stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
γιπεδο τσακαλια θα γινι ΜΟΛ δε θα γινι
BOΘΡΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
γιπεδο τσακαλια θα γινι ΜΟΛ δε θα γινι
μα γιατι να μι γινι γιπεδο,ορεο θανε και καλο ΜΟΛ καλιτερα να μι γινι ετσι κιαλιοσ και στο καραισκι τα πιο πολα ινε ανικιαστα,BOΘΡΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
μα γιατι να μι γινι γιπεδο,ορεο θανε και καλο ΜΟΛ καλιτερα να μι γινι ετσι κιαλιοσ και στο καραισκι τα πιο πολα ινε ανικιαστα,
απλα ο ΒΟβοσ θα θελι αποζιμιοσι που θα πλιροσι ο ελινασ οτι ομαδα και να ινε
τσακαλε θεσ να σε τρεχι το γινεκακι σε μολ,εγο δε τιν παλεβο με τιποτα εκι μεσα ,με πιανι ζουρλαΆσε ρε καλύτερα να γίνει mall παρά γήπεδο που να τρέχουμε στο μαρούσι για ψώνια μακριά μας πέφτει,έχουμε και εμείς δικαίωμα στο mall
Ολοι Συνταγμα μαγκες μπας και δουμε ασπρη μερα.Τιποτα αλλο.ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
YΓ:Και τελειωνετε με τις μεταγραφες εχουμε φτασει 14 Ιανουαριου...
μαβρι μερα θα δισ ,αμα γινι μολΟλοι Συνταγμα μαγκες μπας και δουμε ασπρη μερα.Τιποτα αλλο.ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
YΓ:Και τελειωνετε με τις μεταγραφες εχουμε φτασει 14 Ιανουαριου...
οσι εχουν σχεσι με ναφτιλιακα φτοχινανε πολι ,οπσ και ο μελισανιδισ ,γιαφτο και κανι το κοκοβιο με το αεκακιΜην περιμένεις κανένα όνομα με Σπάχιτς και Ζόνε θα την βγάλουμε............. ;)
Το εχω καταλαβει αδερφε ;)Μην περιμένεις κανένα όνομα με Σπάχιτς και Ζόνε θα την βγάλουμε............. ;)
Δεν με ενδιαφερει το μολ.Αλλωστε το εχουμε φαει στην μαπα εδω πανω.Αυτο που θελω ειναι γηπεδο.Ουτε τα συμφεροντα του καθε επιχερηματια με νοιαζουν ουτε το ποσα λεφτα θα σκασουν και αν θα ματωσουν οικονομικα οι μετοχοι της ΠΑΕ.Στ'αρχιδια μου.Γηπεδο με καθε κοστος.μαβρι μερα θα δισ ,αμα γινι μολ
Το εχω καταλαβει αδερφε ;)
Αλλα να σου πω την αληθεια δεν με πολυνοιαζει αν θα φερουν ονοματα.Αυτο που θελω ειναι να παρουν παικτες που τους εχουν δει να αγωνιζονται και που μπορουν να βοηθησουν την ομαδα.Τιποτα αλλο.
Ο κρεσπο ζηταει 4 εκ. το χρονοΣτο λέω γιατί γράφουν για Κρέσπο,Παλάσιο και άλλα παραμυθάκια.Θα φέρουν έναν επιθετικό αλλά φθηνή λύση..........
Ο κρεσπο ζηταει 4 εκ. το χρονο
Πιο πιθανο ειναι να μην παρουν καν επιθετικο.Εγω ετσι τους εχω κοψει τις τελευταιες μερες.Στο λέω γιατί γράφουν για Κρέσπο,Παλάσιο και άλλα παραμυθάκια.Θα φέρουν έναν επιθετικό αλλά φθηνή λύση..........
Ο κρεσπο ζηταει 4 εκ. το χρονο
Τοτε πες του να παει να γαμηθει.Ο κρεσπο ζηταει 4 εκ. το χρονο
αλα σιλβα μεταγραφι,και θα περνι μινιμουμ 3 -4 καθε χρονοKαι στα 33 για μαλάκες ψάχνει........
Τοτε πες του να παει να γαμηθει.
Πρεπει να ειναι πολυ μαλακας καποιος για να δωσει 4 εκ τον χρονο στο Κρεσπο στα 34 του.
Τεραστιος παικτης αλλα ελεος,εχει μεγαλωσει.
το θεμα ινε να εχι ορεξι να πεξιδεν θα τολεγα αυτο... τεραστια πειρα.
Το ειπα.Τεραστιος ποδοσφαιριστης με τεραστια πειρα.δεν θα τολεγα αυτο... τεραστια πειρα.
Kαι στα 33 για μαλάκες ψάχνει........