Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
να εισαι υπερηφανος αγορι μου...οπως κι εγω ειμαι για τον τιτλο του 68...δεν γινετια ομως να μου λες οτι δεν μπορων να συγκριθω μαζι σου αυτη τη στιγμη οταν εσενα η τελευταια σου μεγαλη ομαδα ηταν το 86 κι εγω σαρωνων τα παντα μια 20ετια..ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ...

με τη λογικη του δεν εχεις κανει αυτα που καναμε,δενε χεις κανει ποτε τρεμπλ!!!!!!!

Επισκέπτης
Τώρα που το σκέφτομαι μερικοί πραγματικά πρέπει να είστε πολύ δυστυχισμένοι ποδοσφαιρικά!
Κάποιος που είναι παναθηναικός και λίβερπουλ και είναι 20 χρονών ας πούμε πως θυμάται ομάδες απο τα 7, τα τελευταία 13 χρόνια έχει πανηγυρίσει.......

1 πρωτάθλημα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
επισης το παραδειγμα που σου φερα ειναι αντιπροσωπευτικο..η νοτινγαμ εχει παρπαανω πρωταθληματα απο την τσελσι και παραπανω ευρωπικα και απο τις ..αρα η ιστορια της ειναι πουλ μεγαλυτερη,και παιζει στα ερασιτεχνικα..αλαλ με τη λογικη σας τι να της πουν η τσελσι και η αρσεναλ που πρωταγωνιστουν σε αγγλια και ευρωπη?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Τώρα που το σκέφτομαι μερικοί πραγματικά πρέπει να είστε πολύ δυστυχισμένοι ποδοσφαιρικά!
Κάποιος που είναι παναθηναικός και λίβερπουλ και είναι 20 χρονών ας πούμε πως θυμάται ομάδες απο τα 7, τα τελευταία 13 χρόνια έχει πανηγυρίσει.......αν ειναι ομως πανω απο 45...μετα το 67 οι γκει ξαναπηραν τιτλο ποτε;.....το 92;

1 πρωτάθλημα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Κάποιος που είναι παναθηναικός και λίβερπουλ και είναι 20 χρονών ας πούμε πως θυμάται ομάδες απο τα 7, τα τελευταία 13 χρόνια έχει πανηγυρίσει.......

Καλα εσυ ταρατσα εχεις φαει μεγαλο κολλημα με τον Παναθηναικο και τον κοσμο του και δεν ξερω για ποιον λογο.Μαλλον θα εχεις καμια ασχημη εμπειρια απο καποιον Παναθηναικο.Αποφασισε και εσυ τι ομαδα εισαι στην Ελλαδα γι ανα αρχισουμε τις συγκρισεις.Και εφοσον μιλας για 13 χρονια,ξεχασες αλλο ενα νταμπλ του Παναθηναικου.Να μετρας καλυτερα την επομενη φορα.

Επισκέπτης
Καλα εσυ ταρατσα εχεις φαει μεγαλο κολλημα με τον Παναθηναικο και τον κοσμο του και δεν ξερω για ποιον λογο.Μαλλον θα εχεις καμια ασχημη εμπειρια απο καποιον Παναθηναικο.Αποφασισε και εσυ τι ομαδα εισαι στην Ελλαδα γι ανα αρχισουμε τις συγκρισεις.Και εφοσον μιλας για 13 χρονια,ξεχασες αλλο ενα νταμπλ του Παναθηναικου.Να μετρας καλυτερα την επομενη φορα.
Είναι πολλά και τα μπερδεύω! :2funny:
Ναι με βάρεσε ένας βαζελος με το σουτιέν του την ώρα που το έβγαζε! :2funny: :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
επισης το παραδειγμα που σου φερα ειναι αντιπροσωπευτικο..η νοτινγαμ εχει παρπαανω πρωταθληματα απο την τσελσι και παραπανω ευρωπικα και απο τις ..αρα η ιστορια της ειναι πουλ μεγαλυτερη,και παιζει στα ερασιτεχνικα..αλαλ με τη λογικη σας τι να της πουν η τσελσι και η αρσεναλ που πρωταγωνιστουν σε αγγλια και ευρωπη?
Γιαυτον τον λογο λεω οτι δεν ειναι αντιπροσωπευτικο...Επειδη η Νοτιχαμ ειναι εξαφανισμενη απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη.Η Λιβερπουλ οντως στο πρωταθλημα εχει χασει την αιγλη της αλλα ειναι σταθερα στις πρωταγωνιστριες ομαδες και στην Αγγλια και στην Ευρωπη.Τελοσπαντων η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση σε αυτα που λεω εγω και αυτα που λες εσυ.Εγω ηθελα μονο να κανω ξεκαθαρο οτι δεν πρεπει να υποτιμουνται ουτε τα ''παλια'' ευρωπαικα της Λιβερπουλ.ουτε της Ρεαλ ουτε καμιας αλλης τοσο σπουδαιας ομαδας...

Επισκέπτης
Τους βάζελους τους πειράζω λόγω περσονα, πουλάει τρέλα σε άλλα thread και κάποιος πρέπει να τον βάζει στην θέση του! :rockon:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ναι με βάρεσε ένας βαζελος με το σουτιέν του την ώρα που το έβγαζε! :2funny: :2funny: :2funny:
καιμ εμενα το ιδιο....οταν ημουν αγγλια με χτυπησε το στρινγκ του μπεκαμ....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ο,τι να'ναι ταρατσα.Αποφασισε και εσυ τι ομαδα εισαι να τα πουμε.Προφανως εισαι και απο τους τυπους που ο,τι ακουνε το καταπινουν αμασητο.Τελοσπαντων επειδη εδω δεν ειναι thread για τον Παναθηναικο το κλεινω το ζητημα.

Επισκέπτης
Ο,τι να'ναι ταρατσα.Αποφασισε και εσυ τι ομαδα εισαι να τα πουμε.Προφανως εισαι και απο τους τυπους που ο,τι ακουνε το καταπινουν αμασητο.Τελοσπαντων επειδη εδω δεν ειναι thread για τον Παναθηναικο το κλεινω το ζητημα.
Εγώ είμαι με όλους και με όλα!

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Γιαυτον τον λογο λεω οτι δεν ειναι αντιπροσωπευτικο...Επειδη η Νοτιχαμ ειναι εξαφανισμενη απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη.Η Λιβερπουλ οντως στο πρωταθλημα εχει χασει την αιγλη της αλλα ειναι σταθερα στις πρωταγωνιστριες ομαδες και στην Αγγλια και στην Ευρωπη.Τελοσπαντων η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση σε αυτα που λεω εγω και αυτα που λες εσυ.Εγω ηθελα μονο να κανω ξεκαθαρο οτι δεν πρεπει να υποτιμουνται ουτε τα ''παλια'' ευρωπαικα της Λιβερπουλ.ουτε της Ρεαλ ουτε καμιας αλλης τοσο σπουδαιας ομαδας...

η λιβερπουλ στην αγγλια δεν πρωταγωνιστει...μην λεμε οτι θελουμε..η καλυτερη της θεση εδω και 20 χρονια ειναι η τριτη με 20 ποντους διαφορα απο τον πρωτο...

επισης στην ευρωπη ξαπαιξε στο τσαμπιονς λιγκ στο 2001 λογω του οτι ανοιξε για ομαδες κατω απο τη δευτερη θεση κι επισης ακομη και το μοναδικο τσαμπιονς λιγκ που χει παρει στη συγχορνη ιστορια της,ηταν μεγαλη μαγκια στον τελικο,αλλα εγω αν η μαντσεστερ γινοταν κομπαρσος στο πρωταθλημα κατεβαζοντας παιδακια και βγαινοντας 5ος για να παιζω σε φουλ ρυθμους 1 φορα ανα 15 μερες στην ευρωπη οπως εκανε η λιβερπουλ εκεινη τη χρονια δεν θα το χαιρομουνα εξισου..προτιμω να αποκλειομαι στην τετραδα οπως 5-6φορες η μαντσεστερ απο το 94 και μετα αλλα αν διεκδικω τα παντα και τελικα αν κατακτω τα παντα 2 φορες παρα αυτο...

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
αντε παλι.....

7 συμμετοχες σε τελικο Champions League/κυπελλου πρωταθλητριων η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ....

3 συμμετοχες η μαντσεστερ.....

ολα τα αλλα ειναι για να γελαει ο κοσμος.....
ποια μαντσεστερ ρε παιδια; πολυ μικρη μπροστα στη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.....

Επισκέπτης
αντε παλι.....

7 συμμετοχες σε τελικο Champions League/κυπελλου πρωταθλητριων η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ....

Μπλα μπλα μπλα μπλα!
Καλά τα λες!
Το πολυ προ και το fm δεν κάνει καλο!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
αντε παλι.....

αντε παλι..58 τιτλους συνολαικα η λιβερπουλ,53 η μαντσεστερ..ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ..

επισης 2 τελικοι τσαμπιονς λιγκ η λιβερπουλ 2 η μαντσεστερ..ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ..

Κι επισης 4 ευρωπαικους τελικους γενικα μονο νικες η μαντσεστερ...Οταν το ποσοστο μας πεσει κατω απο 100% θα συγκριθουμε με τη λιβερπουλ...

μηπως να μετρησουμε συμμετοχες σε 4αδα τσαμπιονς λιγκ?γιατι απο κουπες παμε σε συμμετοχες...Μηπως θες να μετρησουμε και μεταξυ μας νικε΅?μπα δεν σε παιρνειθ

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μπλα μπλα μπλα μπλα!
Καλά τα λες!
Το πολυ προ και το fm δεν κάνει καλο!

λοιπον για να τελειωνουμε....respect απο εμενα στη μαντσεστερ, πραγματικα πολυ καλη ομαδα....ομως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ....
[move][size=18pt]
5[/size]
[/move]

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
δεν ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια της λιβερπουλ...γιατι η λιβερπουλ απλα μας κανει τ αρχιδια εδω και παρα πολλα χρονια!!!!!!!!!!!

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16

ρε φιλε ο ανθρωπος ειναι λιγο παοκ, λιγο αεκ και στην αγγλια μαντσεστερ....μαλιστα....αεκ και παοκ...οπως καταλαβαινεις μιλαμε για πικρα, για πολυ πικρα....παλι καλα που εχει και τη μαντσεστερ για να γελασει λιγο το χειλακι του 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom