Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.467
Πόντοι
4.096
Γαμημένο κολώπαιδο... Σε ποιον τα πουλάς αυτα ρε γαμιόλη. Εεε;
Επειδή ανεφερα και μόνο την αλήθεια ότι στην τελευταια φαση της καριερας του Διαμαντιδη, έμελε να φάει στη μάπα τα χυσια του Σπανουλη, άρχισες να βριζεις μανες και όταν έγινες warned  αρχισες να γαμοστασταυριζεις μα προσωπικά μυνηματα και δεν θυμαμαι αν ησουν εσυ που απειλουσες κιολας μεσα απο π.μ.
Α γαμησου λοιπον.....
παραβιαζεις την 5η εντολη ,οταν μιλας για τον 3D!!!

τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου, ίνα εύ σοι γένηται, και ίνα μακροχρόνιος γένη επί της γης της αγαθής, ης Κύριος ο Θεός σου δίδωσί σοι.

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
παραβιαζεις την 5η εντολη ,οταν μιλας για τον 3D!!!

τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου, ίνα εύ σοι γένηται, και ίνα μακροχρόνιος γένη επί της γης της αγαθής, ης Κύριος ο Θεός σου δίδωσί σοι.

:2funny: :2funny:

ανάθεμα κι αν κατάλαβαν τίποτε οι επιστήμονες, μην τους μπερδεύεις!

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Τελικό αποτέλεσμα: Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 85-80 (Ευρωλίγκα/29η αγωνιστική)

:wanker:   :wanker:    :wanker:

Chemical Warfare

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Κριτικές
4
Like
469
Πόντοι
20
Η νίκη σήμερα αφιερωμένη σε όλους τους γαύρους που έκατσαν και είδαν το παιχνίδι μεχρι το τέλος.Τεόντοσιτς,σε έσβησε ο Καλάθης στην παράταση.

Σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού ήταν ότι όλοι οι παίκτες που παίξαν σκοράραν.Πάμε να πάρουμε και το επόμενο παιχνίδι στο Τελ-Αβιβ και λογικά διασταύρωση με Μπασκόνια,ενώ εαν χάσει η Εφές και κερδίσει η Φενέρ(πράγμα που λογικά θα συμβεί) θα έχετε Ζέλικο με πλεονέκτημα γαυράκια...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Σε μια φαση επαιζαν πενταδα 4 Αμερικανοι και ο Αμερικανοτραφης Καλαθης.Μακαμπι Τελ Αβιβ μου θυμισε,οχι ελληνικη ομαδα.Γιατι,η ΤΣΚΑ;Παιζανε 1-2 Ρωσοι.Γι αυτο βλεπουμε τελευταια φτωχο θεαμα στο Ευρωμπασκετ,που να βγουν Ευρωπαιοι παικτες.Χωρια οι πολιτογραφημενοι.Βλεπε Μακκαλεμπ Σκοπια,Χολντεν Ρωσια κλπ.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Η νίκη σήμερα αφιερωμένη σε όλους τους γαύρους που έκατσαν και είδαν το παιχνίδι μεχρι το τέλος.Τεόντοσιτς,σε έσβησε ο Καλάθης στην παράταση.

Σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού ήταν ότι όλοι οι παίκτες που παίξαν σκοράραν.Πάμε να πάρουμε και το επόμενο παιχνίδι στο Τελ-Αβιβ και λογικά διασταύρωση με Μπασκόνια,ενώ εαν χάσει η Εφές και κερδίσει η Φενέρ(πράγμα που λογικά θα συμβεί) θα έχετε Ζέλικο με πλεονέκτημα γαυράκια...
Ασχετο.Ολυμπιακος ειμαι αλλα στην Ευρωπη υποστηριζω τις ελληνικες ομαδες.Αρης,ΠΑΟΚ,Περιστερι παλιοτερα που καναν επιτυχιες στην Ευρωπη και  Παναθηναικος.Οπως ειμαι και Φωτσικος.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ουσιαστικα ο  Ντεγκολο ηταν η αιτια που κερδισε ο Παναθηναικος αφου ηταν κοντα οι ομαδες.Και μετα το τριποντο του Τεοντοσιτς ειχε προβαδισμα και η ΤΣΚΑ.Αλλα ο Γαλλος τους εκαψε,εκανε 3-4  λαθη αμεσως αμεσως.Ασχετα φαουλ,κακα σουτ,βηματα.Ας ειναι καλα ο Ιτουδης που του εδωσε να κατεβασει και τη  μπαλα.

sotirakis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
23
Like
517
Πόντοι
291
α ρε μίλος παραλίγο να τους κλείσεις το σπιτάκι !!!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
983892_10154252623976945_4914393993303530575_n.jpg

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ρε  αλητη  γιατι  κοροιδευεις  τους  βαζελους........δεν   ντρεπεσαι   ?????

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

vostanis

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
1
Σε μια φαση επαιζαν πενταδα 4 Αμερικανοι και ο Αμερικανοτραφης Καλαθης.Μακαμπι Τελ Αβιβ μου θυμισε,οχι ελληνικη ομαδα.Γιατι,η ΤΣΚΑ;Παιζανε 1-2 Ρωσοι.Γι αυτο βλεπουμε τελευταια φτωχο θεαμα στο Ευρωμπασκετ,που να βγουν Ευρωπαιοι παικτες.Χωρια οι πολιτογραφημενοι.Βλεπε Μακκαλεμπ Σκοπια,Χολντεν Ρωσια κλπ.
ο Καλαθης δεν ειναι αμερικανοτραφης.
ειναι αμερικανος γεννημα θρεμα.
ο θετος του πατερας ειναι ελληνας.
δηλαδη ειναι τοσο ελληνας οσο και ο λουγκανης που ειχε υιοθετηθει απο ελληνες.

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
για πες μου ρε φιλε που ειναι οι καλοι ελληνες παιχτες γιατι εγω δε βλεπω....

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ουσιαστικα ο  Ντεγκολο ηταν η αιτια που κερδισε ο Παναθηναικος αφου ηταν κοντα οι ομαδες.Και μετα το τριποντο του Τεοντοσιτς ειχε προβαδισμα και η ΤΣΚΑ.Αλλα ο Γαλλος τους εκαψε,εκανε 3-4  λαθη αμεσως αμεσως.Ασχετα φαουλ,κακα σουτ,βηματα.Ας ειναι καλα ο Ιτουδης που του εδωσε να κατεβασει και τη  μπαλα.

Τι λε ρε πιωμένε? Που πάνε την ΤΣΣΚΑ τρένο με τις διαιτησίες? που τις δίνουν όλα τα άγγιχτα για foul υπέρ της? που για να παρει ο Παναθηναικος φαουλ επρεπε να ματωσει? και λες ότι έχασαν στις λεπτομέρειες?  :jerking: Που κάθε φορα όταν παίζεις μαζί τους κερδίσεις χάσεις γκαρίζεις για την διαιτησία?  :jerking:
Συνέλθετε λίγο γιατί οποτε κερδίζει ο Παναθηναϊκός ψάχνετε κάθε φανταστικό σενάριο για να κλέψετε κάτι από την δόξα των 6 ευρωπαϊκών τίτλων!

Το ξέρω ότι σας πονάει αλλα δεν υπάρχει άλλος δρόμος!
Συνηθίστε το!  :erection:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τύπε εγω προλαβα την εποχη γυρω στο 1990, που οταν στο Αλεξανδρειο επαιζαν Αρης-ΠΑΟΚ και υπηρχαν δεκα ξενοι στο παρκε (με υιοθετημενους, ομογενεις κλπ, τυπου Πετσαρσκι, Μισουνοφ, Σουμποτιτς, Πρελεβιτς και όσους ξεχναω, συν δυο ξενους η καθε ομαδα), οι φιλαθλοι φωναζαν "ελλάς-ελλάς". Και οι παοκτζηδες και οι αρειανοί. Άλλες εποχες. Τωρα παιζουν ολυμπιακος-παναθηναικος με δεκα ξενους στο παρκε και ούτε καν διανοουνται οι φιλαθλοι στις εξεδρες να στραβωσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom