Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Σήμερα γερά να ξεκωλιάσουμε τους γαύρους της Σερβίας και στο ποδόσφαιρο μια πολύ καλή εμφάνιση.

:2on1: :2on1: :2on1:

Ούτε ο Μητσοτάκης να ήμουνα ρε γαμώτο... Πάμε ολοταχώς και για ήττα κι από τους αυθεντικούς γαύρους!

Οποιος δεν χώνει φράγκα και χώνει μόνο πρόστιμα δεν κάνει τίποτε!  :vomit:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Ούτε ο Μητσοτάκης να ήμουνα ρε γαμώτο... Πάμε ολοταχώς και για ήττα κι από τους αυθεντικούς γαύρους!

Οποιος δεν χώνει φράγκα και χώνει μόνο πρόστιμα δεν κάνει τίποτε!  :vomit:
aμα ειδες γκαγκαλουδη μετα στην ερτ,δεν πληρωνεται ποτε το προστιμο.οποτε γτ το εβαλαν?

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Η ομαδα οχι απλα δεν βελτιωνεται αλλα σε καθε παιχνιδι ειναι + χειροτερη !!
Τα εγραψα και πριν μερικες μερες,επρεπε να γινει οπωσδηποτε μεταγραφη αθλητικου ψηλου  :tickedoff:
Την αλλη Δευτερα παιζουμε στο ΣΕΦ για το πλεονεκτημα εδρας και με αυτη την εικονα δεν εχουμε καμια τυχη !

Όχι τύχη δεν έχουμε θα γράψει πολλά το κοντέρ..στο τέλος βέβαια ξυρίζουν το γαμπρό αλλά έτσι δεν πάμε πουθενά

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Σε ντερμπι μεταξυ μας μεσα στο Καραισκακη...μεσα στη θ7

Παρε και τις ομολογιες Της εποχης...

σε ποιο σημειο φαινονται οι βαζελοι μεσα στην 7;στο 2ο γκολ του ολυμπιακου,σηκωθηκε ολο το πεταλο.ειχατε φυγει εκεινη την ωρα;τι εισαστε εσεις ρε τυποι;

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Σήμερα είχαμε εκσπερμάτωση των βορείων επί του πρασίνου πτώματος. Πρώτα των παγουράδων και μετά των ερυθρόλευκων Σέρβων. Χορτάσατε πάλι

Επισκέπτης
Σήμερα είχαμε εκσπερμάτωση των βορείων επί του πρασίνου πτώματος. Πρώτα των παγουράδων και μετά των ερυθρόλευκων Σέρβων. Χορτάσατε πάλι
φιλε εμεις δεν γαμαμε με ξενα αρχιδια...περιμενουμε την παναθα να μας "τυχει" στην κληρωση του κυπελλου να φανε μια 5αρα ξεγυρισμενη

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
H Πανάθα πρέπει να βρει έναν ηγέτη στο σκοράρισμα, έναν παίχτη στυλ Παππά που να παίρνει πρωτοβουλίες και να τραβά πάνω του τις άμυνες. Δυστυχώς ενώ θα μπορούσε να παίξει αυτό το ρόλο ο Ραντούλιτσα, είναι πολύ επιρρεπής σε φάουλ και παίζει 12-14 λεπτά.

Feldeine - Pavlovic δυστυχώς δεν ενσωματώνονται

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Η πλάκα είναι ότι ο Τράκης κατέβηκε στα αποδυτήρια και έβαλε πρόστιμο το οποίο είναι για τα μάτια του κόσμου (για να φύγουν από πάνω του οι ευθύνες) διότι δεν έχουν οι παίκτες παραβεί κανένα όρο του συμβολαίου τους. Δεν υπάρχει όρος να μην χάνουν

aproblimatistos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα...Εχθες ειχα παει στο γηπεδο με ενα φιλαρακι που μου βρηκε εισητηριο.
Ειμαι ολυμπιακος να ξεκαθαρισω αλλα μου αρεσει το μπασκετακι..
Στα του αγωνα μερικες παρατηρησεις...
1. Ο ραντουλιτσα καλως επιθετικα αλλα αμυνα δεν μπορει...ειδικα στις αλλαγες εχανε το μαρκαρισμα
Ο Κουζμιτς επιθετικα περιορισμενων δυνατοτητων. Μειονεκτημα μεγαλο του παναθηναικου οτι εχει 3 ψηλους ιδιας κοψιας..
2.Λειπει πολυ ενα τεσσαρι.. Ο  φωτσης δεν μπορει.. Οταν περασε το Γκιστ στο 5 για λιγο ο Μιλλερ εκανε παρτι.
3.Μια απορια...γιατι επιμενει τοσο πολυ ο σασα με τους Παβλοβιτς γιανκοβιτς..Υπαρχει και ο Χαραλαμποπουλος !!!!

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Καλημερα...Εχθες ειχα παει στο γηπεδο με ενα φιλαρακι που μου βρηκε εισητηριο.
Ειμαι ολυμπιακος να ξεκαθαρισω αλλα μου αρεσει το μπασκετακι..
Στα του αγωνα μερικες παρατηρησεις...
1. Ο ραντουλιτσα καλως επιθετικα αλλα αμυνα δεν μπορει...ειδικα στις αλλαγες εχανε το μαρκαρισμα
Ο Κουζμιτς επιθετικα περιορισμενων δυνατοτητων. Μειονεκτημα μεγαλο του παναθηναικου οτι εχει 3 ψηλους ιδιας κοψιας..
2.Λειπει πολυ ενα τεσσαρι.. Ο  φωτσης δεν μπορει.. Οταν περασε το Γκιστ στο 5 για λιγο ο Μιλλερ εκανε παρτι.
3.Μια απορια...γιατι επιμενει τοσο πολυ ο σασα με τους Παβλοβιτς γιανκοβιτς..Υπαρχει και ο Χαραλαμποπουλος !!!!

Πολύ σωστά τα σχόλιά σου. Κι εγώ Ολυμπιακός είμαι αλλά συνάμα και μπασκετικός και παρακολουθώ όλες τις ομάδες, ειδικά τις ελληνικές στην Ευρώπη. Νομίζω πως φέτος ο ΠΑΟ πήρε απλά κάποιους παίχτες που δεν του βγήκαν. Εκτός από Φελντέιν που είναι τίμιος και προσφέρει σταθερά και συγκεκριμένα πράγματα, όλοι οι άλλοι είναι κατώτεροι των προσδοκιών και του κασέ τους. Καλάθης, Ραντούλιτσα, Πάβλοβιτς, Κούζμιτς. Συν το γεγονός ότι έχουν βαρύνει κι άλλο οι Διαμαντίδης, Φώτσης και με τραυματισμένους τον Παππά και τον Μποχωρίδη, δεν μένουν και πολλές επιλογές. Ο Γιάνκοβιτς δυστυχώς δεν είναι για τέτοιο επίπεδο, αν και καλός παίχτης και έτσι μένει ο Γκιστ να τα κάνει όλα, μέχρι να πάθει κάναν τραυματισμό από υπερκόπωση κι αυτός ο δύσμοιρος.

ultraswien

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
12
Πόντοι
1
σε ποιο σημειο φαινονται οι βαζελοι μεσα στην 7;στο 2ο γκολ του ολυμπιακου,σηκωθηκε ολο το πεταλο.ειχατε φυγει εκεινη την ωρα;τι εισαστε εσεις ρε τυποι;
στο 2.25.... φαινονται...αν ψαξεις πριν ανοιξεις το στομα σου θα δεις οτι δεν σου λεω ψεμματα...ουτε εχω λογο να στο παιξω μαγκας μεσα απο τον υπολογιστη...ψαξε βρες στο ντερμπι του 1983 τι ειχε συμβει και ποσοι ΝΟΠΟ ειχαν μπει οργανωμενα μεσα στην Θ.7....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.866
Πόντοι
2.606
στο 2.25.... φαινονται...αν ψαξεις πριν ανοιξεις το στομα σου θα δεις οτι δεν σου λεω ψεμματα...ουτε εχω λογο να στο παιξω μαγκας μεσα απο τον υπολογιστη...ψαξε βρες στο ντερμπι του 1983 τι ειχε συμβει και ποσοι ΝΟΠΟ ειχαν μπει οργανωμενα μεσα στην Θ.7....
τι να δουμε το δαμε εσυ τι πατραπανω βλεπεις? ποιοι νοπο ειχαν ερθει? θα σταματησετε να αναπαραγετε μαλακιες απευθυνεσαι σε 15χρονα ?

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ο Παπανικολαου απαντησε αρνητικα στον Αρη και λογικα θα πει το ναι στην προταση του ΠΑΟ  :dancing:
Θα ειναι μια πολυ καλη προσθηκη γιατι Γιανκοβιτς-Παβλοβιτς ειναι τραγικοι,ενω ο κοουτς -κακως για μενα- δεν εμπιστευεται καθολου τον Χαραλαμποπουλο.
Κι εγω να πω την αληθεια δεν θελω παικτες που εχουν φορεσει τη φανελα του γαυρου αλλα οι συναισθηματισμοι και οι οπαδικοι εγωισμοι πρεπει να παραμεριζονται για το καλο της ομαδας !!
Τα τελευταια χρονια παντως στο μπασκετ πολλοι εκαναν τη διαδρομη αναμεσα στους 2 αιωνιους.
Επαγγελματιες ειναι αλλωστε και κοιταζουν το συμφερον τους.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ο Παπανικολαου απαντησε αρνητικα στον Αρη και λογικα θα πει το ναι στην προταση του ΠΑΟ  :dancing:
Θα ειναι μια πολυ καλη προσθηκη γιατι Γιανκοβιτς-Παβλοβιτς ειναι τραγικοι,ενω ο κοουτς -κακως για μενα- δεν εμπιστευεται καθολου τον Χαραλαμποπουλο.
Κι εγω να πω την αληθεια δεν θελω παικτες που εχουν φορεσει τη φανελα του γαυρου αλλα οι συναισθηματισμοι και οι οπαδικοι εγωισμοι πρεπει να παραμεριζονται για το καλο της ομαδας !!
Τα τελευταια χρονια παντως στο μπασκετ πολλοι εκαναν τη διαδρομη αναμεσα στους 2 αιωνιους.
Επαγγελματιες ειναι αλλωστε και κοιταζουν το συμφερον τους.
ο παπανικολαου ποτε δεν ηταν προκλητικο τσουτσεκι οπως ο μπουρουσης η ο τομιτς παλιοτερα
εμενα καθολου δε θα με χαλασει αν ερθει

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μακρια βρε αυτος ειναι μετριος παιχτης!
ασε που ειναι πρωην γαυρος.
ασε που μεχρι να φορμαριστει θα φτάσει το καλοκαίρι!...εχει να παιξει μηνες το ατομο!
εγω δεν τον εχω σε καμια υπόλυψη ιδιαίτερη,Χαραλαμπόπουλος πολυ πιο ουσιαστικος θα ειναι!
παυλοβιτς και ο αλλος ο λαγος ειναι αχρηστοι εντελως δεν διαφωνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom