brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.866
- Πόντοι
- 2.606
ποιος ειναι μεςα στην 7 εσείς;Σε ντερμπι μεταξυ μας μεσα στο Καραισκακη...μεσα στη θ7
Παρε και τις ομολογιες Της εποχης...
ποιος ειναι μεςα στην 7 εσείς;Σε ντερμπι μεταξυ μας μεσα στο Καραισκακη...μεσα στη θ7
Σήμερα γερά να ξεκωλιάσουμε τους γαύρους της Σερβίας και στο ποδόσφαιρο μια πολύ καλή εμφάνιση.
aμα ειδες γκαγκαλουδη μετα στην ερτ,δεν πληρωνεται ποτε το προστιμο.οποτε γτ το εβαλαν?Ούτε ο Μητσοτάκης να ήμουνα ρε γαμώτο... Πάμε ολοταχώς και για ήττα κι από τους αυθεντικούς γαύρους!
Οποιος δεν χώνει φράγκα και χώνει μόνο πρόστιμα δεν κάνει τίποτε!
Η ομαδα οχι απλα δεν βελτιωνεται αλλα σε καθε παιχνιδι ειναι + χειροτερη !!
Τα εγραψα και πριν μερικες μερες,επρεπε να γινει οπωσδηποτε μεταγραφη αθλητικου ψηλου
Την αλλη Δευτερα παιζουμε στο ΣΕΦ για το πλεονεκτημα εδρας και με αυτη την εικονα δεν εχουμε καμια τυχη !
σε ποιο σημειο φαινονται οι βαζελοι μεσα στην 7;στο 2ο γκολ του ολυμπιακου,σηκωθηκε ολο το πεταλο.ειχατε φυγει εκεινη την ωρα;τι εισαστε εσεις ρε τυποι;Σε ντερμπι μεταξυ μας μεσα στο Καραισκακη...μεσα στη θ7
φιλε εμεις δεν γαμαμε με ξενα αρχιδια...περιμενουμε την παναθα να μας "τυχει" στην κληρωση του κυπελλου να φανε μια 5αρα ξεγυρισμενηΣήμερα είχαμε εκσπερμάτωση των βορείων επί του πρασίνου πτώματος. Πρώτα των παγουράδων και μετά των ερυθρόλευκων Σέρβων. Χορτάσατε πάλι
Καλημερα...Εχθες ειχα παει στο γηπεδο με ενα φιλαρακι που μου βρηκε εισητηριο.
Ειμαι ολυμπιακος να ξεκαθαρισω αλλα μου αρεσει το μπασκετακι..
Στα του αγωνα μερικες παρατηρησεις...
1. Ο ραντουλιτσα καλως επιθετικα αλλα αμυνα δεν μπορει...ειδικα στις αλλαγες εχανε το μαρκαρισμα
Ο Κουζμιτς επιθετικα περιορισμενων δυνατοτητων. Μειονεκτημα μεγαλο του παναθηναικου οτι εχει 3 ψηλους ιδιας κοψιας..
2.Λειπει πολυ ενα τεσσαρι.. Ο φωτσης δεν μπορει.. Οταν περασε το Γκιστ στο 5 για λιγο ο Μιλλερ εκανε παρτι.
3.Μια απορια...γιατι επιμενει τοσο πολυ ο σασα με τους Παβλοβιτς γιανκοβιτς..Υπαρχει και ο Χαραλαμποπουλος !!!!
στο 2.25.... φαινονται...αν ψαξεις πριν ανοιξεις το στομα σου θα δεις οτι δεν σου λεω ψεμματα...ουτε εχω λογο να στο παιξω μαγκας μεσα απο τον υπολογιστη...ψαξε βρες στο ντερμπι του 1983 τι ειχε συμβει και ποσοι ΝΟΠΟ ειχαν μπει οργανωμενα μεσα στην Θ.7....σε ποιο σημειο φαινονται οι βαζελοι μεσα στην 7;στο 2ο γκολ του ολυμπιακου,σηκωθηκε ολο το πεταλο.ειχατε φυγει εκεινη την ωρα;τι εισαστε εσεις ρε τυποι;
τι να δουμε το δαμε εσυ τι πατραπανω βλεπεις? ποιοι νοπο ειχαν ερθει? θα σταματησετε να αναπαραγετε μαλακιες απευθυνεσαι σε 15χρονα ?στο 2.25.... φαινονται...αν ψαξεις πριν ανοιξεις το στομα σου θα δεις οτι δεν σου λεω ψεμματα...ουτε εχω λογο να στο παιξω μαγκας μεσα απο τον υπολογιστη...ψαξε βρες στο ντερμπι του 1983 τι ειχε συμβει και ποσοι ΝΟΠΟ ειχαν μπει οργανωμενα μεσα στην Θ.7....
προπονητη πρωτα και μετα βλεπουμεΘελουμε παιχτες!
xmmmmmm.............. ;)προπονητη πρωτα και μετα βλεπουμε
ο παπανικολαου ποτε δεν ηταν προκλητικο τσουτσεκι οπως ο μπουρουσης η ο τομιτς παλιοτεραΟ Παπανικολαου απαντησε αρνητικα στον Αρη και λογικα θα πει το ναι στην προταση του ΠΑΟ
Θα ειναι μια πολυ καλη προσθηκη γιατι Γιανκοβιτς-Παβλοβιτς ειναι τραγικοι,ενω ο κοουτς -κακως για μενα- δεν εμπιστευεται καθολου τον Χαραλαμποπουλο.
Κι εγω να πω την αληθεια δεν θελω παικτες που εχουν φορεσει τη φανελα του γαυρου αλλα οι συναισθηματισμοι και οι οπαδικοι εγωισμοι πρεπει να παραμεριζονται για το καλο της ομαδας !!
Τα τελευταια χρονια παντως στο μπασκετ πολλοι εκαναν τη διαδρομη αναμεσα στους 2 αιωνιους.
Επαγγελματιες ειναι αλλωστε και κοιταζουν το συμφερον τους.