απολυτε να σου πω.Εχεις δει ουνιξ φετος?μπαρτσα?
Στα ταιμ αουτ πως συνενοειτε?
απολυτε να σου πω.Εχεις δει ουνιξ φετος?μπαρτσα?
Ειναι σιγουρακι πως θα ειναι μια τουρκικη στο φ-4.ρεαλ ,τσσκα,μπαρτσα
και ασε μια θεση ανοιχτη τυπε
ειχα δει τα προκριματικα που ειχε παιξει τυπεαπολυτε να σου πω.Εχεις δει ουνιξ φετος?
Στα ταιμ αουτ πως συνενοειτε?
λογικα ναι τυπεΕιναι σιγουρακι πως θα ειναι μια τουρκικη στο φ-4.
ακουσε με
οχι δε με επιασες,την ουνιξ την εχω δει αποσπασματικα.καλη ομαδουλα.ειχα δει τα προκριματικα που ειχε παιξει τυπε
με ενα καφερια απο ισραηλ
κλασσικος πεδουλακης αλλα με καλυτερους παιχτες απο αυτους που ειχε στον παναθηναικο
αφου δεν ξερει τυπε τι να μιλησει :Sοχι δε με επιασες,την ουνιξ την εχω δει αποσπασματικα.καλη ομαδουλα.
Ο αρτζυ αγγλικα μιλαει στα ταιμ αουτ?
μη μου πεις
Καποιος μου ειπε πως μιλουσε μισα ελληνικα μισα αγγλικα.
Δεν μας βλεπω φιλε ουτε εμας για Φ4.αν χανουμε απο εσας και στο καπακι και απο τη κηφησσια αστο καλυτερα...ωχ ναι.
Ποια να βγαλω εξω?
Μαλλον μακαμπι-οσφπ
Φιλε το κομματι μπασκετ του Ολυμπιακου θελει μεγαλη κουβεντα.Δεν μας βλεπω φιλε ουτε εμας για Φ4.αν χανουμε απο εσας και στο καπακι και απο τη κηφησσια αστο καλυτερα...
επισης το ροστερ μας δεν ειναι κλασεις καλυτερο απο δικο σας και ας θελουν καποιοι να το περασουν αυτο.
απλα ειναι λιγο καλυτερο.
Μια βασικη πενταδα εχουμε με λαφαγιετ,σπανουλη,λοτζεσκι,πριντεζη και ντανστον(ντεφορμε).απο εκει και μετα το χαος φιλε...
παντως ο ζησης εχει ξεκινησει χαλια στην ουνιξ. καλουτσικος παικτης αλλα αιωνιος παγκιτης.Ο Σολσκιερ του ευρωπαικου μπασκετ. ο καιμακογλου παει καπως καλυτερα.ειχα δει τα προκριματικα που ειχε παιξει τυπε
με ενα καφερια απο ισραηλ
κλασσικος πεδουλακης αλλα με καλυτερους παιχτες απο αυτους που ειχε στον παναθηναικο
ναι αλλα ο ζησης ειναι καλο παιδι τυπεπαντως ο ζησης εχει ξεκινησει χαλια στην ουνιξ. καλουτσικος παικτης αλλα αιωνιος παγκιτης.Ο Σολσκιερ του ευρωπαικου μπασκετ. ο καιμακογλου παει καπως καλυτερα.
ναι αλλα ο ζησης ειναι καλο παιδι τυπε
ετσι ναι.ναι αλλα ο ζησης ειναι καλο παιδι τυπε
πηρε τον Νελσον για 2ο combo guard (καθαρο ασσο) αλλα προεκυψε ο τραυματισμος και θα γυρισει σε κανα μηνα... το περιεργο ειναι που για αντικαταστατη πηρε τον Μπλουμς που ειναι καθαρο δυάρι, αλλα ως τωρα μια χαρα τα βγαζει τα λεφτα τουη προπονηση οντως σε διατηρει σε μια καλη κατασταση οσο μεγαλωνεις παντως εχει σημασια και το σκαρι του καθε παικτη.πχ ενας αθλητικος παικτης οπως ο φωτσης ή ο πριντεζης ακομα και οταν γερασουν και χασουν λιγη απο τη φυσικη τους κατασταση θα εξακολουθουν να παραμενουν μαχιμοι.οι παικτες ομως που ειχαν παντα χειροτερα αθλητικα προσοντα οταν πλησιασει η ωρα να αποσυρθουν θυμιζουν παλαιμαχους παικτες.
παντως η αληθεια ειναι οτι και ο παο στο δημιουργικο κομματι πλην του διαμαντιδη δεν φροντισε να παρει κανεναν...ετσι παλι αναγκαστηκε παλι η ομαδα να παιζει 25 λεπτα μ.ο. ο αλλος παλι.
και οι δυο ομαδες επελεξαν να ζησουν και να πεθανουν μονο με το σπανουλη και το διαμαντιδη. και θα το πληρωσουν συντομα ετσι οπως παει...
Ο ΠΑΟ θα μπορούσε να κάνει καλή ομάδα αν κρατούσε Ματσιούλης και Λάσμε. Ματσιούλης-Γιάνκοβιτς και Λάσμε-Μπατίστα θα ήταν φουλ κομπλέ και έναν πρωτοκλασσάτο άσο. Ωστόσο αν το χέρι δεν θέλει να μπει βαθειά στην τσέπη τότε γάμησετα. Άραξε στα ρηχά και μην λες μεγάλα λόγια. Το ίδιο ισχύει και για εμάς. Παρόλο πάντως που έχουμε καλύτερη ομάδα από εσάς (αν και για Ευρωπαικά δεδομένα ελλειπή) το τεράστιο κόμπλεξ κατωτερότητας δεν μας αφήνει να σας κερδίσουμε.
πωωωωωω μαλακα μου...δεν στο ειχαπηρε τον Νελσον για 2ο[size=30pt] combo guard [/size](καθαρο ασσο) αλλα προεκυψε ο τραυματισμος και θα γυρισει σε κανα μηνα... το περιεργο ειναι που για αντικαταστατη πηρε τον Μπλουμς που ειναι καθαρο δυάρι, αλλα ως τωρα μια χαρα τα βγαζει τα λεφτα του