηταν για 70 λεπτα στον παγκο.Αν οι παικτες αποφασισουν να κατεβουν σοβαρα εχουν παρει ανετα της προκριση.το θεμα ειναι τι θα κανει ο μογιες.
Άντε το λοιπόν να μιλοήσουμε σοβαρά. Όπως έχω πει παααααααααρα πολλές φορές θα πρέπει στη Γιουν τον άνθρωπο που έφερε τον τσίχλα στην ομάδα να του κανουν ΑΓΑΛΜΑ. Όταν ήρθε ο τσίλχας η ομάδα ήταν για να πάει Β εθνική. Σε 26 χρόνια ο τσίχλας την ανέβασε 2-3 κλάσεις απ εκεί που την παρέλαβε. Δε νομίζω πως θα βρεις κάποιον σοβαρό Λιβερπουλα που να μη βγάζει το καπέλο στον τσίχλα, έστω και αν πιστεύει ότι υπήρχαν και χρονιές που το σύστημα έσπρωχνε τη Μαν Γιουν με τα διάφορα περίεργα σφυρίγματα, τις μη τιμωρίες παιχτων για αντιαθλητικό παιχνίδι ή για τις δηλώσεις.
Πάμε παρακάτω τώρα; Ο τσίχλας θα πρέπει να σταθεί στα 11 βήματα για 2 λόγους.
1ος. Γιατί ήξερε ότι το ρόστερ της ομάδας είχε ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ελείψεις. Ελλείψεις που λόγο του ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ του σα προπονητής κατάφερε να τις κάνει να μη φαίνονται χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπήρχαν. ΑΝΤΙ όμως να φέρει παίκτες πέρσι το καλοκαίρι (ήξερε από τότε πως είναι η τελευταία του χρονιά) ή τα χριστούγεννα έτσι ωστε ο ΝΕΟΣ προπονητής να μπορέσει να δουλέψει μ ένα σύνολο ΣΩΣΤΟ και ΠΛΗΡΕΣ αυτός φρόντιζε για το βιβλίο του
2ον ΓΙΑΤΙ αντί να χρήσει σα διαδοχό του τον Μουρίνιο, αυτός φρόντισε να διαλέξει Ο ΙΔΙΟΣ τον Μόγιες. Έναν προπονητή που με την Έβερτον ΜΠΟΡΕΙ να έκανε 2-3 καλές χρονιές αλλά το παιχνίδι της ήταν ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ. Όποιος έχει δει παιχνίδι της Έβερτον θα θυμάται ότι η γιομες ήταν ΤΟ ΚΥΡΙΟ παιχνίδι της Έβερτον. Αυτό κάνει ΚΑΙ με τη Γιουν.

Απο κει και πέρα. Φέτος ΔΕ βγαίνεις Ευρώπη. Είσαι μεν 6ος αλλα Έβερτον έχει παιχνίδι λιγότερο (αλλα ΛΟΓΙΚΑ πας 7ος) και η Νιουκαστλ είναι μόλις 5 πόντους πίσω σου. Άρα η πιθανότητα να τερματίσεις 8ος είναι ΑΡΚΕΤΑ μεγάλη. Πάμε και παρακάτω; Το καλοκαίρι θέλεις ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 7 παίκτες 11άδας ΕΤΟΙΜΟΥΣ. Θέλεις ΝΕΑ άμυντική γραμμή, θέλεις 2 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 11αδατους στο κέντρο, έναν να παίζει στις πτέρυγες και ΑΝ φύγει και ο Πέρσι (για μένα αρκετά πιθανό) θέλεις ΑΚΟΜΑ μία μεταγραφή. Αλλά ΔΕΝ είναι μόνο αυτό. Θέλεις και άλλους 3-4 μεταγραφές για τον πάγκο που να είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ λύσει όμως. Και επειδή τον Μόγιες δε το λες και γατόνι σε τέτοια πράγματα δε θα σου φτάσουν ούτε 150εκ για 11 μεταγραφες (20 σου κόστισε ο Φελαϊνί τη στιγμή που ΤΟ ΓΑΤΟΝΙ ο Ροτζερς έδωσε 20 για να πάρει Κουτίνιο και Σταριτζ). Θα χρειαστεί να έχει ένα μπατζετ περίπου 250εκ. Και πες ότι οι καβουραίοι οι Αμερικάνοι του τα δίνουν ((ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ αλλά λεμε). Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι για έναν προπονητή να κάνει 15 ΝΕΕΣ μεταγραφές να λειτουργούν σαν ομάδα τη στιγμή μάλιστα που το Αγγλικό πρωτάθλημα ΔΕΝ είναι ελλληνικό να έχει να δώσει 7-8 φιλικά μ αντίπαλες ομάδες πριν να δώσει το πρώτο του σοβαρό ματς; Και μάλιστα με τη γιούχα των φιλάθλων να παραμονεύει; ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.
Αυτό που πιστεύω εγώ είναι τ εξής. Τα χρόνια της δόξας της Μαν Γιουν περασαν. Ο κύκλος της έχει κλείσει. Όπως είχε κλείσει και το 1970 και έκανε 20 χρόνια να ξανάρθει. Η Λίβερπουλ από την άλλη μετά από 20 χρόνια ΠΟΥ ΔΕ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (γιατί και ευρωπαϊκά τσιμπούσε αυτά τα χρόνια και κύπελα) δείχνει ότι δουλεύει ΜΕ ΠΛΑΝΟ (σ αντίθεση με σένα που δείχνεις ότι δουλέυει  με νοοτροπία "ας κάνουμε μια μεταγραφή και ότι κάτσει" ) με ένα προπονητή ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ και αντιλαμβάνεται τα λάθη του (ξεκίνησε με 4-2-3-1 είδε ότι δε του βγαίνει το γύρισε σε 4-3-3 το οποίο ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ μπορεί να το διδάξει πως παίζεται και στον Μουρίνιο ακόμα). Είχε την γκαντεμια να του ταυματιστούν κάποιοι αμυντικοί και να μείνει με το ΠΑΠΑΡΑ τον Σκρτλ και τον ΑΜΠΑΛΟ Τούρε, αλλά είδες να φέρνει τον Σουαρές στην άμυνα; Όχι. Τι έκανε; Πίστεψε στον Χεντερσον, και έφερε τον αρχηγό λίγο πίσω να περιορίζει τη τρικυμία στην άμυνα. Αντίθετα ο Μόγιες δε δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη του. Όσες φορές έχει φέρει τον Ρούνεϊ στα χαφ η ομάδα επιθετικά είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ (δες Φούλαμ, Σουόνσι και ΟΣΦΠ). Αντί να βρει μια άλλη λύση, οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι αυτός εκεί. Παρε το λοιπόν πούτσα στο Καραϊσκάκη και αν συνεχίσει έτσι ΠΟΥΤΣΑ και στο Τράφορντ.
Και όχι φίλε. Λίγες είναι οι φορές που οι παίκτες μιας ομάδας το παίρνουν πάνω τους. ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ. Τελευταία παράσταση που οι παίκτε το πήραν πάνω τους ήταν ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ που στο ημίχρονο έχαναν με 3 από τη Μίλαν και σ ένα 2ο ημίχρονο όχι μόνο το γύριασν αλλά μπορούσαν να το πάρουν κιόλας. Γιατί ΑΥΤΟ σημαίνει ΕΧΩ ΦΑΝΕΛΑ Μ ΑΡΧΙΔΙΑ (Λίβερπουλ) και ΑΡΧΙΔΙΑ ΦΑΝΕΛΑ (Μαν Γιουν φέτος). Εκτός και αν πιστεύεις ότι ο ταβερνιάρης έκανε τα μαγικά του τότε και έδεσε τη Μίλαν φιογκο.
Οπότε ΑΡΧΙΔΙΑ θ αποφασίσουν οι παίκτες της Γιουν σε 20 μέρες. Δε πιστεύουν στον προπονητή τους, έχουν ψυχολογία κοντά στο απόλυτο 0. Όσο για τον Μόγιες. Καμινάδες και άγιος ο θεός.
Αυτά

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Βλέπω την Έβερτον και τρελένομαι. Πολύ καλό παιχνίδι από την ομάδα. Η μπάλα κάτω και προσπαθούν να παίξουν ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ. Ούτε σέντρες (μόλις 11 σε 55 λεπτά αγώνα) ούτε μαλακίες.
Πάντως προς το παρόν ΟΛΑ πάνε καλά για τη Λίβερπουλ και τον Ρότζερς. Στο 0 η Άρσεναλ, στο 0 και η Τσέλσι.
Ελπίζω να είμαστε σοβαροί εμείς. Η Σουθαπτον δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολος αντίπαλος. Έχω κάνει τις προσευχές μου στον χριστό, τον αλλάχ και τον βούδα να μη κάνει καμία από τις γνωστές τους μαλακίες το αμυντικό δίδυμο της συμφοράς και να ξεμπουκώσει και λίγο ο Σουαρές. ΑΝ όλα πάνε καλά μπορεί αύριο ν είμαστε μόλις 2 βαθμούς από την κορυφή  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Φτουουουουουουουουου.
Πούστη Μουρίνιο (αν και σε πάω τρελλά ρε καριόλη άντρα) το βαλε το γκολ η ομάδα σου.....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πολύ ωραίο το ματς της Έβερτον. Είναι άτυχη που δεν έβαλε περισσότερα γκολ.
Από την άλλη τι ήθελα και μίλησα ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ! Νίκη με τη ψυχή στο στόμα για την Άρσεναλ, νίκη και για τη Τσέλσι. ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να κερδίσουμε για να μη χάσουμε την επαφή με τη κορυφή

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Με τούτα και με κείνα στο θρεντ της ΑΕΚ ξέχασα να γράψω

Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
Σουαρές. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Είχε μπουκώσει ο τύπος.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Πολύ ωραίο το ματς της Έβερτον. Είναι άτυχη που δεν έβαλε περισσότερα γκολ.
Από την άλλη τι ήθελα και μίλησα ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ! Νίκη με τη ψυχή στο στόμα για την Άρσεναλ, νίκη και για τη Τσέλσι. ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να κερδίσουμε για να μη χάσουμε την επαφή με τη κορυφή
η Άρσεναλ έχασε νομίζω..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
στην ισπανία ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα ρε παίχτες ?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Συμφωνώ....και θα είναι αμαρτία να μην έχουμε Ρεάλ-Μπάγερν τελικό Τσου Λου....όχι οτι μπορούμε να ξεγράψουμε την Μπαρτσελόνα, την Τσέλσι και την Παρί φυσικά....
Η Παρί μπορεί να γίνει η περσινή Ντόρτμουντ (αν βοηθήσει και η κλήρωση)..Όσον αφορά στην Τσέλσι, θα σκοντάψει στον Ολυμπιακό..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
η Άρσεναλ έχασε νομίζω..
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ναι. Έχεις δίκιο. ΕΧΑΣΕ!!!!  :grin:
Πως είδα εγώ ότι νίκησε με 1-0 μόνο εγώ το ξέρω. Μαλακία μου. Σόρρυ. Ακόμα καλύτερα! Αν νικήσει η Λιβερπουλ την πιάνει στη 2η (;;;; ) θέση.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ναι. Έχεις δίκιο. ΕΧΑΣΕ!!!!  :grin:
Πως είδα εγώ ότι νίκησε με 1-0 μόνο εγώ το ξέρω. Μαλακία μου. Σόρρυ. Ακόμα καλύτερα! Αν νικήσει η Λιβερπουλ την πιάνει στη 2η (;;;; ) θέση.
Το πρωτάθλημα φέτος θα έχει ενδιαφέρον ως το τέλος!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το ντέρμπι (νταξ ας το πούμε ντέρμπι) του Μαντσεστερ γιατί αναβλήθηκε;;;;;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Με τούτα και με κείνα στο θρεντ της ΑΕΚ ξέχασα να γράψω

Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
Σουαρές. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Είχε μπουκώσει ο τύπος.

2ο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom