apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μην τον επευφημείτε θα τον αρχίσω πάλι στις χριστοπαναγίες.
οχι ρε εγινε καλο παιδι τωρα
μην τον επευφημείτε θα τον αρχίσω πάλι στις χριστοπαναγίες.
οχι ρε εγινε καλο παιδι τωρα
άμα δηλώσει δημόσια υποταγή στο βάζελο τον σχωρναω πάραυτα.
3 φορες την μερα θα τραγουδαει τον υμνο που παναθηναικου
και καθε κυριακη γηπεδο
μακαρι καποτε να γινει,αλλα νομιζω οτι θα αργησει αυτη η μερα...
κ παλι θα βρεθει ενας καραγκιοζακος+1 από εμένα.
Παρ'όλα αυτά έχω παρατηρήσει ότι στα αθλητικά/οπαδικά threads, αν μιλήσεις σοβαρά και αντικειμενικά θα σου απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο. Το θέμα είναι να μην τσιμπάς από την αρχή στις όποιες μαλακίες. Δε θέλει κόπο, ηρεμία-χαβαλέ και καλή καρδιά.
κ παλι θα βρεθει ενας καραγκιοζακος
κ θα τα κανει πουτανα.
καζουρα καλο ειναι να υπαρχει,χαβαλες γενικοτερα.Έτσι γίνεται πάντα ρε φίλε αλλά το θέμα είναι η πρώτη αντίδραση.
Δε λέω, πλάκα έχουν τα βρισίδια, τα βλέπουμε, γελάμε αλλά γιατί να χαλιέται ο καθένας? Εδώ όλοι μπαίνουμε (πιστεύω) για χαβαλέ και όχι για να βγάλουμε τα απωθημένα μας.
Βλέπεις σε τέτοια θέματα ότι μπαίνουν (ειδικά) το βράδυ και γράφουν διάφοροι (κλώνοι ίσως?) και τα μισά σβήνονται ενώ τα υπόλοιπα δημιουργούν τσακωμούς και μαλακίες. Δε λέω να μη βρίζει ο ένας το άλλον (μέχρι ενός σημείου που να θεωρείται πλάκα, ιδιαίτερα αν γνωρίζονται μεταξύ τους) γιατί αλλιώς θα γίνει ξενέρωτο το thread, αλλά στις άλλες περιπτώσεις είναι να μη βρεθεί κανας οξύθυμος ή μπριζωμένος. Έτσι και δουν ότι πλέον δε δημιουργούνται εντάσεις, θα ξεκόψουν σιγά-σιγά τα φαινόμενα τέτοιου τύπου.
(αχαχα, νιώθω σαν να μιλάω για το χουλιγκανισμό στα γήπεδα)
Αυτη ειναι η ασθενεια του σαιτ.οι κλωνοι σε τι αποσκοπουν ρε αρχοντα?
καζουρα καλο ειναι να υπαρχει,χαβαλες γενικοτερα.
αλλα οταν αρχιζουν βρισιες για σπιτια κ οικογενειες ειναι λαθος.
οι κλωνοι σε τι αποσκοπουν ρε αρχοντα?
φιλε μου απλα γελαω...στην μεγαλη ιστορια της λιβερπουλ ειδικα εντος νησιου εγω βλεπω 20 χρονια..εκει πηρες τα παντα!!!αυτο δλδ που κοροιδευεις την μαντσεστερ..οπως εγραψα πιο πανω οι εγχωριοι τιτλοι ειναι 49-47 υπερ μας και οι νικες 68-58 υπερ μας..και οι διαφορες προκειται να μεγαλωσουν..οσο για τον φεργκι..δοξα το θεο εχει ετοιμασει ηδη προπονητες για να συνεχισουν την δυναστεια..κιν-γκιγκς-σολσκιερ..και η πελατεια θα συνεχιζεται και θα συνεχιζεταικαλησπερα σαςςς...βλεπω ψιλομαλωνετε...οπως και να χει...φετος τα μαντσεστερακια και ο προπονητης τους θα πρεπει να χαιρονται γιατι μας εφτασαν στα πρωταθληματα...οπως και να χει...τωρα που μας φτανουν στα πρωταθληματα ειναι τα δυσκολα...δεν εχουν συνηθισει να ειναι η πρωτη ομαδα σε τιτλους ...θα φυγει και ο φεργκιουσον σε 2-3 σεζον...τα πραγματα θα αλλαξουν...κανεις δε μενει παντα στη κορυφη...για παντα,,,η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ομως χρειαζεται σωστη διαχειριση...και περισσοτερα χρηματα για να γινει υστερα απο 20 χρονια ξανα η μεγαλη ομαδα.για μενα η υποθεση πρωταθλημα για φετος τελειωνε με τις μεταγραφες του καλοκαιριου.το κομπλεξ που βγαινει απο πολλα ατομα για την ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ειναι ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ...ας πανε να τα πουνε απο κοντα σε οπαδους της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...εγω οταν στην αρχη εγραψα για την αντιπαθεια μου για μαντσεστερ ,αυτο ενοχλησε και το σταματησα...προτεινα ψηφοφοριες που θα διναν ενδιαφερον στο θρεντ...με εγραψΑΝ...το ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ βγαινει στο γηπεδο...με φωνες και και παθος.ΟΧΙ ΣΤΟ ιντερνετ...οι οπαδοι και οι μαγκες ειναι στο γηπεδο και εξω απο αυτο,οχι πισω απο ενα γαμημενο πισι...αντε καληνυχτα
Αυτό λέω και εγώ.
Οι κλώνοι σε τίποτα δεν αποσκοπούν. Φτιάχνει ο κάθε αργόσχολος & κατακαημένος για να κάνει την "πλάκα" του.
πλακα κ μαγκια πισω απο εναν υπολογιστη.Αυτό λέω και εγώ.
Οι κλώνοι σε τίποτα δεν αποσκοπούν. Φτιάχνει ο κάθε αργόσχολος & κατακαημένος για να κάνει την "πλάκα" του.
και γω κλώνος είμαι......
πλακα κ μαγκια πισω απο εναν υπολογιστη.
πρεπει να πεφτει πολλη παντοφλα.
γνωριζεις αν γινοντε κ σε αλλα σαιτ αυτα?Αυτη ειναι η ασθενεια του σαιτ.
Τωρα για ποιο λογο συμβαινει αυτο δεν ξερω και ειναι σιγουρα μεγαλη συζητηση.Κραταει καιρο αυτη η κολωνια εδω.
στανταρκαι γω κλώνος είμαι......
Τι να σου πω ρε φιλε,δεν ξερω.γνωριζεις αν γινοντε κ σε αλλα σαιτ αυτα?
Αυτη ειναι η ασθενεια του σαιτ.
Αναθεμα και αν ξεραμε ποσοι κλωνοι υπαρχουν.
Τωρα για ποιο λογο συμβαινει αυτο δεν ξερω και ειναι σιγουρα μεγαλη συζητηση.Κραταει καιρο αυτη η κολωνια εδω.
Οχι αδερφε,μην το κανεις,δεν ειναι αναγκη. ;)θες να σου πώ γιατί κρατάει;
είσαι έτοιμος μετά να γίνω μπαν;
φιλε μου απλα γελαω...στην μεγαλη ιστορια της λιβερπουλ ειδικα εντος νησιου εγω βλεπω 20 χρονια..εκει πηρες τα παντα!!!αυτο δλδ που κοροιδευεις την μαντσεστερ..οπως εγραψα πιο πανω οι εγχωριοι τιτλοι ειναι 49-47 υπερ μας και οι νικες 68-58 υπερ μας..και οι διαφορες προκειται να μεγαλωσουν..οσο για τον φεργκι..δοξα το θεο εχει ετοιμασει ηδη προπονητες για να συνεχισουν την δυναστεια..κιν-γκιγκς-σολσκιερ..και η πελατεια θα συνεχιζεται και θα συνεχιζεται