Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τον νικητή του ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ θα βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός στους «8» του Κυπέλλου Hellas OnLine, στο μεγαλύτερο παιχνίδι που ανέδειξε η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ. Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση τον Πανσερραϊκό, ενώ η ΑΕΚ θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Skoda Ξάνθη. Στο άλλο ζευγάρι, ο Αστέρας Τρίπολης θα κοντραριστεί με τον νικητή του αγώνα Πανιώνιος-Βέροια.

Προημιτελική φάση

Άρης/ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Skoda Ξάνθη-ΑΕΚ
Πανιώνιος/Βέροια-Αστέρας Τρίπολης
Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός

Ημιτελική φάση

Skoda Ξάνθη/ΑΕΚ-Παναθηναϊκός/Πανσερραϊκός
Πανιώνιος-Βέροια/Αστέρας Τρίπολης- Άρης/ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Στην προημιτελική φάση οι αγώνες είναι διπλοί και θα διεξαχθούν στις 4 και 18* Φεβρουαρίου, ενώ τα επαναληπτικά παιχνίδια στις 4 Μαρτίου. Υπενθυμίζεται ότι ο φετινός τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

* Το πρόγραμμα για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα διαφοροποιηθεί, λόγω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.

Καλη κληρωση.
Τον νου σας μην χαθει και το κυπελλο.
αθανατο το κολπο με τα κατεψυγμενα μπαλακια :rockon: :rockon:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
βαζελες ξυπνατεεεεε!!!!
Νιαου τα κανανε τα 80(ποσα???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) μυρια και καμια 25αρια που πειρανε με το cl και παιζετε και σας προπονουν κατι φουκαριαρηδες.Σε σας εχουν δωσει την πιπιλα για τον "κλεφτη" τον γαυρο και την πουτανα την διαιτησια και οι φαπες δικαιολογουνται με αυτο

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
βαζελες ξυπνατεεεεε!!!!
Νιαου τα κανανε τα 80(ποσα???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) μυρια και καμια 25αρια που πειρανε με το cl και παιζετε και σας προπονουν κατι φουκαριαρηδες.Σε σας εχουν δωσει την πιπιλα για τον "κλεφτη" τον γαυρο και την πουτανα την διαιτησια και οι φαπες δικαιολογουνται με αυτο
:think: :think:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
βαζελες ξυπνατεεεεε!!!!
Τα ''80''(δεν ειναι 80 αλλα 67) δεν μπηκαν για μεταγραφες ρε μορτη.
Μαθε να διαβαζεις καλυτερα και να μην κατεβαζεις αμασητα αυτα που ακους.
Η αποσβεση ΕΓΙΝΕ,συμφωνω μαζι σου.Γιαυτο και ολοι μας ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΞΙΑΣ.

Παντως το timing που τα λες δεν ειναι καλο ρε μαγκα.Ειναι η εποχη που ο πρακτορας δινει 100.000 ευρω για να φερει επιθετικο στο λιμανι.Και οχι τον 4ο επιθετικο σου.Αλλα τον 2ο.
Πηγαινε κραξε πρωτα τον δικο σου και μετα ελα να μας τα πεις και εμας,να σε ακουσουμε με μεγαλη προσοχη.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
....Ειναι η εποχη που ο πρακτορας δινει 100.000 ευρω για να φερει επιθετικο στο λιμανι.Και οχι τον 4ο επιθετικο σου.Αλλα τον 2ο.

Είσαι άδικος Σουηδέ...γιατί ο πράκτορας έδωσε και 7,5 εκατ. για το 50% του Μπελούτσι...έδωσε και 11 εκατ. για το 70% του Ντιόγκο...έδωσε και 6 εκατ. για τον Ντουντού....έδωσε και 3 εκατ. για Όσκαρ...και είναι και ένας...όχι πολυμετοχικός.... στην τελική...καλύτερα 100 χιλ. (που δεν είναι τόσα αλλά 500 χιλ.) και να μην τα κλαίς...παρά 2 εκατ. για...Μελίσση!!! ;) ;) ;)
Και το καλύτερο όμως είναι ότι μάλλον ούτε ο...Ντάβι δεν θα έρθει...αλλά θα έρθει κάποιος που δεν έχει ακόμα ακουστεί....απλά τσιμπάμε στίς μαλακίες των δημοσιογράφων.... :headbang: :headbang: :headbang:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Τα ''80''(δεν ειναι 80 αλλα 67) δεν μπηκαν για μεταγραφες ρε μορτη.
Μαθε να διαβαζεις καλυτερα και να μην κατεβαζεις αμασητα αυτα που ακους.
Η αποσβεση ΕΓΙΝΕ,συμφωνω μαζι σου.Γιαυτο και ολοι μας ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΞΙΑΣ.

Παντως το timing που τα λες δεν ειναι καλο ρε μαγκα.Ειναι η εποχη που ο πρακτορας δινει 100.000 ευρω για να φερει επιθετικο στο λιμανι.Και οχι τον 4ο επιθετικο σου.Αλλα τον 2ο.
[size=20pt]Πηγαινε κραξε πρωτα τον δικο σου[/size] και μετα ελα να μας τα πεις και εμας,να σε ακουσουμε με μεγαλη προσοχη.
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
πες μου οτι κανεις πλακα για να ηρεμησω.....
δεν το εννοεις να παμε να κραξουμε τον προεδρο.....
λυτρωσε με σουηδε μη με βασανιζεις.... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
λυτρωσε με σουηδε μη με βασανιζεις.... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
αστον ρε συ ειναι ντεφορμε σημερα

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Είσαι άδικος Σουηδέ...γιατί ο πράκτορας έδωσε και 7,5 εκατ. για το 50% του Μπελούτσι...έδωσε και 11 εκατ. για το 70% του Ντιόγκο...έδωσε και 6 εκατ. για τον Ντουντού....έδωσε και 3 εκατ. για Όσκαρ...και είναι και ένας...όχι πολυμετοχικός.... στην τελική...καλύτερα 100 χιλ. (που δεν είναι τόσα αλλά 500 χιλ.) και να μην τα κλαίς...παρά 2 εκατ. για...Μελίσση!!! ;) ;) ;)
Και το καλύτερο όμως είναι ότι μάλλον ούτε ο...Ντάβι δεν θα έρθει...αλλά θα έρθει κάποιος που δεν έχει ακόμα ακουστεί....απλά τσιμπάμε στίς μαλακίες των δημοσιογράφων.... :headbang: :headbang: :headbang:
Συμφωνουμε σ'αυτα που λες.Οτι ειναι ενας,οτι εχει κανει μερικες δαπανηρες μεταγραφες.Βεβαιως υπαρχουν και τρελλα εσοδα στον ολυμπιακο αλλα δεν με ενδιαφερει.
Επισης συμφωνουμε οτι τα λεφτα που εβαλε ο Παναθηναικος δεν πιασαν τοπο σε μερικες περιπτωσεις.
Ομως το οτι οι παικτες που ηρθαν δεν ειναι για τοσα λεφτα,δεν σημαινει και οτι δεν δοθηκαν φραγκα.Αλλο το ενα,αλλο το αλλο.
Απλα αναφερθηκα στο ΤΩΡΑ.Επισης ειμαι απο αυτους που γραφω συνεχως για μεταγραφικη ενισχυση με δαπανηρες μεταγραφες για την ομαδα μου.

ΥΓ:Ουτε ενα μπανιο δεν μπορει να κανει κανεις :grin:

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
'Οσοι είστε Παναθηναϊκοί και διαβάζεται αυτό το topic θα ήθελα να σας πω δυο λόγια:
Ότι μεταγραφές και να κάνουμε, αν δεν φτιάξουν τα πράγματα στη διαιτησία και αν δεν γκρεμίσουμε την παράγκα του αλήτη του πράκτορα δεν πρόκειται να πάρουμε πρωτάθλημα ΠΟΤΕ, ούτε εμείς ούτε κανένας άλλος.

Θα γίνει δηλαδή σαν το basket, μπορεί να πάρουμε τίτλο στην Ευρώπη και εδώ να μην μπορούμε να πάρουμε πρωτάθλημα, "καθαρά" πάντα, με διαιτησίες τύπου παπουτσέλη, μποροβήλου, βασσάρα κ.λπ...., με Ριζούπολες, Παιανίες, CAS και το κακό συναπάντημα...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε μαλακα ελεος :headbang: :headbang: :headbang:

Δεν σου ειπα να κανεις πορεια η να γιουχαρεις στο γηπεδο η να τον κρεμασεις.
Απλα το ειπα για να ''αναρρωτηθεις'' γαι ποιο λογο δινει τοσα λιγα ο δικος σου για να παρει εναν παικτη που χρειαζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Απαντησα επειδη σας ''κοφτει'' εσας για το τι κανουν οι δικοι μας.
Και να πω οτι εδω μεσα δεν αναφερει κανεις για μεταγραφες και ειμαστε ''ησυχοι'',να πω οκ.
Αλλα οι πιο πολλοι φωναζουμε για μεταγραφες.
Δεν χρειαζομαστε κανεναν γαυρο να μας το πει και να μας αναλυσει τι γινεται στην διοικηση μας.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Συμφωνουμε σ'αυτα που λες.Οτι ειναι ενας,οτι εχει κανει μερικες δαπανηρες μεταγραφες.Βεβαιως υπαρχουν και τρελλα εσοδα στον ολυμπιακο αλλα δεν με ενδιαφερει.
Επισης συμφωνουμε οτι τα λεφτα που εβαλε ο Παναθηναικος δεν πιασαν τοπο σε μερικες περιπτωσεις.
Ομως το οτι οι παικτες που ηρθαν δεν ειναι για τοσα λεφτα,δεν σημαινει και οτι δεν δοθηκαν φραγκα.Αλλο το ενα,αλλο το αλλο.
Απλα αναφερθηκα στο ΤΩΡΑ.Επισης ειμαι απο αυτους που γραφω συνεχως για μεταγραφικη ενισχυση με δαπανηρες μεταγραφες για την ομαδα μου.

ΥΓ:Ουτε ενα μπανιο δεν μπορει να κανει κανεις :grin:

Βασικά πώς να πιάσουν τόπο???Αντωνίου και διαχειριστής...δεν πάει!!! :boobies: :boobies: :boobies:

ΥΓ--->Ρε...γι'αυτό μυρίζει η οθόνη???Άστε τον ρε παιδιά να πάει για μπάνιο ο άνθρωπος.... :2funny: :2funny: :2funny:

[size=30pt]λυτρωσε με σουηδε μη με βασανιζεις[/size].... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχει κανει γκελες;;;;;
παω να δω στο αλλο το Λιλάκι το μωρό μου.... :grin: :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρε μαλακα ελεος :headbang: :headbang: :headbang:

Δεν σου ειπα να κανεις πορεια η να γιουχαρεις στο γηπεδο η να τον κρεμασεις.
Απλα το ειπα για να ''αναρρωτηθεις'' γαι ποιο λογο δινει τοσα λιγα ο δικος σου για να παρει εναν παικτη που χρειαζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Απαντησα επειδη σας ''κοφτει'' εσας για το τι κανουν οι δικοι μας.
Και να πω οτι εδω μεσα δεν αναφερει κανεις για μεταγραφες και ειμαστε ''ησυχοι'',να πω οκ.
Αλλα οι πιο πολλοι φωναζουμε για μεταγραφες.
Δεν χρειαζομαστε κανεναν γαυρο να μας το πει και να μας αναλυσει τι γινεται στην διοικηση μας.
χρειαζοσαστε και με το παραπανω....
οταν σας τα ελεγα εγω το καλοκαιρι που την ειχα παρει ψυλια την δουλεια εσεις γαυγιζατε και ποσταρατε βιντεακια...
τα ξεχασες;;;;;;
και κανατε copy and paste τα κειμενα με τις θριαμβολογιες των αντικειμενικων για το ''αορατο τειχος''  σιλβα,τον ''εγκεφαλικο'' οικοδομο που αρπαξατε μεσα απο τα χερια μας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:,τον ''χαλυβδινο'' βραζιλιανο σοουζα και τον κλωνο του καφου γκαμπριελ.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Βασικά πώς να πιάσουν τόπο???Αντωνίου και διαχειριστής...δεν πάει!!! :boobies: :boobies: :boobies:

ΥΓ--->Ρε...γι'αυτό μυρίζει η οθόνη???Άστε τον ρε παιδιά να πάει για μπάνιο ο άνθρωπος.... :2funny: :2funny: :2funny:
Συμφωνουμε για τον Αντωνιου,τα εχουμε ξαναπει ;)

Ενταξει,εκανα ρε.Ολα καθαρα τωρα :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
'Οσοι είστε Παναθηναϊκοί και διαβάζεται αυτό το topic θα ήθελα να σας πω δυο λόγια:
Ότι μεταγραφές και να κάνουμε, αν δεν φτιάξουν τα πράγματα στη διαιτησία και αν δεν γκρεμίσουμε την παράγκα του αλήτη του πράκτορα δεν πρόκειται να πάρουμε πρωτάθλημα ΠΟΤΕ, ούτε εμείς ούτε κανένας άλλος.

Θα γίνει δηλαδή σαν το basket, μπορεί να πάρουμε τίτλο στην Ευρώπη και εδώ να μην μπορούμε να πάρουμε πρωτάθλημα, "καθαρά" πάντα, με διαιτησίες τύπου παπουτσέλη, μποροβήλου, βασσάρα κ.λπ...., με Ριζούπολες, Παιανίες, CAS και το κακό συναπάντημα...
η βαζελα βρηκε τον παλερμο της

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

εσύ να πας να αλλάξεις μαξιλάρι. Επομένως, αφού είναι έτσι, μην φωνάζεις. Παίχτε με τα παλουκάρια σας στην Ευρώπη. ναι, το ξέρω...και στην Ευρώπη φέτος κανετε θαύματα επειδή έχετε παιχταράδες. Έχετε ομαδάρα και σας καταστρέφει ο Κόκκαλης. Και ο μαλάκας ο Πατέρας σας που το καλοκαίρι δήλωνε πως δεν θα ξαναγίνουνε μαλακίες διαιτητικές;

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Για αυτούς που είναι Παναθηναϊκοί και διαβάζουν το topic τα είπα. Για εσάς που δεν έχετε την τιμή να ανήκετε στο μεγαλύτερο club της Ελλάδας, ένα έχω να σας πώ:

Έχω κάτι σκληρό και χοντρό που είναι μονίμως όρθιο. Ένας-ένας παλιοαδερφές, καθίστε πάνω του να βολευτείτε....Φιλικά πάντα, γιατί εγω τους gayς τους διαφνωστεφανωμένους τους σέβομαι και τους εκτιμώ για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν με την πίσω τρυπούλα τους (τι τρυπούλα δηλαδή, η σπηλιά του Νταβέλη είναι, αλλα λέμε τώρα).

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Για αυτούς που είναι Παναθηναϊκοί και διαβάζουν το topic τα είπα. Για εσάς που δεν έχετε την τιμή να ανήκετε στο μεγαλύτερο club της Ελλάδας, ένα έχω να σας πώ:

Έχω κάτι σκληρό και χοντρό που είναι μονίμως όρθιο. Ένας-ένας παλιοαδερφές, καθίστε πάνω του να βολευτείτε....Φιλικά πάντα, γιατί εγω τους gayς τους διαφνωστεφανωμένους τους σέβομαι και τους εκτιμώ για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν με την πίσω τρυπούλα τους (τι τρυπούλα δηλαδή, η σπηλιά του Νταβέλη είναι, αλλα λέμε τώρα).
μηπως ειναι το δαχτυλο σου και εχεις παθει αγκυλωση;;;;;; :think: :think: :think: :think:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

run rabbit runnnnnnnnn

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom