Πολυ καλη η ομαδα σημερα μαγκες.
Ακομα και στο πρωτο που δεν βγηκαν πολλες φασεις κυκλοφορησαμε καλα την μπαλα,παιξαμε με την μια αλλα μας ελειψε το καθαρο μυαλο στην τελικη πασα,γιαυτο εληξε και 0-0 ημιχρονο.
Ο αρης λιγος μεσα στο γηπεδο.
Κλειτον και Ρουκαβινα συνεχιζουν να δινουν απαντησεις.
Σιμαο χυνουμε ολοι για την παρτη σου παιχταρα μου
Ωραια ατμοσφαιρα στο γηπεδο,κατασταση που βοηθησε πολυ η παρουσια αρειανων στην εξεδρα.Αμαρτια να μην υπαρχουν φιλοξενουμενοι ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ.Αλλιως το ευχαριστιεσαι και με αντιπαλους μεσα...
Και τωρα στο σημαντικοτερο κατα την γνωμη μου αγωνιστικο θεμα...Τεν Κατε δεν ξερω τι στον πουτσο εχεις παθει με τον Ματος.Δεν ξερω τι σε κανει να μην τον υπολογιζεις.Δεν ξερω τι βλεπεις και χρησιμοποιεις τον Μελισση ως εναλλακτικη
και οχι τον Μαρσελο.ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ-ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΗ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Πανω κατω τα ιδια και για τον Ιβανσιτς.Ειναι ο μονος αριστεροποδαρος μεσος που εχουμε.Το μονο ελαφρυντικο,οτι υπαρχουν πολλοι και ποιοτικοι μεσοεπιθετικοι στο ροστερ.
Τα πεναλτι δεν τα εχω δει στην τηλεοραση.Το χερι στο πρωτο μου φανηκε για καθαρο μεσα στο γηπεδο και ακουσα στο ραδιοφωνο οτι οντως ηταν.Για του Ζιλμπερτο,παραδοξως,μου φανηκε και αυτο για πεναλτι αλλα ακουσα οτι ειναι μαιμου.Ισως να φταει οτι εγινε στην απεναντι περιοχη και δεν ειδα καλα.
Συνεχιζουμε γερα,η ομαδα ρολλαρει και παιζει καλο ποδοσφαιρο