Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 320K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,1%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,6%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
μακαρι καποτε να γινει,αλλα νομιζω οτι θα αργησει αυτη η μερα...

+1 από εμένα.

Παρ'όλα αυτά έχω παρατηρήσει ότι στα αθλητικά/οπαδικά threads, αν μιλήσεις σοβαρά και αντικειμενικά θα σου απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο. Το θέμα είναι να μην τσιμπάς από την αρχή στις όποιες μαλακίες. Δε θέλει κόπο, ηρεμία-χαβαλέ και καλή καρδιά.
Εδώ έχετε ένα από τα καλύτερα ενημερωμένα threads και μπράβο σας.
(αυτό το λέω αν και αντιπαθώ πολύ το αγγλικό ποδόσφαιρο και τους φιλάθλους του)

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
+1 από εμένα.

Παρ'όλα αυτά έχω παρατηρήσει ότι στα αθλητικά/οπαδικά threads, αν μιλήσεις σοβαρά και αντικειμενικά θα σου απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο. Το θέμα είναι να μην τσιμπάς από την αρχή στις όποιες μαλακίες. Δε θέλει κόπο, ηρεμία-χαβαλέ και καλή καρδιά.
κ παλι θα βρεθει ενας καραγκιοζακος
κ θα τα κανει πουτανα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
κ παλι θα βρεθει ενας καραγκιοζακος
κ θα τα κανει πουτανα.

Έτσι γίνεται πάντα ρε φίλε αλλά το θέμα είναι η πρώτη αντίδραση.
Δε λέω, πλάκα έχουν τα βρισίδια, τα βλέπουμε, γελάμε αλλά γιατί να χαλιέται ο καθένας? Εδώ όλοι μπαίνουμε (πιστεύω) για χαβαλέ και όχι για να βγάλουμε τα απωθημένα μας.
Βλέπεις σε τέτοια θέματα ότι μπαίνουν (ειδικά) το βράδυ και γράφουν διάφοροι (κλώνοι ίσως?) και τα μισά σβήνονται ενώ τα υπόλοιπα δημιουργούν τσακωμούς και μαλακίες. Δε λέω να μη βρίζει ο ένας το άλλον (μέχρι ενός σημείου που να θεωρείται πλάκα, ιδιαίτερα αν γνωρίζονται μεταξύ τους) γιατί αλλιώς θα γίνει ξενέρωτο το thread, αλλά στις άλλες περιπτώσεις είναι να μη βρεθεί κανας οξύθυμος ή μπριζωμένος. Έτσι και δουν ότι πλέον δε δημιουργούνται εντάσεις, θα ξεκόψουν σιγά-σιγά τα φαινόμενα τέτοιου τύπου.
(αχαχα, νιώθω σαν να μιλάω για το χουλιγκανισμό στα γήπεδα)

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Έτσι γίνεται πάντα ρε φίλε αλλά το θέμα είναι η πρώτη αντίδραση.
Δε λέω, πλάκα έχουν τα βρισίδια, τα βλέπουμε, γελάμε αλλά γιατί να χαλιέται ο καθένας? Εδώ όλοι μπαίνουμε (πιστεύω) για χαβαλέ και όχι για να βγάλουμε τα απωθημένα μας.
Βλέπεις σε τέτοια θέματα ότι μπαίνουν (ειδικά) το βράδυ και γράφουν διάφοροι (κλώνοι ίσως?) και τα μισά σβήνονται ενώ τα υπόλοιπα δημιουργούν τσακωμούς και μαλακίες. Δε λέω να μη βρίζει ο ένας το άλλον (μέχρι ενός σημείου που να θεωρείται πλάκα, ιδιαίτερα αν γνωρίζονται μεταξύ τους) γιατί αλλιώς θα γίνει ξενέρωτο το thread, αλλά στις άλλες περιπτώσεις είναι να μη βρεθεί κανας οξύθυμος ή μπριζωμένος. Έτσι και δουν ότι πλέον δε δημιουργούνται εντάσεις, θα ξεκόψουν σιγά-σιγά τα φαινόμενα τέτοιου τύπου.
(αχαχα, νιώθω σαν να μιλάω για το χουλιγκανισμό στα γήπεδα)
καζουρα καλο ειναι να υπαρχει,χαβαλες γενικοτερα.
αλλα οταν αρχιζουν βρισιες για σπιτια κ οικογενειες ειναι λαθος.
οι κλωνοι σε τι αποσκοπουν ρε αρχοντα?

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αυτη ειναι η ασθενεια του σαιτ.
Αναθεμα και αν ξεραμε ποσοι κλωνοι υπαρχουν. :jerking: :jerking: :jerking:
Τωρα για ποιο λογο συμβαινει αυτο δεν ξερω και ειναι σιγουρα μεγαλη συζητηση.Κραταει καιρο αυτη η κολωνια εδω.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
καζουρα καλο ειναι να υπαρχει,χαβαλες γενικοτερα.
αλλα οταν αρχιζουν βρισιες για σπιτια κ οικογενειες ειναι λαθος.

Αυτό λέω και εγώ.
Οι κλώνοι σε τίποτα δεν αποσκοπούν. Φτιάχνει ο κάθε αργόσχολος & κατακαημένος για να κάνει την "πλάκα" του. :jerking:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
καλησπερα σαςςς...βλεπω ψιλομαλωνετε...οπως και να χει...φετος τα μαντσεστερακια και ο προπονητης τους θα πρεπει να χαιρονται γιατι μας εφτασαν στα πρωταθληματα...οπως και να χει...τωρα που μας φτανουν στα πρωταθληματα ειναι τα δυσκολα...δεν εχουν συνηθισει να ειναι η πρωτη ομαδα σε τιτλους ...θα φυγει και ο φεργκιουσον σε 2-3 σεζον...τα πραγματα θα αλλαξουν...κανεις δε μενει παντα στη κορυφη...για παντα,,,η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ομως χρειαζεται σωστη διαχειριση...και περισσοτερα χρηματα για να γινει υστερα απο 20 χρονια ξανα η μεγαλη ομαδα.για μενα η υποθεση πρωταθλημα για φετος τελειωνε με τις μεταγραφες του καλοκαιριου.το κομπλεξ που βγαινει απο πολλα ατομα για την ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ειναι ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ...ας πανε να τα πουνε απο κοντα σε οπαδους της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...εγω οταν στην αρχη εγραψα για την αντιπαθεια μου για μαντσεστερ ,αυτο ενοχλησε και το σταματησα...προτεινα ψηφοφοριες που θα διναν ενδιαφερον στο θρεντ...με εγραψΑΝ...το ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ βγαινει στο γηπεδο...με φωνες και και παθος.ΟΧΙ ΣΤΟ ιντερνετ...οι οπαδοι και οι μαγκες ειναι στο γηπεδο και εξω απο αυτο,οχι πισω απο ενα γαμημενο πισι...αντε καληνυχτα
φιλε μου απλα γελαω...στην μεγαλη ιστορια της λιβερπουλ ειδικα εντος νησιου εγω βλεπω 20 χρονια..εκει πηρες τα παντα!!!αυτο δλδ που κοροιδευεις την μαντσεστερ..οπως εγραψα πιο πανω οι εγχωριοι τιτλοι ειναι 49-47 υπερ μας και οι νικες 68-58 υπερ μας..και οι διαφορες προκειται να μεγαλωσουν..οσο για τον φεργκι..δοξα το θεο εχει ετοιμασει ηδη προπονητες για να συνεχισουν την δυναστεια..κιν-γκιγκς-σολσκιερ..και η πελατεια θα συνεχιζεται και θα συνεχιζεται

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Αυτό λέω και εγώ.
Οι κλώνοι σε τίποτα δεν αποσκοπούν. Φτιάχνει ο κάθε αργόσχολος & κατακαημένος για να κάνει την "πλάκα" του. :jerking:
πλακα κ μαγκια πισω απο εναν υπολογιστη.
πρεπει να πεφτει πολλη παντοφλα. :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Τωρα για ποιο λογο συμβαινει αυτο δεν ξερω και ειναι σιγουρα μεγαλη συζητηση.Κραταει καιρο αυτη η κολωνια εδω.
γνωριζεις αν γινοντε κ σε αλλα σαιτ αυτα?

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αναθεμα και αν ξεραμε ποσοι κλωνοι υπαρχουν. :jerking: :jerking: :jerking:

θες να σου πώ γιατί κρατάει;
είσαι έτοιμος μετά να γίνω μπαν;

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
φιλε μου απλα γελαω...στην μεγαλη ιστορια της λιβερπουλ ειδικα εντος νησιου εγω βλεπω 20 χρονια..εκει πηρες τα παντα!!!αυτο δλδ που κοροιδευεις την μαντσεστερ..οπως εγραψα πιο πανω οι εγχωριοι τιτλοι ειναι 49-47 υπερ μας και οι νικες 68-58 υπερ μας..και οι διαφορες προκειται να μεγαλωσουν..οσο για τον φεργκι..δοξα το θεο εχει ετοιμασει ηδη προπονητες για να συνεχισουν την δυναστεια..κιν-γκιγκς-σολσκιερ..και η πελατεια θα συνεχιζεται και θα συνεχιζεται

θα δουμε... :grin:...εγω ομως δε θα βγαινα να πανηγυριζω καθε φορα που χανει η μαντσεστερ(ουτε στο τσου λου,ουτε πουθενα)...κοιταω την ομαδα μου...μονο αυτην...μεσα απο εναν υπολογιστη δε μιλουν οι οπαδοι...τα λενε στους δρομους ,στα γηπεδα...στις καφετεριες...οχι εδω...γιατι και εγω ξερω πολλα ατομα μαντσεστερ...αλλα δε τα λενε ετσι οπως εσεις εδω...πιο ηρεμα ...και πιο νορμαλ...εγω δε διαφωνησα με αυτα που λες περι κυριαρχιας της μαντσεστερ...μιλαμε για μπαλα...και σχεδον ολοι το παραδεχονται...εσυ ομως μαζι με καποιους αλλους ειστε απολυτοι σε μερικα θεματα...π.χ...μιλουσαμε παλια για καλυτερο παικτη αγγλο στο κεντρο...βγαλατε καλυτερο του τζεραρντ ολους της μαντσεστερ....καρικ,σκοουλς,κιν,γκιγκς....ενω ο τζεραρντ ειναι παικτης που μπορει να παιξει σε ολες τις θεσεις αυτων...δε λεω οτι δεν ειναι παικταραδες...αλλα η μαντσεστερ οφειλει σχεδον τα παντα στο προπονητη της ...και εδω και αρκετα χρονια στο κεφαλαιο που δαπανει για παικτες ...η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ δεν τραβαει...οταν το λεγα καποτε...εσεις μονο ειρωνεια πουλουσατε...τεσπα...καληνυχτα...ειμαι κουρασμενος...ολο εξω ημουν 3 μερες...και 3 νυχτες :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom