Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,8%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 100 29,5%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339

Επισκέπτης
τι λες ρε πετροσυν?επειδη οι περισσοτεροι υποστηριζουν παο,οσφπ και μαντσεστερ στο σαιτ,θα πρεπει και εγω να υποστηριζω μια απο αυτες?αλλοι υποστηριζουν τις ομαδες του χωριου τους μονο...και εσυ ΑΡΗΣ εισαι///αν θες αλλαξε και γινε οσφπ για να χαιρεσαι κιολας...
Όσο αφορά το Αγγλικό πρωτάθλημα οι περισσότεροι εδώ μέσα Λιβερπουλ είναι, της united είμαστε 5-6 όλοι και όλοι!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι λες ρε πετροσυν?επειδη οι περισσοτεροι υποστηριζουν παο,οσφπ και μαντσεστερ στο σαιτ,θα πρεπει και εγω να υποστηριζω μια απο αυτες?αλλοι υποστηριζουν τις ομαδες του χωριου τους μονο...και εσυ ΑΡΗΣ εισαι///αν θες αλλαξε και γινε οσφπ για να χαιρεσαι κιολας...
Ξέρεις πολύ καλά οτι πιο εύκολα αλλάζεις ομάδα αίματος παρά ομάδα στο ποδόσφαιρο. Απλά με λίγο χιούμορ γλυκαίνουν λίγο οι πίκρες

Επισκέπτης
γενικα στην ελλαδα οι πιο πολλοι οπαδοι ξενων ομαδων ειναι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ,ειδικα σε ηλικιες 30-45... συνηθως υποστηριζουν μαντσεστερ παντως οι αρειανοι...καμια 30 που ξερω ,οι περισσοτεροι λενε μαντσεστερ...ενω τα παοκια ...οτι να ναι...λιντς,μιλγουολ,μαντσεστερ,ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,αρσεναλ...ισως για να χαιρονται απο μαντσεστερ ...που παιρνει τιτλους :grin:...τεσπα...αυτη τη βδομαδα που χει τσαμπιονς λιγκ...καλα θα ηταν να καναμε καμια ψηφοφορια για κανα θεματακι σχετικο...οκ...ειμαστε οπαδικο θρεντ...αλλα...κανα θεματακι γενικο περι τσου λου,η πρεμιερλιγκ θα ειχε ενδιαφερον :cheesy:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι ρε ακόμα την περσινή ψηφοφορία έχετε... :tooth:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μόνο ο περσονα μπορεί να την αλλάξει και ο παπάρας είναι εξαφανισμένος!
Και δεν είναι ο μόνος! :grin:
Και οι μοντς μπορούν να την αλλάξουν!Καλόπιασε κάποιον εσύ που είσαι τσάτσος για να μπει άλλη ψηφοφορία... :P

Επισκέπτης
Και δεν είναι ο μόνος! :grin:
Και οι μοντς μπορούν να την αλλάξουν!Καλόπιασε κάποιον εσύ που είσαι τσάτσος για να μπει άλλη ψηφοφορία... :P
Τι ψηφοφορία? :grin:
Για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα ή για ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα του χρόνου? :2funny:

Επισκέπτης
μονο αυτα μπορουν να μπουν ως θεματα για ψηφοφορια?χαζο θα ταν να μπει τωρα ...κανονικα συχνα πρεπει να αλλαζουμε θεματα ψηφοφοριας...π.χ...για το ποιος θα βγει πρωτος σκορερ,ποιος θα προκριθει απο το τσου λου...μεταξυ αγγλικων και των αλλων και πολλα αλλα...ποιος ειναι το μεγαλυτερο παλτο της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ... :2funny: ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι ψηφοφορία? :grin:
Για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα ή για ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα του χρόνου? :2funny:
Πολλές μπορούν να μπουν,π.χ. "Που κρύβονται τα λιβερπουλάκια?" ή "Πόση θα είναι η τελική διαφορά της Μάντσεστερ από τον δεύτερο?" κλπ   :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μονο αυτα μπορουν να μπουν ως θεματα για ψηφοφορια?χαζο θα ταν να μπει τωρα ...κανονικα συχνα πρεπει να αλλαζουμε θεματα ψηφοφοριας...π.χ...για το ποιος θα βγει πρωτος σκορερ,ποιος θα προκριθει απο το τσου λου...μεταξυ αγγλικων και των αλλων και πολλα αλλα...ποιος ειναι το μεγαλυτερο παλτο της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ... :2funny: ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...
Υπάρχει άλλο θρεντ για το Τσου Λου...

Επισκέπτης
Πολλές μπορούν να μπουν,π.χ. "Που κρύβονται τα λιβερπουλάκια?" ή "Πόση θα είναι η τελική διαφορά της Μάντσεστερ από τον δεύτερο?" κλπ   :2funny:
Αν ήταν στο χέρι μου θα άλλαζα συνέχεια ψηφοφορίες!
Βρείτε ένα θέμα σοβαρό για να καρφώσω κάποιον στους μοντ για να το βάλει! :rockon:

Επισκέπτης
ρε γκατο...οταν λεω για τσου λου...εννοω ψηφοφορια που να αναφερεται μονο στις αγγλικες...προτεινω να πουμε ποιον παικτη θα θελατε στην ομαδα σας...απο παικτες αλλων αγγλικων ομαδων

Επισκέπτης
Πλησιάζει η 3η κούπα της χρονιάς! :rockon:

Carling+Cup.jpg

Επισκέπτης
Εσύ τραβούσες βίντεο ρε χαλβά???
Ξεράσαμε ρεεεεεεεεεεεεwww.freesmileys.org] [/url]
Όπως το βλέπεις εγώ ήμουν αριστερά, σχεδόν στο κορνερ!
Για να τραβάς βίντεο πρέπει να τα βλέπεις κιόλας, 2-3 πέναλτι :grin: τα έχασα γιατί ήμουν πλάτη... ειδικά το χαμένο του Τέρρυ!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Όπως το βλέπεις εγώ ήμουν αριστερά, σχεδόν στο κορνερ!
Για να τραβάς βίντεο πρέπει να τα βλέπεις κιόλας, 2-3 πέναλτι :grin: τα έχασα γιατί ήμουν πλάτη... ειδικά το χαμένο του Τέρρυ!

Εγώ θυμάμαι ακόμα την αντίδρασή του μετά το χαμένο πέναλτυ. Χλώμιασε όσο δεν πάει άλλο, άρχισε να κλαίει και έτρεμε από ένα σημείο και μετά. Δεν έχω δει πιο ξενερωμένο ποδοσφαιριστή μετά από λήξη αγώνα, πραγματικά ήταν απορηγόρητος. Τον λυπήθηκα πάρα πολύ εκείνη τη στιγμή γιατί το θεωρώ μεγάλο παίχτη, αρχηγό και επαγγελματία.
πχ. ο Τρεζεγκέ, τότε που το χάσαμε από τη Μίλαν, πήγαινε σε ψυχολόγο για 3 μήνες εξ'αιτίας του πέναλτυ που είχε χάσει. :headbang:

Εσύ πρέπει να πέρασες υπέροχα. Είχες πάει και στη Βαρκελώνη? :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Εγώ θυμάμαι ακόμα την αντίδρασή του μετά το χαμένο πέναλτυ. Χλώμιασε όσο δεν πάει άλλο, άρχισε να κλαίει και έτρεμε από ένα σημείο και μετά. Δεν έχω δει πιο ξενερωμένο ποδοσφαιριστή μετά από λήξη αγώνα, πραγματικά ήταν απορηγόρητος. Τον λυπήθηκα πάρα πολύ εκείνη τη στιγμή γιατί το θεωρώ μεγάλο παίχτη, αρχηγό και επαγγελματία.
πχ. ο Τρεζεγκέ, τότε που το χάσαμε από τη Μίλαν, πήγαινε σε ψυχολόγο για 3 μήνες εξ'αιτίας του πέναλτυ που είχε χάσει. :headbang:

Εσύ πρέπει να πέρασες υπέροχα. Είχες πάει και στη Βαρκελώνη? :rockon: :rockon: :rockon:
Όχι, δεν είχα άκρες τότε για βρω εισιτήριο ούτε λεφτά! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom