ΕΧΩ κερδισει απο τωρα τη φουλαμ γιατι υποστηριζω την μαντσεστερ που τετοια ματσακι εδω και 2 δεκαετιες τα καθαριζει με τη μηχανη στο χαλαρο...οχι σαν τη λιβερπουλ που φερνει χ με τη στοουκ και κερδιζει κατα λαθος την μπορο,ουτε σαν τους αλλους τους απιθανους που χασαν απο τη χαλα σημερα...
η νοοτροπια οπως σου πα ειναι οτι ενω υποστηριζετε μια ομαδα που καποτε ηταν πολυ μεγαλη αυτη τη στιγμη πανηγυριζετε επειδη ειστε πρωτοι τελος σεπτεμρβη,κατι που ξαναλεω εχει κανει και η νεοφωτιστη μπολτον κι επειδη κερδισατε μετα απο 8 χρονια την μαντσεστερ στην εδρα σας..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΙΚΡΗς ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΗ?
εγω σου εξηγησα γιατι δεν θεωρω τηνλιβερπουλ στη ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙ μεγαλη ομαδα...ειχε κανει κατι πολυ μεγαλο αρχες δεκαετιας του 80...τοτε στην αγγλια οι οπαδοι πλακωνονταν,πρωθυπουργος εδω ηταν ο αντρεας,ο γκαλης μολις ειχε ερθει στην ελλαδα και η γιουγκοσλαβια ηταν ενωμενη..ε δεν θα μου λεει καποιος οτι δεν μπορω να μιλησω εγω που χω βαρεθει να σηκωνω κουπες μια 2οετια επειση καποτε ηταν εγαλη ομαδα..δλδ η νοτινγχαμ φορεστ που παιζει ερασιτεχνικο κι ειχε παρει 2 ευρωπαικα να τη λεει στην αρσεναλ και την τσελσι?σωστα?