1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τουλάχιστον κατάλαβες το λόγο;Οχι αδερφε,μην το κανεις,δεν ειναι αναγκη. ;)
;) ;) ;) ;) ;) ;)
τουλάχιστον κατάλαβες το λόγο;Οχι αδερφε,μην το κανεις,δεν ειναι αναγκη. ;)
φιλε μου θα σου πω κατι απλο και θελω ναμε πιστεψεις..εγω μεχρι περσυ δεν ασχολιομουνα με τη λιβερπουλ..ο λογος που σας κανουμε καζουρα ειναι γιατι πιστεψατε οτι θα παρετε το πρωταθλημα υπερβολικα(οχι εσυ)εμεις σας λεγαμε οτι θα κανετε τα κλασικα και τωρα πυο δικαιωνομαστε σας βλεπουμε και να κρυβεστε..αυτο ειναι ολο...επισης σχετικα με τον τζεραρντ..δεν ειπα ποτε οτι ειναι καλυτερος ο καρικ..ουτε οτι τωρα ειναι καλυτεροι ο γκιγκς και ο σκοουλς..ειπα οτι ο σκοουλς και ο γκιγκς ηταν καλυτεροι του τζεραρντ και πραγματικα οδηγουσαν μια ομαδαρα σε τιτλους(κι οχι μια μτρια ομαδα σε παροδικες διακρισεις) οταν ηταν σε αναλογη ηλικια..για τον δε γκιγκς ο μουρινιο σημερα μολις ειπε οτι ισως ειναι το καλυτερο προιον του βρετανικου ποδοσφαιρου τα τελευταια 20 χρονια...τι αλλο να πω εγω?θα δουμε... ...εγω ομως δε θα βγαινα να πανηγυριζω καθε φορα που χανει η μαντσεστερ(ουτε στο τσου λου,ουτε πουθενα)...κοιταω την ομαδα μου...μονο αυτην...μεσα απο εναν υπολογιστη δε μιλουν οι οπαδοι...τα λενε στους δρομους ,στα γηπεδα...στις καφετεριες...οχι εδω...γιατι και εγω ξερω πολλα ατομα μαντσεστερ...αλλα δε τα λενε ετσι οπως εσεις εδω...πιο ηρεμα ...και πιο νορμαλ...εγω δε διαφωνησα με αυτα που λες περι κυριαρχιας της μαντσεστερ...μιλαμε για μπαλα...και σχεδον ολοι το παραδεχονται...εσυ ομως μαζι με καποιους αλλους ειστε απολυτοι σε μερικα θεματα...π.χ...μιλουσαμε παλια για καλυτερο παικτη αγγλο στο κεντρο...βγαλατε καλυτερο του τζεραρντ ολους της μαντσεστερ....καρικ,σκοουλς,κιν,γκιγκς....ενω ο τζεραρντ ειναι παικτης που μπορει να παιξει σε ολες τις θεσεις αυτων...δε λεω οτι δεν ειναι παικταραδες...αλλα η μαντσεστερ οφειλει σχεδον τα παντα στο προπονητη της ...και εδω και αρκετα χρονια στο κεφαλαιο που δαπανει για παικτες ...η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ δεν τραβαει...οταν το λεγα καποτε...εσεις μονο ειρωνεια πουλουσατε...τεσπα...καληνυχτα...ειμαι κουρασμενος...ολο εξω ημουν 3 μερες...και 3 νυχτες
Βρηκα ανθρωπο να παρω απαντηση.ο ταρατσας γιατι διαγραφηκε?
ακριβως το ιδιο πηγα να γραψω και στο ιδιο θρεντ μαλισταο ταρατσας γιατι διαγραφηκε?
Δεν διαγραφηκε για τα αθλητικα ρε.Θεωρώ ανόητο να καβγαδίζουν μέχρι διαγραφής για τα αθλητικά, πόσο μάλλον για το αγγλικό ποδόσφαιρο.
Πάντως η Λίβερπουλ έχει 2 Τσάμπιονς Λιγκ παραπάνω από τη Μάντσεστερ , αλλά η Μάντσεστερ εχει πάρει και 2 διηπειρωτικά , ενώ η Λίβερπουλ δεν έχει πάρει.
γνωριζεις γιατι διαγραφηκε?Δεν διαγραφηκε για τα αθλητικα ρε.
Απλα εδω εγινε η φαση,τον εβριζε ενας για ασχετους και οχι αθλητικους λογους.
Ταρατσα οπου και αν εισαι τον παιρνεις.
Ποιος κλωνος τον εβριζε?Δεν διαγραφηκε για τα αθλητικα ρε.
Απλα εδω εγινε η φαση,τον εβριζε ενας για ασχετους και οχι αθλητικους λογους.
Ταρατσα οπου και αν εισαι τον παιρνεις.
εάν εξηγήσω το λόγο που διαγράφτηκε ο ταράτσας και ο οποίος ΔΕΝ είναι αθλητικός [size=16pt]ενδέχεται να μπαναριστώ βρεττανικά[/size]......
όποιος κατάλαβε, κατάλαβε
Στειλε πμ δεν θα σε αναφερω. ;)εάν εξηγήσω το λόγο που διαγράφτηκε ο ταράτσας και ο οποίος ΔΕΝ είναι αθλητικός ενδέχεται να μπαναριστώ βρεττανικά......
όποιος κατάλαβε, κατάλαβε
τι πεταγεσε και εσυ μωρη πορδη??δηλαδη με τον κωλο?
καλά σου λέι ρε...άιντε μην τα πάρω και αυτοδιαγραφώ....... [ξ'ερω στ αρχίδια σας ] ........Ταράτσα άσε τις μαλακίες και ξαναγράψου!