Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Παμε παλι.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟ 2001 ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
Σωπα ρε. Ηξερες την Γκετεμποργκ και την Αντερλεχτ επειδη ειχαν παιξει με ελληνικες ομαδες, αρα ηξερες τα ξενα πρωταθληματα? Διασκεδαστικος.
Βλαχοδικηγόρε τα ξένα πρωταθλήματα είναι ΚΑΙ το Γερμανικό, το Γαλλικό, το Αγγλικό, το Ισπανικό αλλά ΚΑΙ του Αζερμπαϊτζάν και της Μογγολίας.
Φαντάζομαι αυτά εννοούσες μεγάλε στρεψοδίκη χασοδίκη, οπότε έχεις δίκιο. Κέρδισες τη θέση σου στην Ιστορία. :jerking:

Τράβα γράψε καμιά αίτηση για το νόμο Κατσέλη τώρα, να βγει το μεροκάματο.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Κι εγώ έμαθα την Μαλίν ρε τύπε (καλή ομάδα - τότε). Την Γκέτεμποργκ και την Άντερλεχτ που τις ήξερες; Μόνο όσες έπαιζαν σε τελικούς ή με ελληνικές ομάδες ξέραμε.
ΑΝ δεν ήξερες τη Γκέτεμποργκ και την ΆΝτερλεχτ φίλε τότε μάλλον δεν έβλεπες μπάλα. Την πορεία του ΠΑΟ το 85 δηλαδή δεν τη θυμάσαι που απέκλεισε τη Γκέτεμποργκ στα προημιτελικά;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ΑΝ δεν ήξερες τη Γκέτεμποργκ και την ΆΝτερλεχτ φίλε τότε μάλλον δεν έβλεπες μπάλα. Την πορεία του ΠΑΟ το 85 δηλαδή δεν τη θυμάσαι που απέκλεισε τη Γκέτεμποργκ στα προημιτελικά;

Με επιβεβαιώνεις. Την μάθαμε γιατί έπαιξε με ελληνική ομάδα. Και μην μου πεις ότι ήξερες τότε την Λίντφιλντ.....

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Ρε μαν, ποιες ομάδες ήξερες πριν το στοίχημα και το Internet?  :think:
Νομίζω ότι απάντησα μαν, αν είσαι του '74 και δεν ήξερες το 1990 40-50 ξένες ομάδες τότε μάλλον διάβαζες πολύ και δεν έβλεπες μπαλίτσα. ;)

Αρκετά όμως το γαμήσαμε το θρεντάκι δε νομίζεις;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Νομίζω ότι απάντησα μαν, αν είσαι του '74 και δεν ήξερες το 1990 40-50 ξένες ομάδες τότε μάλλον διάβαζες πολύ και δεν έβλεπες μπαλίτσα. ;)

Αρκετά όμως το γαμήσαμε το θρεντάκι δε νομίζεις;
Εγώ το 1990 ήξερα 6-7 ομάδες από Ιταλία, καμιά ντουζίνα από Αγγλία, από Γαλλια 3-4 (μη λέω και πολλές), άλλες 10 από Ισπανία, πορτογαλλία 3, και Βέλγιο 3, και Ισπανία 4.
Δηλαδή όχι πάνω από 30-35.
Μάλλον δεν εβλεπα μπαλίτσα. Αλλά εσύ το 1990 ήξερες 50 ξένες ομάδες;;;; Τι λες ρε τέρας!!!

Ναι το γαμήσαμε το θρεντάκι. Γι αυτό

ΜΟΝΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ. Σκρτλ και τουρε το καλοκαίρι ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! Μόγιες ΜΕΙΝΕ :grin:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Μπλα μπλα μπλα..

Να εισαι οπαδος της Μαντσεστερ Γιουναιτεντ και να ακους οτι ο ΟΣΦΠ εφαγε 3 γκολ για πλάκα στην έδρα του απο μια ομαδα που δεν έκανε τιποτα φοβερο , απλά πιεσε λίγο.  :2funny: :2funny: :2funny: Μογες φορ έβερ  :rockon: :rockon: :rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
πηγε με την πορτα στο γηπεδο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/England/article2669679.ece/BINARY/w620/erw.jpg[/img[/URL]]

και ενας δικος μας ειχε σκασει παλια στη θυρα 7 με μια πορτα αυτοκινητου...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Να εισαι οπαδος της Μαντσεστερ Γιουναιτεντ και να ακους οτι ο ΟΣΦΠ εφαγε 3 γκολ για πλάκα στην έδρα του απο μια ομαδα που δεν έκανε τιποτα φοβερο , απλά πιεσε λίγο.   :2funny: :2funny: :2funny: Μογες φορ έβερ  :rockon: :rockon: :rockon:
Στημενα και τα 2 τυπε.Οπως οι παιχτες της μαντσεστερ μαρκαραν με τα ματια την τριτη,
το ιδιο εκαναν χθες και οι γαυροι...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Άντε φτου και από την αρχή.
Είμαι ΑΕΚ. Στην Αγγλία υποστηρίζω Λιβερπουλ, στην Γερμανία Ντορμουντ, στην Ιταλία Ναπολι, και στην Ισπανία Ατλέντικο (τι ντερμπαρα ήταν αυτή  :rockon: :rockon: :rockon: ).
ΑΝ παίξει η ΑΕΚ με οποιαδήποτε απ αυτές τις ομάδες θα είμαι ΑΕΚ. Αν παίξει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη Ελληνική ομάδα μ αυτές τις ομάδες θα υποστηρίζω ΑΥΤΕΣ τις ομάδες.
Αλλά από την άλλη να σου πω κάτι; Είναι ο άλλος από τη Καβάλα και αντί να υποστηρίζει την ομάδα της πόλης του είναι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ κτλπ; Αυτό γιατί δε σου κάνει εντύπωση; Σ οποιαδήποτε χώρα να πας θα δεις πως οι κάτοικοι ενός χωριού υποστηρίζουν ΠΡΩΤΑ την ομάδα τους και μετα κάποια άλλη (και αν) Αν πας στην Αγγλία στο Στόουκ δύσκολα θα βρεις κάποιον γηγενή κάτοικο να είναι Μαν Γιου ή Λίβερπουλ ή κάτι άλλο. Οπότε όσο εντύπωση σου κάνει ΕΣΕΝΑ που ΕΓΩ υποστηρίζω Λίβερπουλ και βγάζω και πάθος μ αυτή την ομάδα (ή τη Νάπολι ή την Ατλέντικο) άλλο τόσο μου κάνει εμένα εντύπωση που ο άλλος είναι από το Ηράκλειο της Κρήτης και είναι φόλα γαύρος.
Αλλα όπως είπες. Γούστα είναι αυτά

αφού συμφωνούμε στο τέλος, το σεντόνι τι το γράφεις;;;  :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Για να σου δώσω να καταλάβεις. Προς το τέλος της δεκαετίας του 80 περιμέναμε πως και πως με τον αδερφό μου (γαύρος αυτός) την Αθλητική Κυριακή. Πέρα ότι θέλαμε να δούμε τα στηγμιότυπα από το παιχνίδι της ΑΕΚ ή του ΟΣΦΠ, αν και εφόσον δεν είχαμε πάει γήπεδο, περιμέναμε να μάθουμε τι έκανε η Λιβερπουλάρα στο πρωτάθλημα (ΜΟΝΗ ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ). Τότε στην Ιταλία η Νάπολι του Μαραντόνα πετούσε και ήταν η ΒΑΣΙΚΗ αντίπαλος της Μίλαν. Εγώ Ναπολι, ο αδερφός μου Μίλαν. Όταν είχε πάρει το τελευταίο πρωτάθλημα η Νάπολι το τι καζούρα έκανα στον αδερφό μου δε λέγεται.
Και σου ξαναλέω. Να κάτσεις να δεις ΤΙ από το Ελληνικό πρωτάθλημα; Βγάλε έξω το χθεσινό ντέρμπι. Αυτή είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι το πρωταθλημά μας είναι σούπα. Έχει τελιώσει από τον Νοέμβρη ουσιαστικά. Άντε να έχει ενδιαφέρον για το ποιος θα κάνει παρέα στον Άρη ή για το ποια θα είναι η 4 άδα για τις θέσεις 2-5.

ναι ρε φίλε, άρα πρώτα κοιτούσες τι έκανε η ομάδα σου εντός ελλάδας και μετά τι έγινε σε κάποια άλλη χώρα...
δεν ξυπνούσες την κυριακή σου με αγωνία τι θα γίνει στο Νάπολι-Κατάνια (τυχαίο το παράδειγμα)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ΕΚ προοιμίου λάθος ο συλλογισμός σου γιατί οι παίκτες του στοιχήματος είναι ένα μικρό μέρος του συνόλου άρα δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να έμαθαν οι περισσότεροι τις ξένες ομάδες μέσω του στοιχήματος. Αρκετά απλό για σένα δικηγόρε ή το θες σε ταλιράκια;

Σε βρήκε η Ιστορία να σε δικαιώσει ή ακόμα; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν έχει άδικο, αφού μαζί με το στοίχημα ήρθε καπάκι και η ενημέρωση ανά 5λεπτο απο τα αθλητικά ραδιόφωνα...
κάθε λίγο είχε διακοπή στο πρόγραμμα γιατί μπήκε γκολ στο τάδε ματς, οπότε όλοι ακούγαμε νέες ομάδες...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Εγώ το 1990 ήξερα 6-7 ομάδες από Ιταλία, καμιά ντουζίνα από Αγγλία, από Γαλλια 3-4 (μη λέω και πολλές), άλλες 10 από Ισπανία, πορτογαλλία 3, και Βέλγιο 3, και Ισπανία 4.
Δηλαδή όχι πάνω από 30-35.
Μάλλον δεν εβλεπα μπαλίτσα. Αλλά εσύ το 1990 ήξερες 50 ξένες ομάδες;;;; Τι λες ρε τέρας!!!

Ναι το γαμήσαμε το θρεντάκι. Γι αυτό

Γρηγοράκη έβλεπες μπαλίτσα αλλά από μαθηματικά σκράπας. 7+12+4+10+3+3+4=43 άρα μάλλον δεν έπεσα έξω.  ;)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
πηγε με την πορτα στο γηπεδο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/England/article2669679.ece/BINARY/w620/erw.jpg[/img[/URL]]

και ενας δικος μας ειχε σκασει παλια στη θυρα 7 με μια πορτα αυτοκινητου...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

Τύπε υπήρξε περιστατικό πριν λίγα χρόνια στην Ιταλία, σε αγώνα Ίντερ-Αταλάντα που έβαλαν στο γήπεδο σκουτεράκι και μάλιστα το έριξαν απ' το πάνω διάζωμα!

[URL unfurl="true"]http://youtu.be/L_Nu6HKVSmk[/URL]

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Κάτι άκουσα για Γουέμπ στο σημαντικότατο παιχνίδι μας στις 16/3.  :idiot:

Συνημμένα

• Howard-Webb---Twitter-007.jpg
    Howard-Webb---Twitter-007.jpg
    22,9 KB · Εμφανίσεις: 18

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κάτι άκουσα για Γουέμπ στο σημαντικότατο παιχνίδι μας στις 16/3.  :idiot:

Αφού ο τσίχλας πρέπει να σώσει τον διάδοχό του φυσικό είναι να βάλουν τον τιτανοτεράστιο Γουεμπ που μας έχει σφάξει φέτος. Εξάλλου γιατί ζουν οι προπονητές και οι οπαδοί της ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ γιουν; Για μια νίκη απέναντι στη Λιβερπουλ. Δε τους έχει μείνει άλλη χαρά. Μ αυτό το παιχνίδι κοιμούνται και ξυπνανε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αφού ο τσίχλας πρέπει να σώσει τον διάδοχό του φυσικό είναι να βάλουν τον τιτανοτεράστιο Γουεμπ που μας έχει σφάξει φέτος. Εξάλλου γιατί ζουν οι προπονητές και οι οπαδοί της ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ γιουν; Για μια νίκη απέναντι στη Λιβερπουλ. Δε τους έχει μείνει άλλη χαρά. Μ αυτό το παιχνίδι κοιμούνται και ξυπνανε
Ουτε αυτο που λες στεκει.απο το 2010 εχει 8 νικες η Μαντσεστερ εναντι 3 της Λιβε.
Συνολικα εχουμε 70 εμεις και 59 εσεις.Οποτε μαλλον το αντιθετο ισχυει.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

O Γουέμπ όχι μόνο φέτος (σε ντέρμπι αλλά και στο κύπελλο με Άρσεναλ πχ) αλλά ΠΑΝΤΑ μας πήγαινε και μας πηγαίνει πίπα κώλο  :headbang:

Έτσι και δώ κι άλλη σφαγή σε ντέρμπι, θα ξενερώσω άσχημα  :S

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Του καριόλη, αλλά και ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ, Μουρίνιο του γεννανε και τα κοκόρια του. Έρχεται το χειμώνα η Γιουν του δίνει 45μύρια για τον παγκίτη Μάτα. Το καλοκαίρι θα του δώσει 25 μύρια η Ίντερ για το ΠΟΥΘΕΝΑΜΑΝΑΤΖΗ (πλέον) Τόρρες. Θα βγει στην αγορά το καλοκαίρι με αβάβτα 70μύρια συν τ όποια του δώσει ο Αμπρά και θα τα θερίσει όλα. Όταν μερικές φορές ο τύπος είναι κολόφαρδος (και οι άλλοι που αγοράζουν παγκίτες ΑΜΠΑΛΟΙ) !!!!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ουτε αυτο που λες στεκει.απο το 2010 εχει 8 νικες η Μαντσεστερ εναντι 3 της Λιβε.
Συνολικα εχουμε 70 εμεις και 59 εσεις.Οποτε μαλλον το αντιθετο ισχυει.
Μάλιστα. Δηλαδή μέχρι το 2010 για 15 δηλαδή περίπου χρόνια δικής μου (κατ εσέ) ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ το σκορ μας ήταν 62 εσύ 56 εγώ (και με Γουεμπ και σια τσιρακίων του τσίχλα να σε σπρώχνει όταν κολλούσες  ;) ) Δηλαδή ΠΟΣΟ ήταν ΠΡΟ 1992; 10 εσύ 46 εγώ;;;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δηλαδή κάπου το 2025 εσύ θα έχεις 75 και εγώ 105;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom