Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,1%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 94 28,4%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,1%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    331

Επισκέπτης
ταρατσα ενταξει, ειπαμε.... καζουρα, χαβαλο να κανουμε...οχι ομως και να συγκρινουμε τη μαντσεστερ με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...αυτο ειναι πολυ χοντρο...γελαει ο κοσμος
Πλέον είσαι ο αιώνιο τέταρτος της Αγγλίας, έχεις δίκιο! Τι να συγκρίνω? Τα λιμά με τους πρωταθλητές?

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΕΧΩ κερδισει απο τωρα τη φουλαμ γιατι υποστηριζω την μαντσεστερ που τετοια ματσακι εδω και 2 δεκαετιες τα καθαριζει με τη μηχανη στο χαλαρο...οχι σαν τη λιβερπουλ που φερνει χ με τη στοουκ και κερδιζει κατα λαθος την μπορο,ουτε σαν τους αλλους τους απιθανους που χασαν απο τη χαλα σημερα...

η νοοτροπια οπως σου πα ειναι οτι ενω υποστηριζετε μια ομαδα που καποτε ηταν πολυ μεγαλη αυτη τη στιγμη πανηγυριζετε επειδη ειστε πρωτοι τελος σεπτεμρβη,κατι που ξαναλεω εχει κανει και η νεοφωτιστη μπολτον κι επειδη κερδισατε μετα απο 8 χρονια την μαντσεστερ στην εδρα σας..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΙΚΡΗς ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΗ?

εγω σου εξηγησα γιατι δεν θεωρω τηνλιβερπουλ στη ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙ μεγαλη ομαδα...ειχε κανει κατι πολυ μεγαλο αρχες δεκαετιας του 80...τοτε στην αγγλια οι οπαδοι πλακωνονταν,πρωθυπουργος εδω ηταν ο αντρεας,ο γκαλης μολις ειχε ερθει στην ελλαδα και η γιουγκοσλαβια ηταν ενωμενη..ε δεν θα μου λεει καποιος οτι δεν μπορω να μιλησω εγω που χω βαρεθει να σηκωνω κουπες μια 2οετια επειση καποτε ηταν εγαλη ομαδα..δλδ η νοτινγχαμ φορεστ που παιζει ερασιτεχνικο κι ειχε παρει 2 ευρωπαικα να τη λεει στην αρσεναλ και την τσελσι?σωστα?

επειδή είσαι και ολίγον άμπαλλος και ολίγον ανιστόρητος και ολίγον αστοιχείωτος........
Εάν δεν υπήρχε το Χέιζελ, ακόμα στο ΟΥέφα θα πηγαίνατε μαλάκες..........

Επισκέπτης
Δηλαδη τι να κανουν?Να κλαινε?Ρε πατε καλα?'Η μηπως να λενε οχι δεν θα πανηγυρισω,επειδη εχω να την νικησω 7 χρονια?Ημαρτον ρε κουλαρετε.
Εγώ δεν θα καθόμουν να πανηγυρίζω 2 εβδομάδες τώρα με ομάδες τέτοιου επιπέδου μια νίκη και εννοώ παικτικου επιπέδου!

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για πες μου σε τι δεν μπορει να συγκριθει?πρωταθληματα?18-17..κυπελλα περισσοτερα η μαντσεστερ,ευρωπαικα?5-3.τσαριτυ?περισσοτερα η μαντσεστερ..διηπειρωτικα?περισσοτερα η μαντσεστερ...μεταξυ μας νικες?περισσοτερες η μαντσεστερ..ΣΕ ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ?Εχετε μεινει 10 χρονια πισω...και η ψαλιδα στους τιτλους που μας ζαλιζετε εχετε κλεισει παρα πολυ....Οι ομαδες πλεον ειναι ισαξιες..σας αρεσει δνε σας αρσει
πριν ήμουνα ο ηρακλής της αγγλίας...
τώρα είμαστε ισάξιοι...
Πολύ κάψιμο λέμε.....

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
liverpool fc-58 τιτλους
manchester united-53 τιτλους...

για 5 κουπες διαφορα δεν μπορουμε να συγκριθουμε?ειδικα οταν εσεις δεν υπαρχετε 20 χρονια?

Επισκέπτης
επειδή είσαι και ολίγον άμπαλλος και ολίγον ανιστόρητος και ολίγον αστοιχείωτος........
Εάν δεν υπήρχε το Χέιζελ, ακόμα στο ΟΥέφα θα πηγαίνατε μαλάκες..........
Και αν δεν υπήρχε το μοναχο δεν θα υπήρχες καν μπαγλαμα! :birdman:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ δεν θα καθόμουν να πανηγυρίζω 2 εβδομάδες τώρα με ομάδες τέτοιου επιπέδου μια νίκη και εννοώ παικτικου επιπέδου!
ρε μαλάκα εγώ σου κάνω χάβαλο και συ μου ποστάρεις ανιμέιντεντ σηματάκια της πουστρομάδας του νησιού....
Αει πάρε τα πελέ μου πάλι ρε.....

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
αν δεν υπηρχε το μοναχο που σκοωθηκε η ομαδα οχι οπαδοιθ βρε τουβλο δεν θα υπηρχατε στον χαρτη..

κι επειδη απο το διαβασμα εχεις καει εισαι ο ηρακλης ης αγγλιας εδω και 20 χρονια..που η καλυτερη σου θεση ειναι η 3η..ιστορικα εισια μεγαλη ομαδα,αλλα ιστορικα!!!!!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Kαι άλλος άσχετος, απορώ γιατί ασχολείστε με το αγγλικό ποδόσφαιρο!

Eδώ πολύ πριν κάνει ομάδα η Λίβερπουλ!
_41050610_manutd_ap_238.jpg
για την ταμπακιερα ομως.....σχετικε;;;;;;

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν δεν υπηρχε το μοναχο που σκοωθηκε η ομαδα οχι οπαδοιθ βρε τουβλο δεν θα υπηρχατε στον χαρτη..

κι επειδη απο το διαβασμα εχεις καει εισαι ο ηρακλης ης αγγλιας εδω και 20 χρονια..που η καλυτερη σου θεση ειναι η 3η..ιστορικα εισια μεγαλη ομαδα,αλλα ιστορικα!!!!!!

μιλάμε το μυαλό σου είναι μπεμπελάκ........πολτός.... φρουτοχυμός......
είμαι μεγάλη ομάδα αλλά ιστορικά.......
ρε τι γίνεται......

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
1-1 λεει?σε μας σκοτωθηκε η καλυτεηρ ομαδα ολων των εποχων και σ αυτους αγγλοι χουλιγκαν!!!!ΕΛΕΟΣ...

και στο φιναλε και το 68 η πρωτη κουπα δικια μας και εμτα το χειζελ εμεις ξαναφεραμε πρωτοι κουπα...

συμπερασμα..αν δνε ηταν η μαντσεστερ να ανεβαζει το επιπεδο στο νησι να δω τι θα ακαντε...Απλα μας μιμειστε...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ΕΧΩ κερδισει απο τωρα τη φουλαμ γιατι υποστηριζω την μαντσεστερ που τετοια ματσακι εδω και 2 δεκαετιες τα καθαριζει με τη μηχανη στο χαλαρο...οχι σαν τη λιβερπουλ που φερνει χ με τη στοουκ και κερδιζει κατα λαθος την μπορο,ουτε σαν τους αλλους τους απιθανους που χασαν απο τη χαλα σημερα...

η νοοτροπια οπως σου πα ειναι οτι ενω υποστηριζετε μια ομαδα που καποτε ηταν πολυ μεγαλη αυτη τη στιγμη πανηγυριζετε επειδη ειστε πρωτοι τελος σεπτεμρβη,κατι που ξαναλεω εχει κανει και η νεοφωτιστη μπολτον κι επειδη κερδισατε μετα απο 8 χρονια την μαντσεστερ στην εδρα σας..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΙΚΡΗς ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΗ?

εγω σου εξηγησα γιατι δεν θεωρω τηνλιβερπουλ στη ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙ μεγαλη ομαδα...ειχε κανει κατι πολυ μεγαλο αρχες δεκαετιας του 80...τοτε στην αγγλια οι οπαδοι πλακωνονταν,πρωθυπουργος εδω ηταν ο αντρεας,ο γκαλης μολις ειχε ερθει στην ελλαδα και η γιουγκοσλαβια ηταν ενωμενη..ε δεν θα μου λεει καποιος οτι δεν μπορω να μιλησω εγω που χω βαρεθει να σηκωνω κουπες μια 2οετια επειση καποτε ηταν εγαλη ομαδα..δλδ η νοτινγχαμ φορεστ που παιζει ερασιτεχνικο κι ειχε παρει 2 ευρωπαικα να τη λεει στην αρσεναλ και την τσελσι?σωστα?
Το παραδειγμα που μου δινεις δεν ειναι αντιπροσωπευτικο(νοτιχαμ με αρσεναλ,τσελσι).Εγω απλα λεω οτι η ιστορια μιας ομαδας ειναι κατι το δεδομενο και δεν μπορει ο καθενας να κρινει μονο για την περιοδο που ζει αυτος.Ο οπαδος εχει το δικαιωμα να αναφερεται και να υπερηφανευεται για τιτλους που εχει κατακτησει η ομαδα του ακομα και το 1800 που λεει ο λογος.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το παραδειγμα που μου δινεις δεν ειναι αντιπροσωπευτικο(νοτιχαμ με αρσεναλ,τσελσι).Εγω απλα λεω οτι η ιστορια μιας ομαδας ειναι κατι το δεδομενο και δεν μπορει ο καθενας να κρινει μονο για την περιοδο που ζει αυτος.Ο οπαδος εχει το δικαιωμα να αναφερεται και να υπερηφανευεται για τιτλους που εχει κατακτησει η ομαδα του ακομα και το 1800 που λεει ο λογος.
σωστός ο βαζελάκος......

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
εισαι μεγαλη ομαδα στην ιστορτια ρε παπαρα..οπως μεγαλη καποτε ηταν η νοτινγχαμ..καποτε ηταν ο αγιαξ..καποτε ηταν η στεαουα...

πλεον εισια μικρομεσαια ομαδα που παλευει να παρει το πρωτο της πρωτ;θλημα μετα απο 20 χρονια...μα ποσο μαλακας μπορειο να σαι?η μαλλον ποσο κομπλεξικος?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
1-1 λεει?σε μας σκοτωθηκε η καλυτεηρ ομαδα ολων των εποχων και σ αυτους αγγλοι χουλιγκαν!!!!ΕΛΕΟΣ...

και στο φιναλε και το 68 η πρωτη κουπα δικια μας και εμτα το χειζελ εμεις ξαναφεραμε πρωτοι κουπα...

συμπερασμα..αν δνε ηταν η μαντσεστερ να ανεβαζει το επιπεδο στο νησι να δω τι θα ακαντε...Απλα μας μιμειστε...
κατα την ηλικια σου καλη η :bigdick:.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom