Ο φετεινος ΠΑΟ κανει μπαμ οτι δεν εχει ψηλους της προκοπης περα απο τον Σινγκλετον...και τεραστια και η απωλεια του Τζειμς που απο οτι φαινεται αυτος ο Ντειμον δεν ειναι ουτε το δεξι του αρχιδι.
Εμενα , μπορει να μου απαντησει καποιος σοβαρος Παναθηναικος,προς τι ,ολη αυτη η σταση Γιαννακοπουλου? Πραγματικα,σαν τριτος, το μονο που με κανει να πιστευω , ειναι οτι θελει διαλυση του ποδοσφαιρικου τμηματος. Μια κανει τον νταβα και μια σαν κατινα....
Εμενα , μπορει να μου απαντησει καποιος σοβαρος Παναθηναικος,προς τι ,ολη αυτη η σταση Γιαννακοπουλου? Πραγματικα,σαν τριτος, το μονο που με κανει να πιστευω , ειναι οτι θελει διαλυση του ποδοσφαιρικου τμηματος. Μια κανει τον νταβα και μια σαν κατινα....
1ο. δεν θέλει να χώσει, αλλά να μην χαλάσει και την εικόνα του παναθηναικαρα και αν χώσει χρήμα καλύτερα να αγοράσει το μαγαζί τζάμπα
2ο. τι περιμενεις απο ανθρωπο που μηνύει φόρουμ και κυνηγάει οπαδούς και στέλνει ντουλάπες για τραμπουκισμό? Που ξεφτιλάει πατέρα και θειο για οικονομικά και 2α βιβλία και μετά τα παίρνει πίσω ? ΟΤΙ του πει η μαστούρα του κάνει. Φράγκα - εξουσία - αλαζονεία - τρέλλα
Ξεδιάντροπη αλλοίωση αποτελέσματος (ακύρωση κανονικότατου γκολ) προκειμένου να νικήσει ο πάο την ΑΕΛ. Ντροπή και αίσχος.
Πάντως συγκινητικότατη η προσέλευση του κόσμου της ομάδας της οδού Τσόχα για να στηρίξει το σύλλογο στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Σχεδόν το μισό (!!) δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου (χωρητικότητας 16 χιλιάδων) γέμισε. Βέβαια ήταν και δύσκολη μέρα γιατί την ίδια ώρα είχε και Survival Secret.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, οσο για την διαιτησία, ναι ακυρώθηκε καθαρό γκολ στην Λάρισα αλλά οι άλλοι 3 ΚΟΥΒΕΝΤΑ δεν πρέπει να λένε!!! Ξεκάθαρα...