You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
anondinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γαμιεται ο θρηνος & Πειραιας .
Πουθενάς είσαι μάλλον, ούτε γήπεδο δεν πηγές ,ποπ κορν & παλαμάκια & μιλάς για λαγούς .
Προσωπικά στα πράσινα παπαρια μου εάν κέρδισε ο γαύρος ή εάν χάνει .
Θελεις να με δεις απο κοντα να δεις ποσο πουθενας ειμαι?
anondinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Είσαι τουμπανο ? Γήπεδο εισουν ή πηγές για ψώνια στην Ερμού ?
Γράψε δνση να σε δω από μακριά ,πέριξ Πειραιά όμως μην τρεχουμε .
Φοβασαι μωρη αδερφη του ελεους και λατρα του πεους ........φοβασαι το μυριζομαι το σκατο σου απο εδω εχει φτασει στον αστραγαλο πηγαινε να σκουπιστεις και μας τα ξαναλες.....τους φοβασαι τους απογονους οπως εσυ μας αποκαλεις ...
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
εισαι οργανωμενος ρε τρυπα?Είσαι τουμπανο ? Γήπεδο εισουν ή πηγές για ψώνια στην Ερμού ?
Γράψε δνση να σε δω από μακριά ,πέριξ Πειραιά όμως μην τρεχουμε .
Που?
Στον εμφυλιο που ανοιξε ο κουρδος θα συμμετασχεις ενεργα?
Με ποιους μπινεδες τραβιεσαι?
Του τριοροφου?
Του ενιαιου?
Της κουρδας πουτανας?
anondinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εισαι οργανωμενος ρε τρυπα?
Που?
Στον εμφυλιο που ανοιξε ο κουρδος θα συμμετασχεις ενεργα?
Με ποιους μπινεδες τραβιεσαι?
Του τριοροφου?
Του ενιαιου?
Της κουρδας πουτανας?
αστον ειναι δικος μου αυτος εσυ βρες αλλον αντε μπραβο
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
μου ειπαν οτι κανει καλες παρτουζεςαστον ειναι δικος μου αυτος εσυ βρες αλλον αντε μπραβο
anondinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μου ειπαν οτι κανει καλες παρτουζες
θα τον ετοιμασω εγω και μετα ειναι δικος σου
anondinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πουστρακι που εισαι ρε ελα πες κατι μιλα μωρη πουστρα που θελεις να με δεις απο μακρια .... θα με δεις απο κοντα θελω να μυρισεις τα χνωτα μου ......μυριζουν αιμα απο αυτους που εχω φαει αλλα θελω να τα μυρισεις για να καταλαβεις ποσο αρχιδι εισαι και ποσο μαγκας του πληκτολογιου εισαι
Ρε βλακα έγραφα ποστ ,δεν υπάρχει περίπτωση στο 3 όροφο ,δεν ξέρεις που είναι καν αλλά δεν θα το έκανα ποτέ λόγω νοοτροπίας .μου έχει τύχει να είμαστε 20 & να είναι 2 γαύροι & δεν έχω χτυπήσει ποτέ πουστικα.Τι εγινε πουστρακι σκαλωσες ??????
Ελα θα δωσουμε ραντεβου εξω απο το τριωροφο μπουρδελο σας για να μη φοβασαι......απλα να με δεις και θα φυγω αλλα θα γραψεις εδω τι ειδες και ποσο πουθενας ειμαι..........
Γράψε δνση ή να σου πω εγώ να έρθεις εκτός έδρας αφού είσαι τόσο φοβιστικος
Χαχα είσαι καραγκιοζακος ,πάνω από 18 είσαι ?
Ελα πολυτεχνείο το απόγευμα στου Γκίνη ,πλυσου πρώτα όμως από τα αίματα ,ή άλλαξε σερβιιετα
anondinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε βλακα έγραφα ποστ ,δεν υπάρχει περίπτωση στο 3 όροφο ,δεν ξέρεις που είναι καν αλλά δεν θα το έκανα ποτέ λόγω νοοτροπίας .μου έχει τύχει να είμαστε 20 & να είναι 2 γαύροι & δεν έχω χτυπήσει ποτέ πουστικα.
Γράψε δνση ή να σου πω εγώ να έρθεις εκτός έδρας αφού είσαι τόσο φοβιστικος
το τριωροφο το εχω κατουρησει οχι απλα δεν ξερω που ειναι εσυ δεν ξερεις που ειναι ουτε απο εξω εχεις περασει μωρη αδερφη ελα μωρη καριολα στην πλατεια μεμμου στον κορυδαλλο θα σε γνωρισω γιατι θα εισαι ο μονος τρυπιος που θα βρισκεται εκει.......ελα σε περιμενω να σε φαω και σενα ελα μωρη πουστρα ελα γιατι πειναω......
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
χα,χα,χα.
το τριωροφο το εχω κατουρησει οχι απλα δεν ξερω που ειναι εσυ δεν ξερεις που ειναι ουτε απο εξω εχεις περασει μωρη αδερφη ελα μωρη καριολα στην πλατεια μεμμου στον κορυδαλλο θα σε γνωρισω γιατι θα εισαι ο μονος τρυπιος που θα βρισκεται εκει.......ελα σε περιμενω να σε φαω και σενα ελα μωρη πουστρα ελα γιατι πειναω......
Χαιρετισματα στον Κιμωνα κ τον Παναγιωτη.
11 σκας?
anondinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
χα,χα,χα.
Χαιρετισματα στον Κιμωνα κ τον Παναγιωτη.
11 σκας?
παντα με τον τασο το αφεντικο ειμαστε κολητοι καταλαβαινεις πως ειμαι ε? και τι κανω.............. ;)
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
εισαι πιο φοβιστικος κ μοβορος απο τον δουκα?παντα με τον τασο το αφεντικο ειμαστε κολητοι καταλαβαινεις πως ειμαι ε? και τι κανω.............. ;)
anondinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εισαι πιο φοβιστικος κ μοβορος απο τον δουκα?
και πιο ομορφος.....
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
α,χα,χα.αυτα μονο ο μαρκος τα λεει.και πιο ομορφος.....
Ρε μουλε ,σου έγραψα δνση να ερθεις & γραφείς παπαριες ?Ρε πουστρακι 13 που εισαι ρε ελα ακομα να αλλαξεις την πανα σου ελα εγω εδω ειμαι και σε περιμενω...
Από μεμου έχεις ξεμυτησει ποτέ ,μαλακας & ποζεριας είσαι ,γαυρους πρέπει να ξέρω περισσότερους & από εσένα ,όχι πιτσιρικαδες
anondinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε μουλε ,σου έγραψα δνση να ερθεις & γραφείς παπαριες ?
Από μεμου έχεις ξεμυτησει ποτέ ,μαλακας & ποζεριας είσαι ,γαυρους πρέπει να ξέρω περισσότερους & από εσένα ,όχι πιτσιρικαδες
Δε με εχουν ξαναπει μουλο γιατι δεν ειμαι και ξερεις κατι τωρα δε θα σε φαω πρωτα θα σε καψω και μετα θα σε γαμησω για να μην το ευχαριστηθεις ....αυτο το μουλε που ειπες να το θυμασαι ξερεις η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος σε βρισκει οποτε γουσταρει.......να το θυμασαι και να αρχιζεις απο τωρα να κλαις.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K