Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,1%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 94 28,4%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,1%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    331
OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε φιλε ο ανθρωπος ειναι λιγο παοκ, λιγο αεκ και στην αγγλια μαντσεστερ....μαλιστα....αεκ και παοκ...οπως καταλαβαινεις μιλαμε για πικρα, για πολυ πικρα....παλι καλα που εχει και τη μαντσεστερ για να γελασει λιγο το χειλακι του 
καλά ρε φάλαινα....
δεν έχεις καταλάβει γιατί ζυγίζει 200 κιλά;
Το άτομο τρώει συνέχεια πα την πίκρα.......
Ακου λίγο ΠΑΟΚ και λίγο ΑΕΚ....
και μιλάει για 20χρονους ο καραγκιόζης......

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
το λιβερπουλ παντως εχει παραπανω χρονια να παρει πρωταθλημα απο την αεκ!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Ρε μάγκες έχετε ανοίξει ειδικό thread για το λιβερπουλάκι, πηγαίνετε εκεί να συζητήσετε για τα παλιά σαν τους συνταξιούχους, μπορείτε να συμβουλευτείτε την εφορία αρχαιοτήτων να σας βοηθήσουν λίγο!
Αφήστε εδώ να συζητάνε σύλλογοι που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα, βαριέμαι να ασχολούμαι με τους αιώνιους 4ους!

Εδω το λινκ της υπηρεσίας που θα χρειαστείτε για την ανάλυση της ομάδας σας! :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ταρατσα τοσο καιρο μας κανεις μαθηματα ηθους γιατι μπινελικωνομαστε στα αθλητικα θρεντ
στο θρεντ για το πουστροπρωταθλημα εχεις ξεπερασει εμενα τον παλερμο τον πλεζουρ και την ορκα μαζι
:birdman:

Επισκέπτης
ταρατσα τοσο καιρο μας κανεις μαθηματα ηθους γιατι μπινελικωνομαστε στα αθλητικα θρεντ
στο θρεντ για το πουστροπρωταθλημα εχεις ξεπερασει εμενα τον παλερμο τον πλεζουρ και την ορκα μαζι
1ον δεν έβρισα κανέναν! :tickedoff:
2ον πρέπει να έχω σπάσει ρεκορ πμ με απειλές και ύβρεις, από όλες τις ομάδες εσωτερικού και εξωτερικού! :rockon: :rockon: :rockon:
3ον Έχω χεστεί πάνω μου κάνε κάτι! :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
2ον πρέπει να έχω σπάσει ρεκορ πμ με απειλές και ύβρεις, από όλες τις ομάδες εσωτερικού και εξωτερικού! :rockon: :rockon: :rockon:
τωρα καταλαβα οταν με ρωταγες παλια για τις φωτο που ποσταρα,γιατι το εκανες?
με εχεις ξεπερασει :grin:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ταράτσα κάνω ότι θες αρκεί να μη χέζεις.....
Τρόμος με πιάνει σκεφτόμενος τον κώλο σου......
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Επισκέπτης
ταράτσα κάνω ότι θες αρκεί να μη χέζεις.....
Τρόμος με πιάνει σκεφτόμενος τον κώλο σου......
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Καλυτερα θα κανεις να σε πιανει τρομες σκεφτομενος τι θα παθει ο δικος σου κωλος! :knuppel: :bottom: :knockinb: Χειροτερος και απο του Λιλα θα γινει! :uglystupid: :boobies:  :birdman:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλυτερα θα κανεις να σε πιανει τρομες σκεφτομενος τι θα παθει ο δικος σου κωλος! :knuppel: :bottom: :knockinb: Χειροτερος και απο του Λιλα θα γινει! :uglystupid: :boobies:  :birdman:
εσένα δε σε γαμάω λέμε......
Είμαι ο Ασπρούλης και είμαι Αρωσσος θα λες...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι έγινε ρε παιδιά?.....γαμηθήκατε ή θα περιμένουμε πολύ ακόμα?....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μεγαλη μπουκια φαε...
αλπίνε........ Εχεις πάρει πολύ αέρα και εγώ δεν καθαρίζω με τσαμπουκάδες όπως ο αρίωνας....
Στέλνω 10 ρωσσοπουτανάκια στο νησί και θα σε αποτελειώσω... Στην Παναγία τη Φανερωμένη θα ζητάς έλεος.......

Επισκέπτης
αλπίνε........ Εχεις πάρει πολύ αέρα και εγώ δεν καθαρίζω με τσαμπουκάδες όπως ο αρίωνας....
Στέλνω 10 ρωσσοπουτανάκια στο νησί και θα σε αποτελειώσω... Στην Παναγία τη Φανερωμένη θα ζητάς έλεος.......

στειλε πρωτα και μετα τα λεμε :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom