Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 320K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,1%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,6%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
θα δουμε... :grin:...εγω ομως δε θα βγαινα να πανηγυριζω καθε φορα που χανει η μαντσεστερ(ουτε στο τσου λου,ουτε πουθενα)...κοιταω την ομαδα μου...μονο αυτην...μεσα απο εναν υπολογιστη δε μιλουν οι οπαδοι...τα λενε στους δρομους ,στα γηπεδα...στις καφετεριες...οχι εδω...γιατι και εγω ξερω πολλα ατομα μαντσεστερ...αλλα δε τα λενε ετσι οπως εσεις εδω...πιο ηρεμα ...και πιο νορμαλ...εγω δε διαφωνησα με αυτα που λες περι κυριαρχιας της μαντσεστερ...μιλαμε για μπαλα...και σχεδον ολοι το παραδεχονται...εσυ ομως μαζι με καποιους αλλους ειστε απολυτοι σε μερικα θεματα...π.χ...μιλουσαμε παλια για καλυτερο παικτη αγγλο στο κεντρο...βγαλατε καλυτερο του τζεραρντ ολους της μαντσεστερ....καρικ,σκοουλς,κιν,γκιγκς....ενω ο τζεραρντ ειναι παικτης που μπορει να παιξει σε ολες τις θεσεις αυτων...δε λεω οτι δεν ειναι παικταραδες...αλλα η μαντσεστερ οφειλει σχεδον τα παντα στο προπονητη της ...και εδω και αρκετα χρονια στο κεφαλαιο που δαπανει για παικτες ...η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ δεν τραβαει...οταν το λεγα καποτε...εσεις μονο ειρωνεια πουλουσατε...τεσπα...καληνυχτα...ειμαι κουρασμενος...ολο εξω ημουν 3 μερες...και 3 νυχτες :grin:
φιλε μου θα σου πω κατι απλο και θελω ναμε πιστεψεις..εγω μεχρι περσυ δεν ασχολιομουνα με τη λιβερπουλ..ο λογος που σας κανουμε καζουρα ειναι γιατι πιστεψατε οτι θα παρετε το πρωταθλημα υπερβολικα(οχι εσυ)εμεις σας λεγαμε οτι θα κανετε τα κλασικα και τωρα πυο δικαιωνομαστε σας βλεπουμε και να κρυβεστε..αυτο ειναι ολο...επισης σχετικα με τον τζεραρντ..δεν ειπα ποτε οτι ειναι καλυτερος ο καρικ..ουτε οτι τωρα ειναι καλυτεροι ο γκιγκς και ο σκοουλς..ειπα οτι ο σκοουλς και ο γκιγκς ηταν καλυτεροι του τζεραρντ και πραγματικα οδηγουσαν μια ομαδαρα σε τιτλους(κι οχι μια μτρια ομαδα σε παροδικες διακρισεις) οταν ηταν σε αναλογη ηλικια..για τον δε γκιγκς ο μουρινιο σημερα μολις ειπε οτι ισως ειναι το καλυτερο προιον του βρετανικου ποδοσφαιρου τα τελευταια 20 χρονια...τι αλλο να πω εγω?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.067
Πόντοι
1.206

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Θεωρώ ανόητο να καβγαδίζουν μέχρι διαγραφής για τα αθλητικά, πόσο μάλλον για το αγγλικό ποδόσφαιρο.
Πάντως η Λίβερπουλ έχει 2 Τσάμπιονς Λιγκ παραπάνω από τη Μάντσεστερ , αλλά η Μάντσεστερ εχει πάρει και 2 διηπειρωτικά , ενώ η Λίβερπουλ δεν έχει πάρει.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αν διαγραφηκε για αυτο το λογο ο ταρατσας ειναι μαλακια παντως
με ποιον τσακωθηκε?

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Θεωρώ ανόητο να καβγαδίζουν μέχρι διαγραφής για τα αθλητικά, πόσο μάλλον για το αγγλικό ποδόσφαιρο.
Πάντως η Λίβερπουλ έχει 2 Τσάμπιονς Λιγκ παραπάνω από τη Μάντσεστερ , αλλά η Μάντσεστερ εχει πάρει και 2 διηπειρωτικά , ενώ η Λίβερπουλ δεν έχει πάρει.
Δεν διαγραφηκε για τα αθλητικα ρε.
Απλα εδω εγινε η φαση,τον εβριζε ενας για ασχετους και οχι αθλητικους λογους.

Ταρατσα οπου και αν εισαι τον παιρνεις. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Ταρατσα οπου και αν εισαι τον παιρνεις. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
γνωριζεις γιατι διαγραφηκε?

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

Ποιος κλωνος τον εβριζε?

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εάν εξηγήσω το λόγο που διαγράφτηκε ο ταράτσας και ο οποίος ΔΕΝ είναι αθλητικός ενδέχεται να μπαναριστώ βρεττανικά......
όποιος κατάλαβε, κατάλαβε
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
1
εάν εξηγήσω το λόγο που διαγράφτηκε ο ταράτσας και ο οποίος ΔΕΝ είναι αθλητικός [size=16pt]ενδέχεται να μπαναριστώ βρεττανικά[/size]......
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

δηλαδη με τον κωλο? :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
εάν εξηγήσω το λόγο που διαγράφτηκε ο ταράτσας και ο οποίος ΔΕΝ είναι αθλητικός ενδέχεται να μπαναριστώ βρεττανικά......
Στειλε πμ δεν θα σε αναφερω. ;)

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ταράτσα άσε τις μαλακίες και ξαναγράψου! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Το ότι είσαι χοντρός δεν σημαίνει ότι έπρεπε να διαγραφείς. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Το site είναι φτωχότερο μετά την θλιβερή απώλεια του Ταράτσα...ζωή σε λόγου μας.... :S :S :S :S :S

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.cse.iitb.ac.in/~pranay/ManU.jpg[/img[/URL]]
[b]για τον φιλο μου [/b]:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

Επισκέπτης
κοιτα ταρατσα μαλακα να γυρισεις...η σημαια της μαντσεστερ εισαι στο θρεντ...οπως και να χει...μαζι με ποτο ειστε οι πραγματικοι οπαδοι της μαντσεστερ στο σαιτ...COME BACK...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom