Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329
OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όλοι σας αυτό είναι παπάρα στο γήπεδο το τραγουδάνε αυτό, ατέλειωτα κομπλεξικοί με τον αιώνιο γαμιά σας!
Λίβερπουλ γερά σε 7 χρόνια ξανα!
δεν είναι όλοι οι παοκτζήδες παλέρμο ρε παπάρα.
ξεκόλλα....
Ούτε όλοι οι λιβερπουλ αρρωστοι....
δε σε γαμάω γιατί αππολαμβάνω τα ρετιρέ..........
εσύ να μείνεις στο τριάρι του δευτέρου.... χοντρομούρη.....

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να λες παλι καλα που ηταν τα βουνα του μοναχου γιατι αμα δνε ηταν δεν θα χατε να μας λετε ουτε για την μεγαλη ιστορια σας...κομπλεξαρες..τοσα χρονια στην πιπα ομως..πιο πολλες κι απο οσες παιρνει μια πουτανα στη φυλης μας εχετε παρει..ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ

γιατι ολα αυτα ειναι ιστορια..εγω απο τοτε που γεννηθηκα δεν σεβομαι καμια λιβερπουλ...ο ηρακλης της αγγλιας εχει καταντησει...Κι επισης το ποσο ικροι εχετε γινει το αποδυκνειεται εσεις οι ιδοι οι οπαδοι της που πανηγυριζετε επειδη κερδισατε μεσα στο σπιτι σας την μαντσεστερ και επειδη ειστε τελος σεπτεμρβη πρωτοι...κατι που χει κανει και η μπολτον την χρονια που χε ανεβει...

ο ηρακλής έχει πάρει τσου λου;
ο ηρακλής έχεις πάρει γενικά τίποτα;
Σιγουρα εσύ έχει πάρει πρέζα.......

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΤΗς ΜΕΡΕΑς Ο ΑΛΛΟΣ...ΜΑΣ ΠΡΗΖΟΥΝ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ 18 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΑΛ..ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΣ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ...ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ...

οσο για το αιωνιος γαμιας οταν εχεις λιγοτερες νικες σε συνολο μεταξυ αμς ματς ειμαι ο αιωνιος γαμιας σου...καταλαβες λιβερπουλακι?

φιλε αστο....ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΡΑΕΙ.....καλη η μαντσεστερ δεν λεω, ομως δες καλυτερα μονος σου......
ξαναελα σε καμια 20αρια χρονια να τα ξαναπουμε....

CHAMPIONS LEAGUE TITLE

El Madrid 9 (3x second)
Milan 7 (4x second)
Liverpool 5 (2x second)
Bayern 4 (3x second)
Ajax 4 (2x second)
Manchester United 3
Juventus 2 (5x second)
Benfica 2 (4x second)
Barcelona 2 (3x second)
Inter 2 (2x second)
Porto 2
Nottingham Forest 2
Celtic 1 (1x second)
Olympique Marseille 1 (1x second)
Steaua Bukarest 1 (1x second)
Aston Villa 1
Feyenoord 1
Hamburger SV 1
PSV Eindhoven 1

(2x second: Valencia, Stade Reims)

(1x second: Panathinaikos, FC Chelsea, AS Roma, AC Florenz, Sampdoria, Leeds United, Partizan Belgrad, Malmö FF, FC Brügge,
AS St. Etienne)

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
μονο η ευρωπη μετραει?αντε πες λοιπον σε εναν οπαδο της λιβερπουλ οτι ουτε φετος θα παρει πρωταθλημα...να δουμε τι θα σου πει...επισης για μας τους ελληνες μπορει να μετραει..στην αγγλια το πρωτο που μετραει δνε ειναι καντο πρωταθλημα τους..αλλα το κυπελλο αγγλιας...γι αυτο αλλωστε πριν το 57 δεν τους αφηναν καν να παιξουν στην ευρωπη...

επισης ο πινακας που μας εβγαλε εχει 4 κυπελλα της λιβερπουλ 25 χρονια πριν...αυτα μετρανε δλδ ε?ενω της ρεαλ οχι...

ρε τι ειστε εσεις ρε..οτι θελετε λετε//

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φιλε αστο....ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΡΑΕΙ.....καλη η μαντσεστερ δεν λεω, ομως δες καλυτερα μονος σου......

CHAMPIONS LEAGUE TITLE

El Madrid 9 (3x second)
Milan 7 (4x second)
Liverpool 5 (2x second)
Bayern 4 (3x second)
Ajax 4 (2x second)
Manchester United 3
Juventus 2 (5x second)
Benfica 2 (4x second)
Barcelona 2 (3x second)
Inter 2 (2x second)
Porto 2
Nottingham Forest 2
Celtic 1 (1x second)
Aston Villa 1
Feyenoord 1
Hamburger SV 1
PSV Eindhoven 1

(1x second: Panathinaikos, FC Chelsea, AS Roma, AC Florenz, Sampdoria, Leeds United, Partizan Belgrad, Malmö FF, FC Brügge,
AS St. Etienne)

ρε μη ασχολείσαι με τα κομπλέξια...

Επισκέπτης

CHAMPIONS LEAGUE TITLE

El Madrid 9 (3x second)
Milan 7 (4x second)
Liverpool 5 (2x second)
Bayern 4 (3x second)
Ajax 4 (2x second)
Manchester United 3
Juventus 2 (5x second)
Benfica 2 (4x second)
Barcelona 2 (3x second)
Inter 2 (2x second)
Porto 2
Nottingham Forest 2
Celtic 1 (1x second)
Aston Villa 1
Feyenoord 1
Hamburger SV 1
PSV Eindhoven 1

AS St. Etienne)
Άλλος ένα άσχετος απο το νησί πετάει την μαλακία της ημέρας!
Περσόνα αν έχεις τα αρχίδια πες του τι μετράει πιο πολύ στην αγγλία που  εκεί είμαστε πρωτοι αλλα εσύ έχεις 10 χρόνια να πάρεις κατσαρόλι!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Η Λίβερπουλ μίκρυνε στα μάτια του κόσμου όχι τόσο αγωνιστικά αλλά βασικά λόγω της νοοτροπίας που έχουν πλέον οι οπαδοί της!
Δηλαδη ποια νοοτροπια?Εγω απλα βρισκω περα για περα ακυρο να αποκαλεις με υποκοριστικο μια ομαδα για τους λογους που ανεφερα.

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
Άλλος ένα άσχετος απο το νησί πετάει την μαλακία της ημέρας!
Περσόνα αν έχεις τα αρχίδια πες του τι μετράει πιο πολύ στην αγγλία που και εκεί είστε πρωτοι αλλα με 20 χρόνια να πάρεις κατσαρόλι!

[size=15pt]5[/size]

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περσόνα αν έχεις τα αρχίδια πες του τι μετράει πιο πολύ στην αγγλία που  εκεί είμαστε πρωτοι αλλα εσύ έχεις 10 χρόνια να πάρεις κατσαρόλι!
δεν ξέρω.... είμαι κλεισμένος στο σπίτι και μελετάω................

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Και κατι αλλο.Η καθε ομαδα μαγκες εχει ιστορια πολυ πριν γεννηθει ο καθενας απο εμας.Το κριτηριο ''οσο ζω εγω...'' ειναι περα για περα ακυρο.

Επισκέπτης
Μέχρι στιγμής έχουμε 3 βάζελους και λιβερπουλ καμένους!
Δεν μπορεί να είναι τυχαίο! :2funny:
Ολυμπιακάρα και Μanu βρε καημένοι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
κακομοιρηδες νεοπλουτοι....οταν βλεπαμε εμεις κλεμενς,χιουζ,κεννεντυ,κουην,χαιγουεη....οι γκει επαιζαν με τη μπαρνσφιλντ...

Επισκέπτης
Δηλαδη ποια νοοτροπια?Εγω απλα βρισκω περα για περα ακυρο να αποκαλεις με υποκοριστικο μια ομαδα για τους λογους που ανεφερα.
Όταν πανηγυρίζεις για μια νίκη μετά απο 7 χρόνια τι είσαι? Μεγάλη ομάδα?
Αν είναι έτσι στο μυαλό σου οι μεγάλες ομάδες πάω πάσο δεν μπορω να σου εξηγήσω την λογική του ποδοσφαίρου!

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
ταρατσα ενταξει, ειπαμε.... καζουρα, χαβαλο να κανουμε...οχι ομως και να συγκρινουμε τη μαντσεστερ με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...αυτο ειναι πολυ χοντρο...γελαει ο κοσμος

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ΕΧΩ κερδισει απο τωρα τη φουλαμ γιατι υποστηριζω την μαντσεστερ που τετοια ματσακι εδω και 2 δεκαετιες τα καθαριζει με τη μηχανη στο χαλαρο...οχι σαν τη λιβερπουλ που φερνει χ με τη στοουκ και κερδιζει κατα λαθος την μπορο,ουτε σαν τους αλλους τους απιθανους που χασαν απο τη χαλα σημερα...

η νοοτροπια οπως σου πα ειναι οτι ενω υποστηριζετε μια ομαδα που καποτε ηταν πολυ μεγαλη αυτη τη στιγμη πανηγυριζετε επειδη ειστε πρωτοι τελος σεπτεμρβη,κατι που ξαναλεω εχει κανει και η νεοφωτιστη μπολτον κι επειδη κερδισατε μετα απο 8 χρονια την μαντσεστερ στην εδρα σας..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΙΚΡΗς ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΗ?

εγω σου εξηγησα γιατι δεν θεωρω τηνλιβερπουλ στη ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙ μεγαλη ομαδα...ειχε κανει κατι πολυ μεγαλο αρχες δεκαετιας του 80...τοτε στην αγγλια οι οπαδοι πλακωνονταν,πρωθυπουργος εδω ηταν ο αντρεας,ο γκαλης μολις ειχε ερθει στην ελλαδα και η γιουγκοσλαβια ηταν ενωμενη..ε δεν θα μου λεει καποιος οτι δεν μπορω να μιλησω εγω που χω βαρεθει να σηκωνω κουπες μια 2οετια επειση καποτε ηταν εγαλη ομαδα..δλδ η νοτινγχαμ φορεστ που παιζει ερασιτεχνικο κι ειχε παρει 2 ευρωπαικα να τη λεει στην αρσεναλ και την τσελσι?σωστα?

Επισκέπτης
κακομοιρηδες νεοπλουτοι....οταν βλεπαμε εμεις κλεμενς,χιουζ,κεννεντυ,κουην,χαιγουεη....οι γκει επαιζαν με τη μπαρνσφιλντ...
Kαι άλλος άσχετος, απορώ γιατί ασχολείστε με το αγγλικό ποδόσφαιρο!

Eδώ πολύ πριν κάνει ομάδα η Λίβερπουλ!
_41050610_manutd_ap_238.jpg

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ταρατσα ενταξει, ειπαμε.... καζουρα, χαβαλο να κανουμε...οχι ομως και να συγκρινουμε τη μαντσεστερ με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...αυτο ειναι πολυ χοντρο...γελαει ο κοσμος

για πες μου σε τι δεν μπορει να συγκριθει?πρωταθληματα?18-17..κυπελλα περισσοτερα η μαντσεστερ,ευρωπαικα?5-3.τσαριτυ?περισσοτερα η μαντσεστερ..διηπειρωτικα?περισσοτερα η μαντσεστερ...μεταξυ μας νικες?περισσοτερες η μαντσεστερ..ΣΕ ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ?Εχετε μεινει 10 χρονια πισω...και η ψαλιδα στους τιτλους που μας ζαλιζετε εχετε κλεισει παρα πολυ....Οι ομαδες πλεον ειναι ισαξιες..σας αρεσει δνε σας αρσει

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Όταν πανηγυρίζεις για μια νίκη μετά απο 7 χρόνια τι είσαι? Μεγάλη ομάδα?
Αν είναι έτσι στο μυαλό σου οι μεγάλες ομάδες πάω πάσο δεν μπορω να σου εξηγήσω την λογική του ποδοσφαίρου!
Δηλαδη τι να κανουν?Να κλαινε?Ρε πατε καλα?'Η μηπως να λενε οχι δεν θα πανηγυρισω,επειδη εχω να την νικησω 7 χρονια?Ημαρτον ρε κουλαρετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom