Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
....μολις γυρισα απο το γηπεδο...μηπως παιρνεις ναρκωτικα ????  Ποια μπαλα παιζουμε ρεεεεεεε????
Συμφωνω για τον διαιτητη , το μουνακι εκανε το παν για να μας κοψει το μομεντουμ με πονηρα σφυριγματα...
Συμφωνω  για τις ευκαιριες του Ηρα , ειχε 2/2...
   Ετσι παντως δεν παμε πουθενα....ειδικα απο την στιγμη που εβγαλε τον Καραγκουνη(ο Ιβανσιτς παιρνει το βραβειο του πιο ασταθους παικτη του πρωταθληματος)  οι γριες πηραν το κεντρο....μονο μετα το 1-2 καπως ξυπνησαν οι δικοι μας.....

ρε αστους να λενε
ειναι ιν να λενε για διαιτησια και αντωνιου
αυτα ακουνε αυτα λενε
κατα την γνωμη μου ομαδες τυποθ ηρακλη πρεπει να χανουν απτα τεμπη
ολα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Να σου πω ευχαρίστως φίλε μου apolyto_arseniko.

Η ανεπαρκέστατη και για μένα (και πολλούς άλλους) προδοτική διοίκηση της οικογένειας βαρδινογιάννη που είναι γελοία και η ο οποία ευθύνεται και για τα τωρινά εγκλήματα εις βάρος της ομάδας (έλλειψη ικανώς κεντρικώς αμυντικών, ικανού προπονητή, θωράκιση από τη διαιτησία κ.λπ). Αυτή έβαλε τον Αντωνίου να "κτίσει" μία ομάδα χωρίς κεντρικούς αμυντικούς αλλά με γελοίους πάικτες τύπου Βύντρα και Σαριέγκι, αυτή πίεσε να μην γίνει η μεταγραφή του Κυργιάκου του παικταρά, αυτή πίεσε να μη παρουμε τον Αϊμάρ.

Σκοπός του βαρδινογιαννάκη ήταν ένας: να γελοιοπήσει στα μάτια μας την ΠΕΚ. Να αποτύχει και αυτή (που θα αποτύχει) και να βγεί και πει: Εγώ σας άκουσα και τους έβαλα στη διοίκηση, είδατε να αλλάξει κάτι; Άρα τόσα χρόνια δεν φταίει η οικογένειά μας.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Η άμυνα μας είναι μία από τις χειρότερες στην Ευρώπη. ;) ;) ;) ;) ;) ;)

....η  αμυνα σε πειραξε μονο ετσι ???  Ενω το κεντρο λειτουργει αψογα ???  Ποσο χαμηλα εχετε χαμηλωσει τον πηχη ρε γαμωτο ??   Αυτος ειναι ο ΠΑΟ που θελετε να βλεπετε ???
Εχετε δει τοσα χρονια  στοιχειωδη αναπτυξη και δημιουργικοτητα στο παιχνιδι μας ???
Στον πουτσο μου το πρωταθλημα και οι σκοπιμοτητες , ας το παρει παλι ο κατασκοπος που εδινε πληροφοριες για την χωρα του στην Σταζι.....
Εγω θελω να παω στο ΟΑΚΑ να δω μπαλιτσα και θεαμα και να  ευχαριστηθω  ενα κυριακατικο απογευμα....ζηταω πολλα ρε πουστη μου????

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Eπιστροφή από το γήπεδο. Συμφωνώ με τον Κάρολο (όχι για τα ναρκωτικά, για τα υπόλοιπα  :2funny:).

Ακόμα: Θέλουμε προπονητή.  :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:

Βγήκε ο Σίλβα, μου φάνηκε πως ψιλοκούτσαινε μετά από ένα σπριντάκι στο δεξί κόρνερ στην επίθεσή μας, άρα η αλλαγή ήταν αναγκαστική. Αντί να βάλει Μάτος να κλειδώσει το κέντρο έβαλε Ίβανσιτς και χάσαμε το κέντρο. Μύριζε το γκολ. Πάταγαν περιοχή, σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο.  ;)

Φάγαμε 2 γκολ παιδικής χαράς και χάσαμε τη νίκη. Ας προσέχαμε.  :sunglasses:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
και ας εχουν χαρη που παιζουν φιλικο με εργοτελη την τεταρτη που διαλεξε απο εμας και το βαζελο το βαζελο για να εκτισει την ποινη ο ογκουνσοτο....αλλοιως αμα παιζανε με κανενα αλλο.... :grin: :grin: :grin: :grin:
Ρε μαλάκα πάλι φιλικό παίζουμε; Πόσα φιλικά θα παίξουμε φέτος; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Να κερδίζαμε κιόλας. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
....μολις γυρισα απο το γηπεδο...μηπως παιρνεις ναρκωτικα ????  Ποια μπαλα παιζουμε ρεεεεεεε????
Συμφωνω για τον διαιτητη , το μουνακι εκανε το παν για να μας κοψει το μομεντουμ με πονηρα σφυριγματα...
Συμφωνω  για τις ευκαιριες του Ηρα , ειχε 2/2...
   Ετσι παντως δεν παμε πουθενα....ειδικα απο την στιγμη που εβγαλε τον Καραγκουνη(ο Ιβανσιτς παιρνει το βραβειο του πιο ασταθους παικτη του πρωταθληματος)  οι γριες πηραν το κεντρο....μονο μετα το 1-2 καπως ξυπνησαν οι δικοι μας.....

Ξερω γω δες μετα στην αθλητικη κυριακη τα στιγμιοτυπα... και μετα ξανασκεψου τι γραφεις.
Ο ηρακλακος ηταν μια ομαδα μονο με αμυνα και εμεις ειχαμε 5-6 κλασικοτατες ευκαιρειες σιγουρα γκολ.

Ρε φιλαρα, ποσες φορες θες να σου δωθει η ευκαιρεια να σκοραρεις ? Ειχαμε πολλες ευκαιρειες που δεν τις καναμε σε αλλα παιχνιδια που τα κερδισαμε.

Και τα ναρκωτικα και αυτα πες τα καπου αλλου και οχι εδω.

Εχετε καταντησει οι βαζελοι παπαγαλοι λουμιδηδες και χειροτερα...

Η αμυνα ειναι ελεεινη, αλλα αυτο λυνεται με 1-2 προσθηκες.. δεν ειναι οτι ολη η ομαδα ειναι σκατα, καμια σχεση με περυσι. ετσι λεω εγω,αποψη μου!

Ρε απολυτο αρσενικο, ο διαιτητης ηταν σωστος αλλα σπαστικος, εγω λεω οτι δεν φταιει για το αποτελεσμα. Και το ειπα για ενα κλαψομουνι που λεει οτι η διαιτησια δεν ηταν 50 -50.
Πως να χασει απο τα τεμπη ρε παιδι ? τι σκατα εχετε για μυαλο και μιλατε ετσι? τον σφυροκοπησαμε τον ηρακλη στο σπερμα αλλα δεν εμεινε εγκυος η πουτανα.

Καλα ρε πουστη μου μερικοι βαζελοι ειναι για τον πουτσο, εχουν στο κεφαλι τους 100 κιλα σκατο. γαβροι ιδιοι και απαρραμιλοι.
ολο ειρωνεια, πολυξερισμος και και και. ουστ απο δω παρταλια

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
....η  αμυνα σε πειραξε μονο ετσι ???  Ενω το κεντρο λειτουργει αψογα ???  Ποσο χαμηλα εχετε χαμηλωσει τον πηχη ρε γαμωτο ??   Αυτος ειναι ο ΠΑΟ που θελετε να βλεπετε ???
Εχετε δει τοσα χρονια  στοιχειωδη αναπτυξη και δημιουργικοτητα στο παιχνιδι μας ???
Δεν είπα τίποτα για την επίθεση ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Το κέντρο σε γενικές γραμμές είναι καλό!!!

Εγώ χαμήλωσα τον πήχη; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065

Η ανεπαρκέστατη και για μένα (και πολλούς άλλους) προδοτική διοίκηση της οικογένειας βαρδινογιάννη που είναι γελοία και η ο οποία ευθύνεται και για τα τωρινά εγκλήματα εις βάρος της ομάδας (έλλειψη ικανώς κεντρικώς αμυντικών, ικανού προπονητή, θωράκιση από τη διαιτησία κ.λπ). Αυτή έβαλε τον Αντωνίου να "κτίσει" μία ομάδα χωρίς κεντρικούς αμυντικούς αλλά με γελοίους πάικτες τύπου Βύντρα και Σαριέγκι, αυτή πίεσε να μην γίνει η μεταγραφή του Κυργιάκου του παικταρά, αυτή πίεσε να μη παρουμε τον Αϊμάρ.

Σκοπός του βαρδινογιαννάκη ήταν ένας: να γελοιοπήσει στα μάτια μας την ΠΕΚ. Να αποτύχει και αυτή (που θα αποτύχει) και να βγεί και πει: Εγώ σας άκουσα και τους έβαλα στη διοίκηση, είδατε να αλλάξει κάτι; Άρα τόσα χρόνια δεν φταίει η οικογένειά μας.

100 κιλα σκατα... σκατα σκατα σκατα

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σας ευχαριστουμε για την μεγαλη χρονια που μασ επιφυλασεται παλι τι αλλο θελετε ρε....... για να παιξετε?????γκρινιαζατε για τον κοσμο ηρθαμε-γκρινιαζατε οτι δεν σασ στηριζαμε το καναμε.
Τι θελετε ρε μαλ...... επιτελους???
Δεν ντρεπεστε λιγακι???

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
οταν εχεις ανυπαρκους επιθετικους που δεν μπορουν να σπρωξουν την μπαλα στα διχτυα απο τα 3 μετρα τουλαχιστον 4 φορες σημερα και τον Βυντρα μεσα αυτα θα γινονται
ο γαβρος με γκαλετι και κοβασεβιτς θα το γυρισει το ματσ στο δευτερο ημιχρονο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

α μαλιστα δλδ σημερα φταιει ο βαρδινογιαννης?
εγω παντα υποστηριζα οτι δεν πρεπει να υπαρχει στον παο
ειναι ενα καρκινωμα
δεν χρειαζεται ομαδαρα φιλε η κατι αλλο για να νικησεις τον φετινο ηρακλη
τα κενα των αμυντικων ειναι ολοφανερα
σου θυμιζω δηλωσεις τεν κατε οτι ειμαστε πληρεις
αρα ηταν συμφωνος και ο προπονητης
αν χρειαζεται αιμαρ κυργιακος και προστασια απο διαιτησια για να νικαμε τετοιες ομαδες αστα να πανε,δεν βλεπουμε πρωταθλημα για πολλα χρονια
τις αποφασεις τις παιρνουν ομαδικα αποτι λενε
βγενο πατερας γιαννακο κ τζιγγερ

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Στον πουτσο μου το πρωταθλημα και οι σκοπιμοτητες , ας το παρει παλι ο κατασκοπος που εδινε πληροφοριες για την χωρα του στην Σταζι.....
Εγω θελω να παω στο ΟΑΚΑ να δω μπαλιτσα και θεαμα και να  ευχαριστηθω  ενα κυριακατικο απογευμα....ζηταω πολλα ρε πουστη μου????

Ε ειδες τιποτα γιομες μετα το 1-2 ?
Κατω η μπαλα και υπομονετικα τον σφυροκοπαγαμε σαν πουτανα τον ηρακλη ?
Περυσι σαν να βλεπω μπροστα μου τον γκουμα να "γεμιζει"...

Δεν παει καλυτερα σε σχεση με περσυσι ? Δεν ειναι αυτο ενα στοιχειο θετικο ?

Ο τεν κατε φερει η δεν φερει ευθυνη σε αυτο ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ξερω γω δες μετα στην αθλητικη κυριακη τα στιγμιοτυπα... και μετα ξανασκεψου τι γραφεις.
Ο ηρακλακος ηταν μια ομαδα μονο με αμυνα και εμεις ειχαμε 5-6 κλασικοτατες ευκαιρειες σιγουρα γκολ.

Ρε φιλαρα, ποσες φορες θες να σου δωθει η ευκαιρεια να σκοραρεις ? Ειχαμε πολλες ευκαιρειες που δεν τις καναμε σε αλλα παιχνιδια που τα κερδισαμε.

Και τα ναρκωτικα και αυτα πες τα καπου αλλου και οχι εδω.

Εχετε καταντησει οι βαζελοι παπαγαλοι λουμιδηδες και χειροτερα...

Η αμυνα ειναι ελεεινη, αλλα αυτο λυνεται με 1-2 προσθηκες.. δεν ειναι οτι ολη η ομαδα ειναι σκατα, καμια σχεση με περυσι. ετσι λεω εγω,αποψη μου!

Ρε απολυτο αρσενικο, ο διαιτητης ηταν σωστος αλλα σπαστικος, εγω λεω οτι δεν φταιει για το αποτελεσμα. Και το ειπα για ενα κλαψομουνι που λεει οτι η διαιτησια δεν ηταν 50 -50.
Πως να χασει απο τα τεμπη ρε παιδι ? τι σκατα εχετε για μυαλο και μιλατε ετσι? τον σφυροκοπησαμε τον ηρακλη στο σπερμα αλλα δεν εμεινε εγκυος η πουτανα.

Καλα ρε πουστη μου μερικοι βαζελοι ειναι για τον πουτσο, εχουν στο κεφαλι τους 100 κιλα σκατο. γαβροι ιδιοι και απαρραμιλοι.
ολο ειρωνεια, πολυξερισμος και και και. ουστ απο δω παρταλια

και μαρεσει που λες στον αλλον να μην σου μιλαει ετσι
γαυρικη συμπεριφορα ειναι η δικη σου που δεν βαζεις το μυαλο σου να σκεφτει τι φταει και δεν παει καλα η ομαδα ως τωρα αλλα παπαγαλιζεις και ζεις σε παραγκες
εισαι και βορειος αποτι καταλαβα
γρια εισαι μωρη?

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ε ειδες τιποτα γιομες μετα το 1-2 ?
Κατω η μπαλα και υπομονετικα τον σφυροκοπαγαμε σαν πουτανα τον ηρακλη ?
Περυσι σαν να βλεπω μπροστα μου τον γκουμα να "γεμιζει"...

Δεν παει καλυτερα σε σχεση με περσυσι ? Δεν ειναι αυτο ενα στοιχειο θετικο ?

Ο τεν κατε φερει η δεν φερει ευθυνη σε αυτο ?
οχι ρε φιλαρακο δεν φταει ο τεν κατε αν τα μαλακισμενα ειναι αδιαφορα και δεν μπορουν να κρατησουν και τρωνε 2 γκολ απο την γρια.
Δεν φταιει ο τεν κατε αν οι επιθετικοι σου δεν σκοραρουν ουτε φταει που ο περιπατητης στο κεντρο δεν γουσταρει να παιξει...

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

...σφυροκοπησαμε τον Ηρακλη  :uglystupid: :uglystupid: ????   Ναι  , βεβαια τον σφυροκοπησαμε  στις σεντρες και στα γιουρουσια  οταν  αγχωθηκανε οι δικοι μας....
  Εγω φιλαρακο δεν θα δω Αθλητικη Κυριακη γιατι θα βγει το καθε μαλακισμενο που το παιζει ρεπορτερ και πληρωνεται απο την ΠΑΕ για να με βγαλει τρελο και να μου πει οτι εφταιγε η διαιτησια , η ατυχια κλπ  και τοτε ειναι που θα μου ανεβει το αιμα στο κεφαλι....

Υ.Γ. 1...διαβασατε την συνεντευξη που εδωσε ο διατητης Ποντικης στην Καθημερινη ?? Ο τυπος αποφασισε να μιλησει για Γκαγκατση κλπ : «Η φράση ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να νικάνε που είχε πει ο Σπάθας ήταν πολύ ήπια για να εκφράσει αυτό που συνέβαινε»

Y.Γ  2...θα ηταν παραλειψη να μην αναφερθω στον Σωτηρη Νινη....εφερε μια νεα αυρα με το που μπηκε στο παιχνιδι...η μοναδικη ηλιαχτιδα αισιοδοξιας στο κατασκευασμα που ειδα σημερα....

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
οχι ρε φιλαρακο δεν φταει ο τεν κατε αν τα μαλακισμενα ειναι αδιαφορα και δεν μπορουν να κρατησουν και τρωνε 2 γκολ απο την γρια.
Δεν φταιει ο τεν κατε αν οι επιθετικοι σου δεν σκοραρουν ουτε φταει που ο περιπατητης στο κεντρο δεν γουσταρει να παιξει...

Δεν το πιστευω..

ΡΕ παπαγαλε, διαβαζεις τι γραφω η οχι ?

Ρε ακυρε ανανδρεμ τι παπαριες λες εκει ?

Εγω λεω οτι ο τεν κατε φερει ευθυνη για την πιο ορθολογικη αναπτυξη που βλεπουμε φετος και εσυ ? εσυ σαν γνησιο πουλερικο ,
απαντας υπερασπιστικά, σαν καποιος να εριξε την ευθυνη πανω του για την ισσοπαλια..

100 κιλα σκατα, γαμω το, κουραστικοι ειστε.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
...σφυροκοπησαμε τον Ηρακλη  :uglystupid: :uglystupid: ????   Ναι  , βεβαια τον σφυροκοπησαμε  στις σεντρες και στα γιουρουσια  οταν  αγχωθηκανε οι δικοι μας....
  Εγω φιλαρακο δεν θα δω Αθλητικη Κυριακη γιατι θα βγει το καθε μαλακισμενο που το παιζει ρεπορτερ και πληρωνεται απο την ΠΑΕ για να με βγαλει τρελο και να μου πει οτι εφταιγε η διαιτησια , η ατυχια κλπ  και τοτε ειναι που θα μου ανεβει το αιμα στο κεφαλι....

Υ.Γ. 1...διαβασατε την συνεντευξη που εδωσε ο διατητης Ποντικης στην Καθημερινη ?? Ο τυπος αποφασισε να μιλησει για Γκαγκατση κλπ : «Η φράση ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να νικάνε που είχε πει ο Σπάθας ήταν πολύ ήπια για να εκφράσει αυτό που συνέβαινε»

Y.Γ  2...θα ηταν παραλειψη να μην αναφερθω στον Σωτηρη Νινη....εφερε μια νεα αυρα με το που μπηκε στο παιχνιδι...η μοναδικη ηλιαχτιδα αισιοδοξιας στο κατασκευασμα που ειδα σημερα....

Πασχο εισαι θεος.
Χρηστιδη επισης,

Δεν ειμαστε αυτοι σαν λαος, αυτοι ειναι ...

100 κιλων κατηγορια...

qwerty

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
18
Πόντοι
0
 ρε βαζελες για να παρετε πρωταθλημα ποθληστε μας τον βυντρα και δωστε δανεικο τον σιλβα
!!!!!!καλα υπαρχουν ανθρωποι που υποστηριζουν οτι επαιξε καλα ο παο???
Σωστος ο καρλος για αυτο που ζηταει απο την ομαδα του

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αυτο που εγινε σημερα στο ΟΑΚΑ ειναι πραγματικα εκτος λογικης ρε πουστη μου.Πραγματικα γαμιεται ο θεος.Σε ενα ματς που παιζεις καλουτσικα,τρως 2 γκολ απο την ανυπαρκτη γρια και στο τελος φερνεις ισοπαλια.Τι κριτικη να κανεις?Κραταω μονο την εμφανιση του Γκαμπριελ,ειδικα στο πρωτο ημιχρονο.
Ας καταλαβουν τι εκαναν λαθος σημερα και να μπουνε με τον εργοτελη παθιασμενα και να εχουν ανετο προβαδισμα στο ημιχρονο.Ας παρουν το σημερινο μαθημα τους.Θυμιζω οτι αν νικουσαμε σημερα και την Τεταρτη,θα ημασταν ισοβαθμοι με τον γαυρο. :headbang: :headbang: :headbang:
ΥΓ:Οε,οε,οε πρωταθλητη σε θελουμε Παναθηναικε.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
πόσες φορές θα το πούμε ρε ότι δεν έχουμε άμυνα; ακόμη δεν το χωνέψατε;

Stories