Και φυσικά στις μικρές ηλικίες τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου!
Με ακαδημίες σε όλες τις ηπείρους!
http://[URL unfurl="true"]www.ameinfo.com/images/news/7/61057-MUSS_Season.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.manutdsoccerschools.com/images/gallery/world-skills-final-2008/015.jpg[/img[/URL]]
[size=30pt][color=red]LEARN TO PLAY
THE UNITED WAY[/color][/size]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]
. . . Έτσι είναι αυτά στο κλανοκαπατόνησο !
Ή μικρός-μικρός παντρέψου . . . ή μικρός κ...μπαρέψου !
Α στα διάλα πιά . . . :banghead: :banghead: :banghead:
. . . δε μεταδίδω άλλο ! :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Του χρόνου , πάλι . . .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Premier league
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 318K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Οπαδός της Man United “έφερε το Wembley” στο σπίτι του
Τι μπορεί να κάνει ένας οπαδός της Manchester United που δεν μπόρεσε να βρει εισιτήρια για να παρακολουθήσει τον τελικό του Carling Cup μεταξύ της ομάδας του και της Tottenham; Ο Phil Spark πάντως αποφάσισε ότι αφού δεν μπορούσε να πάει αυτός στο γήπεδο, θα έφερνε το Wembley στο σπίτι του…
http://[URL unfurl="true"]www.cosmo.gr/images/Wembley0103.jpg[/img[/URL]]
Έτσι, την Κυριακή το σπίτι του Spark στο Didsbury έχει περιστροφική πόρτα σαν αυτή που έχει το γήπεδο, μία μεγάλη οθόνη στο δωμάτιο του, το οποίο είναι στρωμένο με γρασίδι και καθίσματα όπως αυτά του γηπέδου. Οι τοίχοι δε είναι ντυμένοι με φωτογραφίες φιλάθλων που παρακολουθούν τον αγώνα, ώστε η προσομοίωση να είναι σχεδόν τέλεια.
«Είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα, στην περίπτωση που δεν μπορείς να είσαι εκεί» δηλώνει ο Spark στο BBC, που πήγε στο σπίτι – στάδιο για να «καλύψει» την περίπτωση. «Έπαθα σοκ όταν είδα ότι δεν μπορούσα να βρω εισιτήριο για τον αγώνα, αλλά έχω περάσει τις προηγούμενες εβδομάδες εξασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσω ούτε λεπτό από τη δράση και την ατμόσφαιρα» συμπληρώνει. Ο Spark δηλώνει ότι αφού μπήκε σε τόσο κόπο και οι φίλοι του θα έρθουν στο σπίτι να δουν τον αγώνα, μπορεί να αρχίσει να χρεώνει την είσοδο. Άλλωστε όπως λέει προσφέρει «την καλύτερη θέα στο Didsbury».
Ο 25χρονος δηλώνει ότι αφού την Κυριακή είναι και τα γενέθλιά του σκέφτηκε να κάνει κάτι διαφορετικό για να το διασκεδάσει εκείνος και οι φίλοι του – επίσης φαν της Mancester United. «Θα είμαστε περίπου 10 άτομα και θα φοράμε κασκόλ και φανέλες της ομάδας» ενημερώνει ο Spark, ο οποίος έχει στοιχηματίσει ότι το παιχνίδι θα έρθει 2-1 με το πρώτο γκολ να το βάζει ο Christiano Ronaldo…
[URL unfurl="true"]http://link.brightcove.com/services/link/bcpid1127703951/bctid14355776001[/URL]
Τι μπορεί να κάνει ένας οπαδός της Manchester United που δεν μπόρεσε να βρει εισιτήρια για να παρακολουθήσει τον τελικό του Carling Cup μεταξύ της ομάδας του και της Tottenham; Ο Phil Spark πάντως αποφάσισε ότι αφού δεν μπορούσε να πάει αυτός στο γήπεδο, θα έφερνε το Wembley στο σπίτι του…
Έτσι, την Κυριακή το σπίτι του Spark στο Didsbury έχει περιστροφική πόρτα σαν αυτή που έχει το γήπεδο, μία μεγάλη οθόνη στο δωμάτιο του, το οποίο είναι στρωμένο με γρασίδι και καθίσματα όπως αυτά του γηπέδου. Οι τοίχοι δε είναι ντυμένοι με φωτογραφίες φιλάθλων που παρακολουθούν τον αγώνα, ώστε η προσομοίωση να είναι σχεδόν τέλεια.
«Είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα, στην περίπτωση που δεν μπορείς να είσαι εκεί» δηλώνει ο Spark στο BBC, που πήγε στο σπίτι – στάδιο για να «καλύψει» την περίπτωση. «Έπαθα σοκ όταν είδα ότι δεν μπορούσα να βρω εισιτήριο για τον αγώνα, αλλά έχω περάσει τις προηγούμενες εβδομάδες εξασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσω ούτε λεπτό από τη δράση και την ατμόσφαιρα» συμπληρώνει. Ο Spark δηλώνει ότι αφού μπήκε σε τόσο κόπο και οι φίλοι του θα έρθουν στο σπίτι να δουν τον αγώνα, μπορεί να αρχίσει να χρεώνει την είσοδο. Άλλωστε όπως λέει προσφέρει «την καλύτερη θέα στο Didsbury».
Ο 25χρονος δηλώνει ότι αφού την Κυριακή είναι και τα γενέθλιά του σκέφτηκε να κάνει κάτι διαφορετικό για να το διασκεδάσει εκείνος και οι φίλοι του – επίσης φαν της Mancester United. «Θα είμαστε περίπου 10 άτομα και θα φοράμε κασκόλ και φανέλες της ομάδας» ενημερώνει ο Spark, ο οποίος έχει στοιχηματίσει ότι το παιχνίδι θα έρθει 2-1 με το πρώτο γκολ να το βάζει ο Christiano Ronaldo…
[URL unfurl="true"]http://link.brightcove.com/services/link/bcpid1127703951/bctid14355776001[/URL]
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Οπαδός της Man United “έφερε το Wembley” στο σπίτι του
[/quote] :jerking: :jerking: θα ξεπουλησε πατατακια το περιπτερο της γειτονιας του :uglystupid: :uglystupid:
Ειπαμε τα θελουμε ολα φετος και θα τα παρουμε..3η κουπα απο τις 4 που χουμε διεκδικησει..παμε για αλλες 3 και το 6 στα 7..αν και το πρωταθλημα μαλλον το χουμε ηδη παρει οποτε παμε για αλλες 2 κουπες...
παντως η ομαδα δεν ηταν και πολυ καλη σημερα...αμα ημασταν τυχεροι μπορουσαμε βεβαια να το καθαρισουμε πριν ταπεναλτυ αλλα εκει ο φοστερ που εκραζα χτες με διεψευσε κι εγινε ηρωας...μπραβο στο παλικαρι
παντως η ομαδα δεν ηταν και πολυ καλη σημερα...αμα ημασταν τυχεροι μπορουσαμε βεβαια να το καθαρισουμε πριν ταπεναλτυ αλλα εκει ο φοστερ που εκραζα χτες με διεψευσε κι εγινε ηρωας...μπραβο στο παλικαρι
Επισκέπτης
Μια χαρά ήταν ο Φόστερ!Ειπαμε τα θελουμε ολα φετος και θα τα παρουμε..3η κουπα απο τις 4 που χουμε διεκδικησει..παμε για αλλες 3 και το 6 στα 7..αν και το πρωταθλημα μαλλον το χουμε ηδη παρει οποτε παμε για αλλες 2 κουπες...
Ο Αντερσον συνεχίζει και με απογοητεύει, μην ξεχνάς ότι έμειναν πολλοί βασικοί έξω!
Ο Γουελμπεκ για μικρά παιχνίδια κάνει, σε κρίσιμα δεν πρέπει να είναι ούτε αποστολή!
3ο παιχνίδι στο καινούργιο Γουμπλευ 3ο στο 0-0 και στα πέναλτι την κούπα!
Επισκέπτης
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Επισκέπτης
Το είδα νωρίτερα, τι θες να κάνω εγώ που αυτός είναι λυσσασμένος?
οταν πηγε παλι 3ος ο ροναλντο να βαρεσει κι οταν σταματησε λιγο παλι τα δα ολα...αλλα τελικα το στειλε κεντρο για σιγουρια φετος...
νομιζω οτι μετα απο εκεινον τον χαμενο τελικο στα πεναλτυ απο την αρσεναλ(που επρεπε να κερδισουμε 5-0 στο κανονικο ματς αλλα δεν επαινε μεσα με τπτ)πλεον τα πεναλτυ εχουν εξελιχτει στο φορτε μας...
νομιζω οτι μετα απο εκεινον τον χαμενο τελικο στα πεναλτυ απο την αρσεναλ(που επρεπε να κερδισουμε 5-0 στο κανονικο ματς αλλα δεν επαινε μεσα με τπτ)πλεον τα πεναλτυ εχουν εξελιχτει στο φορτε μας...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σε προφυλασσω μην σου κανουν τα ιδια ο περσονας με τον ορκα(αν εμφανιστουν ποτε βεβαια)Το είδα νωρίτερα, τι θες να κάνω εγώ που αυτός είναι λυσσασμένος?
Επισκέπτης
Δεν εμφανίζονται οι κότες!σε προφυλασσω μην σου κανουν τα ιδια ο περσονας με τον ορκα(αν εμφανιστουν ποτε βεβαια)
Είναι τυχαίο ότι και οι 2 είναι βάζελοι? ;)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τοτε το σωστο ειναι λαγοκοτεςΔεν εμφανίζονται οι κότες!
Είναι τυχαίο ότι και οι 2 είναι βάζελοι? ;)
Επισκέπτης
Η μαλακία είναι ότι με τέτοιο πρόγραμμα αναγκαστήκαμε να παίξουμε παράταση και πέναλτι!οταν πηγε παλι 3ος ο ροναλντο να βαρεσει κι οταν σταματησε λιγο παλι τα δα ολα...αλλα τελικα το στειλε κεντρο για σιγουρια φετος...
Έχει 2.5 μήνες που παίζουν ακατάπαυστα με πολλούς τραυματισμούς και επιδεινώθηκαν οι παίκτες με το σημερινό!
ε ενταξει ουσιαστικα αυτοι που καταπονεθηκαν ηταν ο ριο ο εβανς ο σκοουλς ο ροναλντο αντε κι ο τεβεζ.ολοι οι αλλοι η μπηκαν αλλαγη η δεν ειναι στα βασικα πλαναΗ μαλακία είναι ότι με τέτοιο πρόγραμμα αναγκαστήκαμε να παίξουμε παράταση και πέναλτι!
Έχει 2.5 μήνες που παίζουν ακατάπαυστα με πολλούς τραυματισμούς και επιδεινώθηκαν οι παίκτες με το σημερινό!
Επισκέπτης
Επισκέπτης
3η κούπα για φέτος και συνεχίζουμε....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
3η κούπα για φέτος και συνεχίζουμε....
σου είπα και αλλού.
Ασκείς λειτούργημα, όχι επάγγελμα, μην εξισώνεις τον εαυτό σου με τους καμμένους.
υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από το γαύρο και την μάντζεστερ.
Δεν είσαι πότος, τουλάχιστον έτσι νόμιζω.
Καλή σαρακοστή.
Επισκέπτης
Άσε μας ρε περσονα, μέχρι πριν λίγο καιρό ήσουν λαλίστατος για το πρωτάθλημα και τώρα μου λες παπαριές για να κερδίσεις τι?σου είπα και αλλού.
Ασκείς λειτούργημα, όχι επάγγελμα, μην εξισώνεις τον εαυτό σου με τους καμμένους.
υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από το γαύρο και την μάντζεστερ.
Δεν είσαι πότος, τουλάχιστον έτσι νόμιζω.
Καλή σαρακοστή.
Τέσπα ο καθένας κρίνεται για την σταθερότητα των απόψεων του, δικαίωμα μου να έχω όποιο χόμπι θέλω και να ασχολούμαι με αυτό!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Άσε μας ρε περσονα, μέχρι πριν λίγο καιρό ήσουν λαλίστατος για το πρωτάθλημα και τώρα μου λες παπαριές για να κερδίσεις τι?
Τέσπα ο καθένας κρίνεται για την σταθερότητα των απόψεων του, δικαίωμα μου να έχω όποιο χόμπι θέλω και να ασχολούμαι με αυτό!
στα είπα και σε πι εμ.
αλλο χομπι και άλλο κόλλημα.
Υ.Γ.
Οι πιο σταθεροί στις απόψεις τους ήταν οι μεγαλύτεροι φασίστες στην ιστορία....
Η πρόοδος στις κοινωνίες συντελείται με αλλαγές......
Η σταθερότητα είναι συντήρηση. Εάν δεν το καταλαβαίνεις μορφωμένος άνθρωπος δε θα στο εξηγήσω εγώ....
Είπαμε....
Συνέχισε. Ο καθένας μπορεί να λέει όμως ελεύθερα την άποψή του είτε μας αρέσει είτε όχι.