Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 320K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,1%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,6%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Οι πιο σταθεροί στις απόψεις τους ήταν οι μεγαλύτεροι φασίστες στην ιστορία....
Η πρόοδος στις κοινωνίες συντελείται με αλλαγές......
Η σταθερότητα είναι συντήρηση.
Οπότε κοιμάμαι ήσυχος  :grin:

Επισκέπτης
περσονα είσαι στην ίδια κατηγορία με τον bodos, κάνεις κωλοτούμπες όπου σε βολεύει!
Φυσικά αυτά τα γελοία κηρύγματα δεν τα έκανες όταν μας έσπαζες τα αρχίδια με τα Λιβεπρουλ και ήσουν πρώτος!
Τουλάχιστον ο bodos δεν κάνει ηλίθια κηρύγματα για να πείσει κάποιον με επιχειρήματα που λένε στα 15χρονα!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Πρεπει επειγοντως να παρει πουλους ο Ραφα. :sunglasses:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονα είσαι στην ίδια κατηγορία με τον bodos, κάνεις κωλοτούμπες όπου σε βολεύει!
Φυσικά αυτά τα γελοία κηρύγματα δεν τα έκανες όταν μας έσπαζες τα αρχίδια με τα Λιβεπρουλ και ήσουν πρώτος!
Τουλάχιστον ο bodos δεν κάνει ηλίθια κηρύγματα για να πείσει κάποιον με επιχειρήματα που λένε στα 15χρονα!

θα μπορούσα να σε αρχίσω στα μπινελίκια.
να σου πώ πόσο γελοίο είναι να μιλάς για επιχειρήματα 15χρονου και ταυτόχρονα στα 33 σου να πανηγυρίζεις που πήρες ξένο διαβατήριο και να μιλάς δημοσίως για αποποίηση της ελληνικής ιθαγένειας και να ξημεροβραδιάζεσαι όλη μέρα σε ελληνικό σάιτ για πουτάνες και να ποστάρεις διαρκώς φωτός της Μάντζερστερ Γιουνάιτεντ και να μη συμμετάσχεις σε κανένα άλλο θρεντ πλην της Πρίμιερ Λιγκ και μερικών άλλων όπου ειρωνεύεσαι ό,τι ελληνικό υπάρχει.
Αλλά δε θα το κάνω γιατί είμαι κωλοτούμπας και πωρωμένος με τη Λιβερπουλ και δε θέλω να τα βάλω με έναν νορμάλ Ελληνα οπαδό τη Μάντζεστερ Γιουνάιτεντ......

Επισκέπτης
θα μπορούσα να σε αρχίσω στα μπινελίκια.
να σου πώ πόσο γελοίο είναι να μιλάς για επιχειρήματα 15χρονου και ταυτόχρονα στα 33 σου να πανηγυρίζεις που πήρες ξένο διαβατήριο και να μιλάς δημοσίως για αποποίηση της ελληνικής ιθαγένειας και να ξημεροβραδιάζεσαι όλη μέρα σε ελληνικό σάιτ για πουτάνες και να ποστάρεις διαρκώς φωτός της Μάντζερστερ Γιουνάιτεντ και να μη συμμετάσχεις σε κανένα άλλο θρεντ πλην της Πρίμιερ Λιγκ και μερικών άλλων όπου ειρωνεύεσαι ό,τι ελληνικό υπάρχει.
Αλλά δε θα το κάνω γιατί είμαι κωλοτούμπας και πωρωμένος με τη Λιβερπουλ και δε θέλω να τα βάλω με έναν νορμάλ Ελληνα οπαδό τη Μάντζεστερ Γιουνάιτεντ......
Άμα δεν σου αρέσει μην συμμετέχεις, Πολύ απλά είναι τα πράγματα!
Εσύ την βρίσκεις να συμμετέχεις σε όλα τα θέματα και σε όλα να κάνεις τον παντογνώστη και τον αλάνθαστο, τις 2-3 φορές που στο ανέφερα το έκανα για να σε πειράξω και όχι να σου κάνω ένα ηλίθιο κήρυγμα έχοντας το απίστευτο επιχείρημα περί φασισμού. Αν θες φιλοσοφικές αναζητήσεις ή να λύσεις τα όποια προβλήματα μεγαλομανίας και ναρκισσισμού που έχεις σε λάθος σαιτ είσαι!

Φυσικά θα ποστάρω φωτογραφίες πολύ απλά γιατί [size=20pt]Έτσι Γουστάρω!!![/size]
Manchester_United_Premier_League_Champions_20_863950.jpg

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγω παντως που υποστηριζω αρσεναλ λογω νοοτροπιας προπονητη και επειδη η αρσεναλ ποτε δεν αποτελεσε κραταια δυναμη(εκτος εξαιρεσεων) στο αγγλικο ποδοσφαιρο οπως η γιουναιτεντ και η λιβερπουλ ειμαι πολυ περηφανος για αυτη την ομαδα γιατι πραγματικα επενδυει στα νιατα και στηριζει το μοντελο της πανω στο τεχνικο και ταχυτατο ποδοσφαιρο ασχετως αν τα τελευταια 3 χρονια δεν εχει καταφερει να προσφερει τα αποτελεσματα που θα ηθελαν οι οπαδοι της.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άμα δεν σου αρέσει μην συμμετέχεις, Πολύ απλά είναι τα πράγματα!
Εσύ την βρίσκεις να συμμετέχεις σε όλα τα θέματα και σε όλα να κάνεις τον παντογνώστη και τον αλάνθαστο, τις 2-3 φορές που στο ανέφερα το έκανα για να σε πειράξω και όχι να σου κάνω ένα ηλίθιο κήρυγμα έχοντας το απίστευτο επιχείρημα περί φασισμού. Αν θες φιλοσοφικές αναζητήσεις ή να λύσεις τα όποια προβλήματα μεγαλομανίας και ναρκισσισμού που έχεις σε λάθος σαιτ είσαι!

Φυσικά θα ποστάρω φωτογραφίες πολύ απλά γιατί [size=20pt]Έτσι Γουστάρω!!![/size]

που και που να γαμάς κιόλας....
γιατί είναι πλέον πασιφανής η στέρησις.......
Το αν καποιος έχει γνώση σε πολλά θέματα ενώ ένας μαλάκας μονίμως ποστάρει σε ένα δεν τον καθιστά ούτε ξερόλα ούτε νάρκισσο.
Σίγουρα όμως δεν τον λένε οι άλλοι κολλημένο και κομπλεξικό....
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις με τα επιτεύγματα της ομαδάρας σου....
Τα δικά σου δεν έχουμε δει ακόμα....
Με άλλα λόγια αποποιήθηκες την ελληνική ιθαγένεια ή ακόμα να συντελεστεί το μέγιστό σου επίτευγμα;
Πόσο καιρό θα μας κρατάς σε αγωνία;

Επισκέπτης
που και που να γαμάς κιόλας....
γιατί είναι πλέον πασιφανής η στέρησις.......
Το αν καποιος έχει γνώση σε πολλά θέματα ενώ ένας μαλάκας μονίμως ποστάρει σε ένα δεν τον καθιστά ούτε ξερόλα ούτε νάρκισσο.
Σίγουρα όμως δεν τον λένε οι άλλοι κολλημένο και κομπλεξικό....
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις με τα επιτεύγματα της ομαδάρας σου....
Τα δικά σου δεν έχουμε δει ακόμα....
Με άλλα λόγια αποποιήθηκες την ελληνική ιθαγένεια ή ακόμα να συντελεστεί το μέγιστό σου επίτευγμα;
Πόσο καιρό θα μας κρατάς σε αγωνία;
Ναι καλά ότι πεις, με έπεισες!
Δεν έχω όρεξη να μαλώνω με τον κάθε παλαβό εδώ μέσα!

Επισκέπτης
Α ρε doriti πόσο δίκιο είχες για τους βάζελους και εγώ δεν σε άκουγα!

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Α ρε doriti πόσο δίκιο είχες για τους βάζελους και εγώ δεν σε άκουγα!

αααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

καλά που μένεις σταθερός στις απόψεις σου......

επειγόντως για πήδημα ταράτσααααααααααααααααααααα...
το σπέρμα θα βγει απ τ αυτιά σε λίγο......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
αααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

καλά που μένεις σταθερός στις απόψεις σου......

επειγόντως για πήδημα ταράτσααααααααααααααααααααα...
το σπέρμα θα βγει απ τ αυτιά σε λίγο......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ναι είπαμε ότι πεις!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
θα γίνουν και κολλητάρια τώρα θα βλέπουν παρέα το γαυρομπάοκ στην Τούμπα την Τετάρτη από την ταράτσα του ταράτσα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ανεκαθεν αδερφακια ηταν.Απλα οι μεν ειναι βορειοι και οι δε νοτιοι. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom