Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Στέρλιγκ δε τ έβαλε; Γιατί αυτόν δείχνει το νετ  :huh:

Ξέρεις γιατί δε θα γίνει τελικά σήμερα το ματς της Μαν Γιουν και της Σίτυ; Εντάξυ μετά τη πούτσα από τον ΟΣΦΠ θα έτρωγαν και πούτσα από την ΜΟΝΗ ομάδα του Μαντσεστερ. Αλλά εμάς δε μας σκέπτονται; Πιανουμε κορυφή (έστω και προσωρινα) και θα βλέπαμε και την "τιτανοτεράστια" Μαν Γιουν να διασύρετε και να μας βλέπει από το -15. Γιατί μας στερούν το γέλιο και την ευκαιρία για καζούρα;;;
Δάκτυλος τσίλχα μου μυρίζει  :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ Μπορεί βέβαια να έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν έχουν περάσει 9 μέρες από το ξεκόλιασμα στο Καραϊσκάκης και θα ήταν απάνθρωπο 2ο ξεκόλιασμα σε 3 μέρες μέσα  :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Ξέρεις γιατί δε θα γίνει τελικά σήμερα το ματς της Μαν Γιουν και της Σίτυ; Εντάξυ μετά τη πούτσα από τον ΟΣΦΠ θα έτρωγαν και πούτσα από την ΜΟΝΗ ομάδα του Μαντσεστερ. Αλλά εμάς δε μας σκέπτονται; Πιανουμε κορυφή (έστω και προσωρινα) και θα βλέπαμε και την "τιτανοτεράστια" Μαν Γιουν να διασύρετε και να μας βλέπει από το -15. Γιατί μας στερούν το γέλιο και την ευκαιρία για καζούρα;;;

Υ.Γ Μπορεί βέβαια να έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν έχουν περάσει 9 μέρες από το ξεκόλιασμα στο Καραϊσκάκης και θα ήταν απάνθρωπο 2ο ξεκόλιασμα σε 3 μέρες μέσα  :grin:

Ναι, "GOAL! Liverpool increase their lead to 2-0 as Luis Suarez spins into space and crosses for Raheem Sterling to slot home on 58 minutes. Get in!" λέει το επίσημο. Δεν το βλέπω το ματς.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305

Υ.Γ Μπορεί βέβαια να έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν έχουν περάσει 9 μέρες από το ξεκόλιασμα στο Καραϊσκάκης και θα ήταν απάνθρωπο 2ο ξεκόλιασμα σε 3 μέρες μέσα  :grin:
Το επόμενο ματς της Μαν.Γ. είανι στις 8/3 με WBA και στις 16 με Λίβερπουλ

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
GOAL! No mistake from Steven Gerrard as he scores a late penalty to make it Southampton 0-3 ‪#‎LFC‬!

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
FULL-TIME: Liverpool move up to second in the Barclays Premier League table with a 3-0 win at St Mary’s over Southampton thanks to goals from Luis Suarez, Raheem Sterling and Steven Gerrard!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αυτό που είχα γράψει σε προηγούμενο ποστ μου στον Μάστερ. Ο Ρότζερ ΜΑΘΑΙΝΕΙ από τα λάθη του ακόμα και κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σήμερα ο Κουτίνιο δεν ήταν καλός, δεν ήταν στη μέρα του (όλοι δικαιούνται μια μέτρια ή κακή μέρα). Τι έκανε το Ρότζερς; Μήπως ανέβασε τον Τζέραλντ; Μήπως είπε στον Σουάρες να βολοδέρνει αριστερά και δεξιά; Όοοοοχι. Απλά τον έβγαλε. Έφερε στη θέση του τον χεντερσον και πέρασε στα φτερά τον Στέρλιγκ. Απλά πράγματα δηλαδή.

Πάντως όσο και αν εύκολη φαίνεται η νίκη η Σαουθαπτον ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και μετά την επιτευξη του γκολ από τη Λίβερπουλ ανέβηκε. Πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έκανε ευκαιρίες. Πρέπει να κερδίσουμε το ματς με τη Σαντερλαντ για να πάμε στο Τράφορντ και να ΘΑΨΟΥΜΕ τους ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ. Ο στόχος μας παραμένει η 4άδα πάντως. Απλά τώρα αυτό που θέλω είναι να ΘΑΨΩ τους ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ και να τους βάλω ταφόπλακα στ όνειρά τους για έξοδο στην Ευρώπη. Μετά το ματς με την Γιουν αν είμαι ακόμα στο -4 από τη κορυφή τότε πλέον ΟΛΑ είναι ανοικτά.  ;)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αυτό που είχα γράψει σε προηγούμενο ποστ μου στον Μάστερ. Ο Ρότζερ ΜΑΘΑΙΝΕΙ από τα λάθη του ακόμα και κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σήμερα ο Κουτίνιο δεν ήταν καλός, δεν ήταν στη μέρα του (όλοι δικαιούνται μια μέτρια ή κακή μέρα). Τι έκανε το Ρότζερς; Μήπως ανέβασε τον Τζέραλντ; Μήπως είπε στον Σουάρες να βολοδέρνει αριστερά και δεξιά; Όοοοοχι. Απλά τον έβγαλε. Έφερε στη θέση του τον χεντερσον και πέρασε στα φτερά τον Στέρλιγκ. Απλά πράγματα δηλαδή.

Πάντως όσο και αν εύκολη φαίνεται η νίκη η Σαουθαπτον ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και μετά την επιτευξη του γκολ από τη Λίβερπουλ ανέβηκε. Πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έκανε ευκαιρίες. Πρέπει να κερδίσουμε το ματς με τη Σαντερλαντ για να πάμε στο Τράφορντ και να ΘΑΨΟΥΜΕ τους ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ. Ο στόχος μας παραμένει η 4άδα πάντως. Απλά τώρα αυτό που θέλω είναι να ΘΑΨΩ τους ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ και να τους βάλω ταφόπλακα στ όνειρά τους για έξοδο στην Ευρώπη. Μετά το ματς με την Γιουν αν είμαι ακόμα στο -4 από τη κορυφή τότε πλέον ΟΛΑ είναι ανοικτά.  ;)

Αυτό ακριβώς, στόχος είναι η τετράδα. Φυσικά και κοιτάμε παραπάνω αλλά αυτός είναι ο στόχος.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• LFC.jpg
    LFC.jpg
    87,4 KB · Εμφανίσεις: 13

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σπουδαία εμφάνιση από του Σουάρες (ακόμα μία) που στο 100ο παιχνίδι του στη Π.Λ είχε γκολ, ασσίστ και κερδισμένο πέναλντι. Αλλά η αλήθεια είναι πως η Σαουθαπτον δυσκόλεψε αρκετα τη Λίβερπουλ στο πρώτη ημίχρονο (είχε και δοκάρι).
Αυτή τη στιγμή θέλουμε νίκη με τη Σάντερλαντ για να πάμε στο Τράφορντ έχοντας διατηρήσει επαφή με τη κορυφή. Όσο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ και αν είναι η πουστρομάδα του νησιού δε παύει ν είναι ένα από τα κλασσικότερα ντέρμπι. Είναι στην έδρα τους και αυτό θα τους δώσει ενα επιπλεον κίνητρο. Εξάλλου δε τους έχουν μείνει και πολλά πράγματα να κάνουν. Να κόψουν κανένα βαθμό από τη Λίβερπουλ για να βγουν από τα λαγούμια τους και να πανυγυρίσουν.
Παρόλα αυτά ξαναλέω. ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η 4η ΘΕΣΗ. ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΣΟΥ ΛΟΥ να ενισχυούμε στο ρόστερ και να φτιάξουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ άμυνα. (του χρόνου) για να διεκδικήσουμε με μεγαλύτερα εφόδια του χρόνου τη πρώτη θέση.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μόλις διάβασα ότι τελικα θα έχει η Λίβερπουλ 2 βδομάδες κενό και μετά το παιχνίδι με τη Μαν Γιουν. Ακόμα καλύτερα για μας. Να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα. Να είμαστε φρέσκοι και ξεκούραστει για να πάμε ν ΘΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
Εντομεταξύ ο Μόγιες θα πρέπει να έχει χεστεί απάνω του. Μιλάμε για διαβολοβδομάδα. Ξεκινάει με Λίβερπουλ και μετά έχει ΟΣΦΠ για τον επαναληπτικό και μετά Σίτυ! Δηλαδή σε διάστημα σχεδόν 10 ηημερών θα έχει θαφτεί από τη Λίβερπουλ (για το πρωτάθλημα) θα έχει αποκληστεί σπό τον ΟΣΦΠ για την Ευρώπη και θα έρθει στο τέλος και η Σίτυ να του βάλει και τη ταφόπλακα. Στις 26 του Μάρτη ΠΑΙΖΕΙ όχι μόνο ν έχει βγει εκτός Ευρώπης, αλλά ν είναι και 8ος (ΜΠΟΡΕΙ και 9ος) στο νησί.
Αλλά μη κάνετε έτσι Γιουναϊτάδες!!! Το καλοκαίρι που θα έχει 250εκ μπάτζετ ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) θα πάρει 12-14 παικταράδες ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) και θα επιστρέψετε με φόρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πολύ πάθος για τις αγγλικές ομάδες... τι να πω ρε μάγκες όπως γουστάρει ο καθένας...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Νομίζω ότι έχουμε πλέον την πρώτη ομάδα που υποβιβάζεται για φέτος....Φούλαμ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πολύ πάθος για τις αγγλικές ομάδες... τι να πω ρε μάγκες όπως γουστάρει ο καθένας...
Να σου απαντήσω προσωπικά. Στη Ελλάδα είμαι ΑΕΚ. Η ομάδα μου είναι στη Γ. Όσο μπορώ κάθομαι και τη βλέπω (αυτό γίνεται ΜΟΝΟ όταν τη δείχνει κάποιο σάιτ ιντερνετικά). Από εκεί και μετά τι να δω; Α Εθνική Ελλάδος; Πλάκα μου κάνεις; Αυτό δεν είναι πρωτάθλημα. Είναι λούνα παρκ. Τα παραδείγματα πολλά. Τελευταίο; Εδώ και καιρί στέλνονται φάκελοι στην ΟΥΕΦΑ για περίεργα παιχνίδια. Η ΕΠΟ και η Σουπερ Λιγκα ήταν μέχρι πρόσφατα ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ. Στέλνεται 1 ματς του ΟΣΦΠ ΑΜΕΣΩΣ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟ και αρχίζουν τα  "δεν είναι σωστό να τα λέμε περίεργα παιχνίδια" κτλπ. Θες να σου πω τι θα τις κάνει τις προτάσεις του ΠΑΟΚ και του Αστέρα ο (α)μωραλης και ο Σαρρής; Θα τις δώσουν στο χοντρό να σκουπίζει τον κώλο του. Οπότε Χ από εμένα στη Σούπερ Λίγκα (για 18μήνες ακόμα).
Στην Ιταλία είμαι Νάπολι και στην Ισπανία Ατλέντικο. Όμως τόσο στη πρώτη (Ιταλία) το πρωτάθλημα έχει λήξει και απλά εγώ τρώω τα νύχια μου για τ αν θα τερματίσει η Νάπολι 3ή ή 4ή και στην Ισπανία το πρωτάθλημα είναι αγώνας τριων (μετά από πολλά χρόνια γιατί μέχρι και πέρσι ήταν αγώνας 2) ομάδων. Γουστάρω την Ατλέντικ του Βαλδέρβε όμως γιατί με τρομερά μικρό μπάτζετ ο τύπος κάνει παπάδες (Λαυρέντη ΑΚΟΥΣ;;;; Διώξε τον ταβερνιάρη και πάρτον στη ομάδα μπας και δούμε ασπρη μέρα). Στη Γερμανία το ίδιο. Πρωτάθλημα ΤΕΛΟΣ.
Το ΜΟΝΟ πρωτάθλημα που θα παιχτεί μέχρι τέλους είναι αυτό της Αγγλίας. Στη κορυφή γίνεται ΧΑΜΟΣ. Επίσης είναι και τέλος εποχής. Μετά από 20 χρόνια η Μαν Γιουν ΤΕΛΙΩΣΕ. Και τώρα γίνεται σφαγή. Έχεις Άρσεναλ, Τσέλσι, Σίτυ,Λίβερπουλ να είναι με διαφορά 1,2 βαθμών ο καθένας μεταξύ τους. Έχεις Τότεναμ και Έβερτον να σκοτώνονται για τη 5η θέση. Και στην ουρά έχεις 4-5 ομάδες να παλεύουν ποιο ΔΕ θα πέσει. Γι αυτό το λοιπόν αυτό το πάθος.

Νομίζω ότι έχουμε πλέον την πρώτη ομάδα που υποβιβάζεται για φέτος....Φούλαμ.
Θεωριτικά ΝΑΙ. Για μένα ΜΑΛΑΚΙΑ του Μήτρο που πήγε σ αυτή την ομάδα. Αν δε κάνω λάθος είχε πρόταση και από Γουεστ Χαμ. Όπως και να έχει από τη στιγμή που δεν είχε έρθει πρόταση από μια Χαλ πχ, δεν έπρεπε να δεχτεί τη πρόταση της Φούλαμ. Αν και ξαναλέω ΝΟΜΙΖΩ πως είχε πρόταση από ταα σφυριά. Για μένα ΜΑΛΑΚΙΑ του να παει στη Φούλμ

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ΟΚ ρε gregory απλά μου κάνει εντύπωση πως γράφονται σεντόνια και με τέτοιο πάθος υπερ της μιας ομάδας και κατά μιας άλλης...
και εγώ έχω μια μούρλια με τα αθλητικά απλά είμαι πιο cool...
τεσπα όπως αγαπάει κανείς...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Δεν είναι τόσο πάθος για τις αγγλικές ομάδες, όσο είναι πάθος για πραγματικό ποδόσφαιρο. Σαφώς και όλοι εδώ μέσα έχουμε κάποια ομάδα που υποστηρίζουμε αλλά αυτό που μας "ενώνει" είναι το να βλέπεις πραγματικό ποδόσφαιρο ακόμα κι το ματς είναι μεταξύ των δύο ουραγών. Να βλέπεις ματς χωρίς να ξέρεις ποιος θα κερδίσει με το "έτσι θέλω", να βλέπεις ματς με φάσεις 31-2 να λήγει 0-1, να βλέπεις ματς να τελειώνει 5-4, να ξέρεις ότι η τελευταία ομάδα μπορεί να κόψει βαθμούς ακόμα και στην έδρα του πρωτοπόρου. Και από την άλλη, να μην βλέπεις ξυλίκι (εντός και εκτός), να μην βλέπεις να πετάνε μπάλες για να κερδίσουν χρόνο και να κάνουν καθυστερήσεις, να μην απαγορεύονται οι φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας, να μην βλέπεις προέδρους να μπαίνουν στο χόρτο ή να πηγαίνουν στ' αποδυτήρια για να ευχηθούν "καλή επιτυχία" στο ημίχρονο (!!!).

Και κάτι άλλο: Παρ' ότι είμαστε στο μπου που όλοι βρίζονται με το παραμικρό, παρ' ότι είμαστε σε ποδοσφαιρικό φόρουμ, είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι υπάρχει επίπεδο. Για να δεις την διαφορά, δες πόσο βρίζονται στα οπαδικά των ελληνικών ομάδων και δες τι γίνεται σ' αυτό των αγγλικών ομάδων.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ΟΚ, απάντησα ήδη στον gregory...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Αφού τον στήριξε και ο τσίχλας μπορώ να ηρεμήσω τώρα. Είμαι σίγουρος πλέον ότι ΣΙΓΟΥΡΑ για τους επόμενους 15-16 μήνες ο Μόγιες θα μείνει και η Μαν Γιουν θα πάει ΑΚΟΜΑ παρακάτω.
Τσίχλα σ ευχαριστώ. Όσο καλός προπονητής ήσουν άλλο τόσο ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι στο να δεις πόσο καλοί ή όχι είναι άλλοι προπονητες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom