Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 320K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,1%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,6%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
για να καλυψω το κενο του να ποσταρω μερικες φοτο?χαχαχα

λιβερπουλ και τσελσι κερδισαν σημερα κι εμας μας φοβαμαι αυριο..λετε να ξαναδωσουμε ενδιαφερον στο πρωταθλημα?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
MANCHESTER+UNITED.jpg

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ταρατσα οπου και αν εισαι,μην γυρισεις και γαμιεσαι. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εμμμ ...οσο καιρο λειπει πρεπει να καλυψεις το κενο του... :grin:

παντως βλεπω ο δωρητης παει να γινει ο διαδοχος του...κανε κατι γρηγορα... :grin:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
οριστε λοιπον

Συνημμένα

• DSC00605.jpg
    DSC00605.jpg
    117,9 KB · Εμφανίσεις: 49
  • n1152932566_30028523_6979.jpg
    n1152932566_30028523_6979.jpg
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • n1131182511_60993_3266.jpg
    n1131182511_60993_3266.jpg
    45,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • n671507050_940321_506.jpg
    n671507050_940321_506.jpg
    52,1 KB · Εμφανίσεις: 22

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κατάλαβε ότι ξεκινάει η αντεπίθεση της Λίβερπουλ και την κοπάνησε η κότα! :badair:

Επισκέπτης
ο ταρατσας γιατι διαγραφηκε? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

τον ανελαβε ο ΠΑΡΑΓΩΓΟς...τον πηρε μονοτερμα...αρχισε ψιλοκαβγας...ειπωθηκαν λογακια για μανες απο τη πλευρα του ταρατσα...και ...ο παρα του πε οτι θα βγαλει την ip του και αλλα στοιχεια εδω στο θρεντ(δε θα το κανε ομως)...και ο ταρατσας πιθανον πανικοβληθηκε...ελπιζω να ξαναγυρισει...απο τον παραγωγο γλιτωσαν μονο οσοι αυτοκτονησαν :sunglasses:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τον ανελαβε ο ΠΑΡΑΓΩΓΟς...τον πηρε μονοτερμα...αρχισε ψιλοκαβγας...ειπωθηκαν λογακια για μανες απο τη πλευρα του ταρατσα...και ...ο παρα του πε οτι θα βγαλει την ip του και αλλα στοιχεια εδω στο θρεντ(δε θα το κανε ομως)...και ο ταρατσας πιθανον πανικοβληθηκε...ελπιζω να ξαναγυρισει...απο τον παραγωγο γλιτωσαν μονο οσοι αυτοκτονησαν :sunglasses:
Τι εστί παραγωγός μπρε αδελφέ;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άσε τα παραμύθια και πες τι έκανες και έδιωξες τον Ταράτσα! :sunglasses:

Επισκέπτης
δεν ειναι καινουριο μελος ,ουτε κλωνος...παλιο σχετικα μελος του σαιτ...ετυχε να εχει καποιες περισσοτερες γνωσεις στο νετ απο αλλους μας...και...τεσπα,δε θα κανε τπτ... ;) ;) ;)...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δεν ειναι καινουριο μελος ,ουτε κλωνος...παλιο σχετικα μελος του σαιτ...ετυχε να εχει καποιες περισσοτερες γνωσεις στο νετ απο αλλους μας...και...τεσπα,δε θα κανε τπτ... ;) ;) ;)...
Ναι κι αν βγάλει ο κάθε κάλος την IP κάποιου θα του κλάσει τα @@!!! :jerking:

Επισκέπτης
Ναι κι αν βγάλει ο κάθε κάλος την IP κάποιου θα του κλάσει τα @@!!! :jerking:
τεσπα...εγω εγραψα εδω χτες να ξαναμπει...τιποτε δε θα γινοταν...ο συγκεκριμενος(παραγωγος)  δε θα κανε τπτ...το συγκεκριμενο θρεντ χρειαζεται ατομα οπως ο ταρατσας που ασχολουνται με τη μπαλα...ειναι και παλιο μελος...οσον αφορα την ip ...πιθανον να υπαρχουν και αλλοι λογοι  ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τεσπα...εγω εγραψα εδω χτες να ξαναμπει...τιποτε δε θα γινοταν...ο συγκεκριμενος(παραγωγος)  δε θα κανε τπτ...το συγκεκριμενο θρεντ χρειαζεται ατομα οπως ο ταρατσας που ασχολουνται με τη μπαλα...ειναι και παλιο μελος...οσον αφορα την ip ...πιθανον να υπαρχουν και αλλοι λογοι  ;)
Δεν ήμουν όταν έγινε το σκηνικό αλλά δεν έχω δει να γράφει σε αυτό το θρεντ ποτέ κάποιος "παραγωγός"...οπότε για να τον τσιμπήσει ξαφνικά η μύγα κάποιο κλωνάρι θα είναι κι αυτός...

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

εγώ πάντως το ζήτησα να μου πει ποιος είναι ο πάροχός μου και να μου πει την άι πι μου και τη βρήκε........

stin.othoni.toy.pc.mou.

Επισκέπτης
οσο αφορα τη μπαλα σημερα...η united σημερα στη χειροτερη να φερει χ...στο τσου λου ...το λογικο ειναι να διαλυσει την ιντερ...μονη ελπιδα της ιντερ ειναι να βαλει κανα γκολ το πρωτο 30λεπτο...και μετα να κλειστει πισω απο το κεντρο ...ειναι πολυ μετρια ομαδα στο κεντρο και στην αμυνα...σαν την εβερτον ειναι...στην ιταλια ολοι βλεπουν πως παιρνει αρκετα ματς και πως γλιτωνει βαθμους...οσο για τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...στο τσου λου...δε ξερω αλλα η ΡΕΑΛ δε μου φαινεται οτι θα παραδοθει...ετσι ευκολα...πρεπει να βαλουμε 1 γκολ γρηγορο...και τοτε θα ναι ολα πολυ δυσκολα για αυτους...στο πρωταθλημα...3οι λογικα θα βγουμε...η τσελση βρηκε καλο προπονητη,επιστρεφει και ο εσσιεν(ενας πολυ πολυ χρησιμος παικτης για αυτους)...η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ αν δε δωσει λεφτα για να παρει 3-4 παικτες ποιοτικους ,ταλαντουχους...δεν εχει τυχη στο πρωταθλημα,που τοσο πολυ ποθουν οι αγγλοι οπαδοι της...

Επισκέπτης
Δεν ήμουν όταν έγινε το σκηνικό αλλά δεν έχω δει να γράφει σε αυτό το θρεντ ποτέ κάποιος "παραγωγός"...οπότε για να τον τσιμπήσει ξαφνικά η μύγα κάποιο κλωνάρι θα είναι κι αυτός...

δεν ειναι κλωνος λεμεεεεεεεεεεε....εχει το νικ αλοχα πλεον...ολοι τον ξερουν ετσι τωρα... :grin:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

βουλωμένο γράμμα διαβάζεις...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom