You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Premier league
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 320K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Επισκέπτης
εμμμ ...οσο καιρο λειπει πρεπει να καλυψεις το κενο του...
παντως βλεπω ο δωρητης παει να γινει ο διαδοχος του...κανε κατι γρηγορα...
παντως βλεπω ο δωρητης παει να γινει ο διαδοχος του...κανε κατι γρηγορα...
χαχαχαχα.αυτο το πρωταθλημα εχει 20% να χαθει..κι οχι απο τη λιβερπουλ...Κατάλαβε ότι ξεκινάει η αντεπίθεση της Λίβερπουλ και την κοπάνησε η κότα!
Επισκέπτης
ο ταρατσας γιατι διαγραφηκε?
τον ανελαβε ο ΠΑΡΑΓΩΓΟς...τον πηρε μονοτερμα...αρχισε ψιλοκαβγας...ειπωθηκαν λογακια για μανες απο τη πλευρα του ταρατσα...και ...ο παρα του πε οτι θα βγαλει την ip του και αλλα στοιχεια εδω στο θρεντ(δε θα το κανε ομως)...και ο ταρατσας πιθανον πανικοβληθηκε...ελπιζω να ξαναγυρισει...απο τον παραγωγο γλιτωσαν μονο οσοι αυτοκτονησαν
Τι εστί παραγωγός μπρε αδελφέ;τον ανελαβε ο ΠΑΡΑΓΩΓΟς...τον πηρε μονοτερμα...αρχισε ψιλοκαβγας...ειπωθηκαν λογακια για μανες απο τη πλευρα του ταρατσα...και ...ο παρα του πε οτι θα βγαλει την ip του και αλλα στοιχεια εδω στο θρεντ(δε θα το κανε ομως)...και ο ταρατσας πιθανον πανικοβληθηκε...ελπιζω να ξαναγυρισει...απο τον παραγωγο γλιτωσαν μονο οσοι αυτοκτονησαν
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Άσε τα παραμύθια και πες τι έκανες και έδιωξες τον Ταράτσα!τον ανελαβε ο ΠΑΡΑΓΩΓΟς...τον πηρε μονοτερμα...αρχισε ψιλοκαβγας...ειπωθηκαν λογακια για μανες απο τη πλευρα του ταρατσα...και ...ο παρα του πε οτι θα βγαλει την ip του και αλλα στοιχεια εδω στο θρεντ(δε θα το κανε ομως)...και ο ταρατσας πιθανον πανικοβληθηκε...ελπιζω να ξαναγυρισει...απο τον παραγωγο γλιτωσαν μονο οσοι αυτοκτονησαν
Επισκέπτης
δεν ειναι καινουριο μελος ,ουτε κλωνος...παλιο σχετικα μελος του σαιτ...ετυχε να εχει καποιες περισσοτερες γνωσεις στο νετ απο αλλους μας...και...τεσπα,δε θα κανε τπτ... ;) ;) ;)...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ναι κι αν βγάλει ο κάθε κάλος την IP κάποιου θα του κλάσει τα @@!!!δεν ειναι καινουριο μελος ,ουτε κλωνος...παλιο σχετικα μελος του σαιτ...ετυχε να εχει καποιες περισσοτερες γνωσεις στο νετ απο αλλους μας...και...τεσπα,δε θα κανε τπτ... ;) ;) ;)...
Επισκέπτης
τεσπα...εγω εγραψα εδω χτες να ξαναμπει...τιποτε δε θα γινοταν...ο συγκεκριμενος(παραγωγος) δε θα κανε τπτ...το συγκεκριμενο θρεντ χρειαζεται ατομα οπως ο ταρατσας που ασχολουνται με τη μπαλα...ειναι και παλιο μελος...οσον αφορα την ip ...πιθανον να υπαρχουν και αλλοι λογοι ;)Ναι κι αν βγάλει ο κάθε κάλος την IP κάποιου θα του κλάσει τα @@!!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν ήμουν όταν έγινε το σκηνικό αλλά δεν έχω δει να γράφει σε αυτό το θρεντ ποτέ κάποιος "παραγωγός"...οπότε για να τον τσιμπήσει ξαφνικά η μύγα κάποιο κλωνάρι θα είναι κι αυτός...τεσπα...εγω εγραψα εδω χτες να ξαναμπει...τιποτε δε θα γινοταν...ο συγκεκριμενος(παραγωγος) δε θα κανε τπτ...το συγκεκριμενο θρεντ χρειαζεται ατομα οπως ο ταρατσας που ασχολουνται με τη μπαλα...ειναι και παλιο μελος...οσον αφορα την ip ...πιθανον να υπαρχουν και αλλοι λογοι ;)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τον ανελαβε ο ΠΑΡΑΓΩΓΟς...τον πηρε μονοτερμα...αρχισε ψιλοκαβγας...ειπωθηκαν λογακια για μανες απο τη πλευρα του ταρατσα...και ...ο παρα του πε οτι θα βγαλει την ip του και αλλα στοιχεια εδω στο θρεντ(δε θα το κανε ομως)...και ο ταρατσας πιθανον πανικοβληθηκε...ελπιζω να ξαναγυρισει...απο τον παραγωγο γλιτωσαν μονο οσοι αυτοκτονησαν
εγώ πάντως το ζήτησα να μου πει ποιος είναι ο πάροχός μου και να μου πει την άι πι μου και τη βρήκε........
stin.othoni.toy.pc.mou.
Επισκέπτης
οσο αφορα τη μπαλα σημερα...η united σημερα στη χειροτερη να φερει χ...στο τσου λου ...το λογικο ειναι να διαλυσει την ιντερ...μονη ελπιδα της ιντερ ειναι να βαλει κανα γκολ το πρωτο 30λεπτο...και μετα να κλειστει πισω απο το κεντρο ...ειναι πολυ μετρια ομαδα στο κεντρο και στην αμυνα...σαν την εβερτον ειναι...στην ιταλια ολοι βλεπουν πως παιρνει αρκετα ματς και πως γλιτωνει βαθμους...οσο για τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...στο τσου λου...δε ξερω αλλα η ΡΕΑΛ δε μου φαινεται οτι θα παραδοθει...ετσι ευκολα...πρεπει να βαλουμε 1 γκολ γρηγορο...και τοτε θα ναι ολα πολυ δυσκολα για αυτους...στο πρωταθλημα...3οι λογικα θα βγουμε...η τσελση βρηκε καλο προπονητη,επιστρεφει και ο εσσιεν(ενας πολυ πολυ χρησιμος παικτης για αυτους)...η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ αν δε δωσει λεφτα για να παρει 3-4 παικτες ποιοτικους ,ταλαντουχους...δεν εχει τυχη στο πρωταθλημα,που τοσο πολυ ποθουν οι αγγλοι οπαδοι της...
Επισκέπτης
Δεν ήμουν όταν έγινε το σκηνικό αλλά δεν έχω δει να γράφει σε αυτό το θρεντ ποτέ κάποιος "παραγωγός"...οπότε για να τον τσιμπήσει ξαφνικά η μύγα κάποιο κλωνάρι θα είναι κι αυτός...
δεν ειναι κλωνος λεμεεεεεεεεεεε....εχει το νικ αλοχα πλεον...ολοι τον ξερουν ετσι τωρα...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Δεν ήμουν όταν έγινε το σκηνικό αλλά δεν έχω δει να γράφει σε αυτό το θρεντ ποτέ κάποιος "παραγωγός"...οπότε για να τον τσιμπήσει ξαφνικά η μύγα κάποιο κλωνάρι θα είναι κι αυτός...
βουλωμένο γράμμα διαβάζεις...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866