Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Γαμιεται ο θρηνος & Πειραιας .
Πουθενάς  είσαι μάλλον, ούτε γήπεδο δεν πηγές ,ποπ κορν & παλαμάκια & μιλάς για λαγούς .
Προσωπικά στα πράσινα παπαρια μου εάν κέρδισε ο γαύρος ή εάν χάνει .

anondinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Γαμιεται ο θρηνος & Πειραιας .
Πουθενάς  είσαι μάλλον, ούτε γήπεδο δεν πηγές ,ποπ κορν & παλαμάκια & μιλάς για λαγούς .
Προσωπικά στα πράσινα παπαρια μου εάν κέρδισε ο γαύρος ή εάν χάνει .

Θελεις να με δεις απο κοντα να δεις ποσο πουθενας ειμαι?

anondinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τι εγινε πουστρακι σκαλωσες ??????

Ελα θα δωσουμε ραντεβου εξω απο το τριωροφο μπουρδελο σας για να μη φοβασαι......απλα να με δεις και θα φυγω αλλα θα γραψεις εδω τι ειδες και ποσο πουθενας ειμαι..........

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Είσαι τουμπανο ? Γήπεδο εισουν ή πηγές για ψώνια στην Ερμού ?
Γράψε δνση να σε δω από μακριά ,πέριξ Πειραιά όμως μην τρεχουμε .

anondinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Φοβασαι μωρη αδερφη του ελεους και λατρα του πεους ........φοβασαι το μυριζομαι το σκατο σου απο εδω εχει φτασει στον αστραγαλο πηγαινε να σκουπιστεις και μας τα ξαναλες.....τους φοβασαι τους απογονους οπως εσυ  μας αποκαλεις ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
εισαι οργανωμενος ρε τρυπα?
Που?
Στον εμφυλιο που ανοιξε ο κουρδος θα συμμετασχεις ενεργα?
Με ποιους μπινεδες τραβιεσαι?
Του τριοροφου?
Του ενιαιου?
Της κουρδας πουτανας?

anondinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
εισαι οργανωμενος ρε τρυπα?
Που?
Στον εμφυλιο που ανοιξε ο κουρδος θα συμμετασχεις ενεργα?
Με ποιους μπινεδες τραβιεσαι?
Του τριοροφου?
Του ενιαιου?
Της κουρδας πουτανας?

αστον ειναι δικος μου αυτος εσυ βρες αλλον αντε μπραβο

anondinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πουστρακι που εισαι ρε ελα πες κατι μιλα μωρη πουστρα που θελεις να με δεις απο μακρια .... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θα με δεις απο κοντα θελω να μυρισεις τα χνωτα μου ......μυριζουν αιμα απο αυτους που εχω φαει αλλα θελω να τα μυρισεις για να καταλαβεις ποσο αρχιδι εισαι και ποσο μαγκας του πληκτολογιου εισαι

:gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τι εγινε πουστρακι σκαλωσες ??????

Ελα θα δωσουμε ραντεβου εξω απο το τριωροφο μπουρδελο σας για να μη φοβασαι......απλα να με δεις και θα φυγω αλλα θα γραψεις εδω τι ειδες και ποσο πουθενας ειμαι..........
Ρε βλακα έγραφα ποστ ,δεν υπάρχει περίπτωση στο 3 όροφο ,δεν ξέρεις που είναι καν αλλά δεν θα το έκανα ποτέ λόγω νοοτροπίας .μου έχει τύχει να είμαστε 20 & να είναι 2 γαύροι & δεν έχω χτυπήσει ποτέ πουστικα.
Γράψε δνση ή να σου πω εγώ να έρθεις εκτός έδρας αφού είσαι τόσο φοβιστικος
Χαχα είσαι καραγκιοζακος ,πάνω από 18 είσαι ?
Ελα πολυτεχνείο το απόγευμα  στου Γκίνη ,πλυσου  πρώτα όμως από τα αίματα ,ή άλλαξε σερβιιετα

anondinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ρε βλακα έγραφα ποστ ,δεν υπάρχει περίπτωση στο 3 όροφο ,δεν ξέρεις που είναι καν αλλά δεν θα το έκανα ποτέ λόγω νοοτροπίας .μου έχει τύχει να είμαστε 20 & να είναι 2 γαύροι & δεν έχω χτυπήσει ποτέ πουστικα.
Γράψε δνση ή να σου πω εγώ να έρθεις εκτός έδρας αφού είσαι τόσο φοβιστικος

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το τριωροφο το εχω κατουρησει οχι απλα δεν ξερω που ειναι εσυ δεν ξερεις που ειναι ουτε απο εξω εχεις περασει μωρη αδερφη  ελα μωρη καριολα στην πλατεια μεμμου στον κορυδαλλο θα σε γνωρισω γιατι θα εισαι ο μονος τρυπιος  που θα βρισκεται εκει.......ελα  σε περιμενω να σε φαω και σενα ελα μωρη πουστρα ελα γιατι πειναω......

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το τριωροφο το εχω κατουρησει οχι απλα δεν ξερω που ειναι εσυ δεν ξερεις που ειναι ουτε απο εξω εχεις περασει μωρη αδερφη  ελα μωρη καριολα στην πλατεια μεμμου στον κορυδαλλο θα σε γνωρισω γιατι θα εισαι ο μονος τρυπιος  που θα βρισκεται εκει.......ελα  σε περιμενω να σε φαω και σενα ελα μωρη πουστρα ελα γιατι πειναω......
χα,χα,χα.
Χαιρετισματα στον Κιμωνα κ τον Παναγιωτη.
11 σκας?

anondinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ρε πουστρακι  13  που εισαι ρε ελα ακομα να αλλαξεις την πανα σου ελα εγω εδω ειμαι και σε περιμενω...

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ρε πουστρακι  13  που εισαι ρε ελα ακομα να αλλαξεις την πανα σου ελα εγω εδω ειμαι και σε περιμενω...

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Ρε μουλε ,σου έγραψα δνση να ερθεις & γραφείς παπαριες  ?
Από μεμου έχεις ξεμυτησει  ποτέ ,μαλακας  & ποζεριας είσαι ,γαυρους πρέπει να ξέρω περισσότερους & από εσένα ,όχι πιτσιρικαδες

anondinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μουλε ,σου έγραψα δνση να ερθεις & γραφείς παπαριες  ?
Από μεμου έχεις ξεμυτησει  ποτέ ,μαλακας  & ποζεριας είσαι ,γαυρους πρέπει να ξέρω περισσότερους & από εσένα ,όχι πιτσιρικαδες

Δε με εχουν ξαναπει μουλο γιατι δεν ειμαι και ξερεις κατι τωρα δε θα σε φαω πρωτα θα σε καψω και μετα θα σε γαμησω για να μην το ευχαριστηθεις ....αυτο το μουλε που ειπες να το θυμασαι ξερεις η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος σε βρισκει οποτε γουσταρει.......να το θυμασαι και να αρχιζεις απο τωρα να κλαις.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom