....μολις γυρισα απο το γηπεδο...μηπως παιρνεις ναρκωτικα ???? Ποια μπαλα παιζουμε ρεεεεεεε????
Συμφωνω για τον διαιτητη , το μουνακι εκανε το παν για να μας κοψει το μομεντουμ με πονηρα σφυριγματα...
Συμφωνω για τις ευκαιριες του Ηρα , ειχε 2/2...
Ετσι παντως δεν παμε πουθενα....ειδικα απο την στιγμη που εβγαλε τον Καραγκουνη(ο Ιβανσιτς παιρνει το βραβειο του πιο ασταθους παικτη του πρωταθληματος) οι γριες πηραν το κεντρο....μονο μετα το 1-2 καπως ξυπνησαν οι δικοι μας.....
Ξερω γω δες μετα στην αθλητικη κυριακη τα στιγμιοτυπα... και μετα ξανασκεψου τι γραφεις.
Ο ηρακλακος ηταν μια ομαδα μονο με αμυνα και εμεις ειχαμε 5-6 κλασικοτατες ευκαιρειες σιγουρα γκολ.
Ρε φιλαρα, ποσες φορες θες να σου δωθει η ευκαιρεια να σκοραρεις ? Ειχαμε πολλες ευκαιρειες που δεν τις καναμε σε αλλα παιχνιδια που τα κερδισαμε.
Και τα ναρκωτικα και αυτα πες τα καπου αλλου και οχι εδω.
Εχετε καταντησει οι βαζελοι παπαγαλοι λουμιδηδες και χειροτερα...
Η αμυνα ειναι ελεεινη, αλλα αυτο λυνεται με 1-2 προσθηκες.. δεν ειναι οτι ολη η ομαδα ειναι σκατα, καμια σχεση με περυσι. ετσι λεω εγω,αποψη μου!
Ρε απολυτο αρσενικο, ο διαιτητης ηταν σωστος αλλα σπαστικος, εγω λεω οτι δεν φταιει για το αποτελεσμα. Και το ειπα για ενα κλαψομουνι που λεει οτι η διαιτησια δεν ηταν 50 -50.
Πως να χασει απο τα τεμπη ρε παιδι ? τι σκατα εχετε για μυαλο και μιλατε ετσι? τον σφυροκοπησαμε τον ηρακλη στο σπερμα αλλα δεν εμεινε εγκυος η πουτανα.
Καλα ρε πουστη μου μερικοι βαζελοι ειναι για τον πουτσο, εχουν στο κεφαλι τους 100 κιλα σκατο. γαβροι ιδιοι και απαρραμιλοι.
ολο ειρωνεια, πολυξερισμος και και και. ουστ απο δω παρταλια