Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
κοίτα.... μαλάκες πολλούς σαν κι αυτόν δε θα βρείτε.......
θυμάσαι πώς ήρθε ο Ρίμπο;
ποιός έδωσε 4 κούπες στο γαύρο θυμάσαι; ........
τεσπα ......
ο καθένας τα βλέπει από την μεριά του......
αλλά εάν θεωρείτε ότι και με 24 θα έρθει Κρέσπο στα 25 του στην Ελλάδα πρέπει να είστε πιο μαλάκες από τον Κρέσπο.....

Αν συγκρίνεις τα λεφτά που ζητάει με την ηλικία του και την χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα ζητήσει για να εξασφαλιστεί πχ 3 χρόνια διότι για ένα χρόνο αποκλείεται να έρθει στην Ελλάδα,δεν το ρισκάρεις να τον πάρεις.Εσύ θα τον έφερνες αν ήσουν πρόεδρος στην εταιρεία σου?Και εγώ σαν φίλαθλος τον θέλω αλλά σαν manager δεν θα τον έπαιρνα με αυτούς τους όρους.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αν συγκρίνεις τα λεφτά που ζητάει με την ηλικία του και την χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα ζητήσει για να εξασφαλιστεί πχ 3 χρόνια διότι για ένα χρόνο αποκλείεται να έρθει στην Ελλάδα,δεν το ρισκάρεις να τον πάρεις.Εσύ θα τον έφερνες αν ήσουν πρόεδρος στην εταιρεία σου?Και εγώ σαν φίλαθλος τον θέλω αλλά σαν manager δεν θα τον έπαιρνα με αυτούς τους όρους.
ινε λοτομεταγραφεσ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
από την άλλη κάποιος "άγνωστος" Νέτβεντ παίζει στα 37 του....και συνεχίζει.
Δυστυχώς ο "μεγάλος" παίκτης (σε ηλικία ή σε όνομα) είναι ρίσκο όπως και να έχει. Αν σου κάτσει που λέει και η διαφήμισει εξαργυρώνεις, αν όχι...μετράς πόσα εκατοστά άνοιξε ο απαυτός σου.
Υ.Γ Σουηδέ, γήπεδο να πάρετε αλλά όχι με ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ. Έχω βαρεθεί σαν φορολογούμενος πολιτης να πληρώνω σα μαλάκασς τις δαπάνες των ΠΑΕ. ΟΛΩΝ των ΠΑΕ. Φτάνει που πληρώνω τα πριμ των διεθνών που κανονικά θα έπρεπε να πληρώνουνε για να παίζουνε στην Εθνική και είναι και ακριβοπληρωμένα ρεμάλια, πληρώνω και των ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΕ; Τα χρωστούμενα, τα επιδοτούμενα, τα επενδύσιμα, τα μαύρα, τα καθαρά τα γεμάτα και τα άδεια. ΒΑΡΕΘΗΚΑ.
Και κανένας φίλαθλος δεν λέει κουβέντα για την ίδια του την ομάδα. Να πάει να φτιάξει ο Ολυμπιακός (όχι ο Κόκκαλης), ο Παναθηναϊκός (όχι ο Βγενό και ο Βωβός), η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ κοκ ΔΙΚΑ τους γήπεδα, από τα έσοδά τους!!
Κι αν είναι κάθε χρόνο χρεωμένοι και δεν βγαίνουνε ποτέ μην φτιάξουνε δικό τους γήπεδο οι ομάδες αυτές. Έφτιαξε η Άρσεναλ δικό της! Η Λίβερπουλ ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΟΛΕΣ οι αλλοδεπές σε όλα τα αθλήματα δικά τους.
Αν δεν μπορούνε να μισθώσουνε για 50 χρόνια ένα από τα Ολυμπιακά έργα και μετά να δώσουνε 1 ευρώ και να το κάνουνε δικό τους. Όταν δεν έχεις, δεν μπορείς να απαιτείς!

Τα υπόλοιπα περί μωλλ και μαλακίες τούμπανα είναι απλά πράγματα. Δεν κάνουνε κάτι αυτοί για την ψηχή της μάνας τους. Κέρδος πάνε να βγάλουνε. Οι οπαδοί όμως θέλουνε γήπεδο ΜΟΝΟ για την ψυχή της ομάδας τους (που πλέον δεν είναι ομάδα αλλά ΠΑΕ)

Επισκέπτης

από την άλλη κάποιος "άγνωστος" Νέτβεντ παίζει στα 37 του....και συνεχίζει.    μονο αυτος που παιζει στην ιταλια και στη γιουβεντους και εκει αν δεν αποδιδεις φευγεις. η ελλαδα ειναι μια ωραια χωρα με ηλιο ωραια νυχτερινη ζωη και θαλασσα ;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
από την άλλη κάποιος "άγνωστος" Νέτβεντ παίζει στα 37 του....και συνεχίζει.    μονο αυτος που παιζει στην ιταλια και στη γιουβεντους και εκει αν δεν αποδιδεις φευγεις. η ελλαδα ειναι μια ωραια χωρα με ηλιο ωραια νυχτερινη ζωη και θαλασσα ;)
αλα εδο αλο εκι, εδο στιν ελαδα βαζουμε στιν ιδια κατιγορια πεκτον Ντιογκο με Σαλπι,και Σιλβα με Πατσα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πάρτε την ΕΠΟ και αφήστε τις μεταγραφές,δεν χρειάζονται καθόλου....και με Τότη Φυλακούρη προπονητή άνετα το σηκώνεις...ο άλλος το πήρε με Κόλια,Λεμονή,Κάτανετς και Ματζουράκη!!!

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
πάρτε την ΕΠΟ και αφήστε τις μεταγραφές,δεν χρειάζονται καθόλου....και με Τότη Φυλακούρη προπονητή άνετα το σηκώνεις...ο άλλος το πήρε με Κόλια,Λεμονή,Κάτανετς και Ματζουράκη!!!

Δεν πήγες γήπεδο???Θα γίνει ο αγώνας???

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
θα γίνει,είναι λίγο καλύτερα από του πανθρακικού είπανε

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Τέτοιο πρωτάθλημα ρε φίλε δεν το θέλουμε

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
παίζει ακόμα?...τον θυμάμαι με την Βραζιλία το 82 στο Μουντιάλ

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Υ.Γ Σουηδέ, γήπεδο να πάρετε αλλά όχι με ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ. Έχω βαρεθεί σαν φορολογούμενος πολιτης να πληρώνω σα μαλάκασς τις δαπάνες των ΠΑΕ. ΟΛΩΝ των ΠΑΕ. Φτάνει που πληρώνω τα πριμ των διεθνών που κανονικά θα έπρεπε να πληρώνουνε για να παίζουνε στην Εθνική και είναι και ακριβοπληρωμένα ρεμάλια, πληρώνω και των ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΕ; Τα χρωστούμενα, τα επιδοτούμενα, τα επενδύσιμα, τα μαύρα, τα καθαρά τα γεμάτα και τα άδεια. ΒΑΡΕΘΗΚΑ.
Και κανένας φίλαθλος δεν λέει κουβέντα για την ίδια του την ομάδα. Να πάει να φτιάξει ο Ολυμπιακός (όχι ο Κόκκαλης), ο Παναθηναϊκός (όχι ο Βγενό και ο Βωβός), η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ κοκ ΔΙΚΑ τους γήπεδα, από τα έσοδά τους!!
Κι αν είναι κάθε χρόνο χρεωμένοι και δεν βγαίνουνε ποτέ μην φτιάξουνε δικό τους γήπεδο οι ομάδες αυτές. Έφτιαξε η Άρσεναλ δικό της! Η Λίβερπουλ ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΟΛΕΣ οι αλλοδεπές σε όλα τα αθλήματα δικά τους.
Αν δεν μπορούνε να μισθώσουνε για 50 χρόνια ένα από τα Ολυμπιακά έργα και μετά να δώσουνε 1 ευρώ και να το κάνουνε δικό τους. Όταν δεν έχεις, δεν μπορείς να απαιτείς!

Τα υπόλοιπα περί μωλλ και μαλακίες τούμπανα είναι απλά πράγματα. Δεν κάνουνε κάτι αυτοί για την ψηχή της μάνας τους. Κέρδος πάνε να βγάλουνε. Οι οπαδοί όμως θέλουνε γήπεδο ΜΟΝΟ για την ψυχή της ομάδας τους (που πλέον δεν είναι ομάδα αλλά ΠΑΕ)
Το ''με καθε κοστος'' το ειπα με πληρη επιγνωση των γραφομενων μου.
Το εχω ξαναπει οτι δεν με τιμαει αυτο,αλλα ετσι αισθανομαι.
Τα σωστα και τα εντιμα,ας αρχισουν αλλη φορα σ'αυτην την χωρα και οχι απο το γηπεδο το δικο μου.Αυτα.

Ο Κλειτον καθε φορα που αγωνιζεται εκθετει τον προπονητη του που δεν του εχει δωσει τις αναλογες ευκαιριες.
Χενκ πρεπει να τον ανταμειψεις με περισσοτερη εμπιστοσυνη,το παληκαρι κενταει σε καθε ματς που εχει αγωνιστει.
Τι καθετη ηταν αυτη ρε μαγκες στο πρωτο γκολ σημερα? :rockon: :rockon: :rockon:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Το ''με καθε κοστος'' το ειπα με πληρη επιγνωση των γραφομενων μου.
Το εχω ξαναπει οτι δεν με τιμαει αυτο,αλλα ετσι αισθανομαι.
Τα σωστα και τα εντιμα,ας αρχισουν αλλη φορα σ'αυτην την χωρα και οχι απο το γηπεδο το δικο μου.Αυτα.

Ο Κλειτον καθε φορα που αγωνιζεται εκθετει τον προπονητη του που δεν του εχει δωσει τις αναλογες ευκαιριες.
Χενκ πρεπει να τον ανταμειψεις με περισσοτερη εμπιστοσυνη,το παληκαρι κενταει σε καθε ματς που εχει αγωνιστει.
Τι καθετη ηταν αυτη ρε μαγκες στο πρωτο γκολ σημερα? :rockon: :rockon: :rockon:

Kαι ο Ρουκάβινα επίσης όπως και άλλα παιδιά που πρέπει να παίζουν περισσότερο όπως Μουν,Ιβ,Μάτος,Χριστοδουλόπουλος αλλά είπαμε έπρεπε να του βάλλουν χέρι οι μέτοχοι για να ξυπνήσει και να δώσει ευκαιρίες και στους άλλους αλλιώς  :sleeping:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Kαι ο Ρουκάβινα επίσης όπως και άλλα παιδιά που πρέπει να παίζουν περισσότερο όπως Μουν,Ιβ,Μάτος,Χριστοδουλόπουλος αλλά είπαμε έπρεπε να του βάλλουν χέρι οι μέτοχοι για να ξυπνήσει και να δώσει ευκαιρίες και στους άλλους αλλιώς  :sleeping:
Δεν εχεις αδικο ρε φιλε.Πανω κατω,ετσι ειναι τα πραγματα.Ομως ξαναεπισημαινω κατι...
Ακομα και σαυτο τον τομεα εχει φταιξιμο ο ανυπαρκτος μεταγραφικος σχεδιασμος του παπαρα του Αντωνιου...Η ομαδα ειναι γεματη μεσοεπιθετικους και παντα εμεις θα αναρωτιομαστε γιατι ειναι στον παγκο ο ενας και στην εξεδρα ο αλλος...

Απλα,αναλογικα με τις εμφανισεις που εχει κανει ο καθενας-οσο εχει αγωνιστει-πιστευω οτι ο πιο αδικημενος ειναι ο Κλειτον.

Στον Ρουκαβινα εχει βρει ρολο τουλαχιστον.Παιρνει χρονο συμμετοχης σε ολα τα παιχνιδια εστω και σαν αλλαγη.

Ο Μουν εχει καποια στοιχεια που μ'αρεσουν πολυ και θα ηθελα σιγουρα να τον δω περισσοτερο μεσα στο γηπεδο.Πιστευω οτι θα ειναι τεραστιο λαθος αν πουληθει,οπως ακουγεται.Ειδικα απο την στιγμη που ο Γκαμπριελ μας βγηκε χαφ απο μπακ,η παραμονη του ειναι επιβεβλημενη.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μούτσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....
καλημέρα ορεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

κάτι μου λεέι ότι θα αναμετρηθούμε στον τελικό του κυπέλλου φέτος :rockon:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Μούτσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....
καλημέρα ορεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

κάτι μου λεέι ότι θα αναμετρηθούμε στον τελικό του κυπέλλου φέτος :rockon:

θα φατε καλα!!!!!!!!!!!  :grin:

καλημερα  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom