Επισκέπτης
με την καμιαΟ κορυφαίος είναι ο Μπλατ για μένα καλύτερος και από ζοτς.
με την καμιαΟ κορυφαίος είναι ο Μπλατ για μένα καλύτερος και από ζοτς.
Απεταξάμην !!!!!!!!!!!!!!!!!Εγώ βλέπω Κατσικάρη απο του χρόνου..
ο ντειβιντ μπλατ ειναι κορυφαιος προπονητης για ευρωπη.Ο κορυφαίος είναι ο Μπλατ για μένα καλύτερος και από ζοτς.
ο ντειβιντ μπλατ ειναι κορυφαιος προπονητης για ευρωπη.
ο Ομπραντοβιτσ πολυ μπροστα, θελει πολυ δρομο ακομα ο μπλατ να τον φτασει, πολλα χιλιομετρα
φετος τον βλεπω για την ενατη κουπα με μια ομαδα η οποια μεχρι χθες ηταν ανυπαρκτη στο ευρωπαικο στερεωμα
εγω πιστευω οτι θα το παρει και ευκολα, διοτι και οι αλλες ομαδες ειναι μετριεςκαι στο Final-4 ανυπαρκτη θα ειναι, μην ανησυχεις.
ειναι ακομα στο κλιβελαντ; εισαι σιγουρος;ξεχάστε τον μπλατ.ο τυπος καθαριζει στο κληβελαντ τρια χαρτια ετησιως..
απολύθηκε για εξωαγωνιστικούς λόγους ενώ είχε ρεκόρ περιφέρειας..αυτό που λεω ειναι ότι αυτά τα λεφτά συν το μπάτζετ που θα σου ζητήσει δε νομίζω να μπορεί να τα δώσει ο δημητράκης..θα βολευτούμε με πέδουλα κατά πως φαίνεται
απολύθηκε για εξωαγωνιστικούς λόγους ενώ είχε ρεκόρ περιφέρειας..αυτό που λεω ειναι ότι αυτά τα λεφτά συν το μπάτζετ που θα σου ζητήσει δε νομίζω να μπορεί να τα δώσει ο δημητράκης..θα βολευτούμε με πέδουλα κατά πως φαίνεται
ο ντειβιντ μπλατ ειναι κορυφαιος προπονητης για ευρωπη.
ο Ομπραντοβιτσ πολυ μπροστα, θελει πολυ δρομο ακομα ο μπλατ να τον φτασει, πολλα χιλιομετρα
φετος τον βλεπω για την ενατη κουπα με μια ομαδα η οποια μεχρι χθες ηταν ανυπαρκτη στο ευρωπαικο στερεωμα
ανυπαρκτη ηταν φιλε αλλα αμα βαζεις συνεχεια 30 κ μυρια εεε καποια στιγμη θα το παρεις
Αν δεν έφερνε τον Ζέλικο, δεν πα να έχωνε και 130! Τίτλο δεν έβλεπε! Αν δεν έχεις γηγενείς παίχτες, τέζα ο καμπούρης!
σωστος εδω ο τρυπας ο ιτουδης παιζει με κορομπκοφ κ σια το παν ειναι να γεμισουμε ελληνες κ το καλοκαιρι αναμενεται θερμο καθως εχουμε ρωτησει για ζηση μπραμο μαλλον κλεισαμε ενω μετα τα σημερινα παμε κ για μπουρουση εκτος αν κανει εξωπραγματικους τελικους ο ραντου
κριμα το καλοκαιρι που ο φορεας δεν ηθελε μπουρουση αλλα αυτα παθαινεις αν ακους οπαδους
οι οπαδοί πάντως το 99 πίεσαν να μην έρθει ο "κλεισμένος" ιωαννίδης και έτσι άνοιξε ο δρόμος για τον τεράστιοσωστος εδω ο τρυπας ο ιτουδης παιζει με κορομπκοφ κ σια το παν ειναι να γεμισουμε ελληνες κ το καλοκαιρι αναμενεται θερμο καθως εχουμε ρωτησει για ζηση μπραμο μαλλον κλεισαμε ενω μετα τα σημερινα παμε κ για μπουρουση εκτος αν κανει εξωπραγματικους τελικους ο ραντου
κριμα το καλοκαιρι που ο φορεας δεν ηθελε μπουρουση αλλα αυτα παθαινεις αν ακους οπαδους
οι οπαδοί πάντως το 99 πίεσαν να μην έρθει ο "κλεισμένος" ιωαννίδης και έτσι άνοιξε ο δρόμος για τον τεράστιο
εγω πιστευω οτι θα το παρει και ευκολα, διοτι και οι αλλες ομαδες ειναι μετριες
Λόρδε μπορεί να είσαι γαύρος, αλλά για μια ακόμα φορά σε βρίσκω σωστό !Δεν νομίζω να έρθει ούτε ο Πεδουλάκης ούτε ο Σάρας και φυσικά με τίποτα ο Μαρκόπουλος σε τέτοια περίοδο! Μαλακίες των δημοσιογράφων!