Επισκέπτης
ελα ρε μην τον προσβάλλεις....
τόσο καιρό έχει να γαμήσει το παιδί......
ελα ρε μην τον προσβάλλεις....
Σκέψου πόσο καιρό είχες εσύ με 14000 ποστ σε ένα χρόνο!ελα ρε μην τον προσβάλλεις....
Ρε παπαρα θα με τρελλανεις?Σου ποσταρα εγω καμια βαθμολογια ποτε?Για πηγαινε ψαξε καλυτερα.Καμιά βαθμολογία δεν θα βάλετε τώρα?
Μέχρι πριν 2 μήνες μόνο αυτό κάνατε, τώρα τίποτα?
πάμε με τα επιχειρήματα λοιπόν των 15χρονων που δε χρησιμοποιείς...Σκέψου πόσο καιρό είχες εσύ με 14000 ποστ σε ένα χρόνο!
Περίεργο γιατί εσύ έγραψες πάνω απο 20 φορές εγώ σε μπουρδέλα μασατζίδικα δεν πάω!πάμε με τα επιχειρήματα λοιπόν των 15χρονων που δε χρησιμοποιείς...
Εγώ 1 χρόνο γαμούσα πουτάνες σε κωλόμπαρα και πόσταρα στο μπουρδέλα..
εσύ που δε γαμάς τα 10 χιλιάρια για τη μάτζεστερ είναι το χόμπυ σου;
ΟΚ. συμφωνώ.... Αλλά και πάλι δεν γαμάς.....Μόνο για τη μάτζεστερ γράφεις.....
α και τη βρεττανική πουστουπηκοοτητα που πήρες.......
δε πειράζει...
το ξέρω ότι είσαι στερημένος....φαίνεται από το κόλλημα που έχεις με τη μάτζεστερ......όποιος δε γαμάει κάπου πρέπει να εκτονώσει τη στέρησή του......
Συγνώμη μπέρδεψα τις Λαγόκοτες!Ρε παπαρα θα με τρελλανεις?Σου ποσταρα εγω καμια βαθμολογια ποτε?Για πηγαινε ψαξε καλυτερα.
go gunnersεγω παντως που υποστηριζω αρσεναλ λογω νοοτροπιας προπονητη και επειδη η αρσεναλ ποτε δεν αποτελεσε κραταια δυναμη(εκτος εξαιρεσεων) στο αγγλικο ποδοσφαιρο οπως η γιουναιτεντ και η λιβερπουλ ειμαι πολυ περηφανος για αυτη την ομαδα γιατι πραγματικα επενδυει στα νιατα και στηριζει το μοντελο της πανω στο τεχνικο και ταχυτατο ποδοσφαιρο ασχετως αν τα τελευταια 3 χρονια δεν εχει καταφερει να προσφερει τα αποτελεσματα που θα ηθελαν οι οπαδοι της.
[size=20pt]οι δε ειναι απο τον εβρο μεχρι και την κρητη[/size]Ανεκαθεν αδερφακια ηταν.Απλα οι μεν ειναι βορειοι και οι δε νοτιοι.
Περίεργο γιατί εσύ έγραψες πάνω απο 20 φορές εγώ σε μπουρδέλα μασατζίδικα δεν πάω!
Πρόσεχε λαγόκοτα εκτίθεσαι!
ΟΚ ρε μαγκα,αφου μπερδεψες τις λαγοκοτες παω πασο.Συγνώμη μπέρδεψα τις Λαγόκοτες!
Συγνώμη μπέρδεψα τις Λαγόκοτες!
Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζουν οι βρισιές!διάβασε ρε μαλάκα ξανά.....και ρώτα να μαθαίνεις πώς είναι το γαμήσι στην ελλλάδα.....
αλλά τόσο άσχετος είσαι ρε σκατόπουστα βρεττανέ από κωλόμπαρα και πουτανάδικα που ούτε τη διαφορά δεν ξέρεις σε κωλόμπαρο και μπουρδέλο και παρόλα αυτα εχεις 10 χιλιάρικα πόστ στο σάιτ για πουτάνες...
τελικά πόσο τενεκές είσαι; και πόσο αγάμητος;
Υ.Γ.
ευτυχώς που δεν ασχολείσαι με παλαβούς ρε κομπλεξικέ πουστοβρεττανέ......
Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζουν οι βρισιές!
Προσπάθησε να ξεπεράσεις τις φάπες που τρως στο ποδόσφαιρο σε Ελλάδα και Αγγλία και έλα να τα ξαναπούμε!
Ενταξει ρε μαγκα,συχαρητηρια για το ρεσιταλ.3 κότες της Λίβερπουλ είδα εγώ σε αυτό το θέμα που "τυχαίνει" να είναι και πράσινοι λαγοί ή οπαδοί με τα σουτιέν όπως σας έχω αποκαλέσει παλιότερα που στην αρχή ήταν λαλίστατοι και ξαφνικά εξαφανίστηκαν και όχι γιατί δεν μπαίνουν στο σαιτ αλλά λόγω νοοτροπιάς και κομπλεξ που έχουν!
Ο ένας ασχολείται με μπασκετ τώρα, ο άλλος κάνει κηρύγματα για παπαρολογίες έχοντας τον τίτλο του επίσημου παπαρολόγου και ξερόλα του σαιτ και τον άλλο ακόμα τον περιμένουμε να ποστάρει βαθμολογίες!
[size=30pt]Λαγοκοτες![/size]
3 κότες της Λίβερπουλ είδα εγώ σε αυτό το θέμα που "τυχαίνει" να είναι και πράσινοι λαγοί ή οπαδοί με τα σουτιέν όπως σας έχω αποκαλέσει παλιότερα που στην αρχή ήταν λαλίστατοι και ξαφνικά εξαφανίστηκαν και όχι γιατί δεν μπαίνουν στο σαιτ αλλά λόγω νοοτροπιάς και κομπλεξ που έχουν!
Ο ένας ασχολείται με μπασκετ τώρα, ο άλλος κάνει κηρύγματα για παπαρολογίες έχοντας τον τίτλο του επίσημου παπαρολόγου και ξερόλα του σαιτ και τον άλλο ακόμα τον περιμένουμε να ποστάρει βαθμολογίες!
[size=30pt]Λαγοκοτες![/size]