χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...γεια σου περσονα σοβαρε!!!!αντε γεια ρε!!!!!σου είπα και αλλού.
Ασκείς λειτούργημα, όχι επάγγελμα, μην εξισώνεις τον εαυτό σου με τους καμμένους.
υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από το γαύρο και την μάντζεστερ.
Δεν είσαι πότος, τουλάχιστον έτσι νόμιζω.
Καλή σαρακοστή.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Premier league
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 320K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
ρε ταρατσα εχει αρχισει και εχει σηκωσει πολλα κι ο ριο και πρεπει να παθαν τα χερια του κιαυτουνου..μηπωε να βρουμε αλλον για τ αλλα 3?3η κούπα για φέτος και συνεχίζουμε....
κατσε ρε ταρατσα...περιμενουν στη γωνια ναα αποκλειστουμε απο την ιντερ να βγουν αν πουν μαλακιες περι ευρωπης και μικρης φανελας...αυτος που βλεπω να εξαφανιζεται εντελως ειναι ο βοδος...η μπαρτσα παει αν χασει πρωταθλημα 20 ποντων,η λιβεπρουλ 10 και η μπαγερν βολοδερνει στο πρωταθλημα..Η ΠΙΚΡΑ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ενα ενδιαφερον στοιχειο που ειδα σημερα στο νετ...
ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 17-18(ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ 18-18 ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΝΕΜΗΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ)
ΚΥΠΕΛΛΑ 11-7
ΛΙΓΚ ΚΑΠ 3-7
ΤΣΑΡΙΤΥ ΣΙΛΝΤ 17-15
ΣΥΝΟΛΟ¨48-47 Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ..ΚΑΙ 68-58 ΝΙΚΕΣ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ!!!
Ενα ενδιαφερον στοιχειο που ειδα σημερα στο νετ...
ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 17-18(ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ 18-18 ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΝΕΜΗΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ)
ΚΥΠΕΛΛΑ 11-7
ΛΙΓΚ ΚΑΠ 3-7
ΤΣΑΡΙΤΥ ΣΙΛΝΤ 17-15
ΣΥΝΟΛΟ¨48-47 Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ..ΚΑΙ 68-58 ΝΙΚΕΣ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ!!!
Επισκέπτης
Τα ποστ τα είχα έτοιμα απο καιρό γιατί ήξερα την συνέχεια!ταράτσαααααααααααααααα..
είναι που δεν ασχολείσαι με παλαβούς ρε....
Ρε μαλάκα πάνε να ξεγεννήσεις καμμιά γυναίκα μπας και αποκτήσεις εμπειρίες......
Στο δημόσιο δουλεύεις;
Βάλε μου πάλι φωτός του γκιγκς και ψάξε και άλλα ποστς .........
Υ.Γ.
Πες του πεθερού να σου πάρει καλύτερο αυτοκίνητο....
Τόση δουλειά βγάζεις.....
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!Τα ποστ τα είχα έτοιμα απο καιρό
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν έχει ανάγκη...τον έχει προσλάβει ο μπουλάκος στο μαντρί του!Υ.Γ.
στο ολντ τράφφορντ έχει και μαιευτήριο;
Επισκέπτης
καλησπερα σαςςς...βλεπω ψιλομαλωνετε...οπως και να χει...φετος τα μαντσεστερακια και ο προπονητης τους θα πρεπει να χαιρονται γιατι μας εφτασαν στα πρωταθληματα...οπως και να χει...τωρα που μας φτανουν στα πρωταθληματα ειναι τα δυσκολα...δεν εχουν συνηθισει να ειναι η πρωτη ομαδα σε τιτλους ...θα φυγει και ο φεργκιουσον σε 2-3 σεζον...τα πραγματα θα αλλαξουν...κανεις δε μενει παντα στη κορυφη...για παντα,,,η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ομως χρειαζεται σωστη διαχειριση...και περισσοτερα χρηματα για να γινει υστερα απο 20 χρονια ξανα η μεγαλη ομαδα.για μενα η υποθεση πρωταθλημα για φετος τελειωνε με τις μεταγραφες του καλοκαιριου.το κομπλεξ που βγαινει απο πολλα ατομα για την ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ειναι ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ...ας πανε να τα πουνε απο κοντα σε οπαδους της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...εγω οταν στην αρχη εγραψα για την αντιπαθεια μου για μαντσεστερ ,αυτο ενοχλησε και το σταματησα...προτεινα ψηφοφοριες που θα διναν ενδιαφερον στο θρεντ...με εγραψΑΝ...το ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ βγαινει στο γηπεδο...με φωνες και και παθος.ΟΧΙ ΣΤΟ ιντερνετ...οι οπαδοι και οι μαγκες ειναι στο γηπεδο και εξω απο αυτο,οχι πισω απο ενα γαμημενο πισι...αντε καληνυχτα
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.269
- Πόντοι
- 17.085
3-4 σελίδες με βρισίδια σβήστηκαν και 2 warned...
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Πολυ μπινελικι ρε παιδι μου
Ταρατσα εσυ μπορει να ζητησες συγνωμη με πμ αλλα τωρα ειναι αργα.Ελπιζω να εισαι κυριος την επομενη φορα,Αλλο η πλακα για τα οπαδικα και αλλο να βριζεις Ελλαδα ;)
Ταρατσα εσυ μπορει να ζητησες συγνωμη με πμ αλλα τωρα ειναι αργα.Ελπιζω να εισαι κυριος την επομενη φορα,Αλλο η πλακα για τα οπαδικα και αλλο να βριζεις Ελλαδα ;)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
άμα δεν ξέρεις να ρωτάς.3-4 σελίδες με βρισίδια σβήστηκαν και 2 warned...
και άμα γουστάρεις να το παίζεις βοσκός να μαθαίνεις πρώτα τα πρόβατα.
πρώτα να ρωτάτε τι παίζει, ποιός μιλάει και τι τρέχει.....
αλλιώς γίνεται τελείως γελοίο το μοντερέισιον.
στο πα και με πι μι.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Πολυ μπινελικι ρε παιδι μου
ακόμα να μου πεις που βρίσκομαι εγώ...... Χακερά......
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ακόμα να μου πεις που βρίσκομαι εγώ...... Χακερά......
Στον υπολογιστη σου εισαι μπροστα
Επισκέπτης
παντως ο περσονας γιατι πηρε warn σημερα?για να μην ειναι μονος του ο ταρατσας? ...τεσπα...ειναι φιλος των υπευθυνων του σαιτ και το καταλΑβαμε
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
το γουόρν είναι τίτλος τιμής ρε.........παντως ο περσονας γιατι πηρε warn σημερα?για να μην ειναι μονος του ο ταρατσας? ...τεσπα...ειναι φιλος των υπευθυνων του σαιτ και το καταλΑβαμε
Επισκέπτης
το ban ειναι τιτλος τιμης...και μονο αυτο...ΦΙΛΕ WHITEY respect
Επισκέπτης
ΤΕΣΠΑ...αγγλικο πρωταθλημα το θρεντ ...σημερα το γαμησαμε...σβηνω ολα τα μηνυματα που γραψα στο θρεντ...οχι τπτ αλλο για σεβασμο στην ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και στο αγγλικο πρωταθλημα που μου αρεσει(σιγουρα ομως αντιπαθω οσο λιγους τη ρατσα που το παρακολουθει απο το γηπεδο )...ελπιζω αυτος ο καβγας σημερα να ηταν ο τελευταιος στο θρεντ...και να μιλαμε για μπαλα πιο πολυ...για τις ομαδες μας...χωρις χοντραδες
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ΦΙΛΕ WHITEY respect
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μην τον επευφημείτε θα τον αρχίσω πάλι στις χριστοπαναγίες.
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
μακαρι καποτε να γινει,αλλα νομιζω οτι θα αργησει αυτη η μερα...ελπιζω αυτος ο καβγας σημερα να ηταν ο τελευταιος στο θρεντ...και να μιλαμε για μπαλα πιο πολυ...για τις ομαδες μας...χωρις χοντραδες